thansof_7 Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 Μια ερώτηση παιδιά.. Έλαβα ένα ποσό στην Eurobank μέσω Iris αλλά δεν μπορώ να δω τον αποστολέα (μου βγάζει ένα συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών) και βασικά δεν ξέρω ποιος τα έστειλε.... Υπάρχει τρόπος να το βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 Καλησπέρα σας, έχω έναν λογαριασμό στην Alpha Bank με συνδεδεμένη μια enter bonus την οποία δεν την χρησιμοποιεί κανείς από τη οικογένεια και αντί αυτού χρησιμοποιείται μια προπληρωμένη και πληρώνω 12 ευρώ συνδρομή τον χρόνο τζάμπα. Μπορώ να ανοίξω έναν αποταμιευτικό λογαριασμό ηλεκτρονικά και να βάλω τα λεφτά εκεί και μετά να περνάω ένα ποσό κάθε μήνα ώστε να χρησιμοποιείται αυτή η κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 (edited) Απλά ακύρωσε την κάρτα. Μπορείς και τον αποταμιευτικό αλλά δεν αλλάζει κάτι, είναι το ίδιο πράγμα με τη διαφορά ότι ο έξυπνη αποταμίευση δεν δέχεται χρεωστική Edited September 2, 2023 by paanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 5 ώρες πριν, thansof_7 said: Μια ερώτηση παιδιά.. Έλαβα ένα ποσό στην Eurobank μέσω Iris αλλά δεν μπορώ να δω τον αποστολέα (μου βγάζει ένα συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών) και βασικά δεν ξέρω ποιος τα έστειλε.... Υπάρχει τρόπος να το βρω; Οχι δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 Μια ερώτηση παιδιά.. Έλαβα ένα ποσό στην Eurobank μέσω Iris αλλά δεν μπορώ να δω τον αποστολέα (μου βγάζει ένα συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών) και βασικά δεν ξέρω ποιος τα έστειλε.... Υπάρχει τρόπος να το βρω; Από ότι είδα και εγώ τουλάχιστον στην εφαρμογή δεν υπάρχει τρόπος να δεις στοιχεία αυτού που σου έστειλε και αυτό είναι σημαντικό μειονέκτημαΣτην μεταφορά μέσω iris σε άλλη τράπεζα βλέπεις αρχικό και τελευταίο γράμμα ονόματος και επωνύμου καθώς και τηλέφωνο του παραλήπτη που έστειλες τα χρήματαΘα συνιστούσα να τους πάρεις τηλέφωνο και να διαμαρτυρηθείς Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 τι κερατάδες είναι εκεί στην viva! μόλις σήμερα έμαθα ότι ναι μεν εάν ξοδεύεις από τα χρήματα του επαγγελματικου λογαριασμού σου επιστρέφει την προμήθεια ΑΛΛΆ ότι ξοδεύεις από αυτήν ΔΕΝ μετράει στο αφορολόγητο! έχω κάνει τόσα έξοδα με την επαγγελματική το 2023 και πήγανε χαμένα για το αφορολόγητο!άρα τώρα κάθε φορά πρέπει να τα μεταφέρω από τον επαγγελματικό στον προσωπικό και από εκεί να κάνω αγορές! αλλά τότε η προμήθεια δεν θα επιστρέφεται! τι λαμογια είναι ρε! Ποιο αφορολογητο φίλε; Ελεύθερος επαγγελματίας δεν είσαι; Δεν έχεις αφορολογητο και δεν χρειάζεται να μαζεύεις αποδείξεις. Άυτα είναι για δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους.Στάλθηκε από το S21FE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 Ποιο αφορολογητο φίλε; Ελεύθερος επαγγελματίας δεν είσαι; Δεν έχεις αφορολογητο και δεν χρειάζεται να μαζεύεις αποδείξεις. Άυτα είναι για δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους.Στάλθηκε από το S21FE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk30 % του εισοδήματος μου ΠΡΈΠΕΙ να το ξοδεύω με ηλεκτρονικό τρόπο έτσι δεν είναι; αυτό εννοώ για το αφορολόγητο λάθος το έγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 30 % του εισοδήματος μου ΠΡΈΠΕΙ να το ξοδεύω με ηλεκτρονικό τρόπο έτσι δεν είναι; αυτό εννοώ για το αφορολόγητο λάθος το έγραψα. Όχι φίλε. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας δεν ισχύει αυτό. Ενημερώσου μίλα με τον λογιστή σου γιατί αγνοείς βασικά πράγματα.Σόρρυ κιόλας.Στάλθηκε από το S21FE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 21 ώρες πριν, thansof_7 said: Μια ερώτηση παιδιά.. Έλαβα ένα ποσό στην Eurobank μέσω Iris αλλά δεν μπορώ να δω τον αποστολέα (μου βγάζει ένα συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών) και βασικά δεν ξέρω ποιος τα έστειλε.... Υπάρχει τρόπος να το βρω; Όπως είπαν και παραπάνω, από την εφαρμογή δε μπορώ ούτε κι εγώ. Αν μπεις στην ιστοσελίδα του ebanking όμως, μπορείς. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 Όχι φίλε. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας δεν ισχύει αυτό. Ενημερώσου μίλα με τον λογιστή σου γιατί αγνοείς βασικά πράγματα.Σόρρυ κιόλας.Στάλθηκε από το S21FE μου χρησιμοποιώντας Tapatalkμάλλον δεν τα ξέρεις καλά.... ΚΑΙ οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να ξοδέψουν το 30% του εισοδήματος τους ηλεκτρονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 Γιατί οι ελ. επαγγελματίες δεν είναι κάτοικοι Ελλάδας, που ζουν στον Άρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 13 ώρες πριν, ilka71 said: μάλλον δεν τα ξέρεις καλά.... ΚΑΙ οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να ξοδέψουν το 30% του εισοδήματος τους ηλεκτρονικα... παρολα αυτα δεν φταιει η viva, εαν ο λογαριασμος ειναι δηλωμενος στην εφορια ως επαγγελματικος δεν μαζευει το αφορολογητο σε οποιαδηποτε τραπεζα. τον επαγγελαμτικος σου θα τον εχεις μονο για επαγγελματικες αγορες και τιποτα αλλο. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 παρολα αυτα δεν φταιει η viva, εαν ο λογαριασμος ειναι δηλωμενος στην εφορια ως επαγγελματικος δεν μαζευει το αφορολογητο σε οποιαδηποτε τραπεζα. τον επαγγελαμτικος σου θα τον εχεις μονο για επαγγελματικες αγορες και τιποτα αλλο.βρε εγώ έχω ατομική επιχείρηση δεν ζητάω καν τιμολόγιο περνάνε και απλές αποδείξεις. άσε που δεν βάζω έξοδα γενικά εγώ. δεν έχω σχεδόν τίποτα. μόνο το ενοίκιο που φαίνεται η ούτως ή άλλως και τις εισφορές που και αυτές φαίνονται. αλλά είσαι λάθος για το ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν πρέπει να ξοδεύουν 30%του εισοδήματος τους ηλεκτρονικα! παρότι δεν έχουν αφορολόγητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 1 ώρα πριν, ilka71 said: βρε εγώ έχω ατομική επιχείρηση δεν ζητάω καν τιμολόγιο περνάνε και απλές αποδείξεις. άσε που δεν βάζω έξοδα γενικά εγώ. δεν έχω σχεδόν τίποτα. μόνο το ενοίκιο που φαίνεται η ούτως ή άλλως και τις εισφορές που και αυτές φαίνονται. αλλά είσαι λάθος για το ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν πρέπει να ξοδεύουν 30%του εισοδήματος τους ηλεκτρονικα! παρότι δεν έχουν αφορολόγητο δεν ειπα κατι τετοιο αλλος χρηστης το ειπε. εαν δεν κανεις εξοδα τοτε απλα μετεφερε τα χρηματα απο τον επαγγελματικο στον προσωπικο σου λογαριασμο και ξοδευε απο εκει για να μετραει το αφορολογητο σου. ξαναλεω ομως δεν φταιει καμια viva ο λογιστης επρεπε να σε ενημερωσει οτι το αφορολογητο δεν προσμετραται στους δηλωμενους επαγγελματικους λογαριασμους της εφοριας Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 δεν ειπα κατι τετοιο αλλος χρηστης το ειπε. εαν δεν κανεις εξοδα τοτε απλα μετεφερε τα χρηματα απο τον επαγγελματικο στον προσωπικο σου λογαριασμο και ξοδευε απο εκει για να μετραει το αφορολογητο σου. ξαναλεω ομως δεν φταιει καμια viva ο λογιστης επρεπε να σε ενημερωσει οτι το αφορολογητο δεν προσμετραται στους δηλωμενους επαγγελματικους λογαριασμους της εφοριαςπροσμετράται αυτό λέω 3 λογιστές έχω ρωτήσει. έχει σημασία και το είδος της επιχείρησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 αυτο που εννοω και μαλλον εκει η παρανοηση ειναι οτι, οταν ενας λογαριασμος δηλωνεται ως επαγγελματικος, το τραπεζικο ιδρυμα δεν στελνει τις συναλλαγες στην εφορια αυτοματα οπως θα εκανε στους απλους λογαρισμους για το αφορολογητο. πρεπει να τα δηλωσεις στην δηλωση εισοδηματος χειροκινητα. αν θες να περνανε αυτοματα ξοδευε απο τον προσωπικο σου λογαριασμο. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 μάλλον δεν τα ξέρεις καλά.... ΚΑΙ οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να ξοδέψουν το 30% του εισοδήματος τους ηλεκτρονικα... Τι να σου πω φίλε μπορεί και να κάνω λάθος. Το πρόστιμο που αναφέρεται αφορά το αφορολογητο. Από την στιγμή που δεν έχουμε αφορολογητο δεν υπάρχει και πρόστιμο. Αν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη.Θα ρωτήσω και τον λογιστή μου με την πρώτη ευκαιρία.Στάλθηκε από το S21FE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 Τι να σου πω φίλε μπορεί και να κάνω λάθος. Το πρόστιμο που αναφέρεται αφορά το αφορολογητο. Από την στιγμή που δεν έχουμε αφορολογητο δεν υπάρχει και πρόστιμο. Αν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη.Θα ρωτήσω και τον λογιστή μου με την πρώτη ευκαιρία.Στάλθηκε από το S21FE μου χρησιμοποιώντας Tapatalkγια ρώτα και εσύ έχει σημασία να δούμε! ευχαριστώ αυτο που εννοω και μαλλον εκει η παρανοηση ειναι οτι, οταν ενας λογαριασμος δηλωνεται ως επαγγελματικος, το τραπεζικο ιδρυμα δεν στελνει τις συναλλαγες στην εφορια αυτοματα οπως θα εκανε στους απλους λογαρισμους για το αφορολογητο. πρεπει να τα δηλωσεις στην δηλωση εισοδηματος χειροκινητα. αν θες να περνανε αυτοματα ξοδευε απο τον προσωπικο σου λογαριασμο.σωστό και αυτό για σιγουριά ίσως το κάνω έτσι πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 Πριν απο λίγο προσπάθησα να κανω μια αγορα από το Shopflix αξίας 111,00€ Τροπο πληρωμής επέλεξα Πληρωμή με πιστωτική σε άτοκες δόσεις Προσπάθησα με 3 κάρτες, visa και οι τρεις, της AlphaBank, της Eurobank και της Πειραιώς Σε καμια δεν ηρθε το push notification για έγγριση Εναλλακτικά ζητησα αποστολή OTP Απο την AlphaBank δεν ηρθε ποτε΄. Απο τις αλλες δυο ηρθε αλλα η συναλλαγη δεν περασε. To Shopflix περναει τις πληρωμές μεσω Viva να υποθεσω καποια προσωρινη δυσλειτουργια στην Viva ή στην Visa ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 Πριν απο λίγο προσπάθησα να κανω μια αγορα από το Shopflix αξίας 111,00€ Τροπο πληρωμής επέλεξα Πληρωμή με πιστωτική σε άτοκες δόσεις Προσπάθησα με 3 κάρτες, visa και οι τρεις, της AlphaBank, της Eurobank και της Πειραιώς Σε καμια δεν ηρθε το push notification για έγγριση Εναλλακτικά ζητησα αποστολή OTP Απο την AlphaBank δεν ηρθε ποτε΄. Απο τις αλλες δυο ηρθε αλλα η συναλλαγη δεν περασε. To Shopflix περναει τις πληρωμές μεσω Viva να υποθεσω καποια προσωρινη δυσλειτουργια στην Viva ή στην Visa ?Κι εγώ προχτές για αγορά των 17€ μέσα από shopflix που λειτουργεί με Viva πέρασε απευθείας η πληρωμή από Εθνική (MasterCard) χωρίς να έρθει καμία ειδοποίηση. Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα και ρώτησα αλλά μου είπε ότι είναι φυσιολογικό!Στάλθηκε από το Pixel 6a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 1 hour ago, alfeios said: Πριν απο λίγο προσπάθησα να κανω μια αγορα από το Shopflix αξίας 111,00€ Τροπο πληρωμής επέλεξα Πληρωμή με πιστωτική σε άτοκες δόσεις Προσπάθησα με 3 κάρτες, visa και οι τρεις, της AlphaBank, της Eurobank και της Πειραιώς Σε καμια δεν ηρθε το push notification για έγγριση Εναλλακτικά ζητησα αποστολή OTP Απο την AlphaBank δεν ηρθε ποτε΄. Απο τις αλλες δυο ηρθε αλλα η συναλλαγη δεν περασε. To Shopflix περναει τις πληρωμές μεσω Viva να υποθεσω καποια προσωρινη δυσλειτουργια στην Viva ή στην Visa ? Διορθωθηκε Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Καλησπέρα.. χρωστάω μια πιστωτική που δεν πληρώνονταν από ένα συγγενικό πρόσωπο και μου βγάλανε δάνειο με δόσεις..Μπορώ να βγάλω πιστωτική από άλλη τράπεζα γιατί έχασα και την δική μου λόγω του συμβάντος??Η θα δουν ότι χρωστάω και θα μου ακυρώσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 18 minutes ago, Christos kitsos said: Καλησπέρα.. χρωστάω μια πιστωτική που δεν πληρώνονταν από ένα συγγενικό πρόσωπο και μου βγάλανε δάνειο με δόσεις..Μπορώ να βγάλω πιστωτική από άλλη τράπεζα γιατί έχασα και την δική μου λόγω του συμβάντος??Η θα δουν ότι χρωστάω και θα μου ακυρώσουν? Εννοείται οτι θα το δουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Λήγουν οι πόντοι μου στο go4more. Αν τους κάνω μεταφορά σε 3ο και πάλι πίσω (όπως στην Alpha), θα ανανεωθεί η διάρκεια ισχύος; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Καλησπέρα, Σήμερα προχώρησα σε εξόφληση του χρέους που είχα στην κάρτα περίπου 1500 ευρώ, Η κάρτα φαινόταν ακυρωμενη στο ebanking, Τωρα που πληρώθηκε θα ξανά ενεργοποιηθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts