thodoris85 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 kai για αποδειξη των λεγομένων μου παραθέτω από το site της eurobank Με την πρόσθετη κάρτα Reward World Mastercard χτίζω το αφορολόγητό μου; Όχι. Κάθε πιστωτική κάρτα συνδέεται με ξεχωριστό ΑΦΜ. Οι αγορές που πραγματοποιούνται με την πρόσθετη πιστωτική κάρτα χτίζουν το αφορολόγητο του κατόχου της. Ενδιαφέρον. Δεν το είχα σκεφτεί και δεν το είχα ψάξει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 kai για αποδειξη των λεγομένων μου παραθέτω από το site της eurobank Με την πρόσθετη κάρτα Reward World Mastercard χτίζω το αφορολόγητό μου; Όχι. Κάθε πιστωτική κάρτα συνδέεται με ξεχωριστό ΑΦΜ. Οι αγορές που πραγματοποιούνται με την πρόσθετη πιστωτική κάρτα χτίζουν το αφορολόγητο του κατόχου της. Λογικο αυτο που λες. Δεν το αμφισβητω. Αλλα γιατι σε μενα δεν γινεται; Τι εχω κανει λαθος; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Εχει η κόρη μου έναν παραδοσιακό κουμπαρά ασφυκτικά γεμισμένο, του πάλαι ποτέ ταχυδρομικού ταμιευτηρίου. Ποιος μας τον ανοίγει παιδιά; η γιουρομπανκ; ή να προβώ σε ομότητες... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Καποιο λαθος κανεις alessio. Εχω δυο καρτες πιστωτικές, mastercard και amex. Και στις δυο εχω βγαλει προσθετες στο ονομα της κορης μου και τις χρησιμοποιει αυτη. Οι αγορες που κανει ΔΕΝ καταχορουνται στο δικο της αφορολογητο αλλά στο δικό μου.Μέχρι το τέλος Μάρτη θα αλλαξει Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Εχει η κόρη μου έναν παραδοσιακό κουμπαρά ασφυκτικά γεμισμένο, του πάλαι ποτέ ταχυδρομικού ταμιευτηρίου. Ποιος μας τον ανοίγει παιδιά; η γιουρομπανκ; ή να προβώ σε ομότητες... :p Εγω τον ανοιξα σε καταστημα Eurobank που ηταν όμως πρωην Ταχ.Ταμ. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέχρι το τέλος Μάρτη θα αλλαξει Sent from my SM-G955F using Tapatalk Α, ωραία ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 kai για αποδειξη των λεγομένων μου παραθέτω από το site της eurobank Με την πρόσθετη κάρτα Reward World Mastercard χτίζω το αφορολόγητό μου; Όχι. Κάθε πιστωτική κάρτα συνδέεται με ξεχωριστό ΑΦΜ. Οι αγορές που πραγματοποιούνται με την πρόσθετη πιστωτική κάρτα χτίζουν το αφορολόγητο του κατόχου της. Πήρα στην alpha σήμερα για μια άλλη ερώτηση και από περιέργεια ρώτησα και αυτό. Μου είπε ότι το αφορολόγητο είναι για το ΑΦΜ της κεντρικής κάρτας (στο ίδιο ΑΦΜ είναι συνδεδεμένη και η πρόσθετη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Είχα ρωτήσει και παλιότερα, δεν μπορώ να βρω το ποστ μου και εάν απάντησε κανένας.έχω γύρω στα 10κ yellows, μπορώ να τα χρησιμοποιώ σε μια αγορά μου στην Μεδιαμαρκτ; συνεργάζονται με την Πειραιώς η μόνο με την Εθνική; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Είχα ρωτήσει και παλιότερα, δεν μπορώ να βρω το ποστ μου και εάν απάντησε κανένας.έχω γύρω στα 10κ yellows, μπορώ να τα χρησιμοποιώ σε μια αγορά μου στην Μεδιαμαρκτ; συνεργάζονται με την Πειραιώς η μόνο με την Εθνική; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttp://yellow.piraeusbank.gr/el/sunergates-tou-programmatos-epivraveushs-yellow Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Είχα ρωτήσει και παλιότερα, δεν μπορώ να βρω το ποστ μου και εάν απάντησε κανένας.έχω γύρω στα 10κ yellows, μπορώ να τα χρησιμοποιώ σε μια αγορά μου στην Μεδιαμαρκτ; συνεργάζονται με την Πειραιώς η μόνο με την Εθνική; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7507451#post7507451 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Αποστολή χρηματων απο λογαριασμό εθνικής σε λογαριασμο πειραιως μπορω να κανω ετσι? Τι χρεωση εχει? Ειναι στάνταρ ή αναλογικα με το ποσο? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Απο Πειραιως σε αλλες ελληνικες 1€ οποτε φανταζομαι αντιστοιχη και στην Εθνικη Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Ε καλά ότι μπορείς εννοείται. Ωστόσο νομίζω ότι η Πειραιώς έχει προμήθεια 4€ σε εισερχόμενο έμβασμα από άλλη τράπεζα. Οπότε 1€ από Εθνική και 4€ Πειραιώς, σύνολο 5€. Ίσως να συμφέρει να επιλέξεις αν σου δίνει την δυνατότητα για OUR στα έξοδα όπου λογικά θα είναι 1-2€ ακόμα στην εθνική αλλά δεν θα χρεωθείς τα 4€ στην Πειραιώς. Σε σύνολο θα δώσεις λιγότερα στις τράπεζες. Δες στα site τους. Θα έχουν κατάλογο για τις χρεώσεις. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Αποστολή χρηματων απο λογαριασμό εθνικής σε λογαριασμο πειραιως μπορω να κανω ετσι? Τι χρεωση εχει? Ειναι στάνταρ ή αναλογικα με το ποσο? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk1 ευρω για την αποστολη 4 η ληψη απο πειραιως.Μπορεις να κανεις την μεταφορα μεσω IRIS με λιγοτερη προμηθεια.Αν θυμαμαι καλα ειναι δωρεαν. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Αποστολή χρηματων απο λογαριασμό εθνικής σε λογαριασμο πειραιως μπορω να κανω ετσι? Τι χρεωση εχει? Ειναι στάνταρ ή αναλογικα με το ποσο? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Αν ειναι μεταξυ δικων σου λογαριασμων κανε αναληψη στην εθνικη και καταθεση στην πειραιως.Μην πληρωνεις τζαμπα εξοδα μεταφορας. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 1 ευρω για την αποστολη 4 η ληψη απο πειραιως.Μπορεις να κανεις την μεταφορα μεσω IRIS με λιγοτερη προμηθεια.Αν θυμαμαι καλα ειναι δωρεαν. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk IRIS, δωρεάν και άμμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 και φυικά μιλάμε για ποσά κάτω από ~10.000-15.000. Δεν θυμάμαι πιο είναι το όριο στην Πειραιώς. Μετά έχει μεγαλύτερη χρέωση. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Μέσω ιρις πως γίνεται από την Πειραιώς σε Εθνική; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Μέσω ιρις πως γίνεται από την Πειραιώς σε Εθνική; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεταφορές -> Iris 24/7 Payment Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Πρέπεινα ενεργοποιήσω κάτι και στην Εθνική να μην χρεωθώ; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Καλησπερα στην παρεα, θελω να κανω μια αγορα (tv) με πιστωτικη η οποια κοστιζει 500 ευρω , ατοκες δοσεις δεν εχει παρα μονο 5 εντοκες ,γνωριζετε ποσο θα ειναι επιπλεον το ποσο που θα πρεπει να πληρωσω; η καρτα εχει επιτοκιο 10,6% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Καλησπερα στην παρεα, θελω να κανω μια αγορα (tv) με πιστωτικη η οποια κοστιζει 500 ευρω , ατοκες δοσεις δεν εχει παρα μονο 5 εντοκες ,γνωριζετε ποσο θα ειναι επιπλεον το ποσο που θα πρεπει να πληρωσω; η καρτα εχει επιτοκιο 10,6% Έντοκες δόσεις θα βάλεις ή θα το χρεώσεις όλο το ποσό και θα το αφήσεις απλήρωτο για 5 μήνες (πληρώνοντας το 1/5 κάθε μήνα για 5 μήνες); Αν είναι έντοκες δόσεις, δε στις υπολογίζει το κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Καλησπερα στην παρεα, θελω να κανω μια αγορα (tv) με πιστωτικη η οποια κοστιζει 500 ευρω , ατοκες δοσεις δεν εχει παρα μονο 5 εντοκες ,γνωριζετε ποσο θα ειναι επιπλεον το ποσο που θα πρεπει να πληρωσω; η καρτα εχει επιτοκιο 10,6% 500* 0,106Χ30/360 + 400*0,106*30/360 +300*0.106*30/360+200*0,106*30/360+ 100*0,106*30/360= 1500*0,106×30/360 = 13,25 ευρώ τόκος Ορισμένοι προσθετουν Φ.Π.Α στον τόκο δηλαδή 13.25*1.24= 16,43 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Καλησπερα στην παρεα, θελω να κανω μια αγορα (tv) με πιστωτικη η οποια κοστιζει 500 ευρω , ατοκες δοσεις δεν εχει παρα μονο 5 εντοκες ,γνωριζετε ποσο θα ειναι επιπλεον το ποσο που θα πρεπει να πληρωσω; η καρτα εχει επιτοκιο 10,6% Εντοκες δοσεις σημενει οτι καθε μηνα επι πεντε μηνες θα χρεωνεσαι τη δοση απο το καταστημα. Δηλαδη θα χρεωνεσαι 100 € συν τους τοκους. Σε αυτη την περιπτωση, δεν εχει καμια σημασια το επιτοκιο της καρτας αλλα το επιτοκιο του καταστηματος που θα πρεπει να στο πει απο πριν. Εφοσον πληρωνεις ολο το ποσο της δοσης στον επομενο λογαριασμο της καρτας δεν θα εχεις καμια αλλη επιβαρυνση απο την τραπεζα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Μάλιστα, οκ, σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts