Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Για το e-bay ο καθένας έχει διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Άλλος έχει PayPal, άλλος θέλει έμβασμα, άλλος θέλει τα λεφτά στο φάκελο (ναι μου έτυχε και τέτοιος :w00t: ) κλπ. Για PayPal θέλεις πιστωτική. Για έμβασμα συμφέρει EΘΝΙΚΗ γιατί μέσω του e-banking το έμβασμα στο εξωτερικό (χώρες ΕΕ) κοστίζει μόνο 0,50€.

Βασικά είναι να είσαι σε όλα γραμμένος και να διαλέγεις την πιο συμφέρουσα λύση. Δηλαδή και Pay Pal λογαριασμό να έχεις, και στην ΕΘΝΙΚΗ να είσαι γραμμένος και να έχεις χρεωστική κάρτα ELECTRON και πιστωτική κάρτα. ;) :cool:

mono to paypal symferei oloi oi alloi xoris paypal einai kata pasa pithanothta kleftes, eno me to paypal exeis prosasia kai an ginei kati strava kaneis athsh sto paypal kai pairneis ta lefta soy piso

esena aytos poy soy zhthse tetoia synalagh sto edose to emporeyma kanonika?

mono to paypal symferei oloi oi alloi xoris paypal einai kata pasa pithanothta kleftes, eno me to paypal exeis prosasia kai an ginei kati strava kaneis athsh sto paypal kai pairneis ta lefta soy piso

esena aytos poy soy zhthse tetoia synalagh sto edose to emporeyma kanonika?

Ναι όλοι κανονικά κανένα πρόβλημα. Για αγορές άνω των 25€ είναι ασφαλισμένες οι αγορές σου από το ebay. Τα μόνα που δεν ήρθαν ήταν κάποιες αγορές ευτυχώς μικρής αξίας (30€, δύο πακετάκια) και αυτό λόγω λάθους του ελληνικού ταχυδρομείου. Σε εκείνο το διάστημα έμαθα ότι έλειπε με άδεια ο ταχυδρόμος της γειτονιάς μου και έχασα τότε 3 επιστολές (2 από ebay και ένα γράμμα από Γερμανία :cry: ).

Φάγαν τα απαραίτητα μπινελίκια βέβαια στα ΕΛΤΑ αλλά άκρη δεν έβγαλα... Αυτοί από το ebay ήταν χρήστες με άριστες γνώμες, αποκλείεται να μην τα στείλαν, οπότε γεια χαρά με κείνα... :cry:

ΕΛΤΑ rulezzzzzzz. :down:

ego kerdisa ena 64 bit pd 3.0ghz 225 dolaria kai toy leo sto teloneio mh dhloseis megalh aksia kai markare to san doro kai moy stelnei mhnyma kai moy leei emeis eimaste nomimoi o m@l@k@s! siga thn paranomia poy toy zhthsa na kanei!! dhladh tha prepei na plhroso kai foroys???

Καλησπέρα σε όλους,

Έκανα στις 13 Δεκεμβρίου (χθες δηλαδή) μια αγορά μέσω Internet με την Visa Electron της Τράπεζας Πειραιώς, όμως η χρέωση δεν έχει γίνει ακόμα. Από το κατάστημα μου είπαν ότι συνήθως η χρέωση παίρνει περικές μέρες για να γίνει, και στην Πειραιώς που το κοιτάξαμε δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια "εντολή πληρωμής", δηλαδή τα χρήματα δεν φύγανε ακόμα από τον λογαριασμό μου. Ξέρω ότι προηγείται κάποια δέσμευση των χρημάτων πριν φύγουν από την τράπεζα, αλλά με ανησυχεί αυτή η ησυχία.

Είναι φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση;

(Δεν έχω ξανακάνει τέτοια αγορά, γι' αυτό ρωτάω :O )

Ευχαριστώ

Αντώνης

Καλησπέρα σε όλους,

Έκανα στις 13 Δεκεμβρίου (χθες δηλαδή) μια αγορά μέσω Internet με την Visa Electron της Τράπεζας Πειραιώς, όμως η χρέωση δεν έχει γίνει ακόμα. Από το κατάστημα μου είπαν ότι συνήθως η χρέωση παίρνει περικές μέρες για να γίνει, και στην Πειραιώς που το κοιτάξαμε δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια "εντολή πληρωμής", δηλαδή τα χρήματα δεν φύγανε ακόμα από τον λογαριασμό μου. Ξέρω ότι προηγείται κάποια δέσμευση των χρημάτων πριν φύγουν από την τράπεζα, αλλά με ανησυχεί αυτή η ησυχία.

Είναι φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση;

(Δεν έχω ξανακάνει τέτοια αγορά, γι' αυτό ρωτάω :O )

Ευχαριστώ

Αντώνης

Τα χρήματα δεσμεύονται επί τόπου αλλά η κίνηση όντως φαίνεται μετά από 1-2 μέρες... Στην Πειραιώς σου είπαν αν υπάρχει κάποια δέσμευση;;

Τα χρήματα δεσμεύονται επί τόπου αλλά η κίνηση όντως φαίνεται μετά από 1-2 μέρες... Στην Πειραιώς σου είπαν αν υπάρχει κάποια δέσμευση;;

Ναι, μου είπαν ότι σε τέτοια περίπτωση υπάρχει μια δέσμευση των χρημάτων και μετά η απόδοση στο κατάστημα. Μου είπαν επίσης ότι για αγορές μέσω Internet μπορεί όντως να πάρει 1-2 μέρες για να δω την κίνηση στον λογαριασμό.

Παραξενεύομαι επειδή ούτε στην Τράπεζα φαίνεται κάποια εντολή, ούτε το αυτόματο email επιβεβαίωσης της αγοραπωλησίας από το κατάστημα ήρθε. Πάντως το κατάστημα μου είπε τηλεφωνικά ότι θα έρθει η επιβεβαίωση μόλις μεταφερθούν τα χρήματα, και προς το παρόν εκείνοι είναι εντάξει αφού έχουν την κάρτα μου, και είναι θέμα τράπεζας πλέον.

Ξέχασα να αναφέρω ότι η αγορά έχει καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την Παρασκευή (16/12). Λέτε το σύστημα του καταστήματος να κάνει τη χρέωση την τελευταία δυνατή μερα;

Ναι, μου είπαν ότι σε τέτοια περίπτωση υπάρχει μια δέσμευση των χρημάτων και μετά η απόδοση στο κατάστημα. Μου είπαν επίσης ότι για αγορές μέσω Internet μπορεί όντως να πάρει 1-2 μέρες για να δω την κίνηση στον λογαριασμό.

Παραξενεύομαι επειδή ούτε στην Τράπεζα φαίνεται κάποια εντολή, ούτε το αυτόματο email επιβεβαίωσης της αγοραπωλησίας από το κατάστημα ήρθε. Πάντως το κατάστημα μου είπε τηλεφωνικά ότι θα έρθει η επιβεβαίωση μόλις μεταφερθούν τα χρήματα, και προς το παρόν εκείνοι είναι εντάξει αφού έχουν την κάρτα μου, και είναι θέμα τράπεζας πλέον.

Ξέχασα να αναφέρω ότι η αγορά έχει καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την Παρασκευή (16/12). Λέτε το σύστημα του καταστήματος να κάνει τη χρέωση την τελευταία δυνατή μερα;

Πολύ πιθανό να στο χρεώσει στις 16/12. Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας από μέρους σου.

Το σιγουρο ειναι οτι αν αυτοι ειχαν ζητησει χρηματα αυτα θα εμφανιζονταν ΑΜΕΣΑ δεσμευμενα στο λογαριασμο σου κ απο κει κ περα θα περνουσαν μερικες εργασιμες για να γινει η εκκαθαριση!!Οποτε μαλλον θα περιμενουν την ημερομηνια που αναφερεις για να σε χρεωσουν!Αλλα αν ηταν σιγουρη αγορα απο σενα γιατι δεν προχωρανε αμεσα???Μηπως ειναι κανενα bid σε καποιο προιον κ οχι αγορα??? Εκτος κ αν ειναι τοσο καλοι που περιμενουν κ οι ιδιοι να εχουν το προιον στα χερια τους κ μετα να σε χρεωσουν κ να το στειλουν! :w00t:
:tease:

Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά η κατάσταση μόλις αποσαφηνίστηκε: Μου τηλεφώνησαν ότι δεν γίνεται να χρεώσουν χρεωστική κάρτα, θέλουν μόνο πιστωτική!... :blink: Ενώ αρχικά έλεγαν ότι γίνεται και αλλιώς! Τέλοσπάντων, θα ψάξω να βρω μια...

Λέω και εγώ, τι καλοί άνθρωποι, θα με χρεώσουν στο τέλος της προθεσμίας, να πάρω και τους τόκους από την τράπεζα!

Καληνύχτα

Νέα κάρτα Visa από την Emporiki

H Εmporiki Bank από 5-12-2005 εκδίδει, πρώτη στην Ελλάδα, διεθνή χρεωστική κάρτα VISA για αγορές και μετρητά με ενσωματωμένο μικροεπεξεργαστή (chip).

Η νέα κάρτα Εmporiki Bank VISA Debit τυγχάνει ευρείας αποδοχής παγκοσμίως και παρέχει στους κατόχους της τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

- Αγορές σε οποιαδήποτε επιχείρηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό με το σήμα VISA, με χρέωση τραπεζικού λογαριασμού, χωρίς έξοδα συνδρομών ή τόκους.

- Ανάληψη μετρητών στα ΑΤΜς που φέρουν το σήμα VISA ή ΔΙΑΣ, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

- Κατάθεση μετρητών, μεταφορές ποσών, ενημέρωση και κινήσεις λογαριασμών, πληρωμές πιστωτικών καρτών και λογαριασμών, αλλαγές κωδικών πρόσβασης και άλλες υπηρεσίες, σε περισσότερα από 700 ΑΤΜς της Emporiki Bank πανελλαδικά.

- Πλήρη προστασία του κατόχου από υποκλοπή στοιχείων ή χρήση της κάρτας από τρίτους, μέσω του ενσωματωμένου chip σε συνδυασμό με την εισαγωγή του μυστικού προσωπικού κωδικού (PIN) σε κάθε συναλλαγή .

Η νέα κάρτα είναι πλήρως συμβατή με τους κανονισμούς λειτουργίας και ασφάλειας της VISA καθώς και με τις προδιαγραφές της ΕΚΤ για τον Ενιαίο Χώρο Πληρωμών σε Ευρώ της Ε.Ε. (SEPA).

Η κάρτα Εmporiki Bank VISA Debit παρέχεται δωρεάν:

- Σε όλους τους κατόχους καταθετικών λογαριασμών της Εmporiki Bank

- Από όλα τα καταστήματα της Εmporiki Bank με το άνοιγμα νέου καταθετικού λογαριασμού.

Einai i proti trapeza pou fernei stin Ellada tis kartes pou zitane PIN se kathe synallagi i kanw lathos?

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως κάρτα με τσιπάκι είχε εκδόσει εδώ και εννιά μήνες η ALPHA...τις Bonus VISA και Bonus American Express..
η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused:

Einai i proti trapeza pou fernei stin Ellada tis kartes pou zitane PIN se kathe synallagi i kanw lathos?

Δεν εννοει γενικα σε καθε συναλλαγη αλλα σε συναλλαγες στα ΑΤΜς κ αναφερει οτι μαζι με αυτο που ξεραμε εως τωρα, δηλαδη το πιν σε καθε τετοια συναλλαγη υπαρχει κ ενας επιπλεον τροπος να αναγνωριζεται ο κατοχος απο αποθηκευμενα στοιχεια!!!Μην τυχον πατε κ βαλετε πουθενα αλλου το πιν σας γιατι θα :w00t: μετα!!!Απλα το τσιπ περιεχει επιπροσθετες πληροφοριες για σας κ επισης αποθηκευει κ προηγουμενες συναλλαγες κ σιγα σιγα θα περιλαμβανει και ψηφιακη υπογραφη του κατοχου κ ακομη πιο μελλοντικα βιομετρικες πληροφοριες!!! Προς το παρον τα τσιπ ειναι απλα θεμα εντυπωσιασμου κατα τη γνωμη μου κ επισης εχει αρχισει σε μερικες τραπεζες η αντικατασταση καρτων στη ληξη με νεες με chip χωρις να εχει ειπωθει κατι στον κατοχο,ειδικα αν ηδη καλυπτονται νομικα απο τη μεχρι τωρα συμβαση :X

Δεν εννοει γενικα σε καθε συναλλαγη αλλα σε συναλλαγες στα ΑΤΜς κ αναφερει οτι μαζι με αυτο που ξεραμε εως τωρα, δηλαδη το πιν σε καθε τετοια συναλλαγη υπαρχει κ ενας επιπλεον τροπος να αναγνωριζεται ο κατοχος απο αποθηκευμενα στοιχεια!!!Μην τυχον πατε κ βαλετε πουθενα αλλου το πιν σας γιατι θα :w00t: μετα!!!Απλα το τσιπ περιεχει επιπροσθετες πληροφοριες για σας κ επισης αποθηκευει κ προηγουμενες συναλλαγες κ σιγα σιγα θα περιλαμβανει και ψηφιακη υπογραφη του κατοχου κ ακομη πιο μελλοντικα βιομετρικες πληροφοριες!!! Προς το παρον τα τσιπ ειναι απλα θεμα εντυπωσιασμου κατα τη γνωμη μου κ επισης εχει αρχισει σε μερικες τραπεζες η αντικατασταση καρτων στη ληξη με νεες με chip χωρις να εχει ειπωθει κατι στον κατοχο,ειδικα αν ηδη καλυπτονται νομικα απο τη μεχρι τωρα συμβαση :X

Pos mporei na leei "- Πλήρη προστασία του κατόχου από υποκλοπή στοιχείων ή χρήση της κάρτας από τρίτους, μέσω του ενσωματωμένου chip σε συνδυασμό με την εισαγωγή του μυστικού προσωπικού κωδικού (PIN) σε κάθε συναλλαγή." kai na min ennoei se kathe synallagi?

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οπως τα λεει ο lewton ειναι. Ισχυει και στην Αγγλια αυτο, δηλαδη πας σε ενα καταστημα αγοραζεις κατι και δεν υπογραφεις, απλα υπαρχει ενα μηχανηματακι που βαζεις το pin σου και εγκρινεται η συναλλαγη. Ετσι και να στη κλεψει καποιος τη καρτα δε μπορει να κανει αγορες offline καθως θα πρεπει να ξερει το pin.

Το θεμα ειναι ομως, τα μαγαζια εχουν εφοδιαστει με τα αντιστοιχα τερματικα?

Βεβαια φοβουμαι πως σε τπτ τελειωμενα μαγαζια θα εχουν τιποτε πηραγμενα μηχανηματα που θα αντιγραφουν στοιχεια και pin (δεν ξερω τεχνικα ποσο εφικτο ειναι, αλλα απο το ελληνικο δεμονιο δε ξεφευγει τιποτα!).

@agnostos κοψε τον πολυ Λιακοπουλο :w00t: :p

Οπως τα λεει ο lewton ειναι. Ισχυει και στην Αγγλια αυτο, δηλαδη πας σε ενα καταστημα αγοραζεις κατι και δεν υπογραφεις, απλα υπαρχει ενα μηχανηματακι που βαζεις το pin σου και εγκρινεται η συναλλαγη. Ετσι και να στη κλεψει καποιος τη καρτα δε μπορει να κανει αγορες offline καθως θα πρεπει να ξερει το pin.

Το θεμα ειναι ομως, τα μαγαζια εχουν εφοδιαστει με τα αντιστοιχα τερματικα?

Βεβαια φοβουμαι πως σε τπτ τελειωμενα μαγαζια θα εχουν τιποτε πηραγμενα μηχανηματα που θα αντιγραφουν στοιχεια και pin (δεν ξερω τεχνικα ποσο εφικτο ειναι, αλλα απο το ελληνικο δεμονιο δε ξεφευγει τιποτα!).

Akoma kai na kratisoun to PIN sou meta tha prepei kai na sou klepsoun tin karta gia na to hrisimopoiisoun.

Exallou an to kanoun mia-dyo fores kai oi pelates diamartyrithoun stin trapeza tous gia tis en logw sunallages de tha argisei o trapezikos Big Brother na katalavei oti kati den paei kala...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Akoma kai na kratisoun to PIN sou meta tha prepei kai na sou klepsoun tin karta gia na to hrisimopoiisoun.

Exallou an to kanoun mia-dyo fores kai oi pelates diamartyrithoun stin trapeza tous gia tis en logw sunallages de tha argisei o trapezikos Big Brother na katalavei oti kati den paei kala...

Μπορουν να αντιγραψουν τη καρτα..

to olo systhma me to pin hrisimopoioutan hronia twra me tin ethnocash se diafores epiheiriseis kai leitourgouse apsoga. apla apo oti fainetai gia mia akoma fora i ethniki to ekane poly nwris, den to diafimise arketa, kai den frontise na to proothisei kai sta katastimata oso eprepe. malista tote den epairne kan promitheia apo to katastima an den kanw lathos. twra me ti visa i promitheia fantazomai tha hrewnetai kanonikotata, parolo pou i episfaleia kai i valeur einai midenikes...

epishs, ta perissotera mihanakia pou kyhloforoun ehoun hdh ayth thn dynatothta..

Dulce et decorum est pro sciencia mori.

----------------------------------------------

milan - kountera : 1 - 0

Λιακοπουλο δε βλεπω, ευτυχως η δυστυχως!!!!:ninja:

Παντως τα οποιαδηποτε μηχανακια σε καθε μικροκαταστημα οπου θα βαζω εγω το πιν μου δε θα τα εμπιστευομουν τοσο ευκολα εκτος κ αν ηταν καποιο μεγαλο πολυκαταστημα!!!Αν το καταστημα ειναι απλα στημενη απατεωνια, δε χρειαζεται μετα να σου υποκλεψουν την καρτα αρκει που θα την εχουν ηδη βαλει στο μηχανημα για να φτιαξουν cloned!!!Κ μετα με το πιν σας που θα εχετε εσεις οι ιδιοι δωσει καταλαβαινετε τι θα συμβει!!!Αντιθετα στα ΑΤΜς πχ ειναι λιγο δυσκολο (αλλα οχι αδυνατο) να στηθουν μηχανηματα αντιγραφης!!!

--Ενα σεναριο πχ απλο για καθε "καλο" απατεωνα θα ηταν το εξης!Ανοιγω μια επιχειρηση τωρα στις γιορτες, βαζω ενα μηχανημα αντιγραφεα με πληκτρολογηση πιν κ δινω μεγαλη εκπτωση για αγορες μεσω πιστωτικης καρτας!!!Κανω δουλεια 3-4 μερες δινω οντως προιοντα μαζευω 10δες πιστωτικες καρτες μαζι με πινς, μετα τις χρεωνω με ενα πολυ καλο ποσο κ σηκωνομαι κ φευγω!!!:P

Φίλε μου αν και το PIN αντιγράφεται και η μαγνητική ταινία επίσης Παρόλα αυτά το CHIP είναι πάρα πολύ προστατευμένο και σχεδόν αδύνατον να κλονοποιηθεί ! . Εδώ δεν κλονοποιούνται οι κάρτες κινητων ... λές να κλονοποιούνται τόσο εύκολα τα chip των πιστωτικών?

Και Για να μην οργιάζουν τα ΑΓΝΩΣΤΑ σενάρια .... λέτε ότι όταν η τράπεζα του απατεώνα τον δει ξαφνικά να εμφανίζει μία τεράστια κίνηση ... να τον αφήσει ελεύθερο να αλωνίσει? Προφανώς θα Αντιληφθούνα αμέσως την απάτη ...μόλις δούν ξαφνική άνοδο συναλλλαγών Θα τον βάλουν στο κόκκινο ...

Και Για να μην οργιάζουν τα ΑΓΝΩΣΤΑ σενάρια .... λέτε ότι όταν η τράπεζα του απατεώνα τον δει ξαφνικά να εμφανίζει μία τεράστια κίνηση ... να τον αφήσει ελεύθερο να αλωνίσει? Προφανώς θα Αντιληφθούνα αμέσως την απάτη ...μόλις δούν ξαφνική άνοδο συναλλλαγών Θα τον βάλουν στο κόκκινο ...

Etsi akrivws.

De symferei tis trapezes na min ehei o kosmos empistosyni sto trapeziko systima. ;)

An ginoun kataggelies apo 10 pelates gia synallages pou den kanane oi idioi kai vrethei oti kai oi 10 psonisane apo ena sygekrimeno katastima den einai kai dyskolo na katalavei kaneis ti paizei...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα εσεις ακουσατε βιομετρικα κ το μυαλο σας στο λιακοπουλο πηγε!!! Λοιπον επειδη μου εχουν πει καλα ενημερωμενοι ανθρωποι τι μπορουν κ θα αποθηκευσουν αυτο που εννοουσα ειναι , ψηφιακο αντιγραφο υπογραφης,φωτο σας κ ψηφιακο δακτυλικο αποτυπωμα!!Τωρα αν αυτα δεν ειναι βιομετρικα στοιχεια κακως χρησιμοποιησα τη συγκεκριμενη λεξη!!!;)

Οσο για το σεναριο, ηταν μεν ενα φανταστικο σεναριο αλλα μαλλον δεν καταλαβατε ακριβως τα λεγομενα μου!Ο υποτιθεμενος "απατεωνας" δεν εχει οντως POS μηχανακι συνδεδεμενο με τραπεζα αλλα ενα απλο αντιγραφεα κ εκμεταλλευομενος τη διαφημιση περι πληκτρολογησης πιν σε καθε συναλλαγη στηνει ενα καταστημα για 5 μερες με διαφορα προιοντα μεσα κ τα παραδιδει οντως στους πελατες αλλα υποκλεπτοντας τους καρτα κ πιν μαζι!!!Ε μετα με μια αναληψη ιση με το οριο αναληψης μετρητων καθε καρτας παιρνει οτι παιρνει....αφηνει το μαγαζι κ την κανει ελαφρως!!!!:w00t: Ειπαμε φανταστικο ειναι μην το παρετε οτι θα γινει παντου!!!:X

πολυ αναλυτικα στοιχεια:

http://www.bankofgreece.gr/epopteia/InterestRates.asp

κατεβαστε το xls.. :)

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Να πώ και εγώ κάτι απλά και ενημερωτικά, που αφορα την μέχρι πρότινος αγαπημένη μου τράπεζα, Nova bank.

Λοιπόν, σήμερα χρειαστηκε να πάω για δευτερη φορα σε κατάστημα, λόγω του ότι κάθε 3 και λίγο (6 μήνες δηλαδη) , η τράπεζα θεωρεί ότι αν δεν εχεις κινησει την κάρτα αναληψης μετρητών, πρέπει να στην απενεργοποιεί. Ετσι λοιπον προχθες το βράδυ και αφού ηθελα να κανω μια ερωτηση υπολοιπου, βαζοντας τη καρτα , το μηχανημα τη παρακράτησε και μου ειπε οτι "η κάρτα θεωρείται απολεσθείσα" !!!!

Αμέσως κάλεσα το τηλεφωνικό κέντρο οπου και ανεφερα το γεγονός και η κοπελα μου ειπε να παω με τη ταυτοτητα μου να την παραλαβω απο το καταστημα.

Πήγα λοιπον σημερα, οπου και αφου με καθυστερησαν ΑΡΚΕΤΗ ωρα μιας και οι υπαλληλοι βαριοντουσαν που ζουσαν αλλα και επειδη ειχαμε να αντιμετωπισουμε μια ολοκληρη γραφειοκρατια με σειρα δικαιολογητικων για να βγει μια νεα καρτα (καθοτι εμαθα οτι η παλια αχρηστευτηκε), τελικά μου δωσανε μια νεα καρτα και την ενεργοποιησα και εφυγα.

Και ερωτω. Ποια τραπεζα και με ποια λογική αχρηστευει τις καρτες αναληψης επειδη για 6 μηνες δεν "κινηθηκαν" ? Ελεος δηλαδή... Εδω η Εθνικη λεει οτι και μετα τη λήξη της , δε χρειαζεται να κανεις τιποτα μιας και η καρτα συνεχιζει να λειτουργει απεριοριστα και ερχεται η ΝΟVA και μας λέει τα κουλά της? ΚΑι υπενθυμίζω , ειναι η δευτερη φορά που συμβαινει αυτο...

Κακώς κυρία Νοβα... Κακώς... Αρχιζω και γινομαι ενας δυσαρεστημένος πελάτης...

:X