Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Περίπου 43€.

Από καταθετική κάρτα της Πειραιώς; Γιατί από την πιστωτική δε με πήρε κι εμένα κανείς. Επίσης με είχαν ξανακαλέσει όταν πλήρωσα 1€ στην Voipbuster (όταν ακόμα η κατάθεση ήταν μόνο τόσο για τα free τηλέφωνα) από την υπηρεσία ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ. Ξανά Μπράβο πάντως... Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες είναι που κάνουν ισχυρή και αξιόπιστη μια τράπεζα...

10 ευρω εδωσα για voipbuster και μια αγορα απο ebay.Απο visa electron.

Κατι αλλο που με χαλασε στην πειραιως ειναι οτι για ενα διαστημα ειχαν βαλει το extrapin αλλα μετα απο 2 εβδομαδες το εβγαλαν.

Για οσους δεν γνωριζουν ηταν μια υπηρεσια οπου για καθε εντολη που επεφερε χρεωση του λογαριασμου σου,σου εστελναν ενα κωδικο στο κινητο σου για επιβεβαιωση τον οποιο εβαζες στο πεδιο οπου ζητουταν για να πραγματοποιηθει η συναλλαγη.

Mutilator :shifty:

10 ευρω εδωσα για voipbuster και μια αγορα απο ebay.Απο visa electron.

Κατι αλλο που με χαλασε στην πειραιως ειναι οτι για ενα διαστημα ειχαν βαλει το extrapin αλλα μετα απο 2 εβδομαδες το εβγαλαν.

Για οσους δεν γνωριζουν ηταν μια υπηρεσια οπου για καθε εντολη που επεφερε χρεωση του λογαριασμου σου,σου εστελναν ενα κωδικο στο κινητο σου για επιβεβαιωση τον οποιο εβαζες στο πεδιο οπου ζητουταν για να πραγματοποιηθει η συναλλαγη.

Το extrapin ήταν για μεγάλα ποσά aggelopa... Aν θυμάμαι καλά για συναλλαγές 1000€ και άνω... Προσωπικά δε μου χρειάστηκε ποτέ. :O

Βασικα εγω θυμαμαι με κατι μικροποσα που επαιζα τοτε (σιγουρα κατω απο 1000) μου το ζηταγε παντα,σε εκνευριστικο σημειο,ωστοσο ενιωθα εντελως ασφαλης.

Βασικα εγω θυμαμαι με κατι μικροποσα που επαιζα τοτε (σιγουρα κατω απο 1000) μου το ζηταγε παντα,σε εκνευριστικο σημειο,ωστοσο ενιωθα εντελως ασφαλης.

Εμένα πάντως ποτέ δε μου το ζήτησε και πληρώνω όλους τους λογαριασμούς μου μέσω του ebanking της... 50-100€ συνήθεις συναλλαγές δικές μου αλλά ποτέ δεν μου ζητήθηκε κάτι τέτοιο. Ίσως επειδή ήμουν παλιός πελάτης, δε ξέρω... Καλά και τόση ασφάλεια είναι εκνευριστική...

Πάνε στην Εθνική να δεις τι γίνεται... Έχουν λίστα ΤΑΝ (λίστα 100 κωδικών και αντικωδικών που καθένας αντιστοιχεί για κάθε συναλλαγή) Αν κάνεις λάθος στο PIN εισόδου 3 φορές, κάηκες.... :cry:

Παίρνεις τηλ. στο κέντρο τους (το οποίο δε λειτουργεί 24ωρο :down:), ακυρώνεται ο κωδικός, σου δίνουν νέο και παραλαμβάνεις νέα λίστα προσωπικά από το υποκατάστημα μετά από καμιά 10ριά μέρες... :cry:

To ebanking πρέπει να είναι εξυπηρέτηση, όχι γραφειοκρατίες και ταλαιπωρία. Συνάμα να είναι και ασφαλές, όπως και είναι πιστεύω.

Επειδη τυχαινει να εχω και αυτη τηε εθνικης και μου συνεβη και αυτο που λες με το πιν και περιμενα δεν ξερω και εγω ποση ωρα στην ουρα δεν την χρησιμοποιω καθολου.

Καλα αυτο με τη λιστα ΤΑΝ ο ορισμος της πρακτικοτητας.

Ενταξει η εθνικη δεν εχει σαν βασικους πελατες της αυτους που εχει η πειραιως,αλφα αλλα δεν μπορει η καλυτερη τραπεζα στην Ελλαδα να ειναι τοσο πισω σε αυτους τους τομεις.

Βοηθηστε μα λίγο ρε παιδιά.

Εχω λογαριασμό στην Novabank και μου έχουν δωσει κάρτα αναλήψεων η οποία έχει επάνω σήμα Visa Electron.

Τι νόημα έχει αυτό το σήμα;;

Στο betandwin που λέει οτι δέχεται Visa Electon, δεν το δέχεται...:(

Εχω λογαριασμό στην Novabank και μου έχουν δωσει κάρτα αναλήψεων η οποία έχει επάνω σήμα Visa Electron.

Πας να κάνεις κατάθεση στο VISA/VISA Electron που λέει στην Betandwin και δεν το δέχεται; Αν ναι, τότε σημαίνει ότι η ΝΟVΑBANK μπλοκάρει την συναλλαγή. Είναι blacklisted για τη ΝΟΒΑ η Betandwin. Κάνε ένα τηλεφωνάκι στην ΝΟΒΑ και ρώτησέ την. Θα σου απαντήσουν. Γιαυτό είπα εμπιστευτείτε την Πειραιώς, γιατί με αυτήν γίνεται κατάθεση στην Betandwin/Betoto.

Επίσης γνωρίζω ότι και η VISA ELECTRON της Τράπεζας Κύπρου μπλοκάρει τις περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων...

Πιο συγκεκριμένα μου γράφει

"Η αίτηση συναλλαγής απορρίφθηκε από το ινστιτούτο πιστωτικών καρτών. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε σε αυτό."

Στην Πειραιώς έχω Πιστωτική αλλά έχει λήξει και δεν έχω λάβει ακόμα την καινούρια. (Λόγω Αγγλίας)

Η Debit Electron Visa (Cashcard) της NovaBank ΔΕΝ χρησιμοποείτε σε κανένα site, παρά μόνο για συναλλαγές παρουσία (φυσική) του πελάτη. Για συναλλαγές μέσω internet πρέπει να'χεις πιστωτική Visa ή Master.

Η Debit Electron Visa (Cashcard) της NovaBank ΔΕΝ χρησιμοποείτε σε κανένα site, παρά μόνο για συναλλαγές παρουσία (φυσική) του πελάτη. Για συναλλαγές μέσω internet πρέπει να'χεις πιστωτική Visa ή Master.

Όχι μόνο πιστωτική. Αρκεί και χρεωστική VISA ELECTRON για συναλλαγές μέσω ίντερνετ όπως είπα σε προηγούμενο μου ποστ.

παίδες αύριο λέω να πάω να φτιάξω 1 λογαριασμό (που να πάω)τον οποίο θα χρησιμοποιώ μόνο για Online αγορες. Να ζητήσω απλά εναν λογαριασμό ταμιερυτιρίου? να ζητήσω να κάνουν κάποια ενεργοποίηση για να μπορώ να μεταφέρω πχ χρήματα απο αυτόν τον λογαριασμό σε έναν άλλο? μπορώ να πληρώνω λογαριασμούς ΟΤΕ και ΔΕΗ online? για να πάρω κ μια κάρτα να μπορώ να σηκώνω χρήματα απο ενα ATM θα χρειαστεί προφανώς να το ζητήσω απλά? χρειάζεται κάποιο stadar ποσό πχ 100euro για να μπορώ να κάνω τα παραπάνω πράγματα? χρεώνομαι για να έχω τις παραπάνω δυνατότητες με τον λογαριασμό??:confused:

παίδες αύριο λέω να πάω να φτιάξω 1 λογαριασμό (που να πάω)τον οποίο θα χρησιμοποιώ μόνο για Online αγορες. Να ζητήσω απλά εναν λογαριασμό ταμιερυτιρίου? να ζητήσω να κάνουν κάποια ενεργοποίηση για να μπορώ να μεταφέρω πχ χρήματα απο αυτόν τον λογαριασμό σε έναν άλλο? μπορώ να πληρώνω λογαριασμούς ΟΤΕ και ΔΕΗ online? για να πάρω κ μια κάρτα να μπορώ να σηκώνω χρήματα απο ενα ATM θα χρειαστεί προφανώς να το ζητήσω απλά? χρειάζεται κάποιο stadar ποσό πχ 100euro για να μπορώ να κάνω τα παραπάνω πράγματα? χρεώνομαι για να έχω τις παραπάνω δυνατότητες με τον λογαριασμό??:confused:

Αν βγάλεις στην Πειραιώς που σου συνιστώ, δεν χρειάζεται κάποιο μίνιμουμ ποσό κατάθεσης (αυτό σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων από εδώ μέσα - εγώ πέρσι που άνοιξα δεν είχε ελάχιστο ποσό κατάθεσης). Φυσικά και μπορείς να πληρώνεις ΟΤΕ, ΔΕΗ (όλα εκτός από ΕΥΔΑΠ η οποία πουθενά δεν πληρώνεται online πλην της πάγιας εντολής) και λοιπούς λογαριασμούς online, αρκεί να κάνεις αίτηση για e-banking. (είναι 5€ εφάπαξ, τόσο ήταν δηλαδή, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι)

Όχι πέραν των 5€ αυτών δεν χρεώνεσαι τίποτα άλλο. Θα ζητήσεις την απλή καρτούλα αναλήψεων ΑΤΜ που είναι VISA ELECTRON. Με αυτήν θα κάνεις τις online συναλλαγές σου. :)

Αν βγάλεις στην Πειραιώς που σου συνιστώ, δεν χρειάζεται κάποιο μίνιμουμ ποσό κατάθεσης (αυτό σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων από εδώ μέσα - εγώ πέρσι που άνοιξα δεν είχε ελάχιστο ποσό κατάθεσης). Φυσικά και μπορείς να πληρώνεις ΟΤΕ, ΔΕΗ (όλα εκτός από ΕΥΔΑΠ η οποία πουθενά δεν πληρώνεται online πλην της πάγιας εντολής) και λοιπούς λογαριασμούς online, αρκεί να κάνεις αίτηση για e-banking. (είναι 5€ εφάπαξ, τόσο ήταν δηλαδή, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι)

Όχι πέραν των 5€ αυτών δεν χρεώνεσαι τίποτα άλλο. Θα ζητήσεις την απλή καρτούλα αναλήψεων ΑΤΜ που είναι VISA ELECTRON. Με αυτήν θα κάνεις τις online συναλλαγές σου. :)

εφάπαξ 6euro σημαίνει...?:confused:

visa electron είναι όλα οι καρτούλες που έχουμαι για τα ATM? έχω μια για ATM της εθνικής αλλα δεν λέει τπτ τέτιο πάνω.. τι παραπάνω προσφαίρει η visa electron?

εφάπαξ 6euro σημαίνει...?:confused:

visa electron είναι όλα οι καρτούλες που έχουμαι για τα ATM? έχω μια για ATM της εθνικής αλλα δεν λέει τπτ τέτιο πάνω.. τι παραπάνω προσφαίρει η visa electron?

5€ είπα. :!: Σημαίνει μια φορά το πληρώνεις μόνο.

Η καρτούλα που δίνει η Εθνική είναι MAESTRO. :wacko: Τρέχα γύρευε δηλαδή. Ενώ η Πειραιώς προσφέρει για αναλήψεις μέσω ΑΤΜ κάρτα VISA ELECTRON. Αυτή προσφέρει αυτό που είπαμε: Online αγορές σαν να είναι πιστωτική. Για την ακρίβεια λέγεται χρεωστική κάρτα, γιατί απλά χρεώνει τον καταθετικό σου λογαριασμό με υπάρχοντα χρήματα, στα αφαιρεί από το λογαριασμό σου αμέσως. Ελπίζω να έγινα κατανοητός...

Γιαυτό ακριβώς λέμε ένα μέγα Α Ν Τ Ε Γ Ε Ι Α στην ALPHA και τελειώνει η ιστορία... Ισχύει όντως αυτό με τα 9€. Χρέωσαν και ένα φιλαράκι. :down:

Πειραιώς παιδιά. Μηδέν κατάθεση και δεν υπάρχει 9€ και βλακείες... :wacko:

Η Πειραιώς μπορεί να μην χρεώνει 9€ αλλά χρεώνει το λογαριασμό που σου στέλνει για κάθε πιστωτική που έχεις και το πιο γύφτικο ξέχασα τους κωδικούς μου από το e-banking και μου ζήταγαν 2€ για να στείλουν καινούργιους.

London for ever

Η Πειραιώς μπορεί να μην χρεώνει 9€ αλλά χρεώνει το λογαριασμό που σου στέλνει για κάθε πιστωτική που έχεις και το πιο γύφτικο ξέχασα τους κωδικούς μου από το e-banking και μου ζήταγαν 2€ για να στείλουν καινούργιους.

Μέγα λάθος. Τον χρέωνε παλαιότερα. Πλέον δεν χρεώνει λογαριασμό. :!:

Όσο για τους κωδικούς δεν γνωρίζω. Ε οφείλεις να τους ξέρεις/σημειώνεις/θυμάσαι. Αυτό δεν είναι πρόβλημα ποιότητας υπηρεσιών ή εξυπηρέτησης πελατών για να την κρίνεις αρνητικά...

Καλα οτι να ναι.Κανεις δεν κανει τον κοπο να διαβασει 2-3 σελιδες.

Καταντησε call center o minovg.

Καλα οτι να ναι.Κανεις δεν κανει τον κοπο να διαβασει 2-3 σελιδες.

Καταντησε call center o minovg.

:lol: :lol:

Ναι ρε παιδιά, τα ίδια πράματα είπα 2-3 σελίδες πριν... Διαβάστε και λίγο πριν ρωτήσετε. :)

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση που δε ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά με έχει μπερδέψει...

Έχω μια mastercard της alpha εδώ και κανά χρόνο, τη πρώτη φορά πήρα από την ηλεκτρονική κάτι σε 6 άτοκες μου ερχόταν κανονικά η δόση κάθε μήνα και όλα οκ όπως θα έπρεπε.

Τη δεύτερη φορά πήρα από ένα Τim το κινητό μου και ενώ είπαμε για 6 άτοκες μου ήρθε όλο το ποσό μαζί, η κοπέλα βέβαια εκεί ήταν ηλίθια και ήταν καινούργιο μαγαζί αφού έκανε 50 λεπτά περίπου για να βρει πως γίνεται οπότε λέω βλακεία θα έκανε μη κάνω φασαρία και τα πλήρωσα όλα μαζί μιας και είχα το ποσό και πάει κι αυτό.

Πάω όμως τις προάλες από πλαίσιο και βάζω κάτι σε 2 δόσεις και πάλι ήρθε όλο μαζί, βρέθηκα στα multirama και ρωτάω έναν υπάλληλο για ένα laptop και του λέω τι ακριβώς παίζει με τις δόσεις και μου λέει το προφανές ότι κάθε μήνα θα μου έρχεται μόνο η δόση, του είπα αυτό με το πλαίσιο και μου λέει ότι ίσως από λάθος επειδή στο πέρασαν σε άλλο μηχάνημα τράπεζας να έγινε λάθος. Πάω όμως στο πλαίσιο και προσπαθούσε να με πείσει ο υπάλληλος ότι όλο το ποσό μπαίνει μαζί και απλά δε μπαίνουυν επιπλέον τόκοι αφού είναι άτοκες οι δόσεις αλλά μπαίνει όσο και μετρητοίς, μάταια προσπαθούσαν να τον πείσω ότι τότε θα τοκίζεται το υπόλοιπό με 15% αν εγώ πληρώνω μόνο το ποσό της δόσης και δε θα είχε νόημα να το πάρω με δόσεις, τίποτα επέμενε πως έτσι γίνεται και αυτή είναι η συμφωνία με τη τράπεζα, στα multirama από την άλλη μου λέγανε ότι φυσικά και θα μου έρχεται κάθε μήνα μόνο μια δόση και όχι όλο μαζί και είναι σίγουρο αυτό.

Και επειδή τώρα στην αγορά laptop δε θα μιλάμε για 100 ή 200€, σκέφτομαι μήπως γίνει καμιά στραβή πάλι.

Τι παίζει τελικά και πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι αυτό που θα πάρω θα είναι όντως με δόσεις;;

ΥΓ: Αυτό που ξέχασα να πω στον υπάλληλο του πλαισίου είναι ότι αφού είναι έτσι όπως τα λέει τότε ποιο το νόημα να βάλεις κάτι σε 12 δόσεις αφού και όλο μαζί και σε 6 δόσεις πάλι το ίδιο θα έρθει όλο μαζί, το σκέφτηκα δυστυχώς όταν είχα φύγει

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

ειλικρινά περίεργη φάση!

κάθε κατάστημα δεν υποστηρίζει όλες τις κάρτες για άτοκες... μήπως η κάρτα σ δεν υποστηρίζεται από μερικά καταστήματα (για άτοκες)?

για ψάξε το και αυτό, δεν ξέρω πολλά από πιστωτικές, αλλά μόνο αυτό μου έρχεται στο μυαλό τώρα :O

ειλικρινά περίεργη φάση!

κάθε κατάστημα δεν υποστηρίζει όλες τις κάρτες για άτοκες... μήπως η κάρτα σ δεν υποστηρίζεται από μερικά καταστήματα (για άτοκες)?

για ψάξε το και αυτό, δεν ξέρω πολλά από πιστωτικές, αλλά μόνο αυτό μου έρχεται στο μυαλό τώρα :O

Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό και ήταν μάλιστα το πρώτο που σκέφτηκα αλλά δεν έπρεπε 1ον να ενημερώνουν το πελάτη πριν τη πληρωμή;; Και 2ον ο υπάλληλος του πλαισίου δε θα έπρεπε να με ρωτήσει τη κάρτα έχω και να πει αυτό και όχι να προσπαθεί να με πείσει ότι έτσι γίνεται και έτσι είναι η συμφωνία του καταστήματος;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Τι παίζει τελικά και πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι αυτό που θα πάρω θα είναι όντως με δόσεις;;

Μα φυσικά με ένα τηλεφώνημα στην Alpha Bank.

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο 801 11 202020 ή στο 210 326 6666 :this:

(εργάσιμες ημέρες, 9 π.μ. - 8 μ.μ.)

Don't criticize... what you can't understand...!

Αυτά είναι τελείως κουφά που σου λένε.

1. Όταν ένα κατάστημα δέχεται π.χ. Visa, δεν έχει σημασία ποια τράπεζα την εκδίδει.

2. Την διάρκεια των δόσεων, καθώς και το όριο των άτοκων δόσεων, αν δεν κάνω λάθος την καθορίζει το κατάστημα.

3. Όταν λέμε δόσεις, εννούμε δόσεις. Οτιδήποτε άλλο, είναι θέμα ασχετοσύνης ( ; ) του υπαλλήλου.

Μου την έκαναν κι εμένα έτσι. Έκανα αγορά 1200€ σε 10 δόσεις και με έκπληξη διαπίστωσα ότι μου χρέωσαν όλο το ποσό με την μία. Τους έκανα φασαρία όμως και τα έβαλαν ξανά στην κάρτα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Αυτά είναι τελείως κουφά που σου λένε.

1. Όταν ένα κατάστημα δέχεται π.χ. Visa, δεν έχει σημασία ποια τράπεζα την εκδίδει.

Δεν είναι απαραίτητα έτσι - παλιά θυμάμαι ότι πολλά καταστήματα έκαναν άτοκες με όλες τις Visa εκτός από τη Visa της Citibank δε θυμάμαι το λόγο ακριβώς αλλά είχε αναφερθεί/εξηγηθεί και στο forum.

Μήπως η Visa ήταν Electron; Παλιά τα καταστήματα είχαν χειροκίνητα μηχανάκια που δέχονταν μόνο ανάγλυφες κάρτες.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.