Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Aς μην το αναλυσουμε ξανα, το αν καποιος δν ξερει να χρησιμοποιει ενα πραγμα, δν φταιει το ιδιο το πραγμα...

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09.

Edited by Superuser
Γραφή SMS

Aς μην το αναλυσουμε ξανα, το αν καποιος δν ξερει να χρησιμοποιει ενα πραγμα, δν φταιει το ιδιο το πραγμα...

Συμφωνώ απόλυτα. Έχω 3 πιστωτικές κάρτες που τις χρησιμοποιώ επί καθημερινής βάσης και δεν έχω πληρώσει ποτέ 1 ευρώ τόκο. Αν ξέρεις να χρησιμοποιείς την πιστωτική, πραγματικά σου λύνει τα χέρια..

...;όχι δεν χρειάζεται ανάλυση. Η visa είναι απόλυτη, όταν κάνει λάθος εκείνη. Απλά δεν το παραδέχεται και με άλλες μεθόδους σε καβαλάει.

Σας έχει χρεώσει χωρίς να έχετα κάνει κάποια αγορά, η άλλες υπηρεσίες χωρίς παραστατικό? Δεν γίνεται σωστά? Επειδή είμαι παθών, και αφήστε τα περί σωστής χρήσης, αας λέω πάλι, μακρυάαα. Κάποτε , είχα κι εγώ την ίδια γνώμη με εσάς, και μάλιστα ενώ είχα όριο τις 700χιλ δρχ με χρέωσε 3 εκατ, μου έσβησε το 1,5, και για τα υπόλοιπα μου κατέσχεσε το σπίτι. Επαναλαμβάνω, χωρίς κανένα παραστατικό υπογεγραμμένο από εμένα, όχι ότι υπήρχε και αμφισβητώ την υπογραφή μου?? Τίποτε απολύτως

Επομένως δεν χρειάζεται ανάλυση. Εάν όμως έχει κάποιος λύση ευχαρίστως να την ακούσω.

ρε τι διαβαζουμε βραδιατικα...

δηλαδη εγω που εχω οριο 3.000 μπορουν να με χρεωσουν 13.000 ευρω?

τελικα στην ζωη τιποτα δεν ειναι απιθανο.

Edited by pexths
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα

Μιλάς για δραχμές φυσικά.

Λοιπόν για να μην υπάρχουν παραστατικά μιλάς για αναλήψεις από ΑΤΜ.

Αν σκεφτεί κανείς ότι το μηνιαίο όριο αναλήψεων δεν ήταν ποτέ πάνω από 1.000.000 , για να φτάσει να σε χρεώσει 3 θα πρέπει να πέρασαν 3 μήνες χωρίς να έχεις ειδοποιήση την τράπεζα.

Πολύ περιισότερο που είχες όριο 700.000 άρα χρειάστηκαν 4 μήνες.

Αν λοιπόν σου ήρθαν όλοι αυτοί οι λογαριασμοί και δεν διαμαρτυρήθηκες νωρίτερα, Συγνώμη που σου το λέω : Μακριά από τέτοιες συμπεριφορές και όχι μακρυά από την VISA.

Όσο αφορά την λύση να σου θυμίσω ότι έχουν περάσει 12 χρόνια που ξεκίνησε το Ευρώ... οπότε είναι λίγο αργά να σου υποδεικνύουμε λύσεις .

Επίσης έχω την εντύπωση ότι για ότι έγινε η τράπεζα σου είναι υπεύθηνη και όχι η VISA.

Καλύτερα λοιπόν να λές μακρυά από την ... τάδε τράπεζα.

Edited by Vasileios

Καλημέρα σε όλους.

Όταν κάνουμε ένα σενάριο δεν βγάζουμε συμπεράσματα.

Βασίλη από το σενάριο σου, δεν ισχύει τίποτε. Είναι όπως τα έγραψα, Η διαμαρτυρία μου έγινε άμεσα με το που πήρα τον λογαριασμό, και δεν αφορά αναλήψεις απο ΑΤΜ

Η τράπεζα δεν έχει να κάνει κάτι, η Βιζα είναι τελείως ξεχωριστό κομμάτι, και τότε κυκλοφορούσε μόνο η βιζα της Εμπορικής.

Καταλαβαίνω, ότι δεν γίνεται κατανοητό όπως στις περισσότερες περιπτώσεις που δεν το ζούμε οι ίδιοι.

Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Ένα δε από τα γελοία της υπόθεσης είναι ότι σε προηγούμενο χρόνο, και ενώ ήμουν στην Β. Ευρώπη, δεν μου πλήρωσε 1000 δρχ , επειδή είχα υπερβεί το όριο.... Μακριά λοιπόν από την βίζα και γενικότερα τις πιστωτικές, διότι ποτέ δεν ξέρεις ...

Και εσύ τί έκανες ; Υπερασπίστηκες τον εαυτό σου ; έδωσες την δουλειά σε δικηγόρο ; Τι είπαν τα δικαστήρια;

Είπα στην αρχή ότι έχουν τα δικά τους κόλπα και σε τελειώνουν.

Να συμφωνήσουμε ότι εδώ δεν είναι χώρος για περισσότερη εκθείαση των γεγονότων.

Να μείνουμε σε αυτά που έγραψα, και είναι όπως συνέβησαν. Δυστυχώς για μένα, και αποφυγή για τους υπόλοιπους

καταλαβαινεις πιστευω οτι τα οσα γραφεις και ο τροπος που αποφευγεις να απαντησεις σε συγκεκριμενες ερωτησεις προκαλουν περισσοτερο γελιο παρα ανησυχια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν μιλάει κάποιος για τότε που VISA έβγαζε μόνο η Εμπορική ..... τότε πραγματικά μπορεί να λέει ότι θέλει .

30 χρόνια πριν είναι πια αντικείμενο της Ιστορίας.

Ερώτηση :

Γνωρίζει κανείς αν στις κάρτες alpha bonus της alpha bank, οι 6 άτοκες που γίνονται για οφειλές στο δημόσιο προσμετρώνται στους bonus πόντους (1 ευρώ = 1 πόντος) ?

Ερώτηση :

Γνωρίζει κανείς αν στις κάρτες alpha bonus της alpha bank, οι 6 άτοκες που γίνονται για οφειλές στο δημόσιο προσμετρώνται στους bonus πόντους (1 ευρώ = 1 πόντος) ?

ναι παιρνεις κανονικα ποντους. σαν να κανεις αγορα απο καταστημα ειναι

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι παιρνεις κανονικα ποντους. σαν να κανεις αγορα απο καταστημα ειναι

Μάλιστα. Και η δυνατότητα πληρωμής μέσω 6 άτοκων δόσεων γίνεται με το Web banking ή πρέπει να πηγαίνω στο κατάστημα / παίρνω τηλέφωνο;

Μάλιστα. Και η δυνατότητα πληρωμής μέσω 6 άτοκων δόσεων γίνεται με το Web banking ή πρέπει να πηγαίνω στο κατάστημα / παίρνω τηλέφωνο;

μονο σε καταστημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

μονο σε καταστημα

Απίστευτη ταλαιπωρία. Η Πειραιώς και η eurobank έχουν τρόπο να το κάνεις μέσω Web. Απορώ πως η άλφα έχει μείνει τόσο πίσω.. Δώρον άδωρον λοιπόν..

Απίστευτη ταλαιπωρία. Η Πειραιώς και η eurobank έχουν τρόπο να το κάνεις μέσω Web. Απορώ πως η άλφα έχει μείνει τόσο πίσω.. Δώρον άδωρον λοιπόν..

αποστευτη ταλαιπωρια να πας μια φορα σε ενα καταστημα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

αποστευτη ταλαιπωρια να πας μια φορα σε ενα καταστημα?

Μια (τουλάχιστον) φορά το μήνα.. Κάθε δόση θα μπαίνει σε επιμέρους δόσεις...

Γεια σας είμαι καινούριος και για να μιν ανοίξο άλλο θεμα ας που τιν απορια μου εδώ πριν λιγες μερες έκανα αίτηση για μια πιστοτικη visa που είναι μόνο για το Ίντερνετ .αυτο που είθελα να μαθο ποιες είναι οι διαφορες με τις άλλες που μπορεις να πλιρονις και μαγαζιά, και ο δικι μου θα εχει τον τριψιφιο αριθμο που έχουν οι καρτες πισο για τιν αγορες οι είναι διαφορετικός ο τρόπος πληρωμης ας πούμε για το eBay περιμενο απάντηση και σιγνωμη αν σας κουρασα .

Γεια σας είμαι καινούριος και για να μιν ανοίξο άλλο θεμα ας που τιν απορια μου εδώ πριν λιγες μερες έκανα αίτηση για μια πιστοτικη visa που είναι μόνο για το Ίντερνετ .αυτο που είθελα να μαθο ποιες είναι οι διαφορες με τις άλλες που μπορεις να πλιρονις και μαγαζιά, και ο δικι μου θα εχει τον τριψιφιο αριθμο που έχουν οι καρτες πισο για τιν αγορες οι είναι διαφορετικός ο τρόπος πληρωμης ας πούμε για το eBay περιμενο απάντηση και σιγνωμη αν σας κουρασα .

Θα ήθελες αρχικά να αναφερθείς λίγο πιο συγκεκριμένα? Απο που αιτήθηκες αυτή την κάρτα? Μιλάς για πιστωτική ή προπληρωμένη άυλη κάρτα?

Ειναι offtopic αλλα λιγη ορθογραφια ρε παιδια. Εμενα δεν με κουρασαν οι ερωτησεις αλλα τα ορθρογραφικα λαθη Edited by TheBerliner

Απο συνεργατικό ίδρυμα απο Κύπρο είμαι η κάρτα είναι visa prepaid και συγνώμη για τα ορθογραφικά

Ωραία λοιπόν,μιλάς για προπληρωμένη κάρτα,το διαθεσίμο πόσο για αγορές/συναλλαγές θα είναι αυτό που εσύ θα έχεις φορτίσει,δεν είναι πιστωτική και δεν συμμετέχει σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων,ωστόσο στις ηλεκτρονικές συναλλαγές θα επιλέγεις πληρωμή μέσω πιστωτικής,όπου δεν υπάρχει επιπλέον επιλογή.Επίσης σε κρατήσεις ξενοδοχείων,μέσω Booking πχ με όρο εγγύηση στην κράτηση,θα πρέπει να έχεις φροντίσει να υπάρχει διαθέσιμο το διπλάσιο ποσό απο αυτό της κράτησης,ώστε να δεσμευτεί και θα αποδεσμευτεί αργότερα η εγγύηση..Γενικά θα μπορείς να την χρησιμοποιείς παντού στο Internet,η μόνη διαφορά με τα καταστήματα είναι ότι χρειάζονται το πλαστικό

Το αποτελεσμα του greeklish....