pReHiStoRik Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Πόσες μέρες κάνει να έρθει μια πιστωτική απο την Alpha μέσω ταχυδρομείου. Έλαβα μήνυμα ότι θα μου αποσταλεί η κάρτα στο κινητό. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Έκανα μια αγορά με τη yes της eurobank με άτοκες δόσεις.. Στις οφειλές της κάρτας δε το δείχνει ακόμα Πόσες μέρες περιμένεις; Πέρνει μερικές μέρες γενικά μέχρι να εμφανιστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Πόσες μέρες περιμένεις; Πέρνει μερικές μέρες γενικά μέχρι να εμφανιστεί Α ναι; σήμερα έγινε η αγορά.. Εντάξει ευχαριστώ.. Επίσης αύριο θα κάνω ακόμη μια αγορά σε άτοκες δόσεις.. Θα φαίνεται σαν ένα ποσό; μια οφειλή; η θα μπορώ να τις πληρώσω χώρια; τη κάθε δόση εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Α ναι; σήμερα έγινε η αγορά.. Εντάξει ευχαριστώ.. Επίσης αύριο θα κάνω ακόμη μια αγορά σε άτοκες δόσεις.. Θα φαίνεται σαν ένα ποσό; μια οφειλή; η θα μπορώ να τις πληρώσω χώρια; τη κάθε δόση εννοώ Η κάθε δόση θα φαίνεται ξεχωριστά. Όπως στο screenshot που σου έστειλα (το ωραίο είναι ότι σου λέει και τον αριθμό των δόσεων και ποια δόση είναι αυτή που σε χρεώνει, π.χ. 1/12 στο screenshot). Πληρώνεις ό,τι ποσό θέλεις. Και παραπάνω άμα θέλεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Πόσες μέρες κάνει να έρθει μια πιστωτική απο την Alpha μέσω ταχυδρομείου. Έλαβα μήνυμα ότι θα μου αποσταλεί η κάρτα στο κινητό. Sent from my SM-N950F using TapatalkΜια βδομάδα μου είπε ο υπάλληλος χτες που έκανα αίτηση για χρεωστική Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Χρεωστική Αlpha bank σε 3 μέρες την πήρες με απλο ταχυδομείο ή με courier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Έκανα μια αγορά (καύσιμα) στις 5 Σεπτεμβρίου. Πλήρωσα με πιστωτική κάρτα Diners. Η πληρωμή πέρασε στις εκκρεμείς συναλλαγές της κάρτας και την έβλεπα εκεί (στο ebsnking) μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Μετά εξαφανίστηκε, δεν πέρασε στις οριστικές συνα, αλλά εξαφανίστηκε. Δεν έχει υπολογιστεί ούτε στο υπόλοιπο. Μου τα χάρισαν ή θα την βρω μπροστά μου αργοτερα; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Έκανα μια αγορά (καύσιμα) στις 5 Σεπτεμβρίου. Πλήρωσα με πιστωτική κάρτα Diners. Η πληρωμή πέρασε στις εκκρεμείς συναλλαγές της κάρτας και την έβλεπα εκεί (στο ebsnking) μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Μετά εξαφανίστηκε, δεν πέρασε στις οριστικές συνα, αλλά εξαφανίστηκε. Δεν έχει υπολογιστεί ούτε στο υπόλοιπο. Μου τα χάρισαν ή θα την βρω μπροστά μου αργοτερα;Να στη χάρισαν αποκλείεται, θα το βρουν και θα στο χρεώσουν στο μέλλον το "λάθος" Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Έτσι πιστεύω κι εγώ. Αλλά γιατί βάζεις τη λέξη λάθος σε εισαγωγικά; Τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από λάθος; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Το λάθος να μην στο χρεώσουν εννοώ τίποτε άλλο Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 24/9 μικροαγορά (<10 ευρώ) με πιστωτική AmEx. Λίρα Αγγλίας από xe.com: 1 GBP = 1.11630 EUR Χρέωση από AmEx: 1 GBP = 1.13110 EUR Διαφορά συναλάγματος κατά 1.32% Τί διαφορά έχετε παρατηρήσει σε VISA ή και mastercard; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 24/9 μικροαγορά (<10 ευρώ) με πιστωτική AmEx. Λίρα Αγγλίας από xe.com: 1 GBP = 1.11630 EUR Χρέωση από AmEx: 1 GBP = 1.13110 EUR Διαφορά συναλάγματος κατά 1.32% Τί διαφορά έχετε παρατηρήσει σε VISA ή και mastercard;Αγορά από Aliexpress στα 2$, χρέωσε η Revolut ακριβώς σύμφωνα με την ισχύουσα ισοτιμία. Όταν λέμε ακριβώς, στο λεπτό. VISA είναι Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Αγορά από Aliexpress στα 2$, χρέωσε η Revolut ακριβώς σύμφωνα με την ισχύουσα ισοτιμία. Όταν λέμε ακριβώς, στο λεπτό. VISA είναι Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ευχαριστώ. Αν έχει και κάποιος για ελληνική τράπεζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 (edited) Καλησπερα σε ολους! Βγηκε η φοιτητικη της πειραιως με οριο 300 ( ενω ειχα εισοδημα 500 ζητησα μονο τοσο). . Θα παω να την παρω. Θελω να κανω μια αγορα σε ατοκες δοσεις ( 8 συνολο) αλλα βγαινει 350 ολα μαζι. Επειση φανταζομαι απο την καρτα δεν γινεται να ξεπερασεις το οριο θα μπορω συο καταστημα να δωσω 50 μετρητα και τα υπολοιπα καρτα ή πρεπει ολο τ ποσο; Ξερει κανεις; Edited October 1, 2018 by Ribopaido Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Καλησπερα σε ολους! Βγηκε η φοιτητικη της πειραιως με οριο 300 ( ενω ειχα εισοδημα 500 ζητησα μονο τοσο). . Θα παω να την παρω. Θελω να κανω μια αγορα σε ατοκες δοσεις ( 8 συνολο) αλλα βγαινει 350 ολα μαζι. Επειση φανταζομαι απο την καρτα δεν γινεται να ξεπερασεις το οριο θα μπορω συο καταστημα να δωσω 50 μετρητα και τα υπολοιπα καρτα ή πρεπει ολο τ ποσο; Ξερει κανεις; Φυσικά ότι θέλεις μπορείς να κάνεις. Θα δώσεις τα 50 προκαταβολή στο ταμείο και τα υπόλοιπα με δόσεις Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Καλησπερα σε ολους! Βγηκε η φοιτητικη της πειραιως με οριο 300 ( ενω ειχα εισοδημα 500 ζητησα μονο τοσο). . Θα παω να την παρω. Θελω να κανω μια αγορα σε ατοκες δοσεις ( 8 συνολο) αλλα βγαινει 350 ολα μαζι. Επειση φανταζομαι απο την καρτα δεν γινεται να ξεπερασεις το οριο θα μπορω συο καταστημα να δωσω 50 μετρητα και τα υπολοιπα καρτα ή πρεπει ολο τ ποσο; Ξερει κανεις;Εννοείται πως μπορείς! Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Παιδες σας ευχαριστω πολυ. Και μια τελευταια ερωτηση. Οταν λεμε Ατοκες το επιτοκιο π εχει η τραπεζα μπαινει στις δοσεις; Δλδ θα μ βγει 300+ επιτοκιο; Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Άτοκες σημαίνει από 300 πληρώνεις 300 ΑΚΡΙΒΩΣ. ούτε λεπτό παραπάνω από την αρχική τιμή. Απλά σπας το ποσό σε δόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Δεν τ γνωριζα καθολου. Το θεμα επιτοκιου και ποτε μπαινει με Μπερδεψε. Ευχαριστω πολυ Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Δεν τ γνωριζα καθολου. Το θεμα επιτοκιου και ποτε μπαινει με Μπερδεψε. Ευχαριστω πολυ Το επιτόκιο της κάρτας θα παίξει μόνο αν αφήνεις υπόλοιπα στους λογαριασμούς. Αν πληρώνεις κάθε δόση στην ώρα της, είναι άτοκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Τελειααα! Χιλια ευχαριστω! Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Μου ήρθε η δωρεάν κάρτα REVOLUT σε 18 μέρες στην Κύπρο. Κάτι είχα ακούσει για πάνω από μήνα για αποστολή, οπότε πάλι καλά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Τελικά εκδόθηκε μια πιστωτική diners club Vodafone. Με τα λύπης μου όμως διαπίστωσα ότι δεν είναι συμβατή με το tap n pay tou wallet παροτι την πέρασα κανονικά. επισης στο site της αλφα λέει 2% σε όλες τις συναλλαγές ενώ στο site της diners λέει 1% αν ισχύει και αυτό η ξενερα θα είναι μεγαλύτερη. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Τελικά εκδόθηκε μια πιστωτική diners club Vodafone. Με τα λύπης μου όμως διαπίστωσα ότι δεν είναι συμβατή με το tap n pay tou wallet παροτι την πέρασα κανονικά. επισης στο site της αλφα λέει 2% σε όλες τις συναλλαγές ενώ στο site της diners λέει 1% αν ισχύει και αυτό η ξενερα θα είναι μεγαλύτερη. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Σε πιστωτική diners που έχω (όχι vodafone) το κέρδος από το shop and win είναι 1% σε όλες τις συναλλαγές, εκτός από τους επιλεγμένους συνεργάτες της που είναι μεγαλύτερο Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Εχει πληρωσει καποιος το ΕΝΦΙΑ μεσα απο τη σελιδα της mytaxisnet ; Μπαινω στις οφειλες εκτος ρυθμισης, βρισκω την οφειλη, παταω εξοφληση, μου ζηταει τα στοιχεια καρτας, τα καταχωρω και μου βγαζει Μη αποδεκτη καρτα. Δεν εκανα λαθος στα στοιχεια της καρτας, τα περασα πολλες φορες. Δοκιμασα με AMEX, με Diners, με Mastercard της Alpha Bank, και με Visa της Πειραιώς. Με όλες το ιδιο αποτέλεσμαΤα ίδια και σε εμένα... Στοκατζιδικο έχει καταντήσει.... γεμάτο στόκους... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts