Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Καλησπερα σας :)

Θα ηθελα να μαθω με ποιον τροπο μπορω να αποκτησω την καρτα PrePaid της Τραπεζας Κυπρου :)

Τι χρειαζεται να εχω, τι οχι κ.λ.π

:)

https://www.prepaidcards.gr/

Για τα επιτόκια της e-shop δες εδώ http://www.marfinegnatiabank.gr/MarfinEgnatia/Gr/Docs/Idiotes/Kartes/PistotikesTimologio.pdf

Για άλλες πληροφορίες στο παρακάτω link

http://www.marfinegnatiabank.gr/MarfinEgnatia/Gr/Docs/Idiotes/Kartes/eShopVisa.aspx#

se ευχαριστω πολυ:rolleyes:

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

Σε ποια τράπεζα η VISA DEBIT έχει τις χαμηλότερες χρεώσεις;

Για να είσαι ελεύθερος, πρέπει να μάθεις να είσαι φτωχός.

Βίκτωρ Ουγκώ

youtube.com/profile?user=pushergr

Δεν υπάρχουν χρεώσεις για την Visa Debit

Εδώ βλέπω χρεώσεις. Δεν είναι αυτή η κάρτα;

Βίκτωρ Ουγκώ

Εδώ βλέπω χρεώσεις. Δεν είναι αυτή η κάρτα;

Αυτές οι χρεώσεις είναι για τη χρήση του συστήματος ΔΙΑΣ (ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας) και είναι κοινές για όλες τις κάρτες (αν δεν κάνω τραγικό λάθος).

Εξαίρεση νομίζω αποτελεί η Probank, η οποία όμως δεν έχει χρεωστική Visa αλλά Maestro. Αυτό σημαίνει ότι σηκώνεις χρήματα από όποιο ΑΤΜ θες χωρίς να χρεώνεσαι, αλλά σαν χρεωστική είναι ελάχιστα αποδεκτή...

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Αυτές οι χρεώσεις είναι για τη χρήση του συστήματος ΔΙΑΣ (ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας) και είναι κοινές για όλες τις κάρτες (αν δεν κάνω τραγικό λάθος).

Εξαίρεση νομίζω αποτελεί η Probank, η οποία όμως δεν έχει χρεωστική Visa αλλά Maestro. Αυτό σημαίνει ότι σηκώνεις χρήματα από όποιο ΑΤΜ θες χωρίς να χρεώνεσαι, αλλά σαν χρεωστική είναι ελάχιστα αποδεκτή...

Λάθος κάνεις. Δες π.χ. την VISA Electron που την έχουν πολλές τράπεζες και θα δεις ότι δεν είναι ίδιες οι χρεώσεις.

Η χρεωστική μπορεί να δοθεί και σε ένα κατάστημα στο ταμείο αντι χρημάτων σωστά;

Βίκτωρ Ουγκώ

Αλλά σε χρεώνει όταν θες από μια οποιαδήποτε άλλη τράπεζα να κάνεις ενημέρωση υπολοίπου .. και είναι λίγο πίκρα.. όταν το μαθαίνεις..!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποια τράπεζα στην Ελλάδα εκδίδει πιστωτική κάρτα με τη φωτογραφία του κατόχου επάνω της, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να επιδεικνύεις και ταυτότητα κατά τη διάρκεια των αγορών;;
Q σου λεβέντη μου!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποια τράπεζα στην Ελλάδα εκδίδει πιστωτική κάρτα με τη φωτογραφία του κατόχου επάνω της, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να επιδεικνύεις και ταυτότητα κατά τη διάρκεια των αγορών;;

http://www.eurobank.gr/online/home/Application.aspx?page=photocard&mid=693

hττp://www.eurobank.gr/online/home/Application.aspx?page=photocard&mid=693

Δεν νομίζω ότι είναι αυτό που θέλω... Η Eurobank με το παραπάνω σου δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσεις ότι θες πάνω στην κάρτα, όπως φωτογραφίες τοπίων, παιδιών κτλ.

Εγώ θέλω να έχει την φωτογραφία του κατόχου με σκοπό να πιστοποιείται η κατοχή χωρίς τη χρήση ταυτότητας.

Δείτε παρακάτω:

hττp://www.bankofamerica.com/creditcards/index.cfm?template=cc_features_photo_security

Q σου λεβέντη μου!!!

Αν και δεν τη συμπαθώ... το κάνει η Citi στις περισσότερες κάρτες της, αν το ζητήσεις.

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Είσαι σίγουρος ότι ακόμη κι αν καταφέρεις να εκδόσεις μια τέτοια κάρτα θα μπορέσεις να την χρησιμοποήσεις χωρίς ταυτότητα? :blink:

Όσο για τη Citibank, ούτε κι εγώ τη συμπαθώ αλλά το link είναι αυτό:

http://www.citibank.com/greece/consumer/cards/cards01.htm#

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Είσαι σίγουρος ότι ακόμη κι αν καταφέρεις να εκδόσεις μια τέτοια κάρτα θα μπορέσεις να την χρησιμοποήσεις χωρίς ταυτότητα? :blink:

Όσο για τη Citibank, ούτε κι εγώ τη συμπαθώ αλλά το link είναι αυτό:

http://www.citibank.com/greece/consumer/cards/cards01.htm#

Πιστεύω πως αφού θα έχει τη "φάτσα" μου επάνω της η κάρτα, δεν θα μου ζητούν ταυτότητα...

Ούτως ή άλλως μόνο (κακώς!!!) σε μεγάλα πολυκαταστήματα ζητούν ταυτότητες, αλλά θέλω το παραπάνω γιατί δεν χωράει στο πορτοφόλι μου η ταυτότητα...

Δηλαδή όλο το πρόβλημα είναι ... χωροταξικό!!!

Ευχαριστώ πάντως.

Q σου λεβέντη μου!!!

Πιστεύω πως αφού θα έχει τη "φάτσα" μου επάνω της η κάρτα, δεν θα μου ζητούν ταυτότητα...

Ούτως ή άλλως μόνο (κακώς!!!) σε μεγάλα πολυκαταστήματα ζητούν ταυτότητες, αλλά θέλω το παραπάνω γιατί δεν χωράει στο πορτοφόλι μου η ταυτότητα...

Δηλαδή όλο το πρόβλημα είναι ... χωροταξικό!!!

Ευχαριστώ πάντως.

same problem here..:O

αλλά βλέπεις είναι ''πολύ δύσκολο'' να βγάλουμε επιτέλους ταυτότητες τύπου πιστωτικής κάρτας...:rolleyes: προφανώς θα είναι μικρές οι μίζες...δεν εξηγείται αλλιώς...οπότε κουβαλάω την γκουμούτσα μαζί μου

στην εφημερίδα σήμερα (ΜΕΤΡΟ αν δεν κάνω λάθος) έγραφε ότι τα νέα διπλώματα θα αρχίσουν να βγαίνουν από το νέο έτος...:)

Γιατί λες κακώς; Εγώ πιστεύω ότι μας προστατεύει...

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Γιατί λες κακώς; Εγώ πιστεύω ότι μας προστατεύει...

kala kanoun k zitane, alla an den apatwmai stis symbaseis leei oti einai ypohreomenoi apla na koitane tin ypografi na einai idia. oi tatothtes einai perittes.

Dulce et decorum est pro sciencia mori.

----------------------------------------------

milan - kountera : 1 - 0

καλημερα παιδια..θας σας ρωτησω κατι που παιζει να το εχουν ρωτησει και αλλοι 300 σε αυτο thread αλλα θελω να σιγουρευτω και επισης διαβασα 3 σελιδες και κουραστηκα!

εχω χρεωστικη καρτα(νομιζω χρεωστικη λεγετε αυτη που σου δινει για τα ατμ η τραπεζα) της τραπεζας πειραιως πουυ ειναι ταυτοχρονα και visa (νομιζω visa electron) ... αν την χρησιμοποιησω για αγορες σε supermarket , σε ιντερνετικες αγορες κτλ ποσο θα χρεωθω , αν υπαρχει δλδ χρεωση...επισης εχω ενα λογαριασμο στο betoto και επιδη σκοπευω να πιασω καποιο αμυθητο ποσο:lol: πειτε μου αν ξερετε αν η αναληψη απο betoto σε visa electron εχει καποιο εμβασμα απο την peiraos bank!!!

ευχαριστω εκ των προτερων!!!

καλημερα παιδια..θας σας ρωτησω κατι που παιζει να το εχουν ρωτησει και αλλοι 300 σε αυτο thread αλλα θελω να σιγουρευτω και επισης διαβασα 3 σελιδες και κουραστηκα!

εχω χρεωστικη καρτα(νομιζω χρεωστικη λεγετε αυτη που σου δινει για τα ατμ η τραπεζα) της τραπεζας πειραιως πουυ ειναι ταυτοχρονα και visa (νομιζω visa electron) ... αν την χρησιμοποιησω για αγορες σε supermarket , σε ιντερνετικες αγορες κτλ ποσο θα χρεωθω , αν υπαρχει δλδ χρεωση...επισης εχω ενα λογαριασμο στο betoto και επιδη σκοπευω να πιασω καποιο αμυθητο ποσο:lol: πειτε μου αν ξερετε αν η αναληψη απο betoto σε visa electron εχει καποιο εμβασμα απο την peiraos bank!!!

ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Φιλε αμα θες να παιξεις στοιχημα στο ιντερνετ καλητερα να εχεις ενα λογαριασμο στν τραπεζα και να βαζεις εκει τα κερδη σου.Εγω ετσι εχω κανει και δν υπαρχει προβλημα.Καλητερα μν δινεις αριθμους καρτον κ.τ.λ:)

Καλησπέρα. Έχω ήδη έναν απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου στην Eurobank και πρόσφατα άνοιξα έναν 2ο Μεγάλο Ταμιευτήριο ο οποίος προσφέρει το προνομιακό επιτόκιο 3.3% εφόσον κάνεις μέχρι 3 αναλήψεις το μήνα (info εδώ). Σύμφωνα με το συμβόλαιο του λογαριασμού η περίοδος εκτοκισμού του ποσού είναι εξάμηνη (1/1 και 1/7 ετησίως). Εάν όμως ξεπεράσεις τις 3 αναλήψεις το μήνα, όπως θα δείτε, τα χρήματά σου τοκίζονται με το απλό επιτόκιο 0.82% μόνο για τον επόμενο μήνα. Αυτό σημαίνει ότι οι τόκοι υπολογίζονται βάση του ποσού που έχει στο τέλος κάθε μήνα ο λογαριασμός σου ή στο τέλος κάθε μήνα;

Ξέρετε πως γίνεται η αποστολή PIN πιστωτικής κάρτας οταν κάποιος εκδίδη νέα κάρτα? Δηλαδή έρχετε συστημένο με ταχυδρομείο? Το παραλαμβάνεις απο την τράπεζα κατόπιν ειδοποίησης? Έρχετε με αλληλογραφία? Στην εθνοκας μου ας πουμε μου ήρθε η κάρτα, και μετα απο μέρες ήρθε το PIN με απλή αλληλογραφία αλλα χωριστά απο την κάρτα.

Ευχαριστώ

ξερει κανεις τα επιτοκια στην πειραιως?για καταθετικο λογαριασμο μιλαω
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*