Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

μικρή διόρθωση

Τα έξοδα στην Γενική και στην Εθνική είναι 15 δολάρια ( για λογαριασμό δολαρίων μιλάμε)

μικρή διόρθωση

Τα έξοδα στην Γενική και στην Εθνική είναι 15 δολάρια ( για λογαριασμό δολαρίων μιλάμε)

λογικα και στις υπολοιπες τραπεζες τα εξοδα καπου εκει θα κυμαινονται

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δωστε φως,ειμαι 19 χρονων κ ειμαι φοιτητης θελω να βγαλω μια καρτα για να κανω αγοραπωλισιες μεσω Paypal στο ebay k ιντερνετ γενικοτερα ,ρωταω γτ ειχα βγαλει Visa Electron απο Ταχυδρομικο Ταμιευτηριο κ τελικα εμαθα οτι δν κανει για paypal (τουλαχιστον οχι ΚΑΙ για πωλησεις).

Οποιος ξερει ας πει ποιες μπορω να βγαλω...δοκιμασα στην alpha bank κ μου'παν οτι πρεπει να εργαζομαι για να βγαλω τετοια καρτα ,ξερετε αλλες?

Δωστε φως,ειμαι 19 χρονων κ ειμαι φοιτητης θελω να βγαλω μια καρτα για να κανω αγοραπωλισιες μεσω Paypal στο ebay k ιντερνετ γενικοτερα ,ρωταω γτ ειχα βγαλει Visa Electron απο Ταχυδρομικο Ταμιευτηριο κ τελικα εμαθα οτι δν κανει για paypal (τουλαχιστον οχι ΚΑΙ για πωλησεις).

Οποιος ξερει ας πει ποιες μπορω να βγαλω...δοκιμασα στην alpha bank κ μου'παν οτι πρεπει να εργαζομαι για να βγαλω τετοια καρτα ,ξερετε αλλες?

Παίρνεις μια prepaid από τράπεζα Αττικής ή Κύπρου και καθάρισες, το μόνο μειονέκτημα ότι βάζει τα λεφτά μπροστά. Σημαντικό πλεονέκτημα ότι ακόμα και να τη χρησιμοποιήσουν παράνομα άλλοι, μπορούν να πάρουν μόνο το υπόλοιπο που έχεις μέσα και να μην χρεωθείς παραπάνω.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Εχω φίλε μου την webuy της Πειραιώς που είναι σαν αυτή που έχεις εσύ δηλαδή δεν είναι πιστωτική αλλά εγώ όταν θέλω την γεμίζω και χωρίς συνδρομή. Αυτήν έχω δηλωμένη στο Paypal κανονικά και κάνω αγορές καθώς και αγορές μέσω ιντερνετ.Οσο για πωλήσεις δεν γνωρίζω.

Βγάλε κανονική φοιτητική κάρτα στην citibank και στην Πειραιώς μόνο με την φοιτητική σου ταυτότητα και το Α.Φ.Μ.

Και οι δύο δουλεύουν κανονικά

H visa electron που εχω ειναι χρεωστικη καρτα χωρις συνδρομη,δλδ υποτιθεται βαζεις οσα θες μεσα κ ξοδευεις μονο οσα εχει μεσα η καρτα,την δοκιμασα να γραφτω στο Paypal σε Merchant (agora + pwlhsh) κ το αρνηθικε.Δν το δοκιμασα αν θα δουλευε μονο σε αγορες γτ θελω οποσδιποτε κ τα δυο.

Παίρνεις μια prepaid από τράπεζα Αττικής ή Κύπρου και καθάρισες, το μόνο μειονέκτημα ότι βάζει τα λεφτά μπροστά. Σημαντικό πλεονέκτημα ότι ακόμα και να τη χρησιμοποιήσουν παράνομα άλλοι, μπορούν να πάρουν μόνο το υπόλοιπο που έχεις μέσα και να μην χρεωθείς παραπάνω.

Ναι, αλλα η χρηση του περιοριζετε μονο στην αγορα?

Εχω φίλε μου την webuy της Πειραιώς που είναι σαν αυτή που έχεις εσύ δηλαδή δεν είναι πιστωτική αλλά εγώ όταν θέλω την γεμίζω και χωρίς συνδρομή. Αυτήν έχω δηλωμένη στο Paypal κανονικά και κάνω αγορές καθώς και αγορές μέσω ιντερνετ.Οσο για πωλήσεις δεν γνωρίζω.

Κ παλι εδω τιθεται το θεμα της πωλησης.Τουλαχιστον απο'σα λες ειναι συμβατη με το Paypal.

η ανοιξε εναν τραπζικο λογαριασμο και ζητα να σου εκδωσουν μια χρεωστικη visa electron που ειναι για συναλλαγες μεσω διαδικτυου και δεν πληρωνεις ουτε συνδρομες ουτε κοστος επαναφορτωσης και δεν μπλεκεις και με πιστωτικες

[sIGPIC][/sIGPIC]

η ανοιξε εναν τραπζικο λογαριασμο και ζητα να σου εκδωσουν μια χρεωστικη visa electron που ειναι για συναλλαγες μεσω διαδικτυου και δεν πληρωνεις ουτε συνδρομες ουτε κοστος επαναφορτωσης και δεν μπλεκεις και με πιστωτικες

Κοιτα ,εχω τραπεζικο λογαριασμο,κ εχω βγαλει visa electron απο Τ.Τ. ειναι χρεωστικη κλπ.

Το ειχα παραγγειλει κ το εστειλαν,δοκιμασα να το ενεργοποιησω στο paypal κ Δεν.

Δεν νομιζω να υπαρχει visa electron μονο για-ιντερνετ κ visa electron Οχι-για-ιντερνετ,αποτι ειδα στο site ειναι...κ αλλωστε δν θελω να περιοριζετε μονο σε αγορες,π ειναι το κυριο θεμα.

Τωρα που κοιταξα λιστες τραπεζων λεει οτι το ΤΤ ακομα κ να εκδιδει Visa Electron δν υποστηριζει το ηλεκτρονικο εμποριο.

Βγάλε κανονική φοιτητική κάρτα στην citibank και στην Πειραιώς μόνο με την φοιτητική σου ταυτότητα και το Α.Φ.Μ.

Και οι δύο δουλεύουν κανονικά

Καλο ακουγετε,ελπιζω να ειναι κιολας.

Τλκ θα δοκιμασω το φοιτητικο,τι προτεινετε, citibank h Πειραιως?

deigeorge εάν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου, μπορείς να χρησιμοποιείς την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif.

Προσπάθησε λοιπόν να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.

Επίσης θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι η γραφή τύπου SMS (τλκ), απαγορεύεται στο forum του myPhone. Τα μηνύματα με αυτή την πρακτική θα διαγράφονται πάραυτα και άνευ περαιτέρω προειδοποίησης.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

deigeorge πανε στην alpha bank και ζητα να ανοιξεις ενα λογαριασμο 1-2-3 για νεους και μετα κανε αυτα που λεει ο Pexths

deigeorge πανε στην alpha bank και ζητα να ανοιξεις ενα λογαριασμο 1-2-3 για νεους και μετα κανε αυτα που λεει ο Pexths

Επιβεβαιωνω σαν κατοχος καρτας Visa-Electron 1 2 3 για νεους οτι κανει για τα παντα στο νετ!!

Εγω θελω να ρωτησω αν η Alpha Bank προσφερει καποιου ειδους υπηρεσιες μεσω κινητων (οχι το mobile banking) του τυπου sms μετα απο κινηση του λογαριασμου σου η κατι αντιστοιχο! Εχω το web banking & mobile banking και δεν βρηκα κατι ψαχνοντας εκει.

Shit Happens!!!

Η μητέρα μου έχει πιστωτική mastercard της Εμπορικής Τάπεζας και θέλει να την ακυρώσει διότι

α) έχει ετήσια συνδρομή και β) δεν εχει κάποιο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια πιστωτική χωρίς συνδρομή, με πρόγραμμα επιβράβευσης.

Ευχαριστώ

Θα μπορούσε να παρει μία cosmote Visa (Eurobank) με 2% επιστροφή σε ότι αγοράσεις στον λογαριασμό cosmote

Ακόμα και αν αγοράσεις πράγματα που δίνουν μεγαλύτερη επιστροφή , αυτή αφαιρείτε από τους επόμενους λογαριασμούς.

Επίσης μια Vodafone VISA (Citibank) επιστρέφει 2% μέχρι 40 ευρώ τον μήνα ( +τον φ.π.α. που γλυτώνεις =2,38% ) ίσως να γλυτώνεις και τον ανάλογο φόρο αλλά εγώ έχω καρτοκινητό και δεν έχει μπει ακόμα . H Citibank κάνει και για καρτοκινητό .

Επίσης προτείνω Marfin Visa για 3% σε βενζίνη 2% σε supermarket 1% σε ρούχα παπούτσια , 0.5% οπουδήποτε αλλού

Αυτή μου την δώσανε τηλεφωνικά χωρίς συνδρομή , δεν γνωρίζω αν την δίνουν δωρεάν στο κατάστημα.

Αν ψωνίζει από ΑΒ η ΑΒ Visa ( Eθνική) έχει 3% στον AB και 1% οπουδήποτε αλλού. (δωρεάν τον πρώτο χρόνο και μετά δωρεάν αν κάνεις αγορές τουλάχιστον 1000 ευρώ τον χρόνο)

Η μητέρα μου έχει πιστωτική mastercard της Εμπορικής Τάπεζας και θέλει να την ακυρώσει διότι

α) έχει ετήσια συνδρομή και β) δεν εχει κάποιο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια πιστωτική χωρίς συνδρομή, με πρόγραμμα επιβράβευσης.

Ευχαριστώ

πολυ καλες ειναι και bonus της alpha bank. με το που κανεις αιτηση μεσω ιντερνετ παιρνεις 7000 ποντους δωρο που ισοδυναμουνε με 100 ευρω εκπτωση στα πολυκαταστηματα fokas. τις εχω ολες και τις εχω ξεσκισει. με εχουν μαθει οι ταμιες στον φωκα. εχει και αλλες κατηγοριες εξαργυρψσης ποντων και σε αλλα μαγαζια.

ειναι κριμα και χαζομαρα να εχεις πιστωτικη σημερα και να πληρωνεις και συνδρομη. απαραδεκτο. να πεις στην μανα σου να την κοψει αμεσως. και τα κοροιδα ξυπνησαν. ακου συνδρομη σε πιστωτικη καρτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεταξύ ΑΒ Visa και Alpha Bank Dynamic ποιά προτείνεις?

Η Dynamic είναι American Express

Αυτό δημιουργεί προβλήματα , δεν είναι παντού αποδεκτή

Αν ψωνίζεις carefour - μαρινόπυλος αυτήν την εποχή έχει 5%

Αν όμως ψωνίζεις AB πάρε ΑΒ

πολυ καλες ειναι και bonus της alpha bank. με το που κανεις αιτηση μεσω ιντερνετ παιρνεις 7000 ποντους δωρο που ισοδυναμουνε με 100 ευρω εκπτωση στα πολυκαταστηματα fokas. τις εχω ολες και τις εχω ξεσκισει. με εχουν μαθει οι ταμιες στον φωκα. εχει και αλλες κατηγοριες εξαργυρψσης ποντων και σε αλλα μαγαζια.

ειναι κριμα και χαζομαρα να εχεις πιστωτικη σημερα και να πληρωνεις και συνδρομη. απαραδεκτο. να πεις στην μανα σου να την κοψει αμεσως. και τα κοροιδα ξυπνησαν. ακου συνδρομη σε πιστωτικη καρτα.

Αν είσαι ταχτικός πελάτης γιατί δεν τα εξαργυρώνεις 1000 -1000 τους πόντους ?

με 1000 πόντους δίνει 15 ευρώ .... έτσι μπορείς να εξαργυρώσεις τους 7000 με 105 ευρώ.....

επίσης στο Alex Pak με 1000 πόντους πέρνεις 15 ευρώ...

Αν είσαι ταχτικός πελάτης γιατί δεν τα εξαργυρώνεις 1000 -1000 τους πόντους ?

με 1000 πόντους δίνει 15 ευρώ .... έτσι μπορείς να εξαργυρώσεις τους 7000 με 105 ευρώ.....

αυτο ισχυει μονο με την amex fokas. σε ολες τις υπολοιπες υπαρχουν οι εξης κατηγοριες

2000 ποντοι 25 ευρω

4000 ποντοι 50 ευρω

7000 ποντοι 100 ευρω

οι 1000 ποντοι για 15 ευρω μονο με amex fokas

[sIGPIC][/sIGPIC]

κανένα πρόβλημα

Πέρνεις την εξυπηρέτηση πελατών και σου κάνει μεταφορά τους πόντους από την μία κάρτα στην άλλη

ά τώρα το κατάλαβα

Για 5 ευρώ μιλάμε μόνο δεν αξίζει τον κόπο αν είναι να ψωνίζεις 7 φορές αντί για μία

κανένα πρόβλημα

Πέρνεις την εξυπηρέτηση πελατών και σου κάνει μεταφορά τους πόντους από την μία κάρτα στην άλλη

το γνωριζω αυτο που λες και ειναι και πολυ σωστη σαν σκεψη. υπαρχει ο εξης περιορισμος ομως. στον φωκα μπορεις να κανεις εξαργυρωση σε μια συναλλαγη μεχρι 5 φορες την ιδια κατηγορια ποντων, δηλαδη μεχρι 5*7000 ποντους=500 ευρω η 5*2000 ποντους=125 ευρω. μονο την ιδια κατηγορια οχι συνδυασμους κατηγοριων.οταν θελω να αγορασω κατι ακριβο προτιμω να χασω 5 ευρω αλλα να κερδισω 300 η 400 ευρω σε μια συναλλαγη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω εχω φοιτηιτκη καρτα της citibank και δυστυχως μου εχουν ανεβασει πολυ το οριο και δεν θελω να την κλεισω

γι αυτο το λογο !!! δεν μου αρεσει γιατι εχει υψηλο επιτοκιο γυρω στο 19% και 19% επιτοκιο αναληψης μετρητων !!!!

επισης καθε γορα που κανεις αναληψη απο μηχανημα τους σου παιρνουν 7 ευρω !!!!

ξερετε αν κανω μεταφορα υπολοιπου σε αλλη τραπεζα π.χ ατε θα εχω το ιδιο πιστοτικο οριο ;;;

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

εγω εχω φοιτηιτκη καρτα της citibank και δυστυχως μου εχουν ανεβασει πολυ το οριο και δεν θελω να την κλεισω

γι αυτο το λογο !!! δεν μου αρεσει γιατι εχει υψηλο επιτοκιο γυρω στο 19% και 19% επιτοκιο αναληψης μετρητων !!!!

επισης καθε γορα που κανεις αναληψη απο μηχανημα τους σου παιρνουν 7 ευρω !!!!

ξερετε αν κανω μεταφορα υπολοιπου σε αλλη τραπεζα π.χ ατε θα εχω το ιδιο πιστοτικο οριο ;;;

Θα εχεις σιγουρα ισο με το μεταφερομενο ποσο.

Τα εξοδα αναληψης εχουν καταργηθει για τις πιστωτικες.

Θα εχεις σιγουρα ισο με το μεταφερομενο ποσο.

Τα εξοδα αναληψης εχουν καταργηθει για τις πιστωτικες.

προ πολλου εχουν καταργηθει τα εξοδα και καποιες τραπεζες συμορφωθηκαν. η citibank δεν ειναι μεσα σε αυτες. η χειροτερη δυνατη χρηση της πιστωτικης καρτας ειναι η αναληψη μετρητων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιες τράπεζες δίνουν μπόνους επιστροφής χρημάτων (σε χρήματα και όχι σε πόντους); Θυμάμαι παλιά έδινε η Αγροτική, αλλά τώρα δεν βρήκα κάτι...

Σε χρήματα νομίζω καμμία

Η MARFIN σε δωροεπιταγές για supermarket

Η Εurobank επιστροφή από αγορές

Η AB δωροεπιταγές

Η vodafone Visa και Cosmote μείωση λογαριασμού