aggelosn Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 giggle,όλα είναι σχετικά με την ασφάλεια των καρτών πόσο μάλιστα όταν μπορεί κάποιος να την χρησιμοποιήσει χωρίς την εισαγωγή κωδικού pin για αγορές μέχρι 25 ευρώ. Εμένα ο πατέρας μου που είναι γύρω στα 70 χρόνων, όταν άκουσε ότι υπάρχει τέτοια κάρτα στην Εθνική, πήγε και σήκωσε όλα του τα χρήματα και τα έβαλε σε άλλη τράπεζα, γιατί φοβήθηκε ότι σε περίπτωση απώλειας της κάρτας του θα μπορούσε να χάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Δεν είναι και πολύ ακριβές αυτό αλλά άντε να πείσεις τώρα έναν άνθρωπο 70 χρονών, που την κάρτα του την χρησιμοποιεί μόνο στο ΑΤΜ, ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τπτ στην ζωή του, με την έκδοση μιας κάρτας ανέπαφων συναλλαγών. Αν πάλι κάποιος φοβάται ότι με την δυνατότητα αυτή μπορεί να χάσει χρήματα, δεν έχει παρα να χρησιμοποιήσει το internet banking και να έχει δυο λογαριασμούς, έναν που έχει μέσα ελάχιστα χρήματα και είναι συνδεδεμένος με την κάρτα και εναν που έχει όλα τα υπόλοιπα χρήματά του και μεταφέρει κάθε φορά όσα χρήματα χρειάζεται. Ότι δηλαδή λέμε να κάνουν όσοι χρησιμοποιούν τις κάρτες τους για αγορές μέσω διαδικτύου. Αφήστε που πάντα σε περίπτωση κλοπής κάρτας, υπάρχει η δυνατότητα αμφισβήτησης συναλλαγών που θεωρώ ότι πάντα στο τέλος δικαιώνεται το θύμα και τα χρήματα του πιστώνονται εκ νέου στον λογαριασμό του. Νομίζω παλιότερα είχε ξαναγίνει μια παρόμοια κουβέντα, με το πόσο εξοικειωμένοι είναι οι Έλληνες στην χρήση καρτών στην καθημερινότητα τους, πολλοί δε από αυτούς, φοβούνται ότι αν κάνουν όλες τις συναλλαγές με τις κάρτες τους, από τις πιο μικρές του 0,5 ευρώ για αγορά ενός νερού μέχρι τις πιο μεγάλες, θα έρθει μια δύναμη που θα ανακαλύψει τις συνήθειες τους ή ότι θα έρθει η εφορία και θα διαπιστώσει ότι ξοδεύουν περισσότερα από ότι βγάζουν και θα τους φορολογήσει για αυτό. Οι κάρτες είναι για να μας κάνουν να νιώθουμε πιο ασφαλείς όταν είμαστε εξω, για να μην χρειάζεται να έχουμε μεγάλα χρηματικά ποσά πάνω μας,κτλ,κτλ !!! Για μένα προσωπικά είναι προτιμότερο να μην βάζω τον κωδικό μου κάθε τρεις και λίγο, γιατι έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες κλοπής αυτού αλλά από την άλλη θα σου απαντήσει κάποιος, αν χρησιμοποιείς την κάρτα σου και για αγορά ενός πακέτου τσιγάρα, δηλαδή την χρησιμοποιείς σχεδόν 3-4 φορές κάθε μέρα, τότε θα μπορούσες και αυτό θα έπρεπε να κάνεις, να αλλάζεις τον κωδικό σου κάθε βδομάδα. Η ασφάλεια σε όλα τα πράγματα είναι σχετική...συν Αθηνά και χείρα κίνει...προσέχουμε για να έχουμε και χρησιμοποιούμε καθε τι καινούργιο με προσοχή στην αρχή αλλά το χρησιμοποιούμε και δεν το απορρίπτουμε !!! Τέλος να σου πω ότι την έχω παραγγείλει και εγω μέσω ιντερνετ από τις 08.02 και περιμένω να μου έρθει όχι για να χρησιμοποιήσω τόσο την καινούργια τεχνολογία, όσο για να απαλλαχθώ από την maestro η οποία σε πολλούς διαδικτυακούς τόπους δεν ήταν αποδεχτή και αυτό δεν μου άρεζε και πολυ !!! Εδω υπάρχουν και κάποιες ερωτήσεις - απαντήσεις για τις ανέπαφες συναλλαγές μέσω mastercard: http://www.mastercard.com/gr/consumer/contactless-faq.html#q1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Έχει κάποιος καταφέρει να διακόψει τη συνδρομή της University της Πειραιώς; 15€ είναι αλλά αν γίνεται να τα γλυτωσουμε, γιατί όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Έβγαλα την ακινούρια χρεωστική που έβγαλε η Εθνική με τι ανέπαφες συναλλαγές! Επειδή δεν έχω πλήρη αντίληψη της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται, τις θεωρείτε ασφαλείς τις ανέπαφες? Θεωρώ δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας,μπορέις να ζητήσεις πλήρη ενημέρωση και στο Customer και ακόμα αν παραμένεις με οποιαδήποτε επιφύλαξη,σίγουρα θα υπάρχει τρόπος να θέσεις την λειτουργία της κάρτας στον τρόπο που συμφωνείς να χρησιμοποιείς. Έχει ανάγλυφο ή τυπωμένο αριθμό λογαριασμού/ονόματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Θεωρώ δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας,μπορέις να ζητήσεις πλήρη ενημέρωση και στο Customer και ακόμα αν παραμένεις με οποιαδήποτε επιφύλαξη,σίγουρα θα υπάρχει τρόπος να θέσεις την λειτουργία της κάρτας στον τρόπο που συμφωνείς να χρησιμοποιείς. Έχει ανάγλυφο ή τυπωμένο αριθμό λογαριασμού/ονόματος? Ε όπως όλες οι κάρτες λογικά θα έχει ! Φαίνεται και από το site άλλωστε.. Προσωπικά είμαι υπέρ των ανέπαφων, άσε που υπάρχει όριο στο ποσό που επιτρέπεται να πληρώσεις μέσω ανέπαφης οπότε δεν τρέχει λόγος για ανησυχία. Λογικά θα την βγάλω και εγώ μέσα στις επόμενες ημέρες...κάθε πληροφορία από όσους την έχουν ήδη είναι δεκτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πει όποιος ξέρει. Παρατηρησα αυτό το μήνα ότι οποιαδήποτε αγορά μέσω PayPal με κάρτα eurobank με χρεωσαν 2.5 ευρώ ως προμήθεια συναλλάγματος. Πιο παλιά δεν υπήρχε. Φταίει το ότι έβαλα να κάνει μετατροπή ώστε να πληρώνω σε δολάρια ή απλά είναι κλέφτες και να αλλάξω τράπεζα; η κάρτα είναι συνδεδεμένη με το ταμιευτήριο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Θεωρώ δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας,μπορέις να ζητήσεις πλήρη ενημέρωση και στο Customer και ακόμα αν παραμένεις με οποιαδήποτε επιφύλαξη,σίγουρα θα υπάρχει τρόπος να θέσεις την λειτουργία της κάρτας στον τρόπο που συμφωνείς να χρησιμοποιείς. Έχει ανάγλυφο ή τυπωμένο αριθμό λογαριασμού/ονόματος? giggle,όλα είναι σχετικά με την ασφάλεια των καρτών πόσο μάλιστα όταν μπορεί κάποιος να την χρησιμοποιήσει χωρίς την εισαγωγή κωδικού pin για αγορές μέχρι 25 ευρώ. [.....] Εδω υπάρχουν και κάποιες ερωτήσεις - απαντήσεις για τις ανέπαφες συναλλαγές μέσω mastercard: http://www.mastercard.com/gr/consumer/contactless-faq.html#q1 Ε όπως όλες οι κάρτες λογικά θα έχει ! Φαίνεται και από το site άλλωστε.. Προσωπικά είμαι υπέρ των ανέπαφων, άσε που υπάρχει όριο στο ποσό που επιτρέπεται να πληρώσεις μέσω ανέπαφης οπότε δεν τρέχει λόγος για ανησυχία. Λογικά θα την βγάλω και εγώ μέσα στις επόμενες ημέρες...κάθε πληροφορία από όσους την έχουν ήδη είναι δεκτή! Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Τη χρησιμοποίησα σήμερα σ' ένα μαγαζί και μου φάνηκε πολύ βολική! Το σκεφτόμουν πριν από λίγο ότι τελικά παίζει και να είναι πιο ασφαλές να κάνεις τη συναλλαγή ανέπαφα, γιατί έτσι ούτε από το πορτοφόλι δεν χρειάζεται να τη βγάλεις! Τόσοι και τόσοι έχουν χάσει την κάρτα τους επειδή την ξέχασαν σε κάποιο μαγαζί... Nicolas αν θες όντως να τη βγάλεις έχει επιλογή στο i-bank! Εγώ έτσι την έβγαλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πει όποιος ξέρει. Παρατηρησα αυτό το μήνα ότι οποιαδήποτε αγορά μέσω PayPal με κάρτα eurobank με χρεωσαν 2.5 ευρώ ως προμήθεια συναλλάγματος. Πιο παλιά δεν υπήρχε. Φταίει το ότι έβαλα να κάνει μετατροπή ώστε να πληρώνω σε δολάρια ή απλά είναι κλέφτες και να αλλάξω τράπεζα; η κάρτα είναι συνδεδεμένη με το ταμιευτήριο Γιατί πληρώνεις σε δολάρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Γιατί πληρώνεις σε δολάρια; Γιατι οταν αγοραζεις απο Κινα μεσω ebay βγαινει λιγο φτηνοτερα ,απο το στο αλαζει το paypal Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Γιατι οταν αγοραζεις απο Κινα μεσω ebay βγαινει λιγο φτηνοτερα ,απο το στο αλαζει το paypal Αλλάζεις όμως ευρώ σε δολάρια κλπ και αυτό έχει έξοδα. Οπότε μήπως δεν έρχεται φτηνότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeQ Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Ποια χρεωστική κάρτα έχει τα περισσότερα προνόμια; Της Alpha Bank, της Eurobank, της Πειραιώς ή η καινούρια της Εθνικής (go4more visa); Τη θέλω κυρίως για αγορές μέσω internet (ebay, amazon κλπ) και συναλλαγές σε καταστήματα (supermarket, πρατήρια βενζίνης, καταστήματα ρούχων/επίπλων/ηλεκτρικών ειδών κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Ποια χρεωστική κάρτα έχει τα περισσότερα προνόμια; Της Alpha Bank, της Eurobank, της Πειραιώς ή η καινούρια της Εθνικής (go4more visa); Τη θέλω κυρίως για αγορές μέσω internet (ebay, amazon κλπ) και συναλλαγές σε καταστήματα (supermarket, πρατήρια βενζίνης, καταστήματα ρούχων/επίπλων/ηλεκτρικών ειδών κλπ). Δες την AMEX debit. . Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Ποια χρεωστική κάρτα έχει τα περισσότερα προνόμια; Της Alpha Bank, της Eurobank, της Πειραιώς ή η καινούρια της Εθνικής (go4more visa); Τη θέλω κυρίως για αγορές μέσω internet (ebay, amazon κλπ) και συναλλαγές σε καταστήματα (supermarket, πρατήρια βενζίνης, καταστήματα ρούχων/επίπλων/ηλεκτρικών ειδών κλπ). Στα προνόμια σίγουρα η AMEX Debit & γενικά η American Express.Το go4more δείχνει να είναι πολύ καλό,ωστόσο είναι πολύ νέο για να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα/επιβεβαίωση αυτη τη στιγμή. Βέβαια αν θες να περιοριστείς σε κάτι πολύ συγκεκριμένο,κάνε μια έρευνα στις ιστοσελίδες των τραπεζών. Edited February 18, 2015 by xspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Η american express enter της Αλφα, γνωρίζουμε τι προμήθεια συναλλάγματος ή πάγια προμήθεια έχει για αγορές σε φυσικά καταστήματα εκτός ευρώ ;;; edit: Πήρα την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν 2% προμήθεια συναλλάγματος. Ευχαριστώ :) Edited February 18, 2015 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Για να εμφανίζει βλέπω η ισοσελίδα της Εθνικής,2 χρεωστικές πλεον, την κλασσικη EΘΝΟCASH PLUS και νέα χρεωστική Debit MasterCard τύπου contactless ,προφανώς σε εξυπηρετεί απόλυτα η Debit MasterCard για τις συναλλαγές σου ..Βασικά οι όροι αναφέρουν σε αντικατάση της EΘΝΟCASH PLUS ,οπότε ζήτα απευθείας την Debit MasterCard:D Ευχαριστω παιδια βρηκα την ακρη!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Ποια χρεωστική κάρτα έχει τα περισσότερα προνόμια; Της Alpha Bank, της Eurobank, της Πειραιώς ή η καινούρια της Εθνικής (go4more visa); Τη θέλω κυρίως για αγορές μέσω internet (ebay, amazon κλπ) και συναλλαγές σε καταστήματα (supermarket, πρατήρια βενζίνης, καταστήματα ρούχων/επίπλων/ηλεκτρικών ειδών κλπ). χρεωστική VISA που γίνονται συναλλαγές στο ίντερνετ δίνουν η Πειραιώς και η Alpha. χρεωστική Mastercard δίνουν όλες, η Eurobank, Εθνική, Πειραιώς και Alpha. προσωπικά έχω βολευτεί με την "επιστροφή" της Eurobank. δε ξέρω αν προσφέρει κάτι περισσότερο η Εθνική με το go4more. η Πειραιώς δεν έχει μέχρι τώρα πρόγραμμα ανταμοιβής (εκτός από τη χρεωστική Mastercard ΑΒ plus σε συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ ΑΒ με συνδρομή 15Ε/χρόνο). η Alpha έχει την ΑMEX χρεωστική με συνδρομή 10Ε/χρόνο η οποία πιστεύω δεν είναι μια κάρτα που την αποδέχονται παντού όπως τη VISA. για συναλλαγές στο ίντερνετ όποιος έχει πληροφορία ας γράψει ποια από αυτές συμφέρει περισσότερο. Edited February 18, 2015 by StandArd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 H Εθνική με το go4more δίνει πόντους σε όλες τις συναλλαγές με κάρτα, αλλά και γιά όλες τις συναλλαγές με την τράπεζα (καταθέσεις, προθεσμίες, πάγιες εντολές κλπ). Έχει γενικά μηδενικές χρεώσεις για αγορές με πιστωτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 H Εθνική με το go4more δίνει πόντους σε όλες τις συναλλαγές με κάρτα, αλλά και γιά όλες τις συναλλαγές με την τράπεζα (καταθέσεις, προθεσμίες, πάγιες εντολές κλπ). Έχει γενικά μηδενικές χρεώσεις για αγορές με πιστωτική. Με οποιαδηποτε καρτα?και με χρεωστικη? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Με οποιαδηποτε καρτα?και με χρεωστικη? Βεβαίως :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Όταν λέτε μηδενικές χρεώσεις εννοείται ότι δεν κρατάνε προμήθεια και στην αλλαγή νομίσματος; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 H Εθνική με το go4more δίνει πόντους σε όλες τις συναλλαγές με κάρτα, αλλά και γιά όλες τις συναλλαγές με την τράπεζα (καταθέσεις, προθεσμίες, πάγιες εντολές κλπ). Έχει γενικά μηδενικές χρεώσεις για αγορές με πιστωτική. Εκτός από όλες τις συναλλαγές δίνει και πολλούς πόντους με την εγγραφή και αν κατεβάσεις την εφαρμογή! Εγώ μόλις έκανα αυτά τα 2 βρέθηκα απ' το πουθενά με 1150 πόντους! Και γενικά έχει πολλά συνεργαζόμενα καταστήματα που μπορείς να μαζέψεις πόντους, αλλά και να πληρώσεις κάπου πχ με την χρεωστική σου χωρίς να είναι κατάστημα συνεργάατης, πάλι παίρνεις πόντους! Μέχρι και για τη συμμετοχή σε σεμινάρια του i-bank store μαζεύεις πόντους! :lol: Νομίζω παίζει να είναι το πιο πλήρες πρόγραμμα ανταμοιβής προς το παρόν..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Βεβαίως :D ευχαριστω... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeQ Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 χρεωστική VISA που γίνονται συναλλαγές στο ίντερνετ δίνουν η Πειραιώς και η Alpha. χρεωστική Mastercard δίνουν όλες, η Eurobank, Εθνική, Πειραιώς και Alpha. προσωπικά έχω βολευτεί με την "επιστροφή" της Eurobank. δε ξέρω αν προσφέρει κάτι περισσότερο η Εθνική με το go4more. η Πειραιώς δεν έχει μέχρι τώρα πρόγραμμα ανταμοιβής (εκτός από τη χρεωστική Mastercard ΑΒ plus σε συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ ΑΒ με συνδρομή 15Ε/χρόνο). η Alpha έχει την ΑMEX χρεωστική με συνδρομή 10Ε/χρόνο η οποία πιστεύω δεν είναι μια κάρτα που την αποδέχονται παντού όπως τη VISA. για συναλλαγές στο ίντερνετ όποιος έχει πληροφορία ας γράψει ποια από αυτές συμφέρει περισσότερο. Απ' ό,τι είδα στα site των τραπεζών, η Εθνική παρέχει το καλύτερο πρόγραμμα επιβραβεύσεων. Δε θα ήθελα να αποκτήσω πιστωτική κάρτα ή να πληρώσω συνδρομή (ΑΜΕΧ της Alpha, mastercard ΑΒ+ της Πειραιώς), οπότε οι χρεωστικές της Εθνικής και της Eurobank είναι μονόδρομος. Νομίζω ότι κλίνω περισσότερο προς την Εθνική. Εκτός από όλες τις συναλλαγές δίνει και πολλούς πόντους με την εγγραφή και αν κατεβάσεις την εφαρμογή! Εγώ μόλις έκανα αυτά τα 2 βρέθηκα απ' το πουθενά με 1150 πόντους! Και γενικά έχει πολλά συνεργαζόμενα καταστήματα που μπορείς να μαζέψεις πόντους, αλλά και να πληρώσεις κάπου πχ με την χρεωστική σου χωρίς να είναι κατάστημα συνεργάατης, πάλι παίρνεις πόντους! Μέχρι και για τη συμμετοχή σε σεμινάρια του i-bank store μαζεύεις πόντους! :lol: Νομίζω παίζει να είναι το πιο πλήρες πρόγραμμα ανταμοιβής προς το παρόν..! Δεν είναι "κριτήριο" επιλογής, αλλά μήπως η νέα χρεωστική της Εθνικής έχει ανάγλυφους χαρακτήρες; Έχω βαρεθεί τα "ξεθωριασμένα" στοιχεία των άλλων καρτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Δεν είναι "κριτήριο" επιλογής, αλλά μήπως η νέα χρεωστική της Εθνικής έχει ανάγλυφους χαρακτήρες; Έχω βαρεθεί τα "ξεθωριασμένα" στοιχεία των άλλων καρτών. οχι δεν ειναι αναγλυφοι οι αριθμοι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Δεν είναι "κριτήριο" επιλογής, αλλά μήπως η νέα χρεωστική της Εθνικής έχει ανάγλυφους χαρακτήρες; Έχω βαρεθεί τα "ξεθωριασμένα" στοιχεία των άλλων καρτών. οχι δεν ειναι αναγλυφοι οι αριθμοι Να ευχαριστήσω & εγώ για την απάντηση! Edited February 20, 2015 by xspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Δεν είναι "κριτήριο" επιλογής, αλλά μήπως η νέα χρεωστική της Εθνικής έχει ανάγλυφους χαρακτήρες; Έχω βαρεθεί τα "ξεθωριασμένα" στοιχεία των άλλων καρτών. Σιγουρα ειναι η χρεωστικη της Alphabank γιατι την αλλαξα πριν 3 μηνες και ειναι πλεον αναγλυφα τα στοιχεια και ο αριθμος καρτας. Η πειραιως νομιζω το ιδιο στυλ στην Χρεωστικη εγω εχω την κιτρινη οπου δεν ειναι αναγλυφα τα στοιχεια και ο αριθμος. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts