thakokk6 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Έχει κάποιος paysera να μας πει τιν γνώμη του Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 (edited) Υπαρχει περίπτωση να ανοιξω λογαριασμό στην eurobank, ενω εχω ηδη σε αλλη τραπεζα(εθνικη και Πειραιώς)? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ακομη δεν αφήνουν να ανοίγονται καινούργιοί λογαριασμοι μόνο σε ειδικές περιπτώσεις Edited February 1, 2018 by Ntonis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Αυτο ρωταω, πως μπορώ να γινω ειδικη περιπτωση :p Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Αυτο ρωταω, πως μπορώ να γινω ειδικη περιπτωση :p Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ρωτά Στην τράπεζα θα σου πουν ποιες είναι οι προϋποθέσεις :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλημέρα. Γιατί δεν μπορώ να συνδέσω την χρεωστική μου με το winbank wallet? Γνωρίζει κανείς? May the mi note 3 force be with you. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Ακόμη δεν έχω καταλάβει, τι παραπάνω προσφέρει η Ν26 σε σχέση με την Revo Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk H Ν26 είναι "κανονική" τράπεζα. Και η Revolut βέβαια το ίδιο σκοπεύει να γίνει. Προσωπικά αν ήθελα να παρκάρω κάποια Χ χρήματα και είχα να επιλέξω ανάμεσα στις δύο θα πήγαινα με κλειστά μάτια στην N26. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 εγω προτιμω να τα εχω σε ελληνικη που μου δινει κ ενα αξιοπρεπες επιτοκιο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 εγω προτιμω να τα εχω σε ελληνικη που μου δινει κ ενα αξιοπρεπες επιτοκιο. Και ο κίνδυνος κατάσχεσης οποιαδήποτε στιγμή για οποιοδήποτε λόγο!Επίσης το ποσο % ειναι το αξιοπρεπές?Το καλυτερο που βρηκα ειναι ενα 1.5% σε μεγαλη τραπεζα με 1 ανάληψη τον χρονο και συστηματική κατάθεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Και ο κίνδυνος κατάσχεσης οποιαδήποτε στιγμή για οποιοδήποτε λόγο!Επίσης το ποσο % ειναι το αξιοπρεπές?Το καλυτερο που βρηκα ειναι ενα 1.5% σε μεγαλη τραπεζα με 1 ανάληψη τον χρονο και συστηματική κατάθεση...Say what ? Τι σε κάνει να νομίζεις ότι αλλού ισχύουν αλλά πράγματα από ότι εδώ σε ότι αφορά τραπεζικό δίκαιο εντός ΕΕ ; η απλά τα γράφεις στο Γενικό πλαίσιο doom & gloom θα μας φάνε τα λεφτά ; Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Έκανα νωρίτερα μια αγορά στο ikea.gr με χρεωστική eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή. Σύμφωνα με τη σελίδα του προγράμματος ισχύει κανονικά η επιστροφή και για online αγορές από το ΙΚΕΑ. Βλέπω όμως ότι η επιστροφή δεν έχει εμφανιστεί στην εφαρμογή, σε αντίθεση με τις αγορές που κάνω μέσω POS όπου η επιστροφή εμφανίζεται άμεσα. Διαφέρει η απόδοση της επιστροφής στις online αγορές, ή πρέπει να το ψάξω το θέμα; Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Ακόμη δεν έχω καταλάβει, τι παραπάνω προσφέρει η Ν26 σε σχέση με την Revo Ειναι κανονικη τραπεζα, με οτι θετικα εχει αυτο (πχ ασφαλεια καταθεσεων μεχρι 100.000) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Έκανα νωρίτερα μια αγορά στο ikea.gr με χρεωστική eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή. Σύμφωνα με τη σελίδα του προγράμματος ισχύει κανονικά η επιστροφή και για online αγορές από το ΙΚΕΑ. Βλέπω όμως ότι η επιστροφή δεν έχει εμφανιστεί στην εφαρμογή, σε αντίθεση με τις αγορές που κάνω μέσω POS όπου η επιστροφή εμφανίζεται άμεσα. Διαφέρει η απόδοση της επιστροφής στις online αγορές, ή πρέπει να το ψάξω το θέμα; Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk η επιστροφή από online site κάνει να περαστεί 2-3 εργασιμες ημέρες μετά την εκκαθάριση, σύμφωνα με το site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. February 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 παιδες γνωριζει κανεις εαν επιτρεπεται το ανοιγμα λογαριασμου σε τραπεζα; Φιλικο μου ατομο θελει να ανοιξει στην Πειραιως. Εχει κανεις εμπειρια το τελευταιο χρονικο διαστημα; Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 παιδες γνωριζει κανεις εαν επιτρεπεται το ανοιγμα λογαριασμου σε τραπεζα; Φιλικο μου ατομο θελει να ανοιξει στην Πειραιως. Εχει κανεις εμπειρια το τελευταιο χρονικο διαστημα; Για να ανοιξει νεο λογαριασμο στην Πειραιώς θα πρεπει: Να έχει ήδη εναν λογαριασμό στην Πειραιώς ή Να μην έχει λογαριασμό σε καμια τραπεζα ΄ ή να εμπιπτει σε καποιες ειδικές περιπτωσεις Τις περιπτώσεις για τις οποίες επιτρέπεται το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού σε περιβάλλον capital controls σταχυολογεί η «Κ», όπως αυτές κωδικοποιούνται από την Ελληνική Ενωση Τραπεζών (ΕΕΤ). • Συγκεκριμένα, επιτρέπεται το άνοιγμα λογαριασμού, όψεως ή καταθετικού, από φυσικό πρόσωπο μέσω της δημιουργίας νέου κωδικού πελάτη (Customer ID) σε πιστωτικό ίδρυμα, υπό την προϋπόθεση ότι (α) δεν υφίσταται διαθέσιμος λογαριασμός σε άλλο πιστωτικό ίδρυμα του οποίου είναι δικαιούχος και (β) κατόπιν υποβολής από τον αιτούντα υπεύθυνης δήλωσης με το ανωτέρω περιεχόμενο. • Επίσης, επιτρέπεται σε εταιρείες που έχουν τη μορφή νομικού προσώπου και τηρούν απλογραφικό ή διπλογραφικό λογιστικό σύστημα το άνοιγμα λογαριασμού, όψεως ή καταθετικού, σε πιστωτικό ίδρυμα μέσω της δημιουργίας νέου κωδικού πελάτη (Customer ID), ανεξαρτήτως της ύπαρξης άλλου διαθέσιμου λογαριασμού του οποίου είναι δικαιούχοι. • Επιπλέον, επιτρέπεται το άνοιγμα λογαριασμού μέσω της δημιουργίας νέου κωδικού πελάτη αποκλειστικά για τις ακόλουθες συναλλαγές, η αναγκαιότητα των οποίων πρέπει να τεκμηριώνεται εγγράφως από τον αρμόδιο φορέα και με την προϋπόθεση υποβολής υπεύθυνης δήλωσης από τον αιτούντα ότι δεν υφίσταται άλλος διαθέσιμος λογαριασμός μέσω του οποίου αυτές μπορούν να διενεργηθούν: η πληρωμή μισθοδοσίας προσωπικού, η πληρωμή υποχρεώσεων του καταθέτη προς την ίδια τράπεζα, η καταβολή νέων συντάξεων και νέων προνοιακών επιδομάτων, η εκκαθάριση συναλλαγών καρτών από νέες συμβάσεις αποδοχής, η εξυπηρέτηση νομικών προσώπων, όπως και ατομικών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, που δεν διαθέτουν λογαριασμό εξυπηρέτησης της δραστηριότητάς τους σε κανένα πιστωτικό ίδρυμα που λειτουργεί στην Ελλάδα, η εξυπηρέτηση νεοφυών εταιρειών που συμμετέχουν σε προγράμματα στήριξης της νέας επιχειρηματικότητας, η κατάθεση μετρητών ως εξασφάλιση εγγυητικής επιστολής, ενέγγυας πίστωσης ή δανείου στην ίδια τράπεζα, η πίστωση ποσών από την αλλοδαπή σε ευρώ ή ξένο νόμισμα, ύψους τουλάχιστον 10.000 ευρώ ή του ισόποσου σε ξένο νόμισμα, η μεταφορά του λογαριασμού διαχείρισης μισθοδοσίας ενός εργοδότη από μια τράπεζα σε άλλη στην οποία αυτός ήδη τηρεί λογαριασμό, το άνοιγμα λογαριασμού όψεως ή καταθέσεως με δικαιούχο οπλίτη, για τον σκοπό της διενέργειας εράνων, για την εξυπηρέτηση ρυθμίσεων οφειλών σε φορείς κοινωνικής ασφάλισης και στο ελληνικό Δημόσιο, για την είσπραξη ασφαλιστικών εισφορών και λοιπών οφειλών, σε πρόσωπα που φέρουν την ιδιότητα του φοιτητή ή σπουδαστή, το άνοιγμα πάσης φύσεως λογαριασμών υπέρ ΕΛΕΓΕΠ - ΟΠΕΚΕΠΕ, η καταβολή παροχών υγείας και επιδοτήσεων από δημόσιους φορείς, το άνοιγμα λογαριασμού σε συνταξιούχους που είναι κάτοικοι εξωτερικού για την καταβολή της σύνταξής τους στην Ελλάδα, για σκοπούς κατάθεσης ποσού από ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή αποζημίωση από ασφαλιστική εταιρεία, το άνοιγμα ειδικού, χωρίς δικαίωμα ανάληψης, ακατάσχετου επαγγελματικού τραπεζικού λογαριασμού των υπαλλήλων ηλεκτρονικού πλειστηριασμού. • Επιτρέπεται επίσης η προσθήκη συνδικαιούχου σε λογαριασμό, από φυσικό πρόσωπο, μέσω της δημιουργίας νέου κωδικού πελάτη σε πιστωτικό ίδρυμα, υπό την προϋπόθεση ότι (α) δεν υφίσταται διαθέσιμος λογαριασμός σε άλλο πιστωτικό ίδρυμα του οποίου είναι δικαιούχος και (β) κατόπιν υποβολής από τον αιτούντα υπεύθυνης δήλωσης με το ανωτέρω περιεχόμενο. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Για να ανοιξει νεο λογαριασμο στην Πειραιώς θα πρεπει: Να έχει ήδη εναν λογαριασμό στην Πειραιώς ή Να μην έχει λογαριασμό σε καμια τραπεζα ΄ ή να εμπιπτει σε καποιες ειδικές περιπτωσεις Λογικά να μην εχει λογαριασμό σε καμια τράπεζα εντος Ελλάδος.Τα λεω σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Λογικά να μην εχει λογαριασμό σε καμια τράπεζα εντος Ελλάδος.Τα λεω σωστά; Ναι, αλλα μπορει να ανοιξει δευτερο σε τραπεζα που ηδη εχει. γι αυτο εγραψα την πρωτη περιπτωση Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Το θέμα είναι τι γίνεται αν κάποιος διατηρεί λογαριασμό σε μία τράπεζα(π.χ Πειραιώς) και θέλει να ανοίξει σε άλλη(π.χ Alpha) για μισθοδοσία καθώς η εταιρεία χρησιμοποιεί αυτή(Alpha) και έτσι υπάρχουν τσάμπα και βερεσέ έξοδα εμβασμάτων. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Το θέμα είναι τι γίνεται αν κάποιος διατηρεί λογαριασμό σε μία τράπεζα(π.χ Πειραιώς) και θέλει να ανοίξει σε άλλη(π.χ Alpha) για μισθοδοσία καθώς η εταιρεία χρησιμοποιεί αυτή(Alpha) και έτσι υπάρχουν τσάμπα και βερεσέ έξοδα εμβασμάτων. Χωρις να το ξερω σιγουρα, εχω την εντυπωση οτι με παρεμβαση του εργοδοτη ανοιγεις Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Μια βοήθεια παρακαλώ. Τετάρτη πάω Ουγγαρία που δεν έχει ευρώ σαν νόμισμα. Η ερώτηση είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τις δυο χρεωστικές που έχω (Mastercard Πειραιώς - Alpha Bonus Enter) κανονικά ή θα πρέπει να ενημερώσω τις δυο τράπεζες με κάποιο τρόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Μια βοήθεια παρακαλώ. Τετάρτη πάω Ουγγαρία που δεν έχει ευρώ σαν νόμισμα. Η ερώτηση είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τις δυο χρεωστικές που έχω (Mastercard Πειραιώς - Alpha Bonus Enter) κανονικά ή θα πρέπει να ενημερώσω τις δυο τράπεζες με κάποιο τρόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις κανονικά. Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Μια βοήθεια παρακαλώ. Τετάρτη πάω Ουγγαρία που δεν έχει ευρώ σαν νόμισμα. Η ερώτηση είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τις δυο χρεωστικές που έχω (Mastercard Πειραιώς - Alpha Bonus Enter) κανονικά ή θα πρέπει να ενημερώσω τις δυο τράπεζες με κάποιο τρόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θα σε συμφερε να βάλεις καποια χρήματα στην Revolut και να κανεις ανάληψη στο τοπικο νόμισμα απο ενα ΑΤΜ ωστε να παρεις την καλύτερη ισοτιμία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Το θέμα είναι τι γίνεται αν κάποιος διατηρεί λογαριασμό σε μία τράπεζα(π.χ Πειραιώς) και θέλει να ανοίξει σε άλλη(π.χ Alpha) για μισθοδοσία καθώς η εταιρεία χρησιμοποιεί αυτή(Alpha) και έτσι υπάρχουν τσάμπα και βερεσέ έξοδα εμβασμάτων.Μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό αλλά δικαίωμα ανάληψης μετρητών θα έχεις σε μία από τις δύο τράπεζες...επιλέγεις εσύ... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Θα σε συμφερε να βάλεις καποια χρήματα στην Revolut και να κανεις ανάληψη στο τοπικο νόμισμα απο ενα ΑΤΜ ωστε να παρεις την καλύτερη ισοτιμία Από ότι κατάλαβα έχει AMEX όμως. Σίγουρα η revolut έχει καλύτερη ισοτιμία; (Δε γνωρίζω, γι' αυτό ρωτάω) Μια βοήθεια παρακαλώ. Τετάρτη πάω Ουγγαρία που δεν έχει ευρώ σαν νόμισμα. Η ερώτηση είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τις δυο χρεωστικές που έχω (Mastercard Πειραιώς - Alpha Bonus Enter) κανονικά ή θα πρέπει να ενημερώσω τις δυο τράπεζες με κάποιο τρόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Προσωπικά, θα χρησιμοποιούσα την AMEX. Ως προς το ερώτημα σου όμως, δε γνωρίζω τι γίνεται με το εξωτερικό και πληρωμές με κάρτες/αναλήψεις τώρα με τα capital control... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Μια βοήθεια παρακαλώ. Τετάρτη πάω Ουγγαρία που δεν έχει ευρώ σαν νόμισμα. Η ερώτηση είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τις δυο χρεωστικές που έχω (Mastercard Πειραιώς - Alpha Bonus Enter) κανονικά ή θα πρέπει να ενημερώσω τις δυο τράπεζες με κάποιο τρόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Για ισοτιμιες δεν ξερω. Οι καρτες περνανε κανονικα στο εξωτερικο χωρις κανενα προβλημα. Θεωρητικα, υπαρχει ο κίνδυνος αν η τραπεζα "δει" ξαφνικη και ασυνηθιστη κινηση της καρτας σε αλλη χωρα να την μπλοκαρει προσωρινα μεχρι να επιβεβαιωσει τηλεφωνικα οτι πραγματι χρησιμοποιειται απο τον νομιμο κατοχο. Και επειδη ισως αργησει να σε βρει στο κινητο, ισως μεινεις για ωρες ή μερες χωρις καρτα. Γι αυτο και μονο κανε ενα τηλεφωνημα σε καθε τραπεζα αυριο (στην εξυπ. πελατων) να αναφερεις οτι θα τις χρησιμοποιησεις στο εξωτερικό. Επαναλλαμβανω οτι ειναι ακραια περιπτωση, αλλα υπαρκτη πιθανοτητα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 (edited) Για ισοτιμιες δεν ξερω. Οι καρτες περνανε κανονικα στο εξωτερικο χωρις κανενα προβλημα. Θεωρητικα, υπαρχει ο κίνδυνος αν η τραπεζα "δει" ξαφνικη και ασυνηθιστη κινηση της καρτας σε αλλη χωρα να την μπλοκαρει προσωρινα μεχρι να επιβεβαιωσει τηλεφωνικα οτι πραγματι χρησιμοποιειται απο τον νομιμο κατοχο. Και επειδη ισως αργησει να σε βρει στο κινητο, ισως μεινεις για ωρες ή μερες χωρις καρτα. Γι αυτο και μονο κανε ενα τηλεφωνημα σε καθε τραπεζα αυριο (στην εξυπ. πελατων) να αναφερεις οτι θα τις χρησιμοποιησεις στο εξωτερικό. Επαναλλαμβανω οτι ειναι ακραια περιπτωση, αλλα υπαρκτη πιθανοτητα Δε ξέρω αν είναι ακραία αλλά μου είχε συμβεί. Βέβαια μου είχε συμβεί να μη μπορώ να βγάλω χρήματα από ATM αλλά μπορούσα να κάνω αγορές σε καταστήματα κανονικά. Η τράπεζα προσπαθούσε να με βρει τηλεφωνικά (για ενημέρωση προφανώς) αλλά λόγω διαφοράς ώρας δεν κατέστη δυνατόν. Επειδή είναι AMEX (αν χρησιμοποιηθεί αυτή) καλό θα ήταν να γίνει ενημέρωση στην τράπεζα. Τουλάχιστον σε διαδικτυακή αγορά που είχα προσπαθήσει να κάνω από Ρωσία δεν πέρασε (ήταν και η μόνη φορά που δεν είχε περάσει η συγκεκριμένη κάρτα) Edited February 5, 2018 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts