nikiforos_ Δημ. Κυριακή στις 01:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:17 μμ Μην το ψάχνεις. Βρίσκουν και τα κάνουν διότι... μπορούν. Έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι, ορίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. Κυριακή στις 01:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:26 μμ 8 minutes ago, nikiforos_ said: Μην το ψάχνεις. Βρίσκουν και τα κάνουν διότι... μπορούν. Έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι, ορίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Δεν το ψαχνω. Το αποδεχτηκα. Δηλαδη ειχα δυο επιλογές. Η να πληρωσω ξανα, ή να μην βγαλω καρτα. Δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. Κυριακή στις 01:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:29 μμ 1 minute ago, alfeios said: Το αποδεχτηκα. Ακριβώς. Στο παιχνίδι αυτό εμείς συμμετέχουμε απλά για να πληρώνουμε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Κυριακή στις 04:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:51 μμ Προσεκτικά τις διαλέγουν τις stock εικόνες 😛 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. Κυριακή στις 05:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:18 μμ ξέρει κανείς άν το masterpass δουλεύει Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Κυριακή στις 05:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:26 μμ 7 minutes ago, Hliasat said: ξέρει κανείς άν το masterpass δουλεύει Ελλάδα; Δεν το υποστηρίζει καμία μας τράπεζα πλέον, ούτε στα e-POS τους πλέον. Μόνο Alpha και Eurobank είχαν υποστήριξη, η πρώτη αποδεχόταν πληρωμές και η δεύτερη υποστήριζε και πληρωμές από πελάτες της με masterpass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. Κυριακή στις 05:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:33 μμ 8 ώρες πριν, alfeios said: Παραθετω απλά τα γεγονότα χωρις να κανω εγω σχόλια 06/01 Απώλεια χρεωστικής κάρτας 06/01 Δηλωση της απώλειας, μπλοκάρισμα κάρτας και αίτημα για επανεκδοση στην εφαρμογή στο κινητό 07/01 Εμφανιση νέας κάρτας στην εφαρμογη στο κινητό με την ένδειξη Απεστάλη 07/01 Χρέωση του λογαριασμού μου με 3€ (είχε έκπτωση τότε) για επανεκδοση χρεωστικής κάρτας 25/01 Τηλεφώνημα στην Εξυπηρέτηση πελατών της Eurobank να δηλωσω ότι δεν εχω παραλάβει ακομη τη νεα κάρτα. Απάντηση "χρειαζονται 23 !!! εργάσιμες !!! μέρες !!! Περιμένετε ,,,," 10/02 Τηλεφώνημα στην Εξυπηρέτηση πελατών της Eurobank να δηλωσω ότι δεν εχω παραλάβει ακομη τη νεα κάρτα. Απάντηση "Φταίει το ταχυδρομείο. Την ακυρωνουμε τωρα, και σας κλεινω ραντεβου σε καταστημα να παραλαβετε αμεσα νεα κάρτα" 14/02 Κατάστημα. Εκδιδεται αμεσα η νέα καρτα. Χρέωση του λογαριασμού μου με 6€ για επανεκδοση χρεωστικής κάρτας Η νεα χρεωση εγινε γιατι ειπαν δεν φταιει η Τραπεζα αλλα το ταχυδρομειο. Αυτη εκτυπωσαν πλαστική καρτα, και η χρεωση ειναι για το πλαστικό Σε αντίστοιχη περίπτωση παλιότερα στην Εθνική μετά από αίτημα μου πίστωσαν τα χρήματα για την δεύτερη κάρτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Κυριακή στις 10:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:48 μμ 5 ώρες πριν, paanos said: Προσεκτικά τις διαλέγουν τις stock εικόνες 😛 δυο φόρες προσπάθησαν για συγχώνευση Εθνικής Τράπεζας και Alpha 2001 και 2011 μήπως θέλουν κατι να μας πούνε;;; 😇 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. Δευτέρα στις 07:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:36 πμ 13 ώρες πριν, TypeRS said: 22 ώρες πριν, alfeios said: Παραθετω απλά τα γεγονότα χωρις να κανω εγω σχόλια 06/01 Απώλεια χρεωστικής κάρτας 06/01 Δηλωση της απώλειας, μπλοκάρισμα κάρτας και αίτημα για επανεκδοση στην εφαρμογή στο κινητό 07/01 Εμφανιση νέας κάρτας στην εφαρμογη στο κινητό με την ένδειξη Απεστάλη 07/01 Χρέωση του λογαριασμού μου με 3€ (είχε έκπτωση τότε) για επανεκδοση χρεωστικής κάρτας 25/01 Τηλεφώνημα στην Εξυπηρέτηση πελατών της Eurobank να δηλωσω ότι δεν εχω παραλάβει ακομη τη νεα κάρτα. Απάντηση "χρειαζονται 23 !!! εργάσιμες !!! μέρες !!! Περιμένετε ,,,," 10/02 Τηλεφώνημα στην Εξυπηρέτηση πελατών της Eurobank να δηλωσω ότι δεν εχω παραλάβει ακομη τη νεα κάρτα. Απάντηση "Φταίει το ταχυδρομείο. Την ακυρωνουμε τωρα, και σας κλεινω ραντεβου σε καταστημα να παραλαβετε αμεσα νεα κάρτα" 14/02 Κατάστημα. Εκδιδεται αμεσα η νέα καρτα. Χρέωση του λογαριασμού μου με 6€ για επανεκδοση χρεωστικής κάρτας Η νεα χρεωση εγινε γιατι ειπαν δεν φταιει η Τραπεζα αλλα το ταχυδρομειο. Αυτοι εκτυπωσαν πλαστική καρτα, και η χρεωση ειναι για το πλαστικό Σε αντίστοιχη περίπτωση παλιότερα στην Εθνική μετά από αίτημα μου πίστωσαν τα χρήματα για την δεύτερη κάρτα Στα καταστήματα είναι μαλάκες σε τέτοια θέματα. Πάρε ξανά στην εξυπηρέτηση πελατών ή καλύτερα στείλ' το γραπτώς: https://www.eurobank.gr/el/upoboli-paraponou 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts