minovg Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Καταρχάς φίλε έχεις δίκιο να διαμαρτύρεσαι. Αίσχος αυτό που γίνεται. Είναι γενικά καλή τράπεζα η ΝΟΒΑ αν και ανήκει στον όμιλο Κοντομηνά. ( :whistle: ) Άσχετο, απλά ήθελα να αναφέρω στο παρόν τόπικ, πιστεύω είναι κατάλληλο, ότι μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια για τα Village και μέσω χρεωστικής κάρτας Visa Electron (όχι δηλαδή απαραίτητα πιστωτικής). Είναι απλούστατη διαδικασία και είσαι απόλυτα κύριος, δίχως ουρές δίχως τίποτα. Επιλέγεις εσύ τις θέσεις που θέλεις κλπ. Μέχρι πριν λίγο καιρό δέχονταν μόνο πιστωτικές. Ένα μεγάλο + στα Village. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Καταρχάς φίλε έχεις δίκιο να διαμαρτύρεσαι. Αίσχος αυτό που γίνεται. Είναι γενικά καλή τράπεζα η ΝΟΒΑ αν και ανήκει στον όμιλο Κοντομηνά. ( :whistle: ) : Νομίζω την έχει πουλήσει εδώ και καιρό... Ισως και για αυτο να οδευει σε χάλια... :confused: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Να πώ και εγώ κάτι απλά και ενημερωτικά, που αφορα την μέχρι πρότινος αγαπημένη μου τράπεζα, Nova bank. Λοιπόν, σήμερα χρειαστηκε να πάω για δευτερη φορα σε κατάστημα, λόγω του ότι κάθε 3 και λίγο (6 μήνες δηλαδη) , η τράπεζα θεωρεί ότι αν δεν εχεις κινησει την κάρτα αναληψης μετρητών, πρέπει να στην απενεργοποιεί. Ετσι λοιπον προχθες το βράδυ και αφού ηθελα να κανω μια ερωτηση υπολοιπου, βαζοντας τη καρτα , το μηχανημα τη παρακράτησε και μου ειπε οτι "η κάρτα θεωρείται απολεσθείσα" !!!! Αμέσως κάλεσα το τηλεφωνικό κέντρο οπου και ανεφερα το γεγονός και η κοπελα μου ειπε να παω με τη ταυτοτητα μου να την παραλαβω απο το καταστημα. Πήγα λοιπον σημερα, οπου και αφου με καθυστερησαν ΑΡΚΕΤΗ ωρα μιας και οι υπαλληλοι βαριοντουσαν που ζουσαν αλλα και επειδη ειχαμε να αντιμετωπισουμε μια ολοκληρη γραφειοκρατια με σειρα δικαιολογητικων για να βγει μια νεα καρτα (καθοτι εμαθα οτι η παλια αχρηστευτηκε), τελικά μου δωσανε μια νεα καρτα και την ενεργοποιησα και εφυγα. Και ερωτω. Ποια τραπεζα και με ποια λογική αχρηστευει τις καρτες αναληψης επειδη για 6 μηνες δεν "κινηθηκαν" ? Ελεος δηλαδή... Εδω η Εθνικη λεει οτι και μετα τη λήξη της , δε χρειαζεται να κανεις τιποτα μιας και η καρτα συνεχιζει να λειτουργει απεριοριστα και ερχεται η ΝΟVA και μας λέει τα κουλά της? ΚΑι υπενθυμίζω , ειναι η δευτερη φορά που συμβαινει αυτο... Κακώς κυρία Νοβα... Κακώς... Αρχιζω και γινομαι ενας δυσαρεστημένος πελάτης... Χαρ...Γιατί εγώ που άνοιξα λογαριασμό εκεί λόγω της (σχετικά) χαμηλής προμήθειας που κρατούν για αναλήψεις μέσω ΑΤΜ Μ.Βρετανίας και ανακάλυψα ότι... *Η τράπεζα είναι γεμάτη κρυφές χρεώσεις? Για να στείλεις ένα απλό έμβασμα σε τράπεζα εξωτερικού μέσω Internet Banking θέλεις...5 Ε?!!?! (Η Alpha ζητάει 0.30 Ε...) * Η κάρτα παθαίνει αυτό που είπες? * (Το χειρότερο) Ενώ η κάρτα τους είναι Visa Electron κανονικά και με το νόμο, ΔΕΝ δουλεύει η π...(μπιπ) μέσω Ίντερνετ? Παρόλο που έχει CVV2, παρόλο που φαίνεται ΟΚ, δεν έχουν ενεργοποιήσει την πλατφόρμα λέει για συναλλαγές εξ' αποστάσεως και δεν λειτουργεί!!! Θα φύγω από εκεί σούμπιτος...μόλις βεβαιωθώ για κάτι από μια άλλη τράπεζα με την οποία συνεργάζομαι... Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Πειράζει που έχω cash card απο την Eurobank που έχει λήξει απο 03/05 η οποία δουλεύει κανονικά ως τώρα;:whistle: :yawn: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Πειράζει που έχω cash card απο την Eurobank που έχει λήξει απο 03/05 η οποία δουλεύει κανονικά ως τώρα;:whistle: :yawn: Συνηθως οι cash card δεν ληγουν ποτε, ετσι γινεται και με της Εθνικης :rolleyes: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Συνηθως οι cash card δεν ληγουν ποτε, ετσι γινεται και με της Εθνικης :rolleyes: :D Της εθνικης ανανεωθηκαν αυτοματα μεχρι 2049!! :w00t: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Καταρχάς φίλε έχεις δίκιο να διαμαρτύρεσαι. Αίσχος αυτό που γίνεται. Είναι γενικά καλή τράπεζα η ΝΟΒΑ αν και ανήκει στον όμιλο Κοντομηνά. ( :whistle: ) Oχι πιά. Πούλησε το 50% που του άνηκε (δεν ήταν όλη δική του) στην πορτογαλική τράπεζα που είχε το άλλο 50%. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Ξερει κανεις ποια τραπεζα εχει το μεγαλυτερο επιτοκιο για τρεχουμενο λογαριασμο αυτη τη στιγμη; Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 ahnwste eipes kai kati swsto ;) oi kartes tis ethinikis ligoun kathe 50 hronia... ;) i peiraiws apo tin alli mou esteile mia systhmeni epistolh me ti nea karta otan elikse i palia tin opoia den mporesa na tin paralabw. pira til na ksanasteiloun tin epistolh kai mou eipan oti deyteri fora den mporoume na tin ksanasteiloume, prepei na pas se katastima na kaneis aithsh gia na tin ksanabgaleis (giati?). ela mou nte pou egw douleyw pleon se polh hwris peiraiws kai epishs den mporw na fygw apo ti douleia mou se wrario trapezas? plhrhs analghsia apo ti tilefwnhtria. edw kai 6 mines hwris karta. as prosexan bebaia giati i electron visa tis alpha douleyei eksisou kala... Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 havai, oi misthodotikoi logariasmoi, syndiazoun ta pleonektimata tou trehoumenou me ta epitokia tou tamieythriou (gia na proselkysoun misthwtoun kai ara katatheseis profanws). tis ethnikis px nomizw to epitokio ftanei mexri 1,5%. pantws egw an eiha lefta na kathontai tosa pou na me noiazei to epitokio (px 3k) tha skeftomoun kana A/K. Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Ξερει κανεις ποια τραπεζα εχει το μεγαλυτερο επιτοκιο για τρεχουμενο λογαριασμο αυτη τη στιγμη; 1. Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων http://www.tpd.gr επιτόκιο 2,8% για απλό λογαριασμό ταμιευτηρίο - αλλά ξέχασε κάρτα αναλήψεων, web banking... δουλεύει με τον παλιό κλασικό τρόπο του βιβλιαρίου και ένα ακόμα μειονέκτημά του είναι ότι έχει λίγα υποκαταστήματα (1 στην Αθήνα, 1 στον Πειραιά, 1 στην Πάτρα και 1 στην Θεσσαλλονίκη ... αν δε ξεχνάω κάποιο άλλο) 2. CityEasy II της Citibank με κλιμακωτό επιτόκιο: 0-500 ευρώ -> επιτόκιο 0% 500-10.000 ευρώ -> επιτόκιο 3% 10.000-15.000 ευρώ -> επιτόκιο 2,5% 15.000 και πάνω ->επιτόκιο 0,1% Πλεονεκτήματα: κάρτα αναλήψεων, web banking, 0 έξοδα διατήρησης λογαριασμού όσο χαμηλό και αν είναι το υπόλοιπο Μειονεκτήματα: Νομίζω ότι για να τον ανοίξεις πρέπει να βγάλεις και πιστωτική... αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος. Αν το ποσό που θα έχει γενικά κυμαίνεται έως 15000 τότε συμφέρει το (2) αλλιώς συμφέρει το (1)... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Επίσης για μισθωτούς από ότι θυμάμαι έχει η Κύπρου και η Πειραιώς λογαριασμό που σου δίνει 5% για τα πρώτα 5000 ευρώ... ενώ για μεγαλύτερα ποσά ισχύει το επιτόκιο της ανώτατης κλίμακας του ταμιευτηρίου (σήμερα 1,80 % για την Κύπρου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 1. Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων http://www.tpd.gr επιτόκιο 2,8% για απλό λογαριασμό ταμιευτηρίο - αλλά ξέχασε κάρτα αναλήψεων, web banking... δουλεύει με τον παλιό κλασικό τρόπο του βιβλιαρίου και ένα ακόμα μειονέκτημά του είναι ότι έχει λίγα υποκαταστήματα (1 στην Αθήνα, 1 στον Πειραιά, 1 στην Πάτρα και 1 στην Θεσσαλλονίκη ... αν δε ξεχνάω κάποιο άλλο) 2. CityEasy II της Citibank με κλιμακωτό επιτόκιο: 0-500 ευρώ -> επιτόκιο 0% 500-10.000 ευρώ -> επιτόκιο 3% 10.000-15.000 ευρώ -> επιτόκιο 2,5% 15.000 και πάνω ->επιτόκιο 0,1% Πλεονεκτήματα: κάρτα αναλήψεων, web banking, 0 έξοδα διατήρησης λογαριασμού όσο χαμηλό και αν είναι το υπόλοιπο Μειονεκτήματα: Νομίζω ότι για να τον ανοίξεις πρέπει να βγάλεις και πιστωτική... αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος. Αν το ποσό που θα έχει γενικά κυμαίνεται έως 15000 τότε συμφέρει το (2) αλλιώς συμφέρει το (1)... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!! :) Τωρα εριξα και μια ματια στο Ταχυδρομικο Ταμιευτηριο αλλα μαλλον συμφερει η λυση της Citibank Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Καλες Γιορτες :) Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι: α) Για ανοίξω καταθετικό λογ/μό στην Πειραιώς, η αρχική μου κατάθεση δεν έχει κάποιο ελάχιστο υποχρεωτικό ποσό και β) η cashcard που δίνει, είναι και Electron Visa η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε οnline συναλλαγές? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Καλές Γιορτές! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι: α) Για ανοίξω καταθετικό λογ/μό στην Πειραιώς, η αρχική μου κατάθεση δεν έχει κάποιο ελάχιστο υποχρεωτικό ποσό και β) η cashcard που δίνει, είναι και Electron Visa η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε οnline συναλλαγές? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Καλές Γιορτές! :) α) Τουλάχιστον όταν άνοιξα εγώ πριν κανά χρόνο δεν μου ζήτησαν ούτε ένα € για ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης. Βέβαια αυτά αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά η Πειραιώς είναι γενικά πολύ ψηλά σε βαθμό αξιοπιστίας, δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. β) Ναι δίνει VISA ELECTRON, που τη δέχονται τα περισσότερα (αν όχι όλα) online καταστήματα/κινηματογράφοι. :D Καλές γιορτές. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 NAI NAI, αλλα δεν ξερω για ολα.. :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valezakaki Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 help.Thelo na m exigisetai kati ti einai o 16psifios arithmos o opoios anagrafetai sto mprostino meros tis kartas kai ti einai o 7psifios aritmos pou anagrafetai piso? episis m edosan ena fakelo p grafei dio kodikous 1)card services Pin 2)six digits of your card. mporei kapoios na me voithisei???thnx k sorry an iparxei paromio thema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 help.Thelo na m exigisetai kati ti einai o 16psifios arithmos o opoios anagrafetai sto mprostino meros tis kartas kai ti einai o 7psifios aritmos pou anagrafetai piso? episis m edosan ena fakelo p grafei dio kodikous 1)card services Pin 2)six digits of your card. mporei kapoios na me voithisei???thnx k sorry an iparxei paromio thema Ο 16ψήφιος αριθμός είναι ο αριθμός της κάρτας σου. Ο 7ψήφιος δεν σε αφορά από πίσω. Σε αφορούν μόνο οι 3 τελευταίοι αριθμοί. Τι θα πει τι είναι; :blink: Αριθμοί είναι, όποτε τους χρειάζεσαι θα τους δίνεις για να κάνεις Online αγορές από ιντερνετ πχ. Ο κωδικός ΠΙΝ είναι για αναλήψεις από τα ΑΤΜ (αυτόματα τραπεζικά μηχανήματα). Υ.Γ. Απορίες που έχεις χριστουγεννιάτικα ρε φίλε. :p Πώς δε μας ρωτάς και τι σημαίνει το όνομά σου που αναγράφεται επάνω στην κάρτα... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valezakaki Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Πώς δε μας ρωτάς και τι σημαίνει το όνομά σου που αναγράφεται επάνω στην κάρτα... Den anagrafetai :-) .Vasika thelo na ma8o gia agores apo internet pio kodiko vazo??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Πώς δε μας ρωτάς και τι σημαίνει το όνομά σου που αναγράφεται επάνω στην κάρτα... Den anagrafetai :-) .Vasika thelo na ma8o gia agores apo internet pio kodiko vazo??? Tον 16ψήφιο και για εξακρίβωση τα 3 τελευταία ψηφία που αναγράφονται στο πίσω μέρος της κάρτας. Επίσης την ημερομηνία λήξης ζητάνε πολλά e-shops. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 exo 16000 usd (dollaria). proteinete moy se poia trapeza na ta katatheso kai se poio programa gia na pairno oso to dynaton megalytero epitokio. den me peirazei an den tha mporo na ta xrhshmopoihso oso exoyn katatethei. euxaristo kai xronia polla Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Υπαρχουν και καποια προγραμματα επενδυτικα εξαμηνα η τριμηνα οπου σου προσφερουν εγγυηση ενα ελαχιστο επιτοκιο και δυνατοτητα πολλαπλασιου αν εκπληρωθουν συγκεκριμενα κριτηρια!!!Οπως πχ να ανεβε ενας δεικτεις πανω απο 4% να μην πεσει πανω απο 3% κλπ!!!Ειναι ακρως ενδιαφεροντα προιοντα κ καποιοι εχουν κερδισει πολαπλασιο του κανονικου επιτοκιου χωρις ρισκο να χασουν ενα βασικο!!!;) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Υπαρχουν και καποια προγραμματα επενδυτικα εξαμηνα η τριμηνα οπου σου προσφερουν εγγυηση ενα ελαχιστο επιτοκιο και δυνατοτητα πολλαπλασιου αν εκπληρωθουν συγκεκριμενα κριτηρια!!!Οπως πχ να ανεβε ενας δεικτεις πανω απο 4% να μην πεσει πανω απο 3% κλπ!!!Ειναι ακρως ενδιαφεροντα προιοντα κ καποιοι εχουν κερδισει πολαπλασιο του κανονικου επιτοκιου χωρις ρισκο να χασουν ενα βασικο!!!;) mporeis na gineis ligaki pio sygekrimenos? se poies trapezes? Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 mporeis na gineis ligaki pio sygekrimenos? se poies trapezes? Στην Εθνικη!!Και βγαινουν τακτικα κ ειναι τριμηνα η εξαμηνιαια :) Λεγονται Επενδυτικα προιοντα εγγυησης αρχικου κεφαλαιου :) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 allo pragma h katathesh allo h ependysh kai allo paizo deiktes.sta index h promithia einai 2% sthn kaliterh ara kai me eggyhsh kefalaiou pairneis 2% ligotero. allo to akousa kai allo to exw kanei kapoia stigmh sto parelthon.afta einai kala gia thn trapeza oxi ton ependyth.px diamonds ths peirews,giati to refstopoihsan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts