Georgio81 Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Μου ήρθε mail χθες ότι η αίτησή μου δεν έγινε δεκτή γιατί δεν πληρώ τους όρους και τις προϋποθέσεις. Πιάσ' τ' αβγό και κούρεφτο δηλαδή! Ασε το online πηγαινε σε ενα καταστημα. Ειναι και ευκολοτερο και ταχυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 (edited) https://yellow.piraeusbank.gr/el/sunergates-tou-programmatos-epivraveushs-yellow/stratigikoi-synergates/sunergasia-me-to-booking Συνεργασία με το Booking.com Η Booking.com σας ανοίγει έναν κόσμο προορισμών με απίστευτα καταλύματα που μπορείτε να εξερευνήσετε - από οικογενειακά B&B έως πολυτελή θέρετρα 5 αστέρων, από διαμερίσματα έως ενοικιαζόμενα καταλύματα και από ιγκλού μέχρι αποδράσεις στο βουνό. http://www.yellowholidays.gr Το Πρόγραμμα yellow σε συνεργασία με τη Booking, δημιούργησαν το http://www.yellowholidays.gr, για να κάνεις εύκολα και γρήγορα τις κρατήσεις σου στις καλύτερες τιμές και να κερδίζεις yellows! Τα Μέλη του yellow, μέσω του http://www.yellowholidays.gr, έχουν πρόσβαση στο σύνολο των υπηρεσιών της booking.com και επιπλέον κερδίζουν x10 yellows για κάθε 1€ κράτησης. και κατι αλλο Στα καταστήματα WIND ψωνίζεις και κερδίζεις x20 yellows! Φέτος, στις φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις, κάνε την έξυπνη κίνηση! Επισκέψου ένα κατάστημα WIND, κάνε τις αγορές σου χρησιμοποιώντας κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και κέρδισε x20 yellows! Από την ενέργεια εξαιρούνται οι πληρωμές λογαριασμού, οι online συναλλαγές και η ανανέωση χρόνου ομιλίας. Ισχύει από 01/11/2018 έως 15/11/2018. δειτε εδω https://yellow.piraeusbank.gr/el/kerdise-yellows-me-agores-sta-katasthmata-wind Edited November 1, 2018 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Καλημερα στο φορουμ. Πηγα σημερα στο ΑΤΜ για ενα τσεκ στην πιστωτικη και πηρα το χαρτακι αυτο. Τι διαφορα εχει το τρεχον απο τ διαθεσιμο; Μονο μια δοση των 25 εχει πληρωθει Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Το τρέχον υπόλοιπο είναι το ποσό που χρωστάς σήμερα. ( στο παράδειγμα σου, σου χρωστάν 25 ευρώ). Το διαθεσιμο υπόλοιπο είναι το ποσό που μπορείς να ξοδέψεις πριν συμπληρώσεις το όριο της πιστωτικής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 (edited) Το τρέχον υπόλοιπο είναι το ποσό που χρωστάς σήμερα. ( στο παράδειγμα σου, σου χρωστάν 25 ευρώ). Το διαθεσιμο υπόλοιπο είναι το ποσό που μπορείς να ξοδέψεις πριν συμπληρώσεις το όριο της πιστωτικής σου. Σε υπερευχαριστω. Γιατι ομως λεει πιστωτικο οριο 300; Αυτο δεν ειναι το οριο της καρτας; Edited November 2, 2018 by Ribopaido Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliassgr Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Μήπως θυμασαι την ημερομηνια που εκανες την αιτηση ή την ημερομηνια που τους εστειλες τα δικαιολογητικα ; Για να υπολογισω ποτε θα λαβω κι εγω το mail Ημερομηνία που έκανα την αίτηση 17/10/2018 Υπέργραψα στην ACS 23/10 Τα δικαιολογητικά ανέβηκαν στο σύστημα της τράπεζας 25/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Ημερομηνία που έκανα την αίτηση 17/10/2018 Υπέργραψα στην ACS 23/10 Τα δικαιολογητικά ανέβηκαν στο σύστημα της τράπεζας 25/10 Επομενως να περιμενω απαντηση μεσα στην επομενη βδομαδα. Εκανα την αίτηση 15/10 και εστειλα τα δικαιολογητικα στις 29/10 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Επομενως να περιμενω απαντηση μεσα στην επομενη βδομαδα. Εκανα την αίτηση 15/10 και εστειλα τα δικαιολογητικα στις 29/10 Τα δικαιολογητικά δε μπορείς να τα ανεβάσεις και online; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Τα δικαιολογητικά δε μπορείς να τα ανεβάσεις και online; Για ποιο λογο; Αφου τα εστειλα μαζι με τα υπογεγραμμενα εντυπα συμβασης Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Όταν είχα κάνει αίτηση, δεν είχα στείλει κάτι με courier. Μάλλον κάποιο βήμα θα ξέχασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Σε υπερευχαριστω. Γιατι ομως λεει πιστωτικο οριο 300; Αυτο δεν ειναι το οριο της καρτας; Πράγματι λέει πιστωτικό όριο 300 και αυτό είναι το όριο της κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Όταν είχα κάνει αίτηση, δεν είχα στείλει κάτι με courier. Μάλλον κάποιο βήμα θα ξέχασα Εκανα την αίτηση online στις 15/10 Μου τηλεφωνησαν και μου ειπαν οτι εχει προεγγριθει και θα μου στειλουν εντυπη αιτηση να υπογραψω , και τους ορους για υπογραφη, καθως και μια δηλωση οτι δεν ειμαι ...... Αρχηγός κρατους ή αλλο αξιωμα ή Δημαρχος Τα υπεγραψα ολα αυτα στο γραφειο του courier και μαζι με τα δικαιολογητικα τα εβαλε παλι στο φακελο και τους τα εστειλε ξανα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Οποτε βασιλη να μην δοκιμασω να κανω καποια αγορα; Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Το απογευμα θελησα να πληρωσω τον λογαριασμο του σταθερου τηλεφωνου στη Wind Μπενω στο site της Wind, βρισκω τον λογαριασμο και εχει επιλογη να τον πληρωαω με Paypal ή με καρτα Διαλλέγω να πληρωσω με καρτα και μου ζηταει να κανω επιλλογη καρτας. Επειδη εμφανισζει και το σημα του Masterpass, παταω εκει και μου ανοιγει το Alphawallet οπου εχω καταχωρησει τις καρτες μου και πληρωνω με σχετικη ευκολια. Διαλλεγω να πληρωσω με καρτα ΑΜΕΧ. Βγαζει μηνυμα οτι η συγκεκριμενη καρτα δεν γινεται αποδεκτη απο τον πωλητη (Εννοει καρτα ΑΜΕΧ, το μηνυμα βγαινει πριν δει τον αριθμο καρτας). Το ακυρωνω και παω να πληρωσω με καρτα. Εκει δεν εχει επιλογη ΑΜΕΧ. Εχει μονον Visa, mastercard, Visa electron και maestro. Δεν το προχωραω, σταματω εκει. Μπαινω μετα απευθειας στο Mywallet (οχι μεσα απο το site της Wind) παω στο μενου Πληρωμες, διαλλεγω Wind, δινω αριθμο οληρωμης, με ρωταει καρτα, επιλεγω την ΑΜΕΧ και η πληρωμη γινεται κανονικα. Οι διαφορές: Μεσα απο το mywind η πληρωμη λογαριαμου ειναι δωρεαν και δεν γινεται αποδεκτη η ΑΜΕΧ Μεσα απο το mywallet η πληρωμη λογαριαμου κοστιζει 0,30€ και γινεται αποδεκτη η ΑΜΕΧ Μεσα απο το e-banking η πληρωμη λογαριαμου κοστιζει 0,30€ και γινεται αποδεκτη η ΑΜΕΧ Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Οποτε βασιλη να μην δοκιμασω να κανω καποια αγορα; Γιατί να μην δοκιμάσεις ; Αφού έχεις διαθέσιμο υπόλοιπο για αγορές 135 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Το απογευμα θελησα να πληρωσω τον λογαριασμο του σταθερου τηλεφωνου στη Wind Μπενω στο site της Wind, βρισκω τον λογαριασμο και εχει επιλογη να τον πληρωαω με Paypal ή με καρτα Διαλλέγω να πληρωσω με καρτα και μου ζηταει να κανω επιλλογη καρτας. Επειδη εμφανισζει και το σημα του Masterpass, παταω εκει και μου ανοιγει το Alphawallet οπου εχω καταχωρησει τις καρτες μου και πληρωνω με σχετικη ευκολια. Διαλλεγω να πληρωσω με καρτα ΑΜΕΧ. Βγαζει μηνυμα οτι η συγκεκριμενη καρτα δεν γινεται αποδεκτη απο τον πωλητη (Εννοει καρτα ΑΜΕΧ, το μηνυμα βγαινει πριν δει τον αριθμο καρτας). Το ακυρωνω και παω να πληρωσω με καρτα. Εκει δεν εχει επιλογη ΑΜΕΧ. Εχει μονον Visa, mastercard, Visa electron και maestro. Δεν το προχωραω, σταματω εκει. Μπαινω μετα απευθειας στο Mywallet (οχι μεσα απο το site της Wind) παω στο μενου Πληρωμες, διαλλεγω Wind, δινω αριθμο οληρωμης, με ρωταει καρτα, επιλεγω την ΑΜΕΧ και η πληρωμη γινεται κανονικα. Οι διαφορές: Μεσα απο το mywind η πληρωμη λογαριαμου ειναι δωρεαν και δεν γινεται αποδεκτη η ΑΜΕΧ Μεσα απο το mywallet η πληρωμη λογαριαμου κοστιζει 0,30€ και γινεται αποδεκτη η ΑΜΕΧ Μεσα απο το e-banking η πληρωμη λογαριαμου κοστιζει 0,30€ και γινεται αποδεκτη η ΑΜΕΧ Εγώ κάνω τις πληρωμές με amex στη wind μέσω paypal. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Εκανα την αίτηση online στις 15/10 Μου τηλεφωνησαν και μου ειπαν οτι εχει προεγγριθει και θα μου στειλουν εντυπη αιτηση να υπογραψω , και τους ορους για υπογραφη, καθως και μια δηλωση οτι δεν ειμαι ...... Αρχηγός κρατους ή αλλο αξιωμα ή Δημαρχος Τα υπεγραψα ολα αυτα στο γραφειο του courier και μαζι με τα δικαιολογητικα τα εβαλε παλι στο φακελο και τους τα εστειλε ξανα Εφοσον ειχε προεγκριθει, ειναι περιεργο που σου εδωσαν ακυρο αφοτου εστειλες τα δικαιολογητικα. Εκτος κι αν κατι στα δικαιολογητικα ηταν διαφορερικο. Εμενα 2 φορες που με κοψανε, αυτο εγινε στο πρωτο σταδιο της διαδικασιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Εφοσον ειχε προεγκριθει, ειναι περιεργο που σου εδωσαν ακυρο αφοτου εστειλες τα δικαιολογητικα. Εκτος κι αν κατι στα δικαιολογητικα ηταν διαφορερικο. Εμενα 2 φορες που με κοψανε, αυτο εγινε στο πρωτο σταδιο της διαδικασιας. Που ειδες να γραφω εγω οτι μου εδωσαν ακυρο ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Εγώ κάνω τις πληρωμές με amex στη wind μέσω paypal. Ναι αυτο που λες γινεται. Αλλα ηθελα να χρησιμοποιήσω την Blue Amex Bonus που δινει διπλασια bonus σε καθε αγορα. Δεν ξερω αν δινει και με πληρωμες στο paypal Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Ναι αυτο που λες γινεται. Αλλα ηθελα να χρησιμοποιήσω την Blue Amex Bonus που δινει διπλασια bonus σε καθε αγορα. Δεν ξερω αν δινει και με πληρωμες στο paypal για ολες τις αγορες ειναι αρα και μεσω paypall κανονικα θα παιρνεις τους ποντους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 για ολες τις αγορες ειναι αρα και μεσω paypall κανονικα θα παιρνεις τους ποντους . Επομενως την επομενη πληρωμη στη Wind θα την κανω με ΑΜΕΧ μεσω paypal Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Εκανα την αίτηση online στις 15/10 Μου τηλεφωνησαν και μου ειπαν οτι εχει προεγγριθει και θα μου στειλουν εντυπη αιτηση να υπογραψω , και τους ορους για υπογραφη, καθως και μια δηλωση οτι δεν ειμαι ...... Αρχηγός κρατους ή αλλο αξιωμα ή Δημαρχος Τα υπεγραψα ολα αυτα στο γραφειο του courier και μαζι με τα δικαιολογητικα τα εβαλε παλι στο φακελο και τους τα εστειλε ξανα Κατανοητό. Δεν είχα φτάσει σε αυτό το σημείο εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Που ειδες να γραφω εγω οτι μου εδωσαν ακυρο ; Αυτο συνεβη με τον φιλο eliassgr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Αυτο συνεβη με τον φιλο eliassgr. Ναι .................. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Εμένα πάλι η Yes της Eurobank, μου ειπαν απο το καταστημα οτι ΔΕΝ την εγκρινανε και να μη περιμενω και μετα απο ΕΝΑ ΜΗΝΑ ηρθε σπιτι η καρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts