theo1973 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Εκνευρισμοί και καταγγελίες δεν φέρνουν το αποτέλεσμα γρηγορότερα.Σαν συμβάν το λάθος μπορεί να προκύψει σε όλες τις τράπεζες.Ακόμα και διαδικασίες που θέλουν στάνταρ εως 7 μέρες πχ για να ολοκληρωθούν,μπορούν να ολοκληρωθούν σε 1 μέρα,σίγουρα κάτι δεν έγινε σωστά και θα μπορούσε να εντοπιστεί σε 2-3 βήματα. Δεν με ενδιαφέρει να έρθει αποτέλεσμα γρηγορότερα. Με ενδιαφέρει να γνωστοποιηθεί η "πολιτική" τους στους αρμόδιους φορείς και να κληθούν σε απολογία (έχω ελάχιστε ελπίδες αλλά δεν προσπερνάω τίποτα πια...). Κανένα λάθος δεν έγινε. Ήταν ξεκάθαροι εξαρχής ότι χρειάζονται "7-10 ημέρες" για να έχω στα χέρια μου τη νέα κάρτα. Αυτό το θεωρώ απαράδεκτο. Ο λογαριοσμός που διατηρώ στην τράπεζά τους είναι επαγγελματικός όψεως, ήταν υποχρεωτικός (σε καμία άλλη τράπεζα δεν μπορούσε να έχει τέτοιον μηχανικός που είχε δραστηριότητα μελετητή) και γνωρίζω πολλούς συναδέλφους που ακριβώς επειδή ήταν υποχρεωτικός, είναι ο ένας και μοναδικός τραπεζικός λογαριασμός τους. Σε αυτούς τι γίνεται αν έχουν την ατυχία σήμερα να χάσουν την κάρτα τους όπως εγώ; Τους αφήνουν να πεθάνουν της πείνας γιατί δεν θα μπορούν να αγοράσουν ούτε τα απαραίτητα χωρίς κάρτα αν τύχει να έχουν εξαντλήσει τα διαθέσιμα για αναλήψεις μετρητά, ή μήπως θα πρέπει να πάνε στο σούπερ μάρκετ με ...τραπεζική επιταγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Δεν με ενδιαφέρει να έρθει αποτέλεσμα γρηγορότερα. Με ενδιαφέρει να γνωστοποιηθεί η "πολιτική" τους στους αρμόδιους φορείς και να κληθούν σε απολογία (έχω ελάχιστε ελπίδες αλλά δεν προσπερνάω τίποτα πια...). Κανένα λάθος δεν έγινε. Ήταν ξεκάθαροι εξαρχής ότι χρειάζονται "7-10 ημέρες" για να έχω στα χέρια μου τη νέα κάρτα. Αυτό το θεωρώ απαράδεκτο. Ο λογαριοσμός που διατηρώ στην τράπεζά τους είναι επαγγελματικός όψεως, ήταν υποχρεωτικός (σε καμία άλλη τράπεζα δεν μπορούσε να έχει τέτοιον μηχανικός που είχε δραστηριότητα μελετητή) και γνωρίζω πολλούς συναδέλφους που ακριβώς επειδή ήταν υποχρεωτικός, είναι ο ένας και μοναδικός τραπεζικός λογαριασμός τους. Σε αυτούς τι γίνεται αν έχουν την ατυχία σήμερα να χάσουν την κάρτα τους όπως εγώ; Τους αφήνουν να πεθάνουν της πείνας γιατί δεν θα μπορούν να αγοράσουν ούτε τα απαραίτητα χωρίς κάρτα αν τύχει να έχουν εξαντλήσει τα διαθέσιμα για αναλήψεις μετρητά, ή μήπως θα πρέπει να πάνε στο σούπερ μάρκετ με ...τραπεζική επιταγή; Το πρόβλημα που λες είναι μεγάλο, αλλά αυτή είναι η πολιτική και της ΕΤΕ και της ΑΛΦΑ, όπως και της ΑΤΤΙΚΑ. Ότι άλλες τράπεζες την εκδίδουν αμέσως δεν τις αναγκάζει και αυτές να εφαρμόσουν ίδια πρακτική, ούτε βέβαια θα λογοδοτήσουν για την πολιτική τους, πολύ περισσότερο όταν στην έχουν γνωστοποιήσει και έχεις συμφωνήσει σε αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Το πρόβλημα που λες είναι μεγάλο, αλλά αυτή είναι η πολιτική και της ΕΤΕ και της ΑΛΦΑ, όπως και της ΑΤΤΙΚΑ. Ότι άλλες τράπεζες την εκδίδουν αμέσως δεν τις αναγκάζει και αυτές να εφαρμόσουν ίδια πρακτική, ούτε βέβαια θα λογοδοτήσουν για την πολιτική τους, πολύ περισσότερο όταν στην έχουν γνωστοποιήσει και έχεις συμφωνήσει σε αυτήν. Σε τι έχω συμφωνήσει και πότε;; Ποτέ δεν θυμάμαι να μου γνωστοποίησαν εκ των προτέρων όταν υπογράφαμε σύμβαση, ότι θα χρειάζονται 10 μέρες μια επανέκδοση χρεωστικής όποτε με κλέβουν! Και υπενθυμίζω ότι μιλάω ειδικά για την τρέχουσα περίοδο που γίνεται προώθηση του "πλαστικού" χρήματος και ισχύουν capital controls! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Σε τι έχω συμφωνήσει και πότε;; Ποτέ δεν θυμάμαι να μου γνωστοποίησαν εκ των προτέρων όταν υπογράφαμε σύμβαση, ότι θα χρειάζονται 10 μέρες μια επανέκδοση χρεωστικής όποτε με κλέβουν! Και υπενθυμίζω ότι μιλάω ειδικά για την τρέχουσα περίοδο που γίνεται προώθηση του "πλαστικού" χρήματος και ισχύουν capital controls! όταν υπέγραψες για την κάρτα η για το λογαριασμό σίγουρα θα έλεγε μέσα ότι η κάρτα στέλνεται στον πελάτη ταχυδρομικώς. αλλά και εκτός αυτού σου είπαν ότι θα σου σταλεί ταχυδρομικώς. ας έλεγες εκείνη τη στιγμή εγώ φευγώ από εσάς και πάω αλλού. εφόσον είναι επαγγελματικός ο λογαριασμός μπορείς να ανοίξεις σε άλλη τράπεζα λόγω POS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την ταχυδρομική αποστολή. Το πρόβλημα αρχίζει και τελειώνει στο ότι η ΕΤΕ δεν έχει μηχανισμό για να κατασκευάζουν τα ίδια τα καταστήματά τις κάρτες. Ούτε καν τις χρεωστικές που οι άλλες τράπεζες τις τυπώνουν επιτόπου και άμεσα. Αν και ακόμα και τις πιστωτικές που έχω στην Πειραιώς, που είναι μάλιστα και ανάγλυφες, τις έλαβα σε μόλις 3-4 μέρες, συνεπώς δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία. Ο δε λογαριασμός που διαθέτω και διαθέτουν και όλοι οι συνάδελφοι μου (υποχρεωτικά ξαναλέω μέχρι πριν 2-3 χρόνια ) για τις περισσότερες δραστηριότητές τους, δεν μπορούσε να ανοιχτεί σε καμία άλλη τράπεζα. Η ΕΤΕ είχε -νομοθετικά- την αποκλειστικότητα στο άνοιγμα και στην τήρηση τέτοιων λογαριασμών, κατά συνέπεια όσοι βρέθηκαν στα cc με αποκλειστική τραπεζική συνεργασία με την ΕΤΕ, αντμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα σε περίπτωση ατυχήματος όπως η απώλεια της κάρτας τους. Σταματώ εδώ. Δεν νομίζω να έχει νόημα να συνεχίσουμε αυτή τη διελκυστίνδα... Ετοιμάζω ερώτημα και από Δευτέρα θα απευθυνθώ και στο αρμόδιο υπουργείο. Υ.Γ. Τις πρώτες μέρες επιβολής των cc των Ιούλιο του 2015 είμαι περίεργος, τότε που οι τράπεζες άνοιγαν τα καταστήματά τους αποκλειστικά και μόνο για να εκδίδουν χρεωστικές άμεσα τι έκανε η ΕΤΕ θυμάται κανείς; Έλεγε στους πελάτες "περιμένετε 10 μέρες"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την ταχυδρομική αποστολή. Το πρόβλημα αρχίζει και τελειώνει στο ότι η ΕΤΕ δεν έχει μηχανισμό για να κατασκευάζουν τα ίδια τα καταστήματά τις κάρτες. Ούτε καν τις χρεωστικές που οι άλλες τράπεζες τις τυπώνουν επιτόπου και άμεσα. Αν και ακόμα και τις πιστωτικές που έχω στην Πειραιώς, που είναι μάλιστα και ανάγλυφες, τις έλαβα σε μόλις 3-4 μέρες, συνεπώς δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία. Ο δε λογαριασμός που διαθέτω και διαθέτουν και όλοι οι συνάδελφοι μου (υποχρεωτικά ξαναλέω μέχρι πριν 2-3 χρόνια ) για τις περισσότερες δραστηριότητές τους, δεν μπορούσε να ανοιχτεί σε καμία άλλη τράπεζα. Η ΕΤΕ είχε -νομοθετικά- την αποκλειστικότητα στο άνοιγμα και στην τήρηση τέτοιων λογαριασμών, κατά συνέπεια όσοι βρέθηκαν στα cc με αποκλειστική τραπεζική συνεργασία με την ΕΤΕ, αντμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα σε περίπτωση ατυχήματος όπως η απώλεια της κάρτας τους. Σταματώ εδώ. Δεν νομίζω να έχει νόημα να συνεχίσουμε αυτή τη διελκυστίνδα... Ετοιμάζω ερώτημα και από Δευτέρα θα απευθυνθώ και στο αρμόδιο υπουργείο. Υ.Γ. Τις πρώτες μέρες επιβολής των cc των Ιούλιο του 2015 είμαι περίεργος, τότε που οι τράπεζες άνοιγαν τα καταστήματά τους αποκλειστικά και μόνο για να εκδίδουν χρεωστικές άμεσα τι έκανε η ΕΤΕ θυμάται κανείς; Έλεγε στους πελάτες "περιμένετε 10 μέρες"; ναι αυτό έλεγε! εγώ που είχα βγάλει τότε κάρτα περίμενα 10 ημέρες για να μου σταλει η κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Το είδαμε και αυτό... κάρτα με επιβράβευση ... σε mb.. 1 euro = 5mb https://www.cosmote.gr/mobile/prepaidmastercard/?utm_source=hubpage&utm_medium=skinbanner#5 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Το είδαμε και αυτό... κάρτα με επιβράβευση ... σε mb.. 1 euro = 5mb https://www.cosmote.gr/mobile/prepaidmastercard/?utm_source=hubpage&utm_medium=skinbanner#5 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Δυστυχώς είναι προπληρωμένη που σημαίνει χρεώσεις φόρτισης. Για πελάτες cosmote η κορυφαία κάρτα εξακολουθεί να είναι η cosmote MasterCard της Eurobank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Υπαρχει ακόμα κόσμος που ασχολειται με προπληρωμενες; το πιο αχρηστο τραπεζικο προιον που μονο ζημιωνει Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Πες μας αν θέλεις εσύ τι χρησιμοποιείς για τις online αγορές σου αλλά και όταν βγαίνεις στο εξωτερικό για να μάθουμε και εμείς οι υπόλοιποι που ακόμα χρησιμοποιούμε αυτό το άχρηστο τραπεζικό προϊόν.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Πες μας αν θέλεις εσύ τι χρησιμοποιείς για τις online αγορές σου αλλά και όταν βγαίνεις στο εξωτερικό για να μάθουμε και εμείς οι υπόλοιποι που ακόμα χρησιμοποιούμε αυτό το άχρηστο τραπεζικό προϊόν.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα σου απαντήσω εγώ. Πιστωτική κάρτα και αν δεν την εμπιστεύεσαι, τότε χρεωστική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πετάει ο κόσμος τα λεφτά τους σε αυτές τις άχρηστες κάρτες. Δεν έχουν ούτε ένα πλεονέκτημα απέναντι στις πιστωτικές και τις χρεωστικές. Εάν κάποιος φοβάται από θέμα ασφάλειας, η λύση είναι διπλός λογαριασμός και χρήση χρεωστικής. Προσωπικά χρησιμοποιώ παντού πιστωτική. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Πες μας αν θέλεις εσύ τι χρησιμοποιείς για τις online αγορές σου αλλά και όταν βγαίνεις στο εξωτερικό για να μάθουμε και εμείς οι υπόλοιποι που ακόμα χρησιμοποιούμε αυτό το άχρηστο τραπεζικό προϊόν.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα στοιχεία της καρτας(Ακομα και της προπληρωμενης)Δεν τα δίνουμε αβέρτα σε οποιο site βρούμε.Αν δεν εμπιστευομαστε το site να δωσουμε τα στοιχεία της καρτας μας και επιπλέον χωρις την προστασία ενος διεκπεραιωτή πληρωμών βλ. paypal,τοτε δεν αγοραζεις απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Πες μας αν θέλεις εσύ τι χρησιμοποιείς για τις online αγορές σου αλλά και όταν βγαίνεις στο εξωτερικό για να μάθουμε και εμείς οι υπόλοιποι που ακόμα χρησιμοποιούμε αυτό το άχρηστο τραπεζικό προϊόν.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπαρχει και το paypal για online αγορες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Εγώ πάλι χαίρομαι που υπάρχουν κάποιοι που δίνουν πεταμένα λεφτά στις τράπεζες και έτσι απολαμβάνουμε κάποιες άλλες δωρεάν παροχές εμείς οι υπόλοιποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Πες μας αν θέλεις εσύ τι χρησιμοποιείς για τις online αγορές σου αλλά και όταν βγαίνεις στο εξωτερικό για να μάθουμε και εμείς οι υπόλοιποι που ακόμα χρησιμοποιούμε αυτό το άχρηστο τραπεζικό προϊόν.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk PayPal και Visa Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Πες μας αν θέλεις εσύ τι χρησιμοποιείς για τις online αγορές σου αλλά και όταν βγαίνεις στο εξωτερικό για να μάθουμε και εμείς οι υπόλοιποι που ακόμα χρησιμοποιούμε αυτό το άχρηστο τραπεζικό προϊόν.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Mια καλή πρόταση θα ηταν η revolut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Πες μας αν θέλεις εσύ τι χρησιμοποιείς για τις online αγορές σου αλλά και όταν βγαίνεις στο εξωτερικό για να μάθουμε και εμείς οι υπόλοιποι που ακόμα χρησιμοποιούμε αυτό το άχρηστο τραπεζικό προϊόν.. Leupay, N26, Revolut. Ειδικά η πρώτη δίνει και "προπληρωμένη" (virtual μόνο αν θες) που από μόνη της καθιστά άχρηστες όλες τις Ελληνικές προπληρωμένες καθώς φορτίζει με 1% προμήθεια (όσο έχουν οι Ελληνικές) και από -σχεδόν- οποιαδήποτε Ελληνική Mastercard. Και καμιά τους δεν έχει προμήθειες για πληρωμές σε συνάλλαγμα... Και έχεις και τα λεφτά σου στο εξωτερικό χωρίς να νοιάζεσαι για το "περνάει-δεν περνάει" με τα cc τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Παιδιά καλησπέρα ! Χρειάζομαι συμβουλή αν κάποιος γνωρίζει από αγορές με κάρτα ! Ήθελα να αγοράσω ένα αεροπορικό εισητήριο από εταιρία εξωτερικού για πτήση εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα της Norwegian ! Όλα μία χαρά μέχρι την στιγμή που βρήκα ποιο εισητήριο θέλω και ποια ώρα και πάω να το κλεισω ! Βάζω τα στοιχεία της κάρτας και πατάω αγορά , αλλά μου βγάζει μύνημα σφάλματος ότι υπήρξε πρόβλημα στην πραγματοποίηση της αγοράς ! Το δοκιμάζω άλλη μία φορά και πάλι το ίδιο . Παρατηρώ μετά την δεύτερη φορά ότι δεν είχα συνδεθεί με τον λογαριασμό που είχα φτιάξει ... Συνδεομαι και βρίσκω πάλι το εισητήριο μου και αυτή τη φορά έγινε η αγορά ! Έλα μου όμως που τράβηξε 3 φορές χρήματα !! Παραλληλα μου ήρθε ένα μέιλ με ένα εισητήριο στο όνομα μου και όχι 3 !!Παίρνω την επόμενη εργάσιμη στην Νορβηγία και τους εξηγω τι συνέβη ! Μου λένε εμείς ένα εισητήριο έχουμε στο συστημα με βάση την κάρτα σας ! Μία έγκυρη συναλλαγή δηλαδή ! Οι άλλες δύο φαίνονται μπλοκαρισμενες μου είπε ! Πήρα και στην Πειραιώς και ζήτηση αμφισβήτηση συνναλαγης για τις 2 μόνο ! Τα λεφτά για το ένα εισητήριο τα έχουν ήδη τραβήξει ενώ τα άλλα ακόμα μου είπαν ότι είναι δεσμευμένα μεχρι το τέλος της βδομάδας ! Από εκεί και έπειτα είτε θα πιστωθούν είτε θα χρεωθούν ! Τι πιστεύετε θα τα πάρω πίσω μπορώ να κάνω κάτι για να το επισπευσω ? Ευχαριστώ όποιος μπορεί αν με βοηθήσει ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Παιδιά καλησπέρα ! Χρειάζομαι συμβουλή αν κάποιος γνωρίζει από αγορές με κάρτα ! Ήθελα να αγοράσω ένα αεροπορικό εισητήριο από εταιρία εξωτερικού για πτήση εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα της Norwegian ! Όλα μία χαρά μέχρι την στιγμή που βρήκα ποιο εισητήριο θέλω και ποια ώρα και πάω να το κλεισω ! Βάζω τα στοιχεία της κάρτας και πατάω αγορά , αλλά μου βγάζει μύνημα σφάλματος ότι υπήρξε πρόβλημα στην πραγματοποίηση της αγοράς ! Το δοκιμάζω άλλη μία φορά και πάλι το ίδιο . Παρατηρώ μετά την δεύτερη φορά ότι δεν είχα συνδεθεί με τον λογαριασμό που είχα φτιάξει ... Συνδεομαι και βρίσκω πάλι το εισητήριο μου και αυτή τη φορά έγινε η αγορά ! Έλα μου όμως που τράβηξε 3 φορές χρήματα !! Παραλληλα μου ήρθε ένα μέιλ με ένα εισητήριο στο όνομα μου και όχι 3 !!Παίρνω την επόμενη εργάσιμη στην Νορβηγία και τους εξηγω τι συνέβη ! Μου λένε εμείς ένα εισητήριο έχουμε στο συστημα με βάση την κάρτα σας ! Μία έγκυρη συναλλαγή δηλαδή ! Οι άλλες δύο φαίνονται μπλοκαρισμενες μου είπε ! Πήρα και στην Πειραιώς και ζήτηση αμφισβήτηση συνναλαγης για τις 2 μόνο ! Τα λεφτά για το ένα εισητήριο τα έχουν ήδη τραβήξει ενώ τα άλλα ακόμα μου είπαν ότι είναι δεσμευμένα μεχρι το τέλος της βδομάδας ! Από εκεί και έπειτα είτε θα πιστωθούν είτε θα χρεωθούν ! Τι πιστεύετε θα τα πάρω πίσω μπορώ να κάνω κάτι για να το επισπευσω ? Ευχαριστώ όποιος μπορεί αν με βοηθήσει ! Απλα δεσμευτηκαν. Φυσικά και θα τα παρεις πισω. Δεν ξερω αν μπορεις να τα παρεις πιο σύντομα, αλλα το θεωρω απίθανο Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 (edited) Και γω αυτό πιστεύω πρώτον γιατι η σελίδα τους έβγαζε σφάλμα στην συνναλαγη δεύτερον γιατι δεν μου ήρθε κάποιο μέιλ όπως ήρθε στο τελευταίο εισητήριο με τα στοιχεία της πτήσης και τρίτον γιατι τράβηξαν τα χρήματα μόνο για το τελευταίο εισητήριο ! Edited March 13, 2017 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Παιδιά καλησπέρα ! Χρειάζομαι συμβουλή αν κάποιος γνωρίζει από αγορές με κάρτα ! Ήθελα να αγοράσω ένα αεροπορικό εισητήριο από εταιρία εξωτερικού για πτήση εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα της Norwegian ! Όλα μία χαρά μέχρι την στιγμή που βρήκα ποιο εισητήριο θέλω και ποια ώρα και πάω να το κλεισω ! Βάζω τα στοιχεία της κάρτας και πατάω αγορά , αλλά μου βγάζει μύνημα σφάλματος ότι υπήρξε πρόβλημα στην πραγματοποίηση της αγοράς ! Το δοκιμάζω άλλη μία φορά και πάλι το ίδιο . Παρατηρώ μετά την δεύτερη φορά ότι δεν είχα συνδεθεί με τον λογαριασμό που είχα φτιάξει ... Συνδεομαι και βρίσκω πάλι το εισητήριο μου και αυτή τη φορά έγινε η αγορά ! Έλα μου όμως που τράβηξε 3 φορές χρήματα !! Παραλληλα μου ήρθε ένα μέιλ με ένα εισητήριο στο όνομα μου και όχι 3 !!Παίρνω την επόμενη εργάσιμη στην Νορβηγία και τους εξηγω τι συνέβη ! Μου λένε εμείς ένα εισητήριο έχουμε στο συστημα με βάση την κάρτα σας ! Μία έγκυρη συναλλαγή δηλαδή ! Οι άλλες δύο φαίνονται μπλοκαρισμενες μου είπε ! Πήρα και στην Πειραιώς και ζήτηση αμφισβήτηση συνναλαγης για τις 2 μόνο ! Τα λεφτά για το ένα εισητήριο τα έχουν ήδη τραβήξει ενώ τα άλλα ακόμα μου είπαν ότι είναι δεσμευμένα μεχρι το τέλος της βδομάδας ! Από εκεί και έπειτα είτε θα πιστωθούν είτε θα χρεωθούν ! Τι πιστεύετε θα τα πάρω πίσω μπορώ να κάνω κάτι για να το επισπευσω ? Ευχαριστώ όποιος μπορεί αν με βοηθήσει ! Τίποτα . Απλά δεσμεύτηκαν και θα αποδεσμευτούν . Αν ήταν να χρεωθούν λογικα θα τα είχαν χρεώσει μαζί με την έγκυρη χρέωση . Όποτε εξαρτάται τώρα από την τράπεζα σε ποσό καιρό καπνει την αποδέσμευση όταν δεν χρεωθεί το ποσό . Στην alpha είναι 2 βδομαδες . Σε άλλη τράπεζα είναι μέχρι και 1 μήνα το περισσότερο Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Για την cosmote prepaid mastercard για όποιον μπορεί να την φορτίσει με 100€ ή 200€ κάθε φορά και παίρνει τουλάχιστον 1% επιστροφή παίρνει "δωρεάν" 5mb ανά ευρώ αγορών. Στα συν ότι όποιος έχει amex ή diners την γεμίζει με αυτή και την έχει για backup. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω γτ είναι σχετικά καινούριος στην χρήση πιστωτικών καρτών. από τον Απρίλιο του 16' είμαι κάτοχος πιστωτικής eurobank και συγκεκριμένα Cosmote Mastercard. την έχω χρησιμοποιήσει όλο και όλο 2 φορές (η αλήθεια είναι ότι με μπερδεύει με τις ημερομηνίες έκδοσης λογαριασμού, πληρωμής δόσεων κλπ). πριν 1 μήνα αγόρασα ένα κινητό και έβαλα 12 άτοκες. για τον πρώτο χρόνο χρήσης της κάρτας μου είχαν πει ότι δεν θα υπάρχει συνδρομή και μετά είναι πιθανόν να υπάρξει περίπου 30€. αν και έχω την μισθοδοσία στη eurobank υπάρχει περίπτωση να μου ζητήσουν όντως συνδρομή?? πως με συμβουλεύετε να το χειριστώ το θέμα γτ από αύριο λέω να περάσω μια βόλτα από τη τράπεζα. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω γτ είναι σχετικά καινούριος στην χρήση πιστωτικών καρτών. από τον Απρίλιο του 16' είμαι κάτοχος πιστωτικής eurobank και συγκεκριμένα Cosmote Mastercard. την έχω χρησιμοποιήσει όλο και όλο 2 φορές (η αλήθεια είναι ότι με μπερδεύει με τις ημερομηνίες έκδοσης λογαριασμού, πληρωμής δόσεων κλπ). πριν 1 μήνα αγόρασα ένα κινητό και έβαλα 12 άτοκες. για τον πρώτο χρόνο χρήσης της κάρτας μου είχαν πει ότι δεν θα υπάρχει συνδρομή και μετά είναι πιθανόν να υπάρξει περίπου 30€. αν και έχω την μισθοδοσία στη eurobank υπάρχει περίπτωση να μου ζητήσουν όντως συνδρομή?? πως με συμβουλεύετε να το χειριστώ το θέμα γτ από αύριο λέω να περάσω μια βόλτα από τη τράπεζα. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχω πιστωτική στη Eurobank εδω και 8 χρονια. Μισθοδοτουμαι εκει, δεν πολυχρησιμοποιω την πιστωτική, και ποτέ δεν με χρεωσαν συνδρομή. Εχω πιστωτική στην Aplha εδω και 15 χρονια. Τα πρωτα 7 χρονια εμπαινε εκει η μισθοδοσία μου. Χρησιμοποιω την καρτα για ολες τις αγορες μου μου, ο λογαριασμός εξακολουθει να χαρακτηριζεται μισθοδοτικος, παροτι δεν μπαινει μισθος για 8 χρονια και ποτέ δεν χρεωθηκα συνδρομη για την λαρτα. Εχω πιστωτική στην Πειραιώς , τον πρωτο χρονο δωρεαν. (Για καποιο λογο επρεπε να την βγαλω) Λιγες μερες πριν την επετιο του ενος χρονου επισκεφτηκα ενα καταστημα και ζητησα ακυρωση. Προσπαθησαν να με πεισουν να μην την ακυρωσω και μου εδωσαν αλλα δυο χρονια δωρεαν. την κρατησα. Οποτε κανε κι εσυ το ιδιο. Πες τους οτι θελεις να την ακυρωσεις γιατι εχει συνδρομη και βλεπεις τι θα σου πουν Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts