Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Μήπως αυτό που έχει κάνει copy είναι η ανακοίνωση και όχι το ίδιο το email??

Το email παρέπεμπε σε κάποιο λινκ παιδιά ύποπτο το οποίο και δεν επισκέφθηκα καν. Δεν ήταν απλά ενημερωτικό...

Οι καιροί είναι ύποπτοι και καλά κάνει ο καθένας και ψιλιάζεται με το παραμικρό.

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς γνωρίζεται την E-Gold. Είναι μια ηλεκτρονική «τράπεζα» όπως η Pay Pal.

Στο διαδίκτυο όμως, υπάρχει και το «νόθο» δίδυμο «αδερφάκι» της. Τι εννοώ;

Δοκιμάστε να πάτε στις ακόλουθες διευθύνσεις:

http://www.e-qold.com/

http://www.e-gold.com/

Ναι σωστά καταλάβατε όσοι καταλάβατε.

Αν δεν καταλάβατε, ανοίξτε τις σελίδες σε 2 διαφορετικές καρτέλες ή παράθυρα και κοιτάξτε πάνω στο πεδίο που υπάρχει η διεύθυνση της κάθε σελίδας.

Όλη διαφορά βρίσκεται στα γράμματα q και g, που λόγω υπογράμμισης δεν διακρίνονται. Οι 2 σελίδες είναι σαν 2 σταγόνες νερό. Υπάρχει όμως και μια άλλη διαφορά που ίσως ένας απλός χρήστης να μην την προσέξει. Η σελίδα που «ψαρεύει» τους κωδικούς δεν έχει SSL (το γνωστό λουκετάκι ασφαλείας).

Ελπίζω αν έχει κάποιος από σας λογαριασμό E-Gold να μην την έχει πατήσει.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Διορθωσε λιγο τα λινκς.

Ομολογω οτι ειναι η καλυτερη προσπαθεια phissing που εχω δει. Αν καποιος απο το καλπικο e-gold πατησει πανω πανω στο 128bit ssl αμεσως μεταφερεται στο κανονικο e-gold ωστε να μη καταλαβαινει κανεις τιποτε.

Το e-gold πρωτη φορα το ακουω, αλλα με αυτα που βλεπω δεν μου κανει εντυπωση. Γι'αυτο ας εμπιστευομαστε μονο γνωστα ονοματα στο χωρο.

Ακριβώς. Μιλάμε για φοβερή απάτη. Απορώ, δεν το έχει πάρει χαμπάρι η E-Gold αυτό;

Διορθωσε λιγο τα λινκς.

Ομολογω οτι ειναι η καλυτερη προσπαθεια phissing που εχω δει. Αν καποιος απο το καλπικο e-gold πατησει πανω πανω στο 128bit ssl αμεσως μεταφερεται στο κανονικο e-gold ωστε να μη καταλαβαινει κανεις τιποτε.

Το e-gold πρωτη φορα το ακουω, αλλα με αυτα που βλεπω δεν μου κανει εντυπωση. Γι'αυτο ας εμπιστευομαστε μονο γνωστα ονοματα στο χωρο.

Η E-Gold είναι πασίγνωστη (και αξιόπιστη)στον χώρο των Paid To Read, Αutosurf programms και των ΗΥΙΡ (High Yield Investment Programms) και είναι αποδεκτή σχεδόν 100% απ' όλα αυτά.

Μιλάμε ότι μέσω αυτής διακινούνται τεράστια ποσά. Ίσως πολύ μεγαλύτερα απ' ότι διακινούνται μέσω Pay Pal.

Paidia, gia na aniksw logariasmo stin alpha bank kai na exw kai tin electron ti dikaiologitika prepei na katathesw? Fititis eimai, prepei na exw kai to fititiko paso otan paw i den exei sxesi afto?

Prepei na valo ipoxreotika kai kapoio poso sto logariasmo?

Gia mikroagores ti thelo tin electron toy posoy twn 20-30 euro...

Nokia n800 user! :D

Mήπως -λέω μήπως- και οι 2 σελίδες της e-gold είναι αυθεντικές και η εταιρεία έχει 2 λινκς που πάνε στην ίδια σελίδα ώστε να μην κάνει κάποιος άλλος την απατεωνιά;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Όχι. Ήδη απ' ότι ξερω είναι σε γνώση της E-Gold η παρουσία της μαϊμού E-Gold και κινεί διαδικασίες για να το κατεβάσει.

Εκτός αυτού αν μπεις στην διαδικασία να πληκτρολογήσεις τα στοιχεία σου, δεν υπάρχει SSL.

Paidia, gia na aniksw logariasmo stin alpha bank kai na exw kai tin electron ti dikaiologitika prepei na katathesw? Fititis eimai, prepei na exw kai to fititiko paso otan paw i den exei sxesi afto?

Prepei na valo ipoxreotika kai kapoio poso sto logariasmo?

Gia mikroagores ti thelo tin electron toy posoy twn 20-30 euro...

Μόνο η ταυτότητά σου χρειάζεται.

Να τους πεις ότι θες electron visa γιατί άκουσα ότι τώρα βγάζουν και maestro..

Μόνο η ταυτότητά σου χρειάζεται.

Να τους πεις ότι θες electron visa γιατί άκουσα ότι τώρα βγάζουν και maestro..

Piga se mia ALPHA BANK simera gia na aniksw logariasmo kai na moy kanoyn k ti sindesi me tin electron, moy eipe o ipalilos oti prepei na valeis kai 300 euro me tin eggrafi.. Einai alitheia afto?

Borw me to pou ta valw na ta vgalw amesos molis energopiithei i karta me ton trapiziko logariasmo?

Piga se mia ALPHA BANK simera gia na aniksw logariasmo kai na moy kanoyn k ti sindesi me tin electron, moy eipe o ipalilos oti prepei na valeis kai 300 euro me tin eggrafi.. Den pirazei, tha paw avrio eksoplismenos :lol:

Poly kotsana afto re paidia apo tin ALPHA BANK... Ap ti mia vazeis ta 300 kai ap tin alli (tin idia mera) pas k ta perneis pisw.. :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

υπαρχει λογος για τα 300 που σου ζητα. αν ο μεσος χρηματικος ορος του εξαμηνου στον λογαριασμο σου ειναι κατω απο 300, χρεωνει 9 ευρα και αυτο γινεται για καθε εξαμηνο

υπαρχει λογος για τα 300 που σου ζητα. αν ο μεσος χρηματικος ορος του εξαμηνου στον λογαριασμο σου ειναι κατω απο 300, χρεωνει 9 ευρα και αυτο γινεται για καθε εξαμηνο

Γιαυτό ακριβώς λέμε ένα μέγα Α Ν Τ Ε Γ Ε Ι Α στην ALPHA και τελειώνει η ιστορία... Ισχύει όντως αυτό με τα 9€. Χρέωσαν και ένα φιλαράκι. :down:

Πειραιώς παιδιά. Μηδέν κατάθεση και δεν υπάρχει 9€ και βλακείες... :wacko:

Guys,

αν ανοίξετε λογαριασμό Alpha 1-2-3 ("νεανικό" λογαριασμό) δεν ισχύουν αυτά με τα όρια χρημάτων κτλ που λέμε...

Κάντε το έτσι...

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

Ontos re paidia... Piga simera stin piraiws! Mesa se 10 lepta moy anikse to vivliario kai tin karta tha tin paro tin pempti...

Oute xartia k xazomares de soy zitane.

Oute na katatheso lefta xriastike, oyte na doso ipoxreotika AFM... To eixa vevaia k to edosa..

Tora afta ta pou moy legan stin ALPHA gia 300euro k vlakies den ta katalavenw...

Stin teliki eleos! Fitites eimaste!

Ontos re paidia... Piga simera stin piraiws! Mesa se 10 lepta moy anikse to vivliario kai tin karta tha tin paro tin pempti...

Oute xartia k xazomares de soy zitane.

Oute na katatheso lefta xriastike, oyte na doso ipoxreotika AFM... To eixa vevaia k to edosa..

Tora afta ta pou moy legan stin ALPHA gia 300euro k vlakies den ta katalavenw...

Stin teliki eleos! Fitites eimaste!

Ακριβώς. Η Πειραιώς βραβεύτηκε από διεθνές οικονομικό περιοδικό ως η καλύτερη ελληνική τράπεζα για το έτος 2004 σε υπηρεσίες και εξυπηρέτηση πελατών και ως μια από τις καλύτερες διεθνώς.

Κατά τη γνώμη μου αυτό που πρέπει να διορθώσει είναι την αποστολή εμβασμάτων που ακόμα τα χρεώνει κάπου 8€ είτε εσωτερικό είτε εξωτερικό τη στιγμή που η Εθνική (ίσως και λόγω καλύτερων διατραπεζικών συμφωνιών) τα χρεώνει μόλις 0,50€... Όχι μόνο όμως η Πειραιώς, αλλά και όλες οι άλλες έχουν υπέρογκες χρεώσεις για εμβάσματα πλην της Εθνικής.

Αν χρησιμοποιεί κάποιος το e-bankink των τραπεζών γλυτώνει πολλές από τις χρεώσεις τους.

Παρά πολύ καλό είναι και το e-banking της Eurobank (για να μην πω το καλύτερο).

Αν χρησιμοποιεί κάποιος το e-bankink των τραπεζών γλυτώνει πολλές από τις χρεώσεις τους.

Παρά πολύ καλό είναι και το e-banking της Eurobank (για να μην πω το καλύτερο).

Εννοείται. Όλες τις δουλειές τις κάνουμε μέσω ebanking. Όχι σαν μερικούς που γεμίζουν τα ταχυδρομεία με ουρές για να πληρώσουν τον ΟΤΕ τους και τη ΔΕΗ τους και εμείς που θέλουμε να στείλουμε ένα συστημένο περιμένουμε πότε θα τελειώσουν αυτοί. :mad:

Καλησπέρα,

σκεφτόμουν να κάνω ένα λογαριασμό στο Rapidshare, το οποίο δέχεται χρήματα μέσω Paypal-Πιστωτικής

αλλά δεν έχω πιστωτική, και δεν θέλω να εκδώσω αφού δεν πρόκειται να την χρησιμοποιώ πάνω από 2-3 φορές το χρόνο, και γενικά δε θέλω να μπλέξω

υπάρχει κάποια χρεωστική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας που να λειτουργεί κανονικά σαν πιστωτική και ελεγμένα να παίζει στις συναλλαγές με το εν λόγω site?

Καλησπέρα,

σκεφτόμουν να κάνω ένα λογαριασμό στο Rapidshare, το οποίο δέχεται χρήματα μέσω Paypal-Πιστωτικής

αλλά δεν έχω πιστωτική, και δεν θέλω να εκδώσω αφού δεν πρόκειται να την χρησιμοποιώ πάνω από 2-3 φορές το χρόνο, και γενικά δε θέλω να μπλέξω

υπάρχει κάποια χρεωστική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας που να λειτουργεί κανονικά σαν πιστωτική και ελεγμένα να παίζει στις συναλλαγές με το εν λόγω site?

Ειπώθηκε μόλις πριν λίγα ποστ. Καταθετικός λογαριασμός Τράπεζας Πειραιώς. Προσφέρει κάρτα VISA ELECTRON και δέχεται πληρωμές μέσω Paypal...

Μάλιστα προχθές βράδυ αργά έκανα συναλλαγή μέσω Paypal για πρώτη φορά από την συγκεκριμένη κάρτα και για να δείτε τι επαγγελματίες είναι στην Τράπεζα Πειραιώς ακούστε τι έγινε. Για την ασφάλειά μου μου τηλεφώνησαν σχεδόν αμέσως από το τμήμα ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΡΤΩΝ για να μου αναφέρουν αν εγκρίνεται από μένα η συγκεκριμένη συναλλαγή. Το είχαν κάνει και παλαιότερα και ένα μέγα μπράβο τους. Γενικά όποια συναλλαγή θεωρούν ύποπτη σε τηλεφωνούν για να πάρουν την έγκρισή σου.

@lovehacker προφανώς στην ΑLPHABANK δεν διευκρίνησες οτι δεν ήθελες απλό λογαριασμό αλλά 1-2-3 (που δεν έχει υποχρεωτικό ποσό καταβολής κλπ)

@minovg τι ύψους ήταν η αγορά που πραγματοποίησες και σε κάλεσαν για επαλήθευση?

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Ειπώθηκε μόλις πριν λίγα ποστ. Καταθετικός λογαριασμός Τράπεζας Πειραιώς. Προσφέρει κάρτα VISA ELECTRON και δέχεται πληρωμές μέσω Paypal...

Μάλιστα προχθές βράδυ αργά έκανα συναλλαγή μέσω Paypal για πρώτη φορά από την συγκεκριμένη κάρτα και για να δείτε τι επαγγελματίες είναι στην Τράπεζα Πειραιώς ακούστε τι έγινε. Για την ασφάλειά μου μου τηλεφώνησαν σχεδόν αμέσως από το τμήμα ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΡΤΩΝ για να μου αναφέρουν αν εγκρίνεται από μένα η συγκεκριμένη συναλλαγή. Το είχαν κάνει και παλαιότερα και ένα μέγα μπράβο τους. Γενικά όποια συναλλαγή θεωρούν ύποπτη σε τηλεφωνούν για να πάρουν την έγκρισή σου.

Εγω παλι εκανα πριν 2 εβδομαδες 2 αγορες με Paypal συνολικα γυρω στα 140 ευρω αλλα δεν με πηρε κανεις τηλεφωνο απο πειραιως.

Mutilator :shifty:

ontws den to dieykrinise o lovehacker, alla aytos den einai ypohrewmenos na kserei ta proionta tis trapezas. o ypallilos tha mporouse me dyo aples erwtisoules na katalabei oxi an thelei, alla an mporei na parei tetoio logariasmo, kai sti dikia tou periptwsi na ton eksyphrethsei, i se kapoia alli na prospathisei na tou dwsei swnei kai kala ayton ton typo logariasmou mias kai prosferei perissotera. to apotelesma einai oti i alpha ehase enan pelath (dyo, giati kai se emena ta idia eihan kanei tote. egw eiha 300 eyrw kai ton anoiksa to logariasmo, alla makrohronia emeina kai egw arketa dysaresthmenos apo ti synolikh eksyphrethsh).

i alpha genika pasxei apo tetoiou eidous problimatakia ta opoia ton teleytaio kairo ginontai olo kai pio entona...

Dulce et decorum est pro sciencia mori.

----------------------------------------------

milan - kountera : 1 - 0

σόρρυ μετά το διάβασα..

πρέπει να ανοίξω κανονικά λογαριασμό ο οποίος θα είναι συσχετισμένος με την κάρτα;

πρέπει να γίνεται ορισμένη "κίνηση" στο λογαριασμό ανα εξάμηνο;

είμαι και εγώ φοιτητής έχει διαφορά με το πρόγραμμα "1-2-3" της Alpha Bank?

@minovg τι ύψους ήταν η αγορά που πραγματοποίησες και σε κάλεσαν για επαλήθευση?

Περίπου 43€.

Εγω παλι εκανα πριν 2 εβδομαδες 2 αγορες με Paypal συνολικα γυρω στα 140 ευρω αλλα δεν με πηρε κανεις τηλεφωνο απο πειραιως.

Από καταθετική κάρτα της Πειραιώς; Γιατί από την πιστωτική δε με πήρε κι εμένα κανείς. Επίσης με είχαν ξανακαλέσει όταν πλήρωσα 1€ στην Voipbuster (όταν ακόμα η κατάθεση ήταν μόνο τόσο για τα free τηλέφωνα) από την υπηρεσία ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ. Ξανά Μπράβο πάντως... Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες είναι που κάνουν ισχυρή και αξιόπιστη μια τράπεζα...

σόρρυ μετά το διάβασα..

πρέπει να ανοίξω κανονικά λογαριασμό ο οποίος θα είναι συσχετισμένος με την κάρτα;

πρέπει να γίνεται ορισμένη "κίνηση" στο λογαριασμό ανα εξάμηνο;

είμαι και εγώ φοιτητής έχει διαφορά με το πρόγραμμα "1-2-3" της Alpha Bank?

Ανοίγεις έναν απλό καταθετικό λογαριασμό και ζητάς μια καρτούλα ανάληψης ΑΤΜ που είναι VISA ELECTRON. Όχι δε νομίζω να θέλει κίνηση... Ούτε ελάχιστο ποσό ούτε ελάχιστο μέσο όρο χρημάτων για να μη σου κρατάνε κάτι 8 ευρώ που κρατάει η ΑΛΦΑ...

Κατά τη γνώμη μου προτίμησε την Πειραιώς που αποδεδειγμένα δέχονται την κάρτα της όλα τα e-shops (από κανένα ηλεκτρονικό μαγαζί δηλαδή δεν έφαγα «πόρτα» να στο πω απλά :p)