venoos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ευχαριστω πολυ παιδια και μια τελευταια ερωτηση αν γνωριζει καποιοσ απο skrill moneymasters στο ινρρνετ ηλεκτρονικο πορτοφολι μπορω να στειλω λεφτα εκει απο τον τραπεζικο μου λογαριασμο και πως Skrill moneybookers εννοεις μαλλον. Μπορεις να στειλεις μεσω χρεωστικης(εχει νομιζω ενα commision 2% αν θυμαμαι καλα).μπορεις και κατευθειαν απο το λογαριασμο σου σαν εμβασμα (αλλα θα φανει στη skrill σε μερικες μερες.ενω με χρεωστικη αμεσα) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolution10 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ευχαριστω μηπωσ γβωριζρισ τι διαδικασια για να στειλω απο την τραπεζα και οχι απο καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ευχαριστω μηπωσ γβωριζρισ τι διαδικασια για να στειλω απο την τραπεζα και οχι απο καρτα Mπαινεις skriil,διαλεγεις καταθεση,μετα απλο τραπεζικο εμβασμα (συμπληρωνεις ποσο) και μετα σε παει σε μια σελιδα οπου εχει τα στοιχεια της συναλλαγης (transaction) με ενα μοναδικο για σενα reference number.εκτυπωνεις τη σελιδα οπως ειναι ,πας στην τραπεζα σου και στελνεις τα λεφτα με εμβασμα στην τραπεζα που σου λεει.φροντιζεις ωστε αυτο το μοναδικο reference number να αναφερεται στο εμβασμα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolution10 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Χιλια ευχαριστω και μια τελευταια ερωτηση επειδη εχω προπληρωμενη και μογαριασμο στην πειραιωσ αν παρω κωδικουσ winbank μπορω μεσω ιντερνετ να μεταφερω χτηματα απο το λογαριασμο μ στην καρτα η πρεπξ να πηγαινω τραπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Χιλια ευχαριστω και μια τελευταια ερωτηση επειδη εχω προπληρωμενη και μογαριασμο στην πειραιωσ αν παρω κωδικουσ winbank μπορω μεσω ιντερνετ να μεταφερω χτηματα απο το λογαριασμο μ στην καρτα η πρεπξ να πηγαινω τραπεζα. Νασαι καλα. Εχω πειραιως αλλα προπληρωμενη ειχα κατι χρονια πριν και δεν καλοθυμαμαι. Θυμαμαι πως με κωδικους γινεται αυτο που λες αλλα θυμαμαι πως την ειχα παρατησει τη φαση της προπληρωμενης γιατι ειχε χρεωση κανα διευρο σε καθε φορτιση και δε συνεφερε. Αν θυμαμαι καλα... Παντως ειτε εχεις προπληρωμενη ειτε οχι το winbank λεει πολυ.... Πληρωνεις λογαριασμους,στελνεις εμβασματα κλπ κλπ Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolution10 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ναι χρεωνει οντωσ απλα θελω να την φορτιζω μεσω winbank και να μην τρεχω στα καταστηματα και δρν ξερω αν μπορω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ναι χρεωνει οντωσ απλα θελω να την φορτιζω μεσω winbank και να μην τρεχω στα καταστηματα και δρν ξερω αν μπορω; 99% απο,τι θυμαμαι ναι.γινεται. Περιμενε να πει και κανας αλλος Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ναι φορτίζει από τον λογαριασμό σου με την ανάλογη χρέωση βεβαίως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rakoyn Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εβγαλα σημερα στην πειραιως μια prepaid...Η διαδικασια ειναι οντος γρηγορη και σου δινουν την καρτα επιτοπου και ενεργοποιημενη...Βεβαια απ οτι ειχα διαβασει καπου εδω μεσα απλα πηγαινες με την ταυτοτητα..Αυτο δεν ισχυει καθως μου ζητησαν:Ταυτοτητα-λογαριασμο δεη-λογαριασμο τηλεφωνου-φορολογικη δηλωση τελευταιου ετους και αν εισαι Ελευθερος επαγγελματιας εναρξη στην εφορια εαν εισαι μισθωτος τη συμβαση σου η την προσληψη.Απο εκει και περα γνωριζει μηπως κανεις ποσες μερες θα κανει να γινει link με paypal η συγκεκριμενη καρτα?Γιατι εκανα την διαδικασια και τωρα λεει πρεπει να περιμενω εναν 4ψηφιο αριθμο.Γνωριζει μηπως κανεις τιποτα περισσοτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εβγαλα σημερα στην πειραιως μια prepaid...Η διαδικασια ειναι οντος γρηγορη και σου δινουν την καρτα επιτοπου και ενεργοποιημενη...Βεβαια απ οτι ειχα διαβασει καπου εδω μεσα απλα πηγαινες με την ταυτοτητα..Αυτο δεν ισχυει καθως μου ζητησαν:Ταυτοτητα-λογαριασμο δεη-λογαριασμο τηλεφωνου-φορολογικη δηλωση τελευταιου ετους και αν εισαι Ελευθερος επαγγελματιας εναρξη στην εφορια εαν εισαι μισθωτος τη συμβαση σου η την προσληψη.Απο εκει και περα γνωριζει μηπως κανεις ποσες μερες θα κανει να γινει link με paypal η συγκεκριμενη καρτα?Γιατι εκανα την διαδικασια και τωρα λεει πρεπει να περιμενω εναν 4ψηφιο αριθμο.Γνωριζει μηπως κανεις τιποτα περισσοτερο? Σε 3-4 μέρες πάρε τηλέφωνο στην τράπεζα να σου πει τον κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Αναμενόμενο,περίμενα να δώ σχετική ανακοίνωση..υπάρχουν αρκετά παρόμοια άρθρα λίγους μήνες νωρίτερα.Επίπλέον στο E-banking της Alpha έχει ξεχωριστά την επιλογή πληρωμές καρτών citibank,σαν να είναι απο την ίδια την alpha,όπως πρέπει να έγινε παλιότερα με τις κάρτες amex.Θα δείξει Yπαρχει κατι νεοτερο στην εξαγορα της Citibank GR απο Αlpha Bank? Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
log1 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) Παιδια μια ερωτηση, ειχα κανει πριν ενα μηνα στην Εθνικη αιτηση για ΕΘΝΟCASH. Αν και η καρτα εχει αποσταλλει στις 28/4 (συμφωνα με οσα μου ειπε αρμοδιος εκπροσωπος) η καρτα δεν εχει φτασει σπιτι (υποτιθεται οτι σε 10 εργασιμες την παραλαμβανεις απο τη μέρα υποβολης της αιτησης). Σε περιπτωση που περασει καιρος και δεν την παρω στα χερια μου τι μπορω να κανω; Γινεται να αιτηθω ξανα εκδοση της; Edited May 14, 2014 by log1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Παιδια μια ερωτηση, ειχα κανει πριν ενα μηνα στην Εθνικη αιτηση για ΕΘΝΟCASH. Αν και η καρτα εχει αποσταλλει στις 28/4 (συμφωνα με οσα μου ειπε αρμοδιος εκπροσωπος) η καρτα δεν εχει φτασει σπιτι (υποτιθεται οτι σε 10 εργασιμες την παραλαμβανεις απο τη μέρα υποβολης της αιτησης). Σε περιπτωση που περασει καιρος και δεν την παρω στα χερια μου τι μπορω να κανω; Γινεται να αιτηθω ξανα εκδοση της; Βεβαίως μπορείς να αιτηθείς ξανά την έκδοση της,ωστόσο για να μην ταλαιπωρηθείς,δες μήπως την παραλάβεις εντός των ημερών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolution10 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Παιδια μια ερωτηση Εχω πειραιως βιζα εχει οριο 3000 υπαρχει τροποσ να το αυξησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Παιδια μια ερωτηση Εχω πειραιως βιζα εχει οριο 3000 υπαρχει τροποσ να το αυξησω θα κανεις αιτηση σε ενα καταστημα και θα σου απαντησουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Από πιστωτικές που ανάλογα με τη χρήση τους δίνουν bonus σε καρτοκινητό οποιασδήποτε εταιρείας υπάρχει μόνο η Vodafone Citibank Mastercard; Με ενδιαφέρει μόνο για καρτοκινητό και όχι για συμβόλαιο ή σταθερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μόνο η vodafone citibank Καμμία άλλη δεν δίνει σε καρτοκινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Χρησιμοποιώ πάρα πολύ την χρεωστική ENTER VISA της ΑΛΦΑ. με πηραν τηλ για να μου στείλουν την χρεωστική alpha bonus american express. ψηνόμουν λίγο για bonus αλλά δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ευρέως η american express. μου κάνει εντύπωση που δεν μου είπαν για alpha bonus enter visa. για κάθε μέρα ειναι οκ η american express? Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Χρησιμοποιώ πάρα πολύ την χρεωστική ENTER VISA της ΑΛΦΑ. με πηραν τηλ για να μου στείλουν την χρεωστική alpha bonus american express. ψηνόμουν λίγο για bonus αλλά δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ευρέως η american express. μου κάνει εντύπωση που δεν μου είπαν για alpha bonus enter visa. για κάθε μέρα ειναι οκ η american express? οχι δεν ειναι. πολλα καταστηματα δεν δεχονται αμερικσν εξπρες. σου ειπαν οτι εχει 10 ευρω συνδρομη τον χρονο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 οχι δεν ειναι. πολλα καταστηματα δεν δεχονται αμερικσν εξπρες. σου ειπαν οτι εχει 10 ευρω συνδρομη τον χρονο? όχι δεν μου είπαν για 10 ευρό αλλά και στο site πού είδα νομίζω λένε 10 ευρό έξοδα απόκτησης της κάρτας όχι συνδρομή... οπότε αφού δεν παίζει πολύ η american express να την ακυρώσω και να πάω για bonus visa.... που να πάρω τηλ? customer care? η κάνα email... Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 όχι δεν μου είπαν για 10 ευρό αλλά και στο site πού είδα νομίζω λένε 10 ευρό έξοδα απόκτησης της κάρτας όχι συνδρομή... οπότε αφού δεν παίζει πολύ η american express να την ακυρώσω και να πάω για bonus visa.... που να πάρω τηλ? customer care? η κάνα email... Χρεωστική bonus visa δεν υπάρχει.. Μόνο πιστωτική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 όχι δεν μου είπαν για 10 ευρό αλλά και στο site πού είδα νομίζω λένε 10 ευρό έξοδα απόκτησης της κάρτας όχι συνδρομή... οπότε αφού δεν παίζει πολύ η american express να την ακυρώσω και να πάω για bonus visa.... που να πάρω τηλ? customer care? η κάνα email... 10 ευρω συνδρομη τον χρονο, για καθε χρονο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Μου την έβγαλαν κι εμένα τη χρεωστική bonus american express. Χρέωσαν συνδρομή 10 ευρώ παρόλο που δεν θυμόμουν να μου το είχαν πει από το τηλέφωνο. Μετέφερα κι εγώ τους 5000 πόντους που έδωσε στην πιστωτική bonus που έχω άνευ συνδρομής και ακύρωσα τη χρεωστική που έβγαλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Μου την έβγαλαν κι εμένα τη χρεωστική bonus american express. Χρέωσαν συνδρομή 10 ευρώ παρόλο που δεν θυμόμουν να μου το είχαν πει από το τηλέφωνο. Μετέφερα κι εγώ τους 5000 πόντους που έδωσε στην πιστωτική bonus που έχω άνευ συνδρομής και ακύρωσα τη χρεωστική που έβγαλαν. σε εμενα ανεφεραν για την συνδρομη. την εβγαλα και εκσνα ακριβως το ιδιο. ουσιαστικα αγορασα 5000 ποντους με 10 ευρω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Γινεται μεταφορα bonus ποντων μεταξυ των πιστωτικων; Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts