Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Γίνεται κατά την έκδοση του λογαριασμού και όχι τη στιγμή της αγοράς.
مفاجأة

Το 3% που εδινε η Πειραως στην Avin εχει κοπεί;

φυσικα και ισχυει. Ειναι η καλυτερη προσφορα για βενζινη.

φυσικα και ισχυει. Ειναι η καλυτερη προσφορα για βενζινη.

Μαζί με το 3% σε ΕΚΟ της YES (μόνο που αυτή είναι πιστωτική).

Αμα εχω οριο σε πιστωτικη 1500 ευρω και εχω ψωνισει 1400 μπορω να παω να βαλω 1400 και να μηδενιστει το χρεος πριν βγει ο λογαριασμος ωστε να τη χρησιμοποιησω αμεσως?

Αμα εχω οριο σε πιστωτικη 1500 ευρω και εχω ψωνισει 1400 μπορω να παω να βαλω 1400 και να μηδενιστει το χρεος πριν βγει ο λογαριασμος ωστε να τη χρησιμοποιησω αμεσως?

μπορεις αρκει να εχει λογιστηκοποιηθει η συναλλαγη η οι συναλλαγες που εκανες και εφτασες να χρωστας τα 1400

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πλέον είναι 1%

Το πρόγραμμα "€πιστροφή" είναι τόσο.

Η yes δεν έχει "€πιστροφή", έχει δικό της πρόγραμμα με 3%

Edited by thodoris85

Μια ερώτηση σχετικά με τράπεζα και όχι πιστωτικές..

Έχω 10 χιλιάδες ευρώ. Μπορώ να τα έχω σε 2 3 τράπεζες μοιρασμένα η είναι καλύτερα να τα έχω σε μια τράπεζα όλες τις καταθέσεις μου μαζί;

Μια ερώτηση σχετικά με τράπεζα και όχι πιστωτικές..

Έχω 10 χιλιάδες ευρώ. Μπορώ να τα έχω σε 2 3 τράπεζες μοιρασμένα η είναι καλύτερα να τα έχω σε μια τράπεζα όλες τις καταθέσεις μου μαζί;

για μενα, η δισπορα χρηματων ειναι καλυτερη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρόγραμμα "€πιστροφή" είναι τόσο.

Η yes δεν έχει "€πιστροφή", έχει δικό της πρόγραμμα με 3%

Ναι το είχε μέχρι τα μεσα Ιουνίου αν θυμάμαι καλά την ημερομηνία.Πλεον είναι 1% . Τον Ιούλιο μονο είχε προσφορά καθε τριτη 5% .

Θα το κοιτάξω όμως μηπως κανω λάθος.

Edited by panosk7dl

Ναι το είχε μέχρι τα μεσα Ιουνίου αν θυμάμαι καλά την ημερομηνία.Πλεον είναι 1% . Τον Ιούλιο μονο είχε προσφορά καθε τριτη 5% .

Θα το κοιτάξω όμως μηπως κανω λάθος.

H yes έχει ακόμα 3%.

Το είχα κοιτάξει και σε μια αγορά βενζίνης τον Αύγουστο για να το σιγουρέψω.

Επίσης, στο site (που είναι ενημερωμένο), το λέει ότι είναι 3%

Καλημέρα.. Από ποια άποψη;

ευκολιας στην χρηση χρεωστικων - πιστωτικων

η καθε τραπεζα στην οποια εχεις χρηματα σε αντιμετωπιζει διαφιρετικα, αναλογως το ποσο βεβαια.

εν καιρω capital controls εχεις μεγαλυτερο ποσο σε μετρητα αμεσα διαθεσιμο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα, βρίσκομαι ανάμεσα στις Bonus Premium American Express και Diners Club Prestige Vodafone. Πιστεύω ότι η δεύτερη αξίζει περισσότερο λόγο το ότι έχει άμεσα ποσοστό και όχι bonus πόντους. Από την άλλοι πόσοι πόντοι χρειάζονται για να εξαργυρώσουν ένα euro. Είπα να βγάλω μια γιατί τις κάνω που του κάνω τις αγορές να έχω και καμια έκπτωση - εξαργύρωση στο σταθερό μου που έχω στην vodafone. Απο αποδοχή σε καταστήματα είναι το ίδιο και οι 2? Τι λέτε;

Μου έριξε άκυρο η Πειραιώς για πιστωτική κάρτα..δε μου την εγκρίνε..με 1000 ευρώ μισθό και αμάξι στο όνομα μου..ξεχρεωμενο..που αλλού να δοκιμάσω?και ποια κάρτα?

Μου έριξε άκυρο η Πειραιώς για πιστωτική κάρτα..δε μου την εγκρίνε..με 1000 ευρώ μισθό και αμάξι στο όνομα μου..ξεχρεωμενο..που αλλού να δοκιμάσω?και ποια κάρτα?

Που θέλεις να κάνεις αγορές; π.χ σουπερ μαρκετ, κάποιο συγκεκριμένο πρατήριο για βενζίνη

Βέβαια θα σου πρότεινα στη eurobank, ειδικά αν έχεις λογαριασμό που τον κινείς.

Είχα φτιάξει αυτό εδώ παλιότερα, ίσως σε βοηθήσει (νομίζω ότι στην επιστροφή, και στην εθνική, έχω βάλει για χρεωστική κάρτα).

xt_TLeo.png

Επίσης έχε στο νου σου ότι μπορεί να βγαίνουν και κάποιες "προσφορές" κατά καιρούς, με μεγαλύτερα ποσοστά επιστροφών.

Edited by thodoris85

Εμένα στην alpha εγκρίθηκε σε τρεις μέρες και δεν ήμουν καν πελάτης. Κάρτες έχει αρκετές, ρίξε μια ματιά στο site να δεις από ποια θα έχεις το μεγαλύτερο όφελος ανάλογα τις αγορές που κάνεις.

Κοιτάω και την american express γτ έχει πόντους σε Κωτσόβολο και σε super market..αλλά και σε βενζίνη..αξίζει σαν κάρτα;
Η American express Δεν έχει ευρεία αποδοχή.

Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν θες αποδοχή σε όλα τότε visa ή MasterCard είναι μονόδρομος. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν αποδοχή παντού. Εγώ προσωπικά προτιμώ αποδοχή παντού, και αν μπορώ να έχω επιστροφή από κάτι τότε ΟΚ.

Αλλά ο καθένας πάει με τι τον βολεύει. Και από που ψωνιζει. Ιδανικά και αν μπορείς πρέπει να έχεις λεφτά σε όλες τις τράπεζες και κάρτες από όλες και να ψωνιζεις κάθε φορά ανάλογα. Αλλά για μένα κάποια στιγμή καταντησε κουραστικό όλο αυτό και πλέον χρησιμοποιώ μόνο μία και όπου έχει επιστροφή αυτή. Αλλιώς δεν πειράζει.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Google Pixel 9 Pro XL

Βασικά εμένα με ενδιαφέρει μια πιστωτική που θα μπορώ να αγοράσω με άτοκες σε Κωτσόβολο,πλαίσιο,public κτλ και σε κάποιες εταιρείες με έπιπλα..και αν έχω και κάποια μπόνους ακόμα καλύτερα..ποια κάρτα αξίζει γιαυτα τα καταστήματα?