pan82 Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Είδα στο site της Alpha Bank ότι η απλή Bonus Mastercard δίνει πλέον διπλάσιους bonus πόντους αποκλειστικά και μόνο στις συναλλαγές που γίνονται στους μεγάλους συνεργάτες. Άραγε πρόκειται για κάποιο λάθος ή όντως αναβάθμισαν εν μέρει την ανταμοιβή που προσφέρει η συγκεκριμένη κάρτα; Πιο λογική πάντως μού ακούγεται η πρώτη εκδοχή. :p Προφανώς επειδή αυτή η κάρτα θα αντικαταστήσει τις κατηργημένες amex που έδιναν 2Χ πόντους σε όλους τροποποίησαν και την αρχική κάρτα πριν αρχίσουν να τη μοιράζουν. Άρα το κόβω να παίρνουμε διπλάσιους μόνο στους μεγάλους συνεργάτες κι εμείς και όχι σε όλους αν και θα φανεί αυτό. Το θέμα είναι όσοι έχουν παλιές mastercard θα μπουν στην αναβαθμισμένη έκδοση; Γιατί δεν εχει κάποιο αστερισκο να λεει οτι ισχύει μόνο για εκδόσεις μετά από τη Χ ημερομηνία Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Εγω παντως την ακυρωσα την δικη μου mastercard και σε κανα μηνα θα παω να βγαλω καινουρια debit για να παρω και τους 5000 ποντους που δεν μας δωσαν τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Εγώ πάντως θα την κρατήσω(την bonus Mastercard) αν κι έχω την bonus Visa, εξάλλου αν δεν την ενεργοποιήσεις δεν χρεώνεσαι συνδρομή(νομίζω)! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 καλησπερα επειδη απο αυριο σταματαει το easypay συνεπως και ο τροπος πληρωμης με χρεωστικη καρτα για το εφκα πρωην ικα για ενσημα και ασφαλιστικα ταμεια που πληρωνουνε οι εργοδοτες , θα ηθελα να ενημερωσω οτι εντελως τυχαια κτηπωντας στο ιντερνετ online πληρωμη για ικα μου εβγαλε το ibank simple pay της εθνικης. γραφει απο κατω οτι μπορεις να πληρωσεις με χρεωση λογαριασμου εθνικης , μεσω χρεωστικης καρτας και πιστωτικης εθνικης ανεξοδα και εχει και επιλογη πληρωμης με χρεωσιτικη και πιστωτικη καρτα αλλης τραπεζης που η προμηθεια αλλαζει αναλογα με το ποσο. πχ βαζωντας 1 ευρω στο ποσο γραφει προμηθεια 0,01 ευρω , στα 100 ευρω εχει 0,81 ευρω προμηθεια, στα 500 ευρω εχει προμηθεια 4,04 ευρω http://i64.tinypic.com/5b1imx.jpg http://i63.tinypic.com/14sp5vm.jpg Γνωριζω και κατανοω οτι δεν αξιζει η πληρωμη απο το simple pay αλλα θεωρω οτι εαν καποιος θελει να το κανει υπαρχει τροπος. οπως για παραδειγμα για να κερδισει yellows απο την πειραιως . καθε 10 ευρω 1 yellow! . αξιζει βεβαια για ποσα πανω των 250 ευρω , διοτι με ebanking της πειραιως κερδιζεις 25 yellows για καθε πληρωμη , οποτε 250/10=25 yellows. αλλα και 300 ευρω να πληρωσεις μεσω του simple pay εχει 2,42 ευρω προμηθεια για πληρωμη με αλλη καρτα αλλης τραπεζας. Τελος παντων θελω να αναφερω οτι υπαρχει τροπος να γινει κατι τετοιο. ( αν και ασυμφορο για μεγαλα ποσα ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 (edited) Γεια σε όλους Μόλις παρέλαβα την νέα κάρτα μου Gold alpha bank bonus mastercard. Είχα δυο american express (Dynamic & κανονική). Ήταν η πρόταση της alpha για αντικατασταση των american express πιστωτικών που έχω. Edited March 1, 2019 by hlektro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ξεκινησαν την αντικατασταση και των πιστωτικων καρτων δηλαδη; Ειχες λαβει εμαιλ νωριτερα να σου λεει για την αντικατασταση αυτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Γεια σε ούλους Μόλις παρέλαβα την νέα κάρτα μου Gold alpha bonus mastercard. Είχα δυο american express (Dynamic & κανονική). Ήταν η πρόταση της alpha για αντικατασταση των american express πιστωτικών που έχω. για 2 πιστωτικες amex πηρες μια gold mastercard? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 (edited) Ξεκινησαν την αντικατασταση και των πιστωτικων καρτων δηλαδη; Ειχες λαβει εμαιλ νωριτερα να σου λεει για την αντικατασταση αυτη; Με πήραν τηλέφωνο από την alpha bank και μου πρότειναν την συγκεκριμένη κάρτα για αντικατασταση των δυο american. Υπέγραψα το νέο συμβόλαιο και μετά την παρέλαβα. ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για 2 πιστωτικες amex πηρες μια gold mastercard? Ναι μια πήρα όμως με πιστωτικό οριο το άθροισμα των δυο καρτών που είχα. Edited March 1, 2019 by hlektro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Με πήραν τηλέφωνο από την alpha bank και μου πρότειναν την συγκεκριμένη κάρτα για αντικατασταση των δυο american. Υπέγραψα το νέο συμβόλαιο και μετά την παρέλαβα. ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι μια πήρα όμως με πιστωτικό οριο το αθροίσιμα των δυο καρτών που είχα. αυτο το βρισκω εξαιρετικο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Μιλησα με την alpha, η premium bonus μου θα αντικατασταθει με gold mastercard και η notos με απλη bonus mastercard (περιμενω απλα διευκρινηση τι θα ισχυει για τα notos που κανονικα η notos amex εδινε 20 ποντους για καθε ευρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Μιλησα με την alpha, η premium bonus μου θα αντικατασταθει με gold mastercard και η notos με απλη bonus mastercard (περιμενω απλα διευκρινηση τι θα ισχυει για τα notos που κανονικα η notos amex εδινε 20 ποντους για καθε ευρω) Έμενα παντός η dynamic amex που είχα θα πάψει να ισχύει άρα πάνε και τα προνομία του 3% σε super market. Σου είπαν αν θα δίνεις συνδρομή για την Gold mastercard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Οχι αλλα θα ρωτησω οταν με παρουν να διευκρινισουν τι θα γινει με τους ποντους απο τα notos. Λογικα θα ισχυει οτι και στις χρεωστικες που αλλαξαν, για τον πρωτο χρονο ως εχει η premium bonus και απο τον επομενο η κανονικη συνδρομη που ειναι 50 απ οτι βλεπω.. Η gold mastercard, περα απο τους 2πλασιους ποντους (που τους ειχαμε ετσι και αλλιως με την premium bonus), εχει κανα αλλο καλο πλεονεκτημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Οχι αλλα θα ρωτησω οταν με παρουν να διευκρινισουν τι θα γινει με τους ποντους απο τα notos. Λογικα θα ισχυει οτι και στις χρεωστικες που αλλαξαν, για τον πρωτο χρονο ως εχει η premium bonus και απο τον επομενο η κανονικη συνδρομη που ειναι 50 απ οτι βλεπω.. Η gold mastercard, περα απο τους 2πλασιους ποντους (που τους ειχαμε ετσι και αλλιως με την premium bonus), εχει κανα αλλο καλο πλεονεκτημα; Αυτά είναι τα επιπλέον: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας αγορών και διπλασιασμού εγγυήσεως, χωρίς χρέωση Πρόγραμμα Νομικής Προστασίας σε περίπτωση απάτης ή κακής εξυπηρετήσεως από ηλεκτρονικά καταστήματα χωρίς χρέωση Ταξιδιωτική ασφάλιση χωρίς χρέωση. Επιπλέον, η κάρτα σας συμμετέχει στο Βοnus Exclusive και σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε αξέχαστες εμπειρίες και να αποκτήσετε μοναδικά προϊόντα από τον ηλεκτρονικό κατάλογο. Ειδικότερα, ως μέλη του Bonus Exclusive, μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα απευθείας από τα ηλεκτρονικά καταστήματα των Συνεργατών του Προγράμματος και να τα παραλάβετε εύκολα και γρήγορα στο χώρο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ολα αυτά τα είχε και η premium bonus, εκτός από το bonus exclusive (που δεν με αφορά) :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ολα αυτά τα είχε και η premium bonus, εκτός από το bonus exclusive (που δεν με αφορά) :( Ειχε ασφαλιστική κάλυψη κτλ....είσαι σίγουρος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ναι αμε, την είχα χρησιμοποιήσει κι' όλας για ενα κινητο που μου είχαν κλέψει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 (edited) Ναι αμε, την είχα χρησιμοποιήσει κι' όλας για ενα κινητο που μου είχαν κλέψει ;) ok άπλα στο σίτε της alpha που μπήκα δεν είδα να το αναφέρει. Γράφει τα παρακάτω: Χωρίς συνδρομή, για το πρώτο έτος Παγκόσμια αποδοχή, σε εκατομμύρια επιχειρήσεις Άτοκες δόσεις σε χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα Δυνατότητα Αναλήψεως Μετρητών (Cash Advance) Χρήση της κάρτας, για το «κτίσιμο» του αφορολογήτου σας Εξόφληση οφειλών προς το Δημόσιο σε έως και 12 άτοκες δόσεις. Δυνατότητα εξοφλήσεως λογαριασμών μέσω πάγιων εντολών Έκδοση έως και δύο πρόσθετων καρτών Ίσως το άλλαξαν στο σιτε...και να το είχε η κάρτα ποιο παλαιά.. Όταν μάθεις για την Notos και σε πάρουν τηλέφωνο πες μας τι σου είπαν. Edited March 1, 2019 by hlektro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 (edited) Ολα αυτά τα είχε και η premium bonus, εκτός από το bonus exclusive (που δεν με αφορά) :( Απ' ό,τι βλέπω εδώ, η Premium Bonus American Express είχε Πρόγραμμα Προστασίας Αγορών, αλλά όχι Ταξιδιωτική Ασφάλιση και Νομική Προστασία. Edited March 1, 2019 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Απ' ό,τι βλέπω εδώ, η Premium Bonus American Express είχε Πρόγραμμα Προστασίας Αγορών, αλλά όχι Ταξιδιωτική Ασφάλιση και Νομική Προστασία. Πολυ σωστός η gold έχει και ταξιδιωτική ασφάλιση και νομική προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ναι τώρα το βλέπω, δεν έχει ταξιδιωτική ασφάλεια και νομική κάλυψη. Θα ενημερώσω για την notos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Μιλησα με την alpha, η premium bonus μου θα αντικατασταθει με gold mastercard και η notos με απλη bonus mastercard (περιμενω απλα διευκρινηση τι θα ισχυει για τα notos που κανονικα η notos amex εδινε 20 ποντους για καθε ευρω) Πήρες απλά στην εξυπηρέτηση και ρώτησες ή σε πήραν αυτοί; Κι εγώ την amex notos έχω και τη blue amex. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ειχα παρει στην εξυπηρετηση για να ακυρωσω την χρεωστικη mastercard που μου εβγαλαν σε αντικτασταση της amex και επ ευκαιριας τους ρωτησα και αυτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ναι τώρα το βλέπω, δεν έχει ταξιδιωτική ασφάλεια και νομική κάλυψη. Θα ενημερώσω για την notos. Επίσης η gold έχει επιτόκιο 15,75% και η premium amex 17,75% αν ενδιαφέρει κάποιον το χαμηλότερο επιτόκιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Μίλησα και εγώ με άλφα σήμερα και μένα μου είπαν ότι η blue θα γίνει gold MasterCard η platinum (που δε βλέπω να υπάρχει τέτοια κάρτα στο σάιτ) ενώ η notos θα γίνει απλή MasterCard. Μου είπε ότι μόνο το πλαστικό θα αλλάξει οπότε οι όροι θα μείνουν ίδιοι με αυτές που έχω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Δηλαδη η αμερικαν μπλου που 8πλασιαζει το bounus στους μεγαλους θα το κανει η μαστερκατ γκολντ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts