andrebreton Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Έχω μια AMEX bonus χρεωστική. Πως γίνεται να βγάλω άλλη κάρτα bonus για να να μεταφέρω τους πόντους που λήγουν; Ποια κάρτα θα προτείνατε να ζητήσω; Είναι εύκολη διαδικασία; Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Έχω μια AMEX bonus χρεωστική. Πως γίνεται να βγάλω άλλη κάρτα bonus για να να μεταφέρω τους πόντους που λήγουν; Ποια κάρτα θα προτείνατε να ζητήσω; Είναι εύκολη διαδικασία; Ευχαριστω!! Μόνο πιστωτική bonus μπορείς να βγάλεις, της οποίας η έκδοση εξαρτάται από εισόδημα, αν χρωστάς κ.α. Αλλιώς βγάζει δικός σου άνθρωπος AMEX bonus χρεωστική και τους στέλνετε ο ένας στον άλλον. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Έχω μια AMEX bonus χρεωστική. Πως γίνεται να βγάλω άλλη κάρτα bonus για να να μεταφέρω τους πόντους που λήγουν; Ποια κάρτα θα προτείνατε να ζητήσω; Είναι εύκολη διαδικασία; Ευχαριστω!! Μετεφερε τους ποντους σε καποιον γνωστο σου και ξαναπαρτους πισω το επομενο λεπτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 καλημερα! γνωριζει κανεις χρηματα που εχουν γινει πιστωση στην πιστωτικη δλδ τα βλεπω απο ebanking με - μπροστα, πως τα στελνω μεσα στον λογαριασμο μου? ευχαριστω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 καλημερα! γνωριζει κανεις χρηματα που εχουν γινει πιστωση στην πιστωτικη δλδ τα βλεπω απο ebanking με - μπροστα, πως τα στελνω μεσα στον λογαριασμο μου? ευχαριστω! :) Tόσες μέρες που το ρωτάς αυτό, θα είχες κάνει ένα τηλέφωνο στην τραπεζά σου και θα είχες πάρει απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Δεν μπορείς να τα στείλεις σε λογαριασμό από πιστωτική κάρτα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Tόσες μέρες που το ρωτάς αυτό, θα είχες κάνει ένα τηλέφωνο στην τραπεζά σου και θα είχες πάρει απάντηση καλα λες πως δεν το σκεφτηκα! :lol::lol::lol::lol: πλακα με κανεις ετσι? τις ωρες που μπορω να παρω δεν βρισκω κανενα....:mad::mad::mad: και τις ωρες που ειναι να βρω δεν μπορω γιατι δεν αντεχω την αναμονη και οχι μονο δεν αντεχω δεν εχω και τον χρονο να περιμενω ουτε 1 λεπτο!. :cry::cry::cry::cry::cry: Λες να μην το σκεφτηκα? εξαλου δευτερη φορα ρωτησα αμα φτασουμε πολλες θα δουμε.... Δεν μπορείς να τα στείλεις σε λογαριασμό από πιστωτική κάρτα. σιγουρα? μαλλον θα πρεπει να φυγει το ποσο με αγορες τοτε. Edited September 19, 2016 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ναι, με αγορές. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ναι, με αγορές. ενταξει ευχαριστω, δεν πειραζει τι να κανουμε, θα βαλω 2 φορες βενζινη να φυγει! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 καλα λες πως δεν το σκεφτηκα! :lol::lol::lol::lol: πλακα με κανεις ετσι? εξαλου δευτερη φορα ρωτησα αμα φτασουμε πολλες θα δουμε.... σιγουρα? μαλλον θα πρεπει να φυγει το ποσο με αγορες τοτε. Δεν το είπα για κακό ούτε και να στην πω, απλά μου φάνηκε περίεργο που τις προάλλες σου είπα να κάνεις ανάληψη το ποσό και δεν το έκανες. Αν ψάξεις τα μηνυματά μου θα δεις ότι έχω αναφέρει ότι ήμουν 30 χρόνια τραπεζουπάλληλος και γιαυτό προσπάθησα να βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Δεν το είπα για κακό ούτε και να στην πω, απλά μου φάνηκε περίεργο που τις προάλλες σου είπα να κάνεις ανάληψη το ποσό και δεν το έκανες. Αν ψάξεις τα μηνυματά μου θα δεις ότι έχω αναφέρει ότι ήμουν 30 χρόνια τραπεζουπάλληλος και γιαυτό προσπάθησα να βοηθήσω. καλημερα, ουτε εγω τα εγραψα αυτα για να στην πω, απλα λεω πως εχουν τα πραγματα. Αναληψη το ποσο? αυτο δεν το ειδα σορρυ. Αλλα αναληψη εννοεις απο ΑΤΜ? δεν εχω κανει ποτε αναληψη απο πιστωτικη, δεν μου εχει περασει απο το μυαλο, αλλα δεν ηθελα ετσι κι αλλιως τα χρηματα μετρητα στο χερι, απλα ηθελα να πανε στον λογαριασμο μου για να μην φαινεται εκει υπολοιπο αρνητικο. Δεν εχω διαβασει ολα τα μυνηματα στο θεμα ειναι απειρα θελει πολυ χρονο που δεν εχω. Οποτε φανταζομαι οτι η μονη λυση ειναι να κανω καποιες αγορες να μηδενιστει. Το "πλακα με κανεις" το ειπα αστειευομενος ετσι? :) oποτε θα δωσω μια αλλη παραγγελια στο banggood μεσω καρτας που αγοραζω ετσι κι αλλιως και θα φυγει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 μονο αν ζητησεις μεταφορα ειτε τηλεφωνικα ειτε απο το καταστημα το αρνητικο υπολοιπο τι σε πειραζει? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 δεν εχω κανει ποτε αναληψη απο πιστωτικη Έτσι κι αλλιώς δεν είναι δυνατή από τη στιγμή που επιβλήθηκαν οι έλεγχοι κεφαλαίων. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 μονο αν ζητησεις μεταφορα ειτε τηλεφωνικα ειτε απο το καταστημα το αρνητικο υπολοιπο τι σε πειραζει? καλημερα, οτι δεν μπορω να κανω τιποτα απο τα 2 ειδικα σε καταστημα δεν μπορω να παω δουλευω το πρωι και μετα ειναι κλειστα. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι δυνατή από τη στιγμή που επιβλήθηκαν οι έλεγχοι κεφαλαίων. ε ναι! ωραια ευχαριστω για τις απαντησεις σας θα κανω αγορα τελικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 ωραια ευχαριστω για τις απαντησεις σας θα κανω αγορα τελικα.... Ότι πιο εύκολα για σένα, σωστή απόφαση. :) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) Για αεροπορικό για Αμερική, θέλει 60.000 πόντους...που σημαίνει βγάζεις 10+ ταξίδια....το κακό είναι ότι συνήθως τέτοιες θέσεις είναι περιορισμένες και ενώ μπορεί να βρεις στο πήγαινε , παίζει να μην βρεις στο έλα....οπότε καλό θα είναι να έχεις άνεση χρόνου +- 5 μέρες στο ταξίδι σου και μετά μίλα μαζί με την αεροπορική για να βρείτε αντίστοιχες ημερομηνίες από και προς τον προορισμό σου! :) Επίσης επειδή το είχα ψάξει αρκετά θέλει προσοχή και τι εταιρίες θα επιλέξεις και τους ενδιάμεσους σταθμους γιατί οι τιμές που πληρώνεις (οι φόροι που κάποιες εταιρίες βάζουν και τον επιναυλο κτλ) αλλάζουν αρκετά Χρειάζεσαι 60.000 για Νέα Υόρκη και 90.000 για business. Με lufthansa όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότοι οι φόροι με επιστροφή έβγαιναν περίπου 240-320 ευρώ Με United που ήταν και η πιο καλή επιλογή από άποψη κόστους έβγαινε μόλις 120 ευρώ περίπου για εισιτήριο με επιστροφή (και την εξαργύρωση φυσικά) Lufthansa είναι μέσω Φρανκφούρτης ή Μοναχου . United ήταν μέσω Μιλάνου ή Ρώμης Πάει η "star alliance" της οποίας είναι μέλος η Aegean, πρέπει ένα τηλέφωνο να στα πουν Sent from my LG-H818 using Tapatalk Βέβαια για να εργυρώσεις τους πόντους σε προορισμό άλλης εταιρίας star alliance χρειάζεσαι υποχρεωτικά την πιστωτική της Aegean. Δηλαδή να μεταφέρεις τους πόντους στην Miles + Bonus κάρτα. Αν δεν έχεις την πιστωτική της Aegean δεν μπορείς να μετατρέψεις τους πόντους σε μίλια και να πας σε προορισμό που δεν πάει η Aegean (πχ Αμερική). Οι πόντοι εξαργυρώνονται μόνο σε προορισμό της Aegean. Αν και μπορείς να βρεις κάποιον τρίτο οποιονδήποτε που έχει την πιστωτική της Aegean και να του μεταφέρεις τους πόντους σου, Και να σου κλείσει αυτός το εισιτήριο για σένα. Edited September 26, 2016 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Βέβαια για να εργυρώσεις τους πόντους σε προορισμό άλλης εταιρίας star alliance χρειάζεσαι υποχρεωτικά την πιστωτική της Aegean. Δηλαδή να μεταφέρεις τους πόντους στην Miles + Bonus κάρτα. Αν δεν έχεις την πιστωτική της Aegean δεν μπορείς να μετατρέψεις τους πόντους σε μίλια και να πας σε προορισμό που δεν πάει η Aegean (πχ Αμερική). Οι πόντοι εξαργυρώνονται μόνο σε προορισμό της Aegean. Αν και μπορείς να βρεις κάποιον τρίτο οποιονδήποτε που έχει την πιστωτική της Aegean και να του μεταφέρεις τους πόντους σου, Και να σου κλείσει αυτός το εισιτήριο για σένα. Αυτο ακριβως. Εχω την aegean bonus visa και μετεφερα εκει τους ποντους και μεσω star alliance εκλεισα εισιτηριο. Φανταστικη η δυνατοτητα να εξαργυρωνεις μιλια και να πηγαινεις οπου θελεις σε ολο τον κοσμο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Αυτο ακριβως. Εχω την aegean bonus visa και μετεφερα εκει τους ποντους και μεσω star alliance εκλεισα εισιτηριο. Φανταστικη η δυνατοτητα να εξαργυρωνεις μιλια και να πηγαινεις οπου θελεις σε ολο τον κοσμο να ρωτησω τους γνωστες κατι. Με τη bonus εξαργυρωνω σε εισιτηρια αναλογα με τις θεσεις συνηθως βγαζει 1-2 θεσεις σε καποια δρομολογια. Με την aegean μεσω miles&bonus παλι συγκεκριμενες θεσεις εχει εχει και σε επιλεγμενες πτησεις η κλεινεις οποτε θες; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) να ρωτησω τους γνωστες κατι. Με τη bonus εξαργυρωνω σε εισιτηρια αναλογα με τις θεσεις συνηθως βγαζει 1-2 θεσεις σε καποια δρομολογια. Με την aegean μεσω miles&bonus παλι συγκεκριμενες θεσεις εχει εχει και σε επιλεγμενες πτησεις η κλεινεις οποτε θες; Πάλι επιλεγμένες θέσεις έχει. Οι διαθέσιμες θέσεις με εξαργύρωση κι όλας είναι κοινές για πόντους και μίλια. Αν δεν κάνω λάθος 2 ή 3 σε κάθε δρομολόγιο, Την εξαργύρωση αν είναι σε δρομολόγιο aegean μπορείς να την κάνεις και online από το site της Aegean (το ίδιο ισχύει και για bonus ποντους) οπότε μπορεις να δεις μονος σου ποιες μέρες υπάρχει διαθεσιμότητα και αν υπάρχει εισιτήριο προσφοράς με λιγότερους πόντους κτλ . Πχ είχα κλείσει εισιτήριο εσωτερικού one way μόνο με 4000 μίλια που μαζεύονται πολύ εύκολα από alpha bonus Edited September 27, 2016 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Tόσες μέρες που το ρωτάς αυτό, θα είχες κάνει ένα τηλέφωνο στην τραπεζά σου και θα είχες πάρει απάντηση Δεν υπάρχει τρόπος φίλε μου. Απλα τα χρησιμοποιείς για αγορές και είσαι οκ. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Έχει ήδη πάρει απάντηση ο φίλος. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 καλημερα, τα εχουμε πει αυτα δειτε και παρακατω ρε παιδια, εκανα ηδη αγορες και παιρνει απο εκει ολα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 σε MyMarket επιμένουν να μην κάνουν χρήση του contactless και να τοποθετούν τη κάρτα στο μηχάνημα για πιν ή διαφορετικά ζητούν ταυτότητα. πως θα μπορούσε άραγε να κάνει παράπονα κάποιος; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 σε MyMarket επιμένουν να μην κάνουν χρήση του contactless και να τοποθετούν τη κάρτα στο μηχάνημα για πιν ή διαφορετικά ζητούν ταυτότητα. πως θα μπορούσε άραγε να κάνει παράπονα κάποιος; Θα ζητήσεις να μιλήσεις στον υπεύθυνο του καταστήματος και θα του ζητήσεις εξηγήσεις. Ταυτότητα δεν νομιμοποιούνται να ζητούν όπως και να περνάνε την κάρτα εφόσον αυτή έχει ΡΙΝ. Πιθανότατα έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με τις ανέπαφες για αυτό το κάνουν πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakos82 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Το mymarket επιμένει να μην περνάει aegean alpha bonus... Έτσι παραμένει yourmarket για εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts