king2009 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Είμαστε εκτός θέματος βέβαια αλλά το paypal μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω εμβάσματος με κόστος 1€. Θέλει σύνδεση το Iban όμως και είναι μια διαδικασία. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Δεν θέλει σύνδεση τραπεζικού λογαριασμού για να στείλεις λεφτά στο PayPal. Αρκεί να είναι στο όνομά σου ο λογαριασμός που θα στείλεις. Σύνδεση θέλει για να τραβήξεις λεφτά από το balance σε λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Δεν θέλει σύνδεση τραπεζικού λογαριασμού για να στείλεις λεφτά στο PayPal. Αρκεί να είναι στο όνομά σου ο λογαριασμός που θα στείλεις. Σύνδεση θέλει για να τραβήξεις λεφτά από το balance σε λογαριασμό. δηλαδη για να καταλαβω καποιος που εχει συνδεσει το pay pall του με iban και βαζει λεφτα , δεν θα μπορει να χρησιμοποιησει τον τροπο να γεμισει το pay pall με διαφορετικο email ; . να μπουνε στο paypall balance ;. οσο για να τραβηξεις λεφτα δεν με ενδιαφερει προς το παρον , βεβαια τωρα με το pockee θα ηθελα να μου βαζουνε εκει τα χρηματα αλλα ακομα το σκεφτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Καλησπέρα παίδες. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Παρέλαβα σήμερα πιστωτική Mastercard της euro bank. Στο χαρτί εγγραφε : Συνολικό πιστωτικο όριο 1500€ Οριο συναλλαγών με επιχειρήσεις 1500€ Οριο ανάληψης μετρητών λόγω πίστωσης 1€ Ημερήσιο όριο ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ 700€. Αν καταλαβαίνω καλά αυτό θα πει πως μπορώ να κάνω αγορές από επιχειρήσεις με όριο 1500 ευρώ είτε τραβοντας όλο το ποσό είτε με δόσεις αλλά δεν μπορώ να βγάλω ούτε ένα ευρώ από ΑΤΜ. Σωστά;; άν ναι γιατί μου έχουν και ημερήσιο όριο ανάληψης μετρητών; Φαντάζομαι αυτό συμβαίνει λόγο capital control... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Καλησπέρα παίδες. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Παρέλαβα σήμερα πιστωτική Mastercard της euro bank. Στο χαρτί εγγραφε : Συνολικό πιστωτικο όριο 1500€ Οριο συναλλαγών με επιχειρήσεις 1500€ Οριο ανάληψης μετρητών λόγω πίστωσης 1€ Ημερήσιο όριο ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ 700€. Αν καταλαβαίνω καλά αυτό θα πει πως μπορώ να κάνω αγορές από επιχειρήσεις με όριο 1500 ευρώ είτε τραβοντας όλο το ποσό είτε με δόσεις αλλά δεν μπορώ να βγάλω ούτε ένα ευρώ από ΑΤΜ. Σωστά;; άν ναι γιατί μου έχουν και ημερήσιο όριο ανάληψης μετρητών; Φαντάζομαι αυτό συμβαίνει λόγο capital control... η πιστωτικες καρτες και οι προπληρωμενες καρτες λογω capital control δεν μπορει να γινει αναληψη χρηματων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση John. Το φαντάστηκα και δεν με πειράζει κιόλας γιατί την ήθελα απλά για να κάνω μια αγορά με άτοκες. Απλα μου έκανε εντύπωση που ενώ μου λέει όριο 1 ευρώ λόγω capital από την άλλη μου λέει όριο ανάληψης ΑΤΜ 700 ευρώ. Χαχα. Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Απλα μου έκανε εντύπωση που ενώ μου λέει όριο 1 ευρώ λόγω capital από την άλλη μου λέει όριο ανάληψης ΑΤΜ 700 ευρώ. Χαχα. Λογικά αυτό θα ισχύει σε περιόδους κανονικότητας (χωρίς ελέγχους κεφαλαίων). Τώρα το πότε θα επιστρέψουν αυτές οι περίοδοι, είναι άγνωστο. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Προφανώς ναι. Ευχαριστώ πολύ παιδια :-) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triadaffy Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση John. Το φαντάστηκα και δεν με πειράζει κιόλας γιατί την ήθελα απλά για να κάνω μια αγορά με άτοκες. Απλα μου έκανε εντύπωση που ενώ μου λέει όριο 1 ευρώ λόγω capital από την άλλη μου λέει όριο ανάληψης ΑΤΜ 700 ευρώ. Χαχα. Η πιστωτική αν είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό (ταμιευτηρίου ή μισθοδοσίας ή τρεχούμενο ή ό,τι άλλο) τότε λειτουργεί στα ATM της τράπεζας και μόνο στα ΑΤΜ αυτής και σαν χρεωστική από τον λογαριασμό σου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αν έχεις ήδη χρεωστική θα μπορέσεις να πάρεις πάνω από 840 κάθε δυο βδομάδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Όχι δεν είναι. Έχω δύο κάρτες. μια χρεωστικη συνδεδεμένη με λογαριασμό μισθοδοσίας για να βγάζω τον μισθο μου και μια καινούργια κάρτα η οποία είναι πιστωτική από την ίδια τράπεζα για να μπορέσω να αγοράσω κάποια πράγματα με δόσεις αλλά η πιστωτική δεν είναι συνδεδεμένη με κάποιον λογαριασμό Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Παιδιά να ρωτήσω για το My Alpha wallet. Να το κάνω ή δεν κερδίζω κάτι σχετικά με τις online αγορές;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Παιδιά να ρωτήσω για το My Alpha wallet. Να το κάνω ή δεν κερδίζω κάτι σχετικά με τις online αγορές;; Το alpha wallet ειναι για online πληρωμες οχι για online αγορες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Το alpha wallet ειναι για online πληρωμες οχι για online αγορες μπορείς να κάνεις online αγόρες μόνο μέσω master pass. εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο σε κάποιο κατάστημα! επίσης πλήρωσα την εφορία μέσω my alpha wallet και δεν μπήκανε οι πόντοι; εξαιρούνται οι πληρωμές προς το κράτος ; για ανταμοιβή πόντων στην χρεωστική American Express; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Το alpha wallet ειναι για online πληρωμες οχι για online αγορες Μια χαρά κάνεις online αγορές με χρήση myalpha wallet αρκεί να υποστηρίζεται από τό shop Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 μπορείς να κάνεις online αγόρες μόνο μέσω master pass. εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο σε κάποιο κατάστημα! επίσης πλήρωσα την εφορία μέσω my alpha wallet και δεν μπήκανε οι πόντοι; εξαιρούνται οι πληρωμές προς το κράτος ; για ανταμοιβή πόντων στην χρεωστική American Express; εγω παντως που πληρωνω απο εκει εφορια, μια χαρα πιστωθηκαν οι ποντοι, απλα περνιουνται μια μερα μετα απο τη λογιστικοποιηση της συναλλαγης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 εγω παντως που πληρωνω απο εκει εφορια, μια χαρα πιστωθηκαν οι ποντοι, απλα περνιουνται μια μερα μετα απο τη λογιστικοποιηση της συναλλαγης έμενα ακόμα στον λογαριασμό δείχνει δεσμευμένο το πόσο για αυτό δεν έχουνε μπει? δεν έπρεπε να μηδενίσει? και μετά να ενημερωθεί το taxis; εμένα ενημερώθηκε το taxis και φάνηκε η πληρωμή πάντως! άρα λογιστικοποιηση είναι όταν ο έμπορος κάνει αποστολή πακέτου; καλά πως η εφορία πέρασε και δείχνει ότι έχει πληρωθεί για αυτό τον μήνα ενώ το πόσο στο λογαριασμό είναι δεσμευμένο; κουλό δεν είναι. εγώ θα περιμένω κανέναν μήνα να μπουν οι πόντοι εάν δεν μπουν δεν ξανά κάνω πληρωμή στην εφορία με αυτόν τον τρόπο! και θα καταργήσω και την κάρτα μάλλον. εάν περάσουν θα πάω για εξαργύρωση και θα αξιόλογησω εάν αξίζει σαν κάρτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 έμενα ακόμα στον λογαριασμό δείχνει δεσμευμένο το πόσο για αυτό δεν έχουνε μπει? δεν έπρεπε να μηδενίσει? και μετά να ενημερωθεί το taxis; εμένα ενημερώθηκε το taxis και φάνηκε η πληρωμή πάντως! άρα λογιστικοποιηση είναι όταν ο έμπορος κάνει αποστολή πακέτου; καλά πως η εφορία πέρασε και δείχνει ότι έχει πληρωθεί για αυτό τον μήνα ενώ το πόσο στο λογαριασμό είναι δεσμευμένο; κουλό δεν είναι. εγώ θα περιμένω κανέναν μήνα να μπουν οι πόντοι εάν δεν μπουν δεν ξανά κάνω πληρωμή στην εφορία με αυτόν τον τρόπο! και θα καταργήσω και την κάρτα μάλλον. εάν περάσουν θα πάω για εξαργύρωση και θα αξιόλογησω εάν αξίζει σαν κάρτα! όχι απλά το δεέιχνει δεσμευμένο ακόμα και δεν έχει γίνει λογιστικοποίηση γι αυτό!λογικα απο δευτερα θα δεις και τους ποντους αλλιως τηλεφωνο στην ξευπηρετηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 (edited) Ntonis said: τι διαφορα εχει η πιστωτικη καρτα gold πειραιως απο της αλλες πιστωτικες που εχει η τραπεζα? Στις δωρεάν ασφαλιστικές καλύψεις που προσφέρουν οι πιστωτικές κάρτες της Πειραιώς (shopping protection, ταξιδιωτική ασφάλιση και ασφάλιση του υπολοίπου της κάρτας), οι Gold κάρτες αποζημιώνουν με μεγαλύτερα ποσά ανά περιστατικό. Άλλη ουσιαστική διαφορά δεν υπάρχει... Edited April 18, 2022 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 όχι απλά το δεέιχνει δεσμευμένο ακόμα και δεν έχει γίνει λογιστικοποίηση γι αυτό!λογικα απο δευτερα θα δεις και τους ποντους αλλιως τηλεφωνο στην ξευπηρετηση του κουλό είναι ότι επειδή πληρώνω λίγα λίγα τα ποσά ξεκίνησα να πληρώσω την πρώτη φορά με κωδικό ρυθμισμενης οφειλης ένα ποσό και δεν έχουν μπει ακόμα, ενώ τώρα που πλήρωσα ένα άλλο πόσο με ταυτότητα όφειλης πέρασαν οι πόντοι! σε δύο ημέρες., μπήκα στην κάρτα να δω και δεσμευμένα τα ποσά είναι σε όλες! τις συναλλαγές! υπάρχει όριο πόντων που μαζευουμε κάθε μήνα; ή όχι; κάθε 1ευρώ συναλλαγής μαζευόυμε ένα πόντο; καλά θυμάμαι; η έχει αλλάξει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 του κουλό είναι ότι επειδή πληρώνω λίγα λίγα τα ποσά ξεκίνησα να πληρώσω την πρώτη φορά με κωδικό ρυθμισμενης οφειλης ένα ποσό και δεν έχουν μπει ακόμα, ενώ τώρα που πλήρωσα ένα άλλο πόσο με ταυτότητα όφειλης πέρασαν οι πόντοι! σε δύο ημέρες., μπήκα στην κάρτα να δω και δεσμευμένα τα ποσά είναι σε όλες! τις συναλλαγές! υπάρχει όριο πόντων που μαζευουμε κάθε μήνα; ή όχι; κάθε 1ευρώ συναλλαγής μαζευόυμε ένα πόντο; καλά θυμάμαι; η έχει αλλάξει κάτι; ναι σε απλες αγορες σου δηλαδη οχι μεγαλοι ή συνεργαζομενοι συνεργατες παιρνεις 1ευρώ =1 πόντος, συνεργαζόμενοι 1ευρώ=2 πόντοι και οι μεγάλοι 1ευρώ=4 πόντοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Μπορώ να καταθέσω μετρητά (ΟΧΙ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ) χύμα σε ΑΤΜ της ALPHABANK και να ενημερωθεί άμεσα ο λογαριασμός μου; Αν ναι, δέχεται 500αρικα; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Μπορώ να καταθέσω μετρητά (ΟΧΙ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ) χύμα σε ΑΤΜ της ALPHABANK και να ενημερωθεί άμεσα ο λογαριασμός μου; Αν ναι, δέχεται 500αρικα; Αν θυμαμαι καλα δεχετε μεχρι 50 χαρτονομισματα.Δεν γραφει τιποτα για το ποσο του χαρτονομισματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Μπορώ να καταθέσω μετρητά (ΟΧΙ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ) χύμα σε ΑΤΜ της ALPHABANK και να ενημερωθεί άμεσα ο λογαριασμός μου; Αν ναι, δέχεται 500αρικα; Ναι μπορείς σε μερικά καταστήματα. Οχι σε όλα. Αν πας στο μηχάνημα και επιλέξεις κατάθεση πρέπει να σου έχει την επιλογή on line Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ήξερα ότι το κάνει η piraeus σε μερικά ΑΤΜ, δεν ήξερα ότι το κάνει και πλέων και η ALPHA, που είναι και η κύρια τράπεζα μου. Ξέρω ότι πρέπει να το υποστηρίζει το μηχάνημα. Έχει μια λίστα με τα μηχανήματα που το υποστηρίζουν. εντωμεταξύ, είχα μια κάρτα χρεωστική απο την πειραιως η οποία έληξε και μου έστειλαν καινούρια, άλλα για μήνες δεν πήγα σε κάποιο ΑΤΜ να την ενεργοποιήσω και με αποτέλεσμα να την κρατήσει το μηχάνημα. Παίρνω τηλ. και τους λέω τι έπαθα και μου λένε πρέπει να περάσετε απο κατάστημα να εκδώσετε καινούρια . Λέω δουλεύω τις ωρες που είναι ανοιχτές οι τράπεζες και δεν μπορώ να λείψω γιατί η εργασία μου είναι εκτός πόλης. Έχετε κατάστημα με διευρυμένο ωράριο στη Θεσσαλονίκη όπως έχουν όλες οι άλλες τράπεζες, για να περάσω απόγευμα; Λέει ΟΧΙ! Αχα, άρα πρέπει να πάρω άδεια για να βγάλω μια κάρτα σας... ΟΚ της λέω μπορώ να καταργήσω τον λογαριασμό μου τηλεφωνικά; -ΟΧΙ μου λέει πρέπει να περάσετε απο κατάστημα. ΟΚ της λέω , ευχαριστώ, θα πάω ένα απόγευμα σε μια άλλη τράπεζα που είναι ανοιχτά απόγευμα . να'σε καλα. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Ξέρω ότι πρέπει να το υποστηρίζει το μηχάνημα. Έχει μια λίστα με τα μηχανήματα που το υποστηρίζουν. Εχεις τετοια λιστα ; Θελω να την δω κι εγω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts