theo1973 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 (edited) Μια χαρά είναι η revolut, έχω κάνει δεκάδες αγορές και ποτέ δεν είχα θέμα με μεταφορά χρημάτων Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά... Σε "γειτονικό" φόρουμ έχουν γραφτεί πάντως τον τελευταίο μήνα καμιά 20αριά+ σελίδες posts με ατελείωτα προβλήματα από τη μέρα που δόθηκαν τα ατομικά ΙΒΑΝ στους πελάτες της revolut. Ασυμφωνία χώρας δήλωσης του λογαριασμού με το ΙΒΑΝ, δεν αναγνωριζόταν από τις Ελληνικές τράπεζες το BIC, ακύρωσαν τα ατομικά Λιθουανικά ΙΒΑΝ και έδωσαν νέα GB για να το επιλύσουν και πολλά παρόμοια. Ας μη μιλήσουμε καν για τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετώπιζε σε ορισμένους τουλάχιστον στη συνεργασία με το paypal. Οι δε ισοτιμίες της είναι -τις καθημερινές μόνο- λίγο καλύτερες από αυτές της Mastercard που χρησιμοποιούν πρακτικά όλες οι Mastercard κάρτες. Τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες που κλειδώνει τις ισοτιμίες σε υψηλότερες τιμές είναι και λίγο χειρότερες. "Κρέμασε" κόσμο στα ξαφνικά και μπλόκαρε λεφτά σε λογαριασμούς ζητώντας ταυτοποίηση από το 1ο € εκεί που το όριο για την ταυτυτοποίηση ήταν 1000€ ετησίως, αποτυγχάνει η διαδικασία ταυτοποίησης μέσω φωτογράφησης των εγγράφων με την κάμερα σε πολλούς και ψάχνουν να επικοινωνήσουν με το -ανύπαρκτο πλην του chat της εφαρμογης- support για εναλλακτικούς τρόπους αποστολής των εγγράφων και πόσα άλλα ακόμα θα θυμηθώ αν κάτσω να σκεφτώ. Edited September 20, 2017 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Το πρόβλημα με το iban , το έχουν κυρίως όσοι έχουν λογαριασμό στην Εθνική.η ταυτοποίηση δεν πιστεύω ότι είναι κακό που έγινε, την έκανα πολύ γρήγορα.το σωστό αυτό είναι .δεν ξέρω τι σκοπό έχεις και προσπαθείς να βάλεις σκαρτη την revolut.φαινόμαστε και εμείς ως αβανταδοροι της και δεν το θεωρώ σωστό να το κάνω τσάμπα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) Πόσο χρεώνεται το εισερχόμενο έμβασμα για τη n26. Εννοώ και από τις δικές μας τράπεζες. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το εισερχόμενο έμβασμα στην N26 είναι δωρεάν όπως και το εξερχόμενο. Όταν μετάφερα ένα ποσό από Εθνική στη Ν26, η Εθνική με χρέωσε €1. Η Ν26 δεν χρέωσε τίποτα. Edited September 21, 2017 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Το πρόβλημα με το iban , το έχουν κυρίως όσοι έχουν λογαριασμό στην Εθνική.η ταυτοποίηση δεν πιστεύω ότι είναι κακό που έγινε, την έκανα πολύ γρήγορα.το σωστό αυτό είναι .δεν ξέρω τι σκοπό έχεις και προσπαθείς να βάλεις σκαρτη την revolut.φαινόμαστε και εμείς ως αβανταδοροι της και δεν το θεωρώ σωστό να το κάνω τσάμπα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σημασία έχει ότι υπάρχει πρόβλημα. Και η Εθνική (δεν ισχύει βέβαια μόνο με αυτήν-έχεις λάθος εντύπωση) είναι η 2η μεγαλύτερη τράπεζα της Ελλάδας και περίπου το 1/3 του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος.. Επίσης τίποτα "καλό" δεν υπάρχει στις ταυτοποιήσεις και πολύ περισσότερο στο να τροποποιούνται όροi συμβάσεων που είναι ήδη σε ισχύ με πρόφαση την όποια αλλαγή της νομοθεσίας εγκλωβίζοντας χρηματικά ποσά. Δεν "προσπαθώ" να κάνω τίποτα. Προτρέπω ξεκάθαρα να την αποφύγουν και να προτιμήσουν κάποια άλλη όσοι δεν έχουν χρόνο για χάσιμο ασχολούμενοι με τα μικροπροβλήματά της. Είναι προβληματική η revolut. Και δικαιούμαι να παραθέτω την εμπειρία μου όταν είμαι από τους "ιδρυτικούς" πελάτες της (από το 2015 ακόμα) και ταυτόχρονα έχω μέτρο σύγκρισης όντας πελάτης και της N26 και της Leupay, έχω και Viva Wallet, έχω και με bitcoin φορτιζόμενη κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Γράψε ότι θέλεις μη το γενικεύεις μόνο, δεν σε κάνει μη την χρησιμοποιεί ς.Όσο για το ποιες κάρτες δουλεύεις και από πότε δεν μας αφορά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Δικαιούμαι να γενικεύω όσο θέλω! Και σας αφορά και το πόσες και ποιές κάρτες έχω, γιατί η αξιοπιστία της πληροφόρησης έχει άμεση σχέση με την εμπειρία που έχει αυτός που παρέχει την πληροφόρηση. Αν εσύ τώρα είσαι ευχαριστημένος μπορείς να συνεχίσεις να τη χρησιμοποιείς. Η επισήμανση των προβλημάτων όμως έχει πάντα μεγαλύτερη αξία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Σκέφτομαι να βγάλω πιστωτική πρώτη φορά και έχω μπερδευτεί λίγο.Ο μόνος λόγος που την χρειάζομαι είναι για 1-2 αγορές ετησίως που θα βάζω άτοκες δόσεις και τίποτα παραπάνω. Έστω ότι βγάζω την alpha bonus visa. http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=4590 Αγοράζω ηλεκτρική συσκευή αξίας 1000€ και μέσω της πιστωτικής βάζω 12 δόσεις(άτοκες όπως υποστηρίζουν πολλά καταστήματα). Κάθε μήνα πληρώνω το ποσό της δόσης 1000/12=83,33€ Εφόσον καλύπτω το σύνολο της μηνιαίας δόση και όχι την ελάχιστη καταβολή έχω κάποια έξτρα χρέωση;Το επιτόκιο 17.75% θα μπει μόνο αν δεν πληρώσω ολόκληρη την δόση σωστά; Για να συνοψίσω, για εμένα που την θέλω μόνο για να βάλω δόσεις και θα είμαι συνεπής σε αυτές η μόνη χρέωση θα είναι η συνδρομή 24 ευρώ κάθε χρόνο ή μου διαφεύγει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Σκέφτομαι να βγάλω πιστωτική πρώτη φορά και έχω μπερδευτεί λίγο.Ο μόνος λόγος που την χρειάζομαι είναι για 1-2 αγορές ετησίως που θα βάζω άτοκες δόσεις και τίποτα παραπάνω. Έστω ότι βγάζω την alpha bonus visa. http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=4590 Αγοράζω ηλεκτρική συσκευή αξίας 1000€ και μέσω της πιστωτικής βάζω 12 δόσεις(άτοκες όπως υποστηρίζουν πολλά καταστήματα). Κάθε μήνα πληρώνω το ποσό της δόσης 1000/12=83,33€ Εφόσον καλύπτω το σύνολο της μηνιαίας δόση και όχι την ελάχιστη καταβολή έχω κάποια έξτρα χρέωση;Το επιτόκιο 17.75% θα μπει μόνο αν δεν πληρώσω ολόκληρη την δόση σωστά; Για να συνοψίσω, για εμένα που την θέλω μόνο για να βάλω δόσεις και θα είμαι συνεπής σε αυτές η μόνη χρέωση θα είναι η συνδρομή 24 ευρώ κάθε χρόνο ή μου διαφεύγει κάτι; Σωστά τα λες . Εφόσον είναι δόσεις και πληρώνεις όλο το ποσόν της κάθε δόσης δεν έχεις τόκους . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ωραία οπότε με γύρω στα 25 ευρώ συνδρομή ετησίως με συμφέρει να έχω μια πιστωτική για να βάζω δόσεις στις μεγάλες αγορές αν και όποτε χρειάζεται. Να πω την αλήθεια χωρίς να έχω ψαχτεί και με όλα όσα ακούγονται δεν ήθελα ούτε να ακούω για πιστωτικές αλλά βλέπω πως εφόσον είσαι συνεπής δεν έχεις να φοβάσαι ούτε επιτόκια ούτε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ωραία οπότε με γύρω στα 25 ευρώ συνδρομή ετησίως με συμφέρει να έχω μια πιστωτική για να βάζω δόσεις στις μεγάλες αγορές αν και όποτε χρειάζεται. Να πω την αλήθεια χωρίς να έχω ψαχτεί και με όλα όσα ακούγονται δεν ήθελα ούτε να ακούω για πιστωτικές αλλά βλέπω πως εφόσον είσαι συνεπής δεν έχεις να φοβάσαι ούτε επιτόκια ούτε τίποτα. 1. εφόσον είσαι συνεπής δεν έχεις να φοβάσαι ούτε επιτόκια ούτε τίποτα. 2. Σε πολλές πιστωτικές αν εχεις λογαριασμό μισθοδοσιας στην τραπεζα, ή κανεις αγορες με την καρτα πανω απο ενα ποσό, ή ετησια συνδρομη δεν χρεωνεται Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Έχω βγάλει την ίδια ακριβώς αλλά χρεώνει κάθε μήνα εφόσον έχω κάνει συναλλαγή +1-1,5€ για alpha Credit protection. Και δεν έχω βάλει την ασφάλεια που μου λέγανε, 2€ το μήνα. Πάντως συμφέρει είναι αρκετά καλή επιλογή. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ναι μιλάω πάντα για πράγματα που θα αγόραζα έτσι και αλλιώς μέχρι εκεί που με παίρνει η τσέπη μου ώστε να είμαι συνεπής. Μάλιστα τώρα που το σκέφτομαι κρίμα που δεν είχα τόσο καιρό και όταν χρειαζόμουν δόσεις είχα μόνο την επιλογή του ακριβού κωτσόβολου πληρώνοντας επιπλέον τόκους δανειοδότησης και έξοδα τραπεζών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ωραία οπότε με γύρω στα 25 ευρώ συνδρομή ετησίως με συμφέρει να έχω μια πιστωτική για να βάζω δόσεις στις μεγάλες αγορές αν και όποτε χρειάζεται. Να πω την αλήθεια χωρίς να έχω ψαχτεί και με όλα όσα ακούγονται δεν ήθελα ούτε να ακούω για πιστωτικές αλλά βλέπω πως εφόσον είσαι συνεπής δεν έχεις να φοβάσαι ούτε επιτόκια ούτε τίποτα.Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις όλες σου τις αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας. Και συνδρομή δεν θα πληρώνεις και κέρδος ανάλογα από το πρόγραμμα της επιβράβευσης της κάρτας που θα βγάλεις, θα έχεις. Ειλικρινά δεν βρίσκω τον λόγο κάποιος να μην χρησιμοποιεί πιστωτική κάρτα σε όλες του τις αγορές. Ούτε πολλά μετρητά να κουβαλάς ούτε να ψάχνεις ATM αν ξεμείνεις από μετρητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις όλες σου τις αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας. Και συνδρομή δεν θα πληρώνεις και κέρδος ανάλογα από το πρόγραμμα της επιβράβευσης της κάρτας που θα βγάλεις, θα έχεις. Ειλικρινά δεν βρίσκω τον λόγο κάποιος να μην χρησιμοποιεί πιστωτική κάρτα σε όλες του τις αγορές. Ούτε πολλά μετρητά να κουβαλάς ούτε να ψάχνεις ATM αν ξεμείνεις από μετρητά Ένα απλό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι κάνοντας τις αγορές με χρεωστική όπως κάνω ως τώρα ξέρω πάντα τι υπόλοιπο έχω και δεν γίνεται να ξεφύγω.Με την πιστωτική μπορείς να παρασυρθείς, εδικά αν την δώσεις στην γυναίκα για ψώνια.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Έχω βγάλει την ίδια ακριβώς αλλά χρεώνει κάθε μήνα εφόσον έχω κάνει συναλλαγή +1-1,5€ για alpha Credit protection. Και δεν έχω βάλει την ασφάλεια που μου λέγανε, 2€ το μήνα. Πάντως συμφέρει είναι αρκετά καλή επιλογή. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To alpha Credit protection ειναι αυτο που περιγραφεις απο κατω ως ασφαλεια. Αρα την εχεις κανει την ασφαλια, ή την εκανε η υπαλληλος για σενα. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 To alpha Credit protection ειναι αυτο που περιγραφεις απο κατω ως ασφαλεια. Αρα την εχεις κανει την ασφαλια, ή την εκανε η υπαλληλος για σενα.Μα αυτό που μου έλεγε έκανε 2€/μηνα,ενω αυτό είναι ανάλογα με τις αγορές που κάνω μέσα στο μήνα! Όντως θέλει λίγο προσοχή γιατί μπορεί να αγοράσεις τώρα και να το πληρώσεις μετά από ενάμιση μήνα,και στο mobile banking δεν στο γράφει τόσο αναλυτικά. Και έχω και προνομιακό λογαριασμό μισθοδοσίας στην άλφα. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ένα απλό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι κάνοντας τις αγορές με χρεωστική όπως κάνω ως τώρα ξέρω πάντα τι υπόλοιπο έχω και δεν γίνεται να ξεφύγω.Με την πιστωτική μπορείς να παρασυρθείς, εδικά αν την δώσεις στην γυναίκα για ψώνια.:lol:Και πιστωτική να έχεις μπορείς να παρακολουθείς το υπόλοιπο που χρωστάς μέσω e banking και από την εφαρμογή του κινητού σου. Αν έχεις γυναίκα που παρασύρεται, τότε και μετρητά να έχει θα τα σπαταλήσει. Τέλος πάντως όπως θες. Καλό είναι να μην κάνουν όλοι σωστή χρήση της κάρτας, γιατί αν το έκαναν όλοι αυτό, τότε τα προγράμματα επιβράβευσης δεν θα υπήρχαν καθώς δεν θα είχαν πολλά έσοδα οι τράπεζες. Συνέχισε με μετρητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Έχω βγάλει την ίδια ακριβώς αλλά χρεώνει κάθε μήνα εφόσον έχω κάνει συναλλαγή +1-1,5€ για alpha Credit protection. Και δεν έχω βάλει την ασφάλεια που μου λέγανε, 2€ το μήνα. Πάντως συμφέρει είναι αρκετά καλή επιλογή. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk . Το συγκεκριμένο πρόγραμμα για να το χρεωθεί κάποιος πρέπει να το αποδεχτει. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Καλησπέρα, Μπαίνω στο e-banking της Εθνικής εδώ και μέρες και παρατηρώ ότι οι κινήσεις που σχετίζονται με το αφορολόγητο σταματούν στις 5/9/2017, ενώ στο μεταξύ έχω κάνει διάφορες αγορές (σούπερ-μάρκετ, καύσιμα, φαγητό, λογαριασμοί κλπ.), οι οποίες δεν εμφανίζονται. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ενημέρωση? Να ανησυχήσω και να επικοινωνήσω με την τράπεζα ή συμβαίνει και σε άλλους? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Καλησπέρα, Μπαίνω στο e-banking της Εθνικής εδώ και μέρες και παρατηρώ ότι οι κινήσεις που σχετίζονται με το αφορολόγητο σταματούν στις 5/9/2017, ενώ στο μεταξύ έχω κάνει διάφορες αγορές (σούπερ-μάρκετ, καύσιμα, φαγητό, λογαριασμοί κλπ.), οι οποίες δεν εμφανίζονται. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ενημέρωση? Να ανησυχήσω και να επικοινωνήσω με την τράπεζα ή συμβαίνει και σε άλλους? Επιβεβαιώνω. και εμένα σταμάτησε από 6/9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 μια ερωτηση παιδια.θελω να βγαλω μια πιστωτικη την οποια θελω να χρησιμοποιω μονο σε αγορες για ατοκες δοσεις.επειδη εχω λογαριασμο στη πειραιως ποια πιστωτικη θα μου προτεινατε αποκει?υπαρχει καποια που να μη δινω καποια συνδρομη? Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 μια ερωτηση παιδια.θελω να βγαλω μια πιστωτικη την οποια θελω να χρησιμοποιω μονο σε αγορες για ατοκες δοσεις.επειδη εχω λογαριασμο στη πειραιως ποια πιστωτικη θα μου προτεινατε αποκει?υπαρχει καποια που να μη δινω καποια συνδρομη? Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk συνήθως της πειραιως με αγορές πάνω απο 2000 ευρω το χρόνο, η συνδρομη ειναι δωρεαν. Τωρα απο κει και περα η κλασικ ειναι μια χαρα, με επιβράβευση από yellow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 μια ερωτηση παιδια.θελω να βγαλω μια πιστωτικη την οποια θελω να χρησιμοποιω μονο σε αγορες για ατοκες δοσεις.επειδη εχω λογαριασμο στη πειραιως ποια πιστωτικη θα μου προτεινατε αποκει?υπαρχει καποια που να μη δινω καποια συνδρομη? Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οταν εχεις την μισθοδοσια σου η την συνταξη σου δεν πληρωνεις ετησια συνδρομη.τωρα ποια θα σε βγαλουν εξαρτατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 μια ερωτηση παιδια.θελω να βγαλω μια πιστωτικη την οποια θελω να χρησιμοποιω μονο σε αγορες για ατοκες δοσεις.επειδη εχω λογαριασμο στη πειραιως ποια πιστωτικη θα μου προτεινατε αποκει?υπαρχει καποια που να μη δινω καποια συνδρομη? Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι απλές visa και mastercard είναι χωρίς συνδρομή αν έχεις λογαριασμό μισθοδοσίας http://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Katatheseis/Trapezikoi-Logariasmoi/Pronomia-Paketou-Misthodosias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Επιβεβαιώνω. και εμένα σταμάτησε από 6/9. Επικοινώνησα προχθές μαζί τους μέσω της φόρμας του i-bank αλλά μάλλον δεν λαμβάνει κανείς τα μηνύματα, οπότε δοκίμασα και με email για να δω τι γίνεται. Αν δεν πιάσει και αυτό θα καταλήξω στο τηλέφωνο (που γενικά αποφεύγω...). :X Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts