TypeRS Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Παλιότερα λόγω εισοδήματος δεν είχα μπεί καν στη διαδικασία, τώρα πλέον παίζει να έχω κάποια πιθανότητα για να εγκριθεί. Οι περισσότερες πληρωμές που κάνω είναι σε βενζινάδικο οπότε θα βόλευε κάποια που δίνει μεγάλη επιστροφή από βενζίνες και έχει και στις υπόλοιπες αγορές επιστροφή. Θα κοιτάξω της eurobank που πρότεινε ο φίλος και ίσως κάνω καμιά αίτηση να δω μήπως και εγκριθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 (edited) Παλιότερα λόγω εισοδήματος δεν είχα μπεί καν στη διαδικασία, τώρα πλέον παίζει να έχω κάποια πιθανότητα για να εγκριθεί. Οι περισσότερες πληρωμές που κάνω είναι σε βενζινάδικο οπότε θα βόλευε κάποια που δίνει μεγάλη επιστροφή από βενζίνες και έχει και στις υπόλοιπες αγορές επιστροφή. Θα κοιτάξω της eurobank που πρότεινε ο φίλος και ίσως κάνω καμιά αίτηση να δω μήπως και εγκριθεί. Κοιταξε και την Diners της Alpha bank πε το προγραμμα επιβραβευσης Shop & Win αλλα να λαβεις υποψη σου οτι πολλα καταστηματα δεν την δεχονται Edited February 27, 2017 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 ένα τρικ πάντως για πιο εύκολη έγκριση πιστωτικής είναι να κάνεις αίτηση για αμεξ από την άλφα, αφού τους συμφέρει να προωθούν την αμεξ που κρατάει μεγαλύτερη προμήθεια από τους εμπόρους σε σχέση με τη βίζα και στη μαστερ καρντ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 ένα τρικ πάντως για πιο εύκολη έγκριση πιστωτικής είναι να κάνεις αίτηση για αμεξ από την άλφα, αφού τους συμφέρει να προωθούν την αμεξ που κρατάει μεγαλύτερη προμήθεια από τους εμπόρους σε σχέση με τη βίζα και στη μαστερ καρντ. Η ΑΜΕΧ δεν γινεται δεκτη σε πολλα καταστηματα, οπως και η DINERS Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Η πιο συμφέρουσα πιστωτική αυτή τη στιγμή στην αγορά θα έλεγα είναι αυτή http://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/ypetha-products/pistwtiki-karta αλλά δυστυχώς δεν απευθύνεται σε όλους.. 3% επιστροφή στο λογαριασμό απο όλες τις αγορές ! + ασφαλιστικές καλύψεις + δωρεάν συνδρομή για πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 (edited) Μπορεις να μου δωσεις δυο λινκ με αυτα τα προγραμματα ; https://www.alphabankcards.gr/Portals/2/Prostasia-agorwn.pdf Λεπτομέρειες δεν αναφέρονται και μετά από επίσκεψή μου σε υποκατάστημα μου τους έστειλαν με μέιλ από την ασφαλιστική (στην διάθεσή σου φυσικά). Παλιότερα λόγω εισοδήματος δεν είχα μπεί καν στη διαδικασία, τώρα πλέον παίζει να έχω κάποια πιθανότητα για να εγκριθεί. Οι περισσότερες πληρωμές που κάνω είναι σε βενζινάδικο οπότε θα βόλευε κάποια που δίνει μεγάλη επιστροφή από βενζίνες και έχει και στις υπόλοιπες αγορές επιστροφή. Θα κοιτάξω της eurobank που πρότεινε ο φίλος και ίσως κάνω καμιά αίτηση να δω μήπως και εγκριθεί. Συμφέρουσα στη βενζίνη της eurobank αλλά επιστροφή δίνει μόνο στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Αν θέλεις να μας πεις από που ψωνίζεις συνήθως (βενζίνη, σούπερ μάρκετ κλπ.) να σου προτείνουμε την καλύτερη επιλογή. Κοιταξε και την Diners της Alpha bank πε το προγραμμα επιβραβευσης Shop & Win αλλα να λαβεις υποψη σου οτι πολλα καταστηματα δεν την δεχονται Εγώ την diners vodafone θέλω να συνδυάσω με την affinity και νομίζω πως είμαι 100% καλυμμένος και χωρίς να χρειάζεται να πληρώνω συνδρομή σε κάποια από τις δύο (άνετα κάνουμε στην οικογένεια >2000€/χρόνο σε κάθε κάρτα). Θεωρώ πως είναι πολύ δυνατός συνδυασμός αφού δεν πέφτεις κάτω από 2% επιστροφή με επιλογές για μεγαλύτερη. Έπαθα πλάκα με την προσφορά διπλασιασμού επιστροφής τον μήνα των γιορτών (4% στο public, 8% στο hondos center). Η πιο συμφέρουσα πιστωτική αυτή τη στιγμή στην αγορά θα έλεγα είναι αυτή http://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/ypetha-products/pistwtiki-karta αλλά δυστυχώς δεν απευθύνεται σε όλους.. 3% επιστροφή στο λογαριασμό απο όλες τις αγορές ! + ασφαλιστικές καλύψεις + δωρεάν συνδρομή για πάντα Πολύ καλή επιστροφή και μεγάλο συν η δωρεάν συνδρομή για πάντα χωρίς προϋποθέσεις. Βέβαια απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό. Αν είχε και διπλασιασμό εγγυήσεως θα ήταν η καλύτερη κάρτα της αγοράς για όσους μπορούν να την αποκτήσουν. Edited March 4, 2017 by al3x1k0 οικογένεις -> οικογένεια Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Η ΑΜΕΧ δεν γινεται δεκτη σε πολλα καταστηματα, οπως και η DINERS εντάξει αλλά αν ψωνίζεις από βενζινάδικα και S/M. συμφέρει γιατι ειναι δεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 https://www.alphabankcards.gr/Portals/2/Prostasia-agorwn.pdf Λεπτομέρειες δεν αναφέρονται και μετά από επίσκεψή μου σε υποκατάστημα μου τους έστειλαν με μέιλ από την ασφαλιστική (στην διάθεσή σου φυσικά). Σε ευχαριστω πολυ αλλα μπερδευτηκα . Δεν προσεξα οτι αναφερεσαι στην Χρυσή Κάρτα American Express, και πήγε το μιαλο μου στην AMEX Bonus Μαυρη Χρεωστική Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Σε ευχαριστω πολυ αλλα μπερδευτηκα . Δεν προσεξα οτι αναφερεσαι στην Χρυσή Κάρτα American Express, και πήγε το μιαλο μου στην AMEX Bonus Μαυρη Χρεωστική Δες και εδώ στα χαρακτηριστικά. Ισχύει ΚΑΙ για την enter bonus amex όπως και για κάποιες άλλες κάρτες. Η συγκεκριμένη χρεωστική πάντως είναι η μοναδική στην Ελλάδα που έχει τέτοιου είδους καλύψεις και για όποιον δεν θέλει ή δεν μπορεί να βγάλει πιστωτική είναι πολύ καλή λύση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Δες και εδώ στα χαρακτηριστικά. Ισχύει ΚΑΙ για την enter bonus amex όπως και για κάποιες άλλες κάρτες. Η συγκεκριμένη χρεωστική πάντως είναι η μοναδική στην Ελλάδα που έχει τέτοιου είδους καλύψεις και για όποιον δεν θέλει ή δεν μπορεί να βγάλει πιστωτική είναι πολύ καλή λύση. Εχεις δικιο. Αρα ειναι μια καλη λυση για αγορες καποιας αξιας λογω της εγγυησης και για τις καθημερινες λογω των bonus. παραμενει μειονεκτημα οτι δεν γινεται αποδεκτη παντου, και οτι εχει συνδρομη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Εχεις δικιο. Αρα ειναι μια καλη λυση για αγορες καποιας αξιας λογω της εγγυησης και για τις καθημερινες λογω των bonus. παραμενει μειονεκτημα οτι δεν γινεται αποδεκτη παντου, και οτι εχει συνδρομη αν δεν είχε συνδρομή δε θα με πείραζε που δε γίνεται παντού αποδεκτή. αλλά και 10 ευρώ το χρόνο και να μη γίνεται δεκτή είναι πολύ. καλά για ττη χρεωστική αβ πλας της πειραιώς δεν το συζητάω καν!15 ευρώ το χρόνο κκαι η επιβράβευση κάτω του μετρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Για την amex και εμένα δεν μου αρέσει που έχει συνδρομή χωρίς δυνατότητα επιστροφής μετά από κάποιο ετήσιο τζίρο. Καλά της Πειραιώς είναι επιεικώς καραγκιόζικη, να φανταστείτε την είχα ξεχάσει τελείως. :P Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Είναι πάρα πολλές τελικά οι κάρτες!!! Βενζίνη βάζω σε πρατήριο της shell που συμμετέχει στο go4more, εκεί είναι και τα περισσότερα χρήματα που δινω, οι υπόλοιπες αγορές μου με κάρτα δεν είναι πολλές. Οπότε γι'αυτό δεν πολυψαχτηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 για πιστωτικες υπαρχουν καλυτερες επιλογες. για τις χρεωστικες οι περισσοτεροι ειναι στην επιστροφη κ στο νεο της πειραιως. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Για την amex και εμένα δεν μου αρέσει που έχει συνδρομή χωρίς δυνατότητα επιστροφής μετά από κάποιο ετήσιο τζίρο. Καλά της Πειραιώς είναι επιεικώς καραγκιόζικη, να φανταστείτε την είχα ξεχάσει τελείως. :P Eχω την χρεωστική amex και δεν μου αρέσει το 10€ συνδρομή τον χρόνο, αλλά κερδίζω μερικές εκατοντάδες ευρω τον χρόνο από την επιστροφή χρημάτων 20% στον Βασιλόπουλο, με 2.500 πόντους για 30€ πληρώνω 24€, δεν είναι λίγα για σουπερ μάρκετ. Επίσης στα odeon cinemas στο 1 εισιτήριο παίρνεις άλλο 1 δώρο. Αυτό που έχω ξαναγράψει εδώ είναι ότι πρέπει να έχεις και άλλη κάρτα στον λογαριασμό (επιτρέπετε) γιατί σε πολλές επιχειρήσεις δεν γίνεται δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Eχω την χρεωστική amex και δεν μου αρέσει το 10€ συνδρομή τον χρόνο, αλλά κερδίζω μερικές εκατοντάδες ευρω τον χρόνο από την επιστροφή χρημάτων 20% στον Βασιλόπουλο, με 2.500 πόντους για 30€ πληρώνω 24€, δεν είναι λίγα για σουπερ μάρκετ. Επίσης στα odeon cinemas στο 1 εισιτήριο παίρνεις άλλο 1 δώρο. Αυτό που έχω ξαναγράψει εδώ είναι ότι πρέπει να έχεις και άλλη κάρτα στον λογαριασμό (επιτρέπετε) γιατί σε πολλές επιχειρήσεις δεν γίνεται δεκτή. Αυτό με την δεύτερη κάρτα και εγώ το θεωρώ απαραίτητο. Θα μπορούσες πάντως να κάνεις την ίδια δουλειά με την amex blue ή την bonus premium amex με τους διπλάσιους πόντους, άρα ουσιαστικά να διπλασιάσεις το κέρδος σου χωρίς συνδρομή αν κάνεις =>2000€/χρόνο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Να ρωτησω κατι, ειχα λιγο καιρο να κανω καταθεση απο ΑΤΜ και βλεπω εχει προστεθει επιλογη καταθεση χωρις φακελο. Αυτο γινεται αμεσα διαθεσιμο στο λογαριασμο χωρις να παει 14:30 και να εκκαθαρισουν τις συναλλαγες σα να εκανες καταθεση στο μεσα μηχανημα; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Να ρωτησω κατι, ειχα λιγο καιρο να κανω καταθεση απο ΑΤΜ και βλεπω εχει προστεθει επιλογη καταθεση χωρις φακελο. Αυτο γινεται αμεσα διαθεσιμο στο λογαριασμο χωρις να παει 14:30 και να εκκαθαρισουν τις συναλλαγες σα να εκανες καταθεση στο μεσα μηχανημα; γίνεται κατευθείαν λογιστικοποίηση του ποσού στο λογαριασμό σου, γιατί δε χρειάζεται υπάλληλο για να μετρήσει το ποσό, αλλά τα μετράει μόνο του το ατμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Ωραια, οποτε βαζω και βραδυ και σ/κ; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Ωραια, οποτε βαζω και βραδυ και σ/κ; Ναι. Οποτε θελεις Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Η κατάθεση είναι online..το ποσό είναι διαθέσιμο άμεσα στον λογαριασμό σου οποιαδήποτε στιγμή και αν κάνεις την συναλλαγή..προσοχή μόνο στα χαρτονομίσματα να είναι σε καλή κατάσταση γιατί μπορεί να μπλοκάρει το μηχάνημα.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Η κατάθεση είναι online..το ποσό είναι διαθέσιμο άμεσα στον λογαριασμό σου οποιαδήποτε στιγμή και αν κάνεις την συναλλαγή..προσοχή μόνο στα χαρτονομίσματα να είναι σε καλή κατάσταση γιατί μπορεί να μπλοκάρει το μηχάνημα.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, αλλα ακομη και αυτο να γινει δεν κινδυνευεις να χασεις χρηματα. Στα ξαναβγαζει Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Όχι πάντα..μιλάς με το κατάστημα όμως και επεξεργαζονται την συναλλαγή το συντομότερο δυνατόν.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Και μιας και το αρχίσαμε, αν τύχει και σου πέσει κανένα πλαστό στο φτύνει ή το κρατάει και το χαιρετάμε; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Και μιας και το αρχίσαμε, αν τύχει και σου πέσει κανένα πλαστό στο φτύνει ή το κρατάει και το χαιρετάμε; Το βγαζει και στο ξαναδινει. Στην αρχη οταν ειχαν αλλαξει τα δεκαευρα και μετα τα εικοσαευρα, δεν αναγνωριζε τα νεα, και στα ξαναεδινε. και πολλες φορες σου επιστρεφει αμεσως καποιο που δεν ειναι σε καλη κατασταση Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts