Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Δηλαδη η αμερικαν μπλου που 8πλασιαζει το bounus στους μεγαλους θα το κανει η μαστερκατ γκολντ?
Τι να σου πω αρχικά μου είπε ότι θα γίνουν απλές MasterCard και όταν της είπα ότι έχω ήδη μου ζήτησε αριθμό και είδε ότι είναι η blue και μου λέει ότι όπως βλέπει όλες οι blue θα γίνουν gold λέει. Το βασικό είναι ότι παραμένουν οι ίδιοι όροι όχι της καινούργιας οπότε μόνο το πλαστικό αλλάζει. Αλλά ας περιμένουμε για σίγουρα τις επιστολές αντικατάστασης

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Η gold παντός έχει 50€ συνδρομή μετά τον πρώτο χρόνο. Η blue είχε συνδρομή;

Οι όροι θα μεταφερθούν (grandfathered που λένε και οι Αμερικάνοι) και στις νέες κάρτες.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ρώτησες και σου είπαν ότι η gold δεν θα έχει συνδρομή;; Τον δεύτερο χρόνο 50€?

παλιότερα αρκετές κάρτες ήταν free με την προϋπόθεση ότι κάνεις κάποια χρήση (πχ >2500€) ΄τωρα όμως προσοχή γιατί τον 2ο χρόνο έχουν συνδρομή.

έχω βάλει υπενθύμιση την Miles & bonus να την ακυρώσω σε ένα χρόνο γιατί αν πληρώνω συνδρομή τι να την κάνω την έκπτωση άσε που η ryanair έχει καλύτερες τιμές και χωρίς να καταναλώνω μίλια!

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

παλιότερα αρκετές κάρτες ήταν free με την προϋπόθεση ότι κάνεις κάποια χρήση (πχ >2500€) ΄τωρα όμως προσοχή γιατί τον 2ο χρόνο έχουν συνδρομή.

έχω βάλει υπενθύμιση την Miles & bonus να την ακυρώσω σε ένα χρόνο γιατί αν πληρώνω συνδρομή τι να την κάνω την έκπτωση άσε που η ryanair έχει καλύτερες τιμές και χωρίς να καταναλώνω μίλια!

και σε παει και τουρισμο σε αχετα αεροδρομια (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Αυτο ακριβώς λέω και Εγώ γι'αυτό ρώτησα τον φιλο για να είναι σίγουρος οτι δεν θα δώσει 50€ τον δεύτερο χρόνο.

Οι χρυσές κάρτες έχουν δωρεάν συνδρομή μονο για τους παρακάτω:

Δωρεάν συνδρομή για το 1ο

έτος και διατηρείται δωρεάν

για τα επόμενα έτη, εφόσον

κατά την επέτειο του

προϊόντος, η αθροιστική

ετήσια χρήση της

χρεωστικής κάρτας Gold

Enter Bonus Mastercard ή

Gold Enter Bonus

American Express και των

αναγραφόμενων Χρυσών

καρτών είναι 4.000 Ευρώ και

άνω.

Εκει που γράφει <<αναφερόμενων Χρυσων καρτων>> αφορά τις χρυσές πιστωτικές κάρτες visa και mastercard και μονο για τους διακεκριμένους πελάτες gold personal banking. Οι υπόλοιποι που έχουν χρυσές πιστωτικές κάρτες πληρώνουν κανονικά 50€ τον δεύτερο χρονο ανεξάρτητα αν θα κάνουν συνολικές αγορές 4000€

Edited by hlektro

Ρώτησες και σου είπαν ότι η gold δεν θα έχει συνδρομή;; Τον δεύτερο χρόνο 50€?
Η απάντηση ήταν ότι θα μεταφερθεί με τους ίδιους όρους δηλαδή της λέω αν την έχω χωρίς συνδρομή θα συνεχίσει έτσι; Μου είπε ναι απλά ολα αυτά μένουν να επαληθευτούν αφού παραλάβουμε κάρτες και περάσει κι ένα διάστημα. Προφανώς αν είναι να πληρώνω συνδρομή θα φάει σουτ στη λήξη του χρόνου. Γιατί καλοί οι διπλοί ποντοι αλλά αν είναι να δίνεις έστω και 30€ το χρόνο δεν αξίζει το κόπο. Έχω άλλωστε δύο αρχαίες bonus από τις χρυσές εποχές που ήταν δωρεάν για πάντα.

Edited by pan82

George Bernard Shaw

αν είναι να δίνεις έστω και 30€ το μήνα

Με το χρονο ειναι οι συνδρομες καρτων . προφανως εκανες λαθος πληκτρολογηση αλλα το γραφω για τις εντυπωσεις που δημιουργουνται

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Με το χρονο ειναι οι συνδρομες καρτων . προφανως εκανες λαθος πληκτρολογηση αλλα το γραφω για τις εντυπωσεις που δημιουργουνται
Σωστός το διόρθωσα για να μη μπερδευτεί κανένας

George Bernard Shaw

Πηγα σημερα στο καταστημα alpha και μετα καλεσα την εξυπηρετηση πελατων.

Και οι δυο μου δηλωσαν πως δεν γνωριζουν να υπαρχει δυνατοτητα αντικαταστασης dynamic american και american bonus με μια gold mastercard bonus.

Επεμειναν πως δεν υφισταται τετοια επιλογη ουτε σαν αιτημα πελατη ουτε σαν προταση απο την τραπεζα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Και οι δυο μου δηλωσαν πως δεν γνωριζουν να υπαρχει δυνατοτητα αντικαταστασης dynamic american και american bonus με μια gold mastercard bonus.

Επεμειναν πως δεν υφισταται τετοια επιλογη ουτε σαν αιτημα πελατη ουτε σαν προταση απο την τραπεζα.

Εγώ που δε θέλω gold και φανφάρες, μπορώ να πάρω μια ταπεινή afinity mastercard;

Θα πάρω να ξαναρωτήσω από αύριο αν μπορέσω

Edited by thodoris85

Και τι σου είπαν τι κάρτες θα σου δώσουν; για τις δυο αυτές που έχεις;

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Gold mastercard μου έβγαλαν έμενα αφού μου το πρότεινε η ίδια τράπεζα με πήραν αυτοί τηλέφωνο απο το αρμόδιο τμήμα (δεν πήρα εγώ). Πήγα σε κατάστημα έκανα νέα αίτηση - υπογραφές -χαρτιά κτλ.

Έγινε έγκριση και μου έστειλαν την κάρτα. Προφανώς πρέπει να έχεις τα κριτήρια (εισόδημα κτλ) για να σου βγάλουν τέτοια κάρτα.

Αλλιώς δεν έχω ιδέα με τι θα τις αλλάξουν ( ίσως με δυο άπλες mastercard...).

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ που δε θέλω gold και φανφάρες, μπορώ να πάρω μια ταπεινή afinity mastercard;

Θα πάρω να ξαναρωτήσω από αύριο αν μπορέσω

Γιατί δεν κάνεις μια αίτηση για νέα κάρτα afinity mastercard;

Και αν στην βγάλουν ακυρώνεις την american ή οποία άλλη σου στείλουν για αντικατασταση.

Άλλα ρώτησε τους δεν χάνεις κάτι.

Γιατί δεν κάνεις μια αίτηση για νέα κάρτα afinity mastercard;

Και αν στην βγάλουν ακυρώνεις την american ή οποία άλλη σου στείλουν για αντικατασταση.

Άλλα ρώτησε τους δεν χάνεις κάτι.

Με ξενερώνουν τα 30 ευρώ ετήσιο "πάγιο" και θα ήθελα να το αποφύγω. Αλλά για εκεί με κόβω στο τέλος (νέα αίτηση), μιας και δε με ενδιαφέρει το Bonus σαν πρόγραμμα

Και τι σου είπαν τι κάρτες θα σου δώσουν; για τις δυο αυτές που έχεις;

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Gold mastercard μου έβγαλαν έμενα αφού μου το πρότεινε η ίδια τράπεζα με πήραν αυτοί τηλέφωνο απο το αρμόδιο τμήμα (δεν πήρα εγώ). Πήγα σε κατάστημα έκανα νέα αίτηση - υπογραφές -χαρτιά κτλ.

Έγινε έγκριση και μου έστειλαν την κάρτα. Προφανώς πρέπει να έχεις τα κριτήρια (εισόδημα κτλ) για να σου βγάλουν τέτοια κάρτα.

Αλλιώς δεν έχω ιδέα με τι θα τις αλλάξουν ( ίσως με δυο άπλες mastercard...).[color="#

Τι να σου πω, εμενα αυτα μου ειπαν.

Μηπως γνωριζεις απο ποιο ακριβως τμημα σε πηραν η το ονομα αυτου που μιλησες ;

Ειμαι ηδη gold πελατης/συνεργατης τους.

Η αντικατασταση θα γινει με απλη mastercard σε καθε μια.

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Τι να σου πω, εμενα αυτα μου ειπαν.

Μηπως γνωριζεις απο ποιο ακριβως τμημα σε πηραν η το ονομα αυτου που μιλησες ;

Ειμαι ηδη gold πελατης/συνεργατης τους.

Η αντικατασταση θα γινει με απλη mastercard σε καθε μια.

Sent from my iPad using Tapatalk

Από την alpha μου είπαν. Δεν ξέρω το τμήμα και όνομα δεν κράτησα.

Άρα θα σου δώσουν δυο ίδιες κάρτες; να τις κάνεις τι;

Από την alpha μου είπαν. Δεν ξέρω το τμήμα και όνομα δεν κράτησα.

Άρα θα σου δώσουν δυο ίδιες κάρτες; να τις κάνεις τι;

Λογικα η μια θα ειναι dynamic mastercard με τα «προνομια» της dynamic και η αλλη bonus mastercard.

Σε εμενα βεβαιως ειναι αχρηστες και οι δυο και αν υλοποιηθει ετσι δεν εχω κογο να τις κρατησω και τις δυο.

Αληθεια εσυ κρατησες τα προνομια της dynamic στην gold η προκειται για εντελως νεα συμφωνια με σημερινους ορους ;

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Λογικα η μια θα ειναι dynamic mastercard με τα «προνομια» της dynamic και η αλλη bonus mastercard.

Σε εμενα βεβαιως ειναι αχρηστες και οι δυο και αν υλοποιηθει ετσι δεν εχω κογο να τις κρατησω και τις δυο.

Αληθεια εσυ κρατησες τα προνομια της dynamic στην gold η προκειται για εντελως νεα συμφωνια με σημερινους ορους ;

Αν σου κάνουν την dynamic mastercard τι σε χαλάει ; αφού πάλι dynamic θα είναι;

Η gold είναι εντελώς νέα συμφωνία με σημερινούς όρους... δεν έχει προνόμια dynamic.

Μετα τις νεες τιμολογιακες πολιτικες των τραπεζων περι καρτων χρεωστικων και πιστωτικων καλο θα ηταν καποιος γνωστης να κανει μια "σουμα" με το τι χρεωνει και ποια τα προνομια των καρτων απο τις 4 συστημικες αλλα και μη τραπεζες (Χανιων, Αττικης κ.λπ.)

Ναι τώρα το βλέπω, δεν έχει ταξιδιωτική ασφάλεια και νομική κάλυψη. Θα ενημερώσω για την notos.

Σε πήραν τελικά τηλέφωνο να σου πουν τι θα γίνει με την notos?

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος: Έχω 2 πιστωτικές της alpha που μοιράζονται το ίδιο πιστωτικό όριο, γίνεται επειδή θέλω να κάνω μία συγκεκριμένη αγορά και η επιχείρηση δεν δέχεται να τα πάρει μισά μισά από τις 2 κάρτες, η τράπεζα να μου δώσει όλο το ποσό στη μία κάρτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ναι φυσικά . Κάθε κάρτα μπορεί να χρησιμοποιήσει όλο το ποσό.

Αυτή τη στιγμή μου το έχει "σπάσει", δηλαδή και στο web banking βλέπω το 50% του πιστωτικού ορίου μου στη μία κάρτα και το 50% στην άλλη κάρτα. Δεν το έχουν ολόκληρο και οι 2.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος: Έχω 2 πιστωτικές της alpha που μοιράζονται το ίδιο πιστωτικό όριο, γίνεται επειδή θέλω να κάνω μία συγκεκριμένη αγορά και η επιχείρηση δεν δέχεται να τα πάρει μισά μισά από τις 2 κάρτες, η τράπεζα να μου δώσει όλο το ποσό στη μία κάρτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

για ποιο λογο δεν δεχεται η επιχειρηση να παρει το ποσο απο 2 καρτες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε πήραν τελικά τηλέφωνο να σου πουν τι θα γίνει με την notos?

Οχι δεν με πηραν... συνδεση με Καϊρο... θα ξαναπαρω αυριο να τους γκαζωσω λιγο που με ξεχασαν.