aroutis Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Που είδε ο Vasileios ότι πιστωτικές δεν εκδίδονται λόγω cc .... Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 "Όπως έχει ήδη τεκμηριωθεί" ...από τον εξής έναν: εσένα. Με παράθεση ενός εδαφίου της Eurobank το οποίο δεν εννοεί καν αυτό που καταλαβαίνεις (αναφέρεται σε χρεωστική κάρτα η οποία προφανώς για να εκδοθεί πρέπει να υπάρχει λογαριασμός που να χρεώνεται-εκ παραδρομής ίσως έβαλαν τον "/πιστωτική"). Συνεχίζεις για μια ακόμα φορά να παρασύρεσαι σε ανακρίβειες. Έκδοση πιστωτικής κάρτας επιτρέπεται κανονικότατα ακόμα κι αν μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός/customer id σε κάποια τράπεζα. Μόλις το επιβεβαίωσα τηλεφωνικά και με την Πειραιώς και με την Εθνική. η πιο έγκυρη πηγή για το τι επιτρέπεται και τι όχι, είναι η ένωση ελληνικων τραπεζών στο hba.gr, έχει ερωτήσεις και απαντήσεις για τα cc, και πουθενά δεν αναφέρεται απαγόρευση στην έκδοση πιστωτικής. Μάλιστα αντιφάσκει στο κλίμα προώθησης ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής που επικρατεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Παιδες καλησπερα. Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας. Φιλη μου εχει πιστωτικη καρτα eurobank-masoutis visa με πιστωτικο οριο 3000 ευρω. Θελει να κανει αγορα καποιων πραγματων για το σπιτι της αξιας ας πουμε 3000 ευρω και να τα βαλει σε 12 ατοκες δοσεις. Αρα ποσο δοσης 250 ευρω. Μετα απο ενα μηνα θελει να κανει παλι μια νεα αγορα αξιας 2000 ευρω,με 12 ατοκες δοσεις. Αρα περιπου 166 ευρω η δοση. Δεσμευμενο θεωρειται μονο το ποσο των δυο δοσεων σε καθε λογαριασμο,δηλαδη 250+166 ευρω; Ή επειδη η αξιας της πρωτης αγορας που ειναι ιση με το πιστωτικο οριο,σε δεσμευει και δεν μπορει να κανεις αλλες αγορες μεχρι να εξοφληθει στο συνολο του; Αν ισχυει το 1ο σεναριο,θα μπορουσε να κανει εξαρχης μια αγορα αξιας 5000ευρω σε 12 ατοκες δοσεις; Με πιστωτικο οριο 3000 ευρω παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Παιδες καλησπερα. Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας. Φιλη μου εχει πιστωτικη καρτα eurobank-masoutis visa με πιστωτικο οριο 3000 ευρω. Θελει να κανει αγορα καποιων πραγματων για το σπιτι της αξιας ας πουμε 3000 ευρω και να τα βαλει σε 12 ατοκες δοσεις. Αρα ποσο δοσης 250 ευρω. Μετα απο ενα μηνα θελει να κανει παλι μια νεα αγορα αξιας 2000 ευρω,με 12 ατοκες δοσεις. Αρα περιπου 166 ευρω η δοση. Δεσμευμενο θεωρειται μονο το ποσο των δυο δοσεων σε καθε λογαριασμο,δηλαδη 250+166 ευρω; Ή επειδη η αξιας της πρωτης αγορας που ειναι ιση με το πιστωτικο οριο,σε δεσμευει και δεν μπορει να κανεις αλλες αγορες μεχρι να εξοφληθει στο συνολο του; Αν ισχυει το 1ο σεναριο,θα μπορουσε να κανει εξαρχης μια αγορα αξιας 5000ευρω σε 12 ατοκες δοσεις; Με πιστωτικο οριο 3000 ευρω παντα. Εξαρτάται από την κάρτα και την τράπεζα. Σε κάποιες μπορεί να το κάνει, κάποιες άλλες δεσμεύουν από το πιστωτικό όριο ολόκληρο το ποσό της 1ης αγοράς με δόσεις οπότε δεν μπορείς καν να προχωρήσεις στη 2η. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να επικοινωνήσει με την τράπεζα για να τις πουν τι ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Όπως μου είχε πει και μια υπάλληλος της Postcredit που έχω μια πιστωτική των 300 ευρώ, πριν την κρίση έπαιρναν μόνο το ποσό της δόσης, τώρα οι περισσότερες τράπεζες δεσμεύουν όλο το ποσό της αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Όπως μου είχε πει και μια υπάλληλος της Postcredit που έχω μια πιστωτική των 300 ευρώ, πριν την κρίση έπαιρναν μόνο το ποσό της δόσης, τώρα οι περισσότερες τράπεζες δεσμεύουν όλο το ποσό της αγοράς. Ό,τι λέει η εκάστοτε σύμβαση. Μπορεί να ισχύει και όπως σου τα είπε ο υπάλληλος, αλλά με την προσθήκη της φράσης "για τις συμβάσεις" ("πριν την κρίση"). Όσοι είχαμε κάρτες για τις οποίες δεν δεσμευόταν όλο το ποσό στις αγορές με άτοκες, συνεχίζουν να δουλεύουν αυτές με τον ίδιο τρόπο που δούλευαν και πριν την "κρίση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) Παιδες καλησπερα. Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας. Φιλη μου εχει πιστωτικη καρτα eurobank-masoutis visa με πιστωτικο οριο 3000 ευρω. Θελει να κανει αγορα καποιων πραγματων για το σπιτι της αξιας ας πουμε 3000 ευρω και να τα βαλει σε 12 ατοκες δοσεις. Αρα ποσο δοσης 250 ευρω. Μετα απο ενα μηνα θελει να κανει παλι μια νεα αγορα αξιας 2000 ευρω,με 12 ατοκες δοσεις. Αρα περιπου 166 ευρω η δοση. Δεσμευμενο θεωρειται μονο το ποσο των δυο δοσεων σε καθε λογαριασμο,δηλαδη 250+166 ευρω; Ή επειδη η αξιας της πρωτης αγορας που ειναι ιση με το πιστωτικο οριο,σε δεσμευει και δεν μπορει να κανεις αλλες αγορες μεχρι να εξοφληθει στο συνολο του; Αν ισχυει το 1ο σεναριο,θα μπορουσε να κανει εξαρχης μια αγορα αξιας 5000ευρω σε 12 ατοκες δοσεις; Με πιστωτικο οριο 3000 ευρω παντα. Έχω κάνει συναλλαγή 750 ευρώ σε 3 άτοκες δόσεις με την απλή mastercard της eurobank η οποία εκδόθηκε τον Ιανουάριο φέτος. Η πρώτη δόση χρεώθηκε τον Μάρτιο τώρα και ήταν 250 όπως είναι φυσικό.. Την πλήρωσα και το διαθέσιμο όριο συναλλαγών στο web banking είναι ίσο με το πιστωτικό όριο της κάρτας ολόκληρο.. Οπότε δεν έχουν δεσμεύσει όλο το ποσό των 750 ευρώ όπως το αντιλαμβάνομαι. Επειδή δεν είμαι όμως και τόσο εξοικειωμένος με το web banking της συγκεκριμένης τράπεζας και δε μου φαίνεται τόσο καλό κρατάω μια επιφύλαξη. Γιατί για παράδειγμα όταν κάνω μία συναλλαγή με αυτή την κάρτα της eurobank ... αν μπω στο web banking δεν θα έχει ενημερωθεί το διαθέσιμο υπόλοιπο εκείνη τη στιγμή που η συναλλαγή είναι δεσμευμένη μέχρι να χρεωθεί μετά από 2-3 μέρες . Με απλά λόγια από ότι κατάλαβα δεν σου δείχνει το υπόλοιπο "live" όπως είναι με τις άλλες τράπεζες που έχω δει. Edited March 17, 2017 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Τα ιδια θεματακια εχω και εγω με το mbanking της eurobank οταν βλεπω την κινηση της πιστωτικης μου. Εκτος οτι αργουν να φανουν οι συναλλαγες, υα εχουν αρκετα μπερδεμενα και παστωμενους τους λογαριασμους χωρις εχουν αφαιρεθει τυχον πληρωμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Κάνω βιαστικά μια ερώτηση πού ίσως έχει ήδη απαντηθεί αλλά δεν μπορώ να βρώ απάντηση με την αναζήτηση: Αν ανοίξω έναν λογαριασμό Ν26 μπορώ να μεταφέρω χρήματα από δικό μου λογαριασμό στην Ελλάδα (μέσω web banking) ή υπάρχουν περιορισμοί λόγω capital controls? Ο λογαριασμός αυτός θα πρέπει να δηλωθεί με κάποιο τρόπο στην Ελλάδα π.χ. για να φορολογείται το ποσό που περιέχει? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Κάνω βιαστικά μια ερώτηση πού ίσως έχει ήδη απαντηθεί αλλά δεν μπορώ να βρώ απάντηση με την αναζήτηση: Αν ανοίξω έναν λογαριασμό Ν26 μπορώ να μεταφέρω χρήματα από δικό μου λογαριασμό στην Ελλάδα (μέσω web banking) ή υπάρχουν περιορισμοί λόγω capital controls? Ο λογαριασμός αυτός θα πρέπει να δηλωθεί με κάποιο τρόπο στην Ελλάδα π.χ. για να φορολογείται το ποσό που περιέχει? Μπορεις να μεταφερεις μεχρι 1000 ευρω/Μηνα με εμβασμα ανα user id που εχεις σε τραπεζες.Αν π.χ. εχεις 1 λογαριασμο σε 3 τραπεζες μπορεις να μεταφερεις μεχρι 3.000 ευρω Για την φορολογια καλυτερα ρωτα εναν λογιστη η αν σε απαντισει καποιος που ξερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Καλημέρα στην παρέα, μία απορία, έχω πιστωτική eurobank, έχω δηλώσει μέσα από το e-banking να μου έρχεται ειδοποίηση όταν υπάρχει κίνηση σε αυτήν, όταν κάνω αγορά δεν μου έρχεται ειδοποίηση, όταν την πληρώνω λαμβάνω κανονικά, που οφείλετε αυτό; υπάρχει λύση; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Κάνω βιαστικά μια ερώτηση πού ίσως έχει ήδη απαντηθεί αλλά δεν μπορώ να βρώ απάντηση με την αναζήτηση: Αν ανοίξω έναν λογαριασμό Ν26 μπορώ να μεταφέρω χρήματα από δικό μου λογαριασμό στην Ελλάδα (μέσω web banking) ή υπάρχουν περιορισμοί λόγω capital controls? Ο λογαριασμός αυτός θα πρέπει να δηλωθεί με κάποιο τρόπο στην Ελλάδα π.χ. για να φορολογείται το ποσό που περιέχει? 1000€/μήνα/τράπεζα μέχρι εξαντλήσεως του συνολικού ορίου κάθε τράπεζας, αν και όποτε αυτό συμβαίνει μέσα στον κάθε μήνα. Δεν δηλώνονται αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών πουθενά στη φορολογική δήλωση. Δεν υπάρχει καν πεδίο. Ούτε φορολογούνται καταθέσεις (κεφάλαιο) είτε Ελληνικών είτε ξένων λογαριασμών. Μόνο ο τόκος. Και η Ν26 δεν δίνει καν τόκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Καλησπέρα, μια ερώτηση που ίσως την έχω ξανακάνει στο παρελθόν αλλά δεν θυμάμαι τι παίζει. Έκανα μια αγορά ενός φίλου από το adidas.gr με τη visa electron πιστωτική που έχω στην Πειραιώς. Χτες η αγορά σήμερα μου στείλανε ότι τα παπούτσια φύγανε. Όλα καλά δηλαδή. Στο winbank μου λοιπόν γιατί μου δείχνει την κίνηση πληρωμής στις εγκρίσεις και όχι στις εκτελεσμένες κινήσεις; Τι είναι αυτές οι περιβόητες εγκρίσεις που βλέπω στο ιστορικό συναλλαγών της κάρτας;;; Στο ίδιο τμήμα (εγκρίσεις) βλέπω και κάποιες μεμονωμένες δόσεις κάποιων αγορών που έχω κάνει με δόσεις. Αλλά μου δείχνει υπό έγκριση την 2η ας πουμε δόση που μπορεί να ήταν 3 μήνες πριν και εγώ τώρα να έχω φτάσει στην 5η από τις 12. Τι παίζει ακριβώς;;; Ευχαριστώ πολύ! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Καλησπέρα, μια ερώτηση που ίσως την έχω ξανακάνει στο παρελθόν αλλά δεν θυμάμαι τι παίζει. Έκανα μια αγορά ενός φίλου από το adidas.gr με τη visa electron πιστωτική που έχω στην Πειραιώς. Χτες η αγορά σήμερα μου στείλανε ότι τα παπούτσια φύγανε. Όλα καλά δηλαδή. Στο winbank μου λοιπόν γιατί μου δείχνει την κίνηση πληρωμής στις εγκρίσεις και όχι στις εκτελεσμένες κινήσεις; Τι είναι αυτές οι περιβόητες εγκρίσεις που βλέπω στο ιστορικό συναλλαγών της κάρτας;;; Στο ίδιο τμήμα (εγκρίσεις) βλέπω και κάποιες μεμονωμένες δόσεις κάποιων αγορών που έχω κάνει με δόσεις. Αλλά μου δείχνει υπό έγκριση την 2η ας πουμε δόση που μπορεί να ήταν 3 μήνες πριν και εγώ τώρα να έχω φτάσει στην 5η από τις 12. Τι παίζει ακριβώς;;; Ευχαριστώ πολύ! Sent from my iPhone using Tapatalk Στης εγκρίσεις ειναι η αγορες που δεν εχουν εκκαθαριστει απο την τραπεζα.Οταν γινουν εκκαθαριση και χρεωθει πραγματικα απο τον λογαριασμο σου τοτε θα παει στης ολοκληρωμενες.Τωρα τα χρηματα ειναι ''δεσμευνα" και ειναι στο λογιστικο υπολοιπο.Δεν εχουν φυγει ακομα για τον λογαριασμό του πωλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Στης εγκρίσεις ειναι η αγορες που δεν εχουν εκκαθαριστει απο την τραπεζα.Οταν γινουν εκκαθαριση και χρεωθει πραγματικα απο τον λογαριασμο σου τοτε θα παει στης ολοκληρωμενες.Τωρα τα χρηματα ειναι ''δεσμευνα" και ειναι στο λογιστικο υπολοιπο.Δεν εχουν φυγει ακομα για τον λογαριασμό του πωλητή. Πως γίνεται να μην έχουν φύγει για το λογαριασμό του πωλητή και να μου έστειλε τα παπούτσια αυτός;;; Η πως γίνεται κάποιος να έχει πάρει την 6η δόση μιας αγοράς και όχι τη 2η; δεν το καταλαβαίνω... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Πως γίνεται να μην έχουν φύγει για το λογαριασμό του πωλητή και να μου έστειλε τα παπούτσια αυτός;;; Η πως γίνεται κάποιος να έχει πάρει την 6η δόση μιας αγοράς και όχι τη 2η; δεν το καταλαβαίνω... Sent from my iPhone using Tapatalk Οι συναλλαγές δεν εκτελνούνται άμεσα.. Ή πιο σωστά δεν πιστώνονται άμεσα τα χρήματα στον έμπορο. Οπότε τα βλέπεις προσωρινά στις εγκρίσεις που σημαίνει ότι σου δέσμευσαν το ποσό αυτό από την κάρτα και μέσα σε 1-2-3 το πολύ μέρες θα φανεί στις κινήσεις που σημαίνει ότι πιστώθηκε ο λογαριασμός του εμπόρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Κατάλαβα. Και αυτό με τις δόσεις που δεν μου έχει εγκρίνει δόσεις 3-4 μηνών πριν και έχει εγκρίνει τις επόμενες πως εξηγείται; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Κατάλαβα. Και αυτό με τις δόσεις που δεν μου έχει εγκρίνει δόσεις 3-4 μηνών πριν και έχει εγκρίνει τις επόμενες πως εξηγείται; Sent from my iPhone using Tapatalk Σου γράφει στις εγκρίσεις 3η δόση πχ από 12; τι σου λέει ακριβώς ; το λες πολύ αόριστα στο παραπάνω ποστ σου Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Σου γράφει στις εγκρίσεις 3η δόση πχ από 12; τι σου λέει ακριβώς ; το λες πολύ αόριστα στο παραπάνω ποστ σου Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ναι ναι έτσι ακριβώς το γράφει. Έχω ένα κινητό πχ σε 12 δόσεις και γράφει "Γερμανός δόση 2 από 12 και δίπλα δεξιά το ποσό της δόσης. Κάτσε θα βάλω screenshot θα βοηθήσει. Ορίστε αυτό από εδώ κάτω είναι από τις εγκρίσεις. Φαινεται η δεύτερη δόση: Εν το μεταξύ όταν πάω στις κινήσεις προηγούμενων λογαριασμών έχει την 4η δόση που είναι τέλη Γενάρη: Ενώ όταν πάω στις τρέχουσες κινήσεις έχει κανονικά την 5η δόση που ήταν στα τέλη Φλεβάρη: Προφανώς και κάτι δεν καταλαβαίνω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 δηλαδή δεν σου ζήτησε την τρίτη δοση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Όχι όχι την έχει κανονικά και την 3η στις κινήσεις προηγούμενων λογαριασμών όπως και την 4η. Απλά δεν σας τις έδειξα και τις δυο. Λογικά σε λίγες μέρες που θα βάλω και την 6η δόση θα μου περάσει και την 5η (που τώρα είναι στις τρέχουσες όπως έδειξα πιο πάνω) στις προηγούμενες κινήσεις. Εν τω μεταξύ το ίδιο ακριβώς πράγμα μου το κάνει και με άλλες αγορές που έχω με δόσεις. Πχ είχα μια φωτογραφική μηχανή παλιότερα σε 24 δόσεις, μπορεί να είχα φτάσει στην 20η δόση, εγώ πάω κάθε μήνα βάζω τα λεφτά κανονικά κιόλας για να μην αφήνω υπόλοιπα (για την ακρίβεια βάζω κανα δυο ευρώ παραπάνω κιόλας) και στις εγκρίσεις υπήρχε μέσα μια άκυρη δόση της μηχανής πχ η 13η. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό με τις εγκρίσεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Όχι όχι την έχει κανονικά και την 3η στις κινήσεις προηγούμενων λογαριασμών όπως και την 4η. Απλά δεν σας τις έδειξα και τις δυο. Λογικά σε λίγες μέρες που θα βάλω και την 6η δόση θα μου περάσει και την 5η (που τώρα είναι στις τρέχουσες όπως έδειξα πιο πάνω) στις προηγούμενες κινήσεις. Εν τω μεταξύ το ίδιο ακριβώς πράγμα μου το κάνει και με άλλες αγορές που έχω με δόσεις. Πχ είχα μια φωτογραφική μηχανή παλιότερα σε 24 δόσεις, μπορεί να είχα φτάσει στην 20η δόση, εγώ πάω κάθε μήνα βάζω τα λεφτά κανονικά κιόλας για να μην αφήνω υπόλοιπα (για την ακρίβεια βάζω κανα δυο ευρώ παραπάνω κιόλας) και στις εγκρίσεις υπήρχε μέσα μια άκυρη δόση της μηχανής πχ η 13η. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό με τις εγκρίσεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Αυτή η 3η δόση που είναι ακόμα στις εγκρίσεις δεσμεύει και το διαθέσιμο πιστωτικό υπόλοιπο της κάρτας σου ; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Δεν ξέρω με σιγουριά αλλά μάλλον ναι... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Παίδες ερώτηση. έχω ξεχάσει που εχω βάλει την πιστωτική μου κάρτα κάπου είναι στο σπίτι μου ή στο πατρικό μου. Μπορώ να πάω να την ακυρώσω και να ζητήσω αντικατασταση; και αν ναι πόσο χρόνο παίρνει; Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Παίδες ερώτηση. έχω ξεχάσει που εχω βάλει την πιστωτική μου κάρτα κάπου είναι στο σπίτι μου ή στο πατρικό μου. Μπορώ να πάω να την ακυρώσω και να ζητήσω αντικατασταση; και αν ναι πόσο χρόνο παίρνει; Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ανάλογα την τράπεζα και την τακτική που εχει για έκδοση καρτών. Ακύρωσε την οσο πιο σύντομα γινετε γιατι δεν ξερεις αν την εχει παρει καποιος και κανει αγορες με την καρτα αυτην την στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts