Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Μετά από 15 χρόνια στην Άλφα, περνάω στην Πειραιώς σταδιακά..... και εκεί στην Άλφα έχουν ξεφύγει σε πολλά....

Όσοι ενδιαφέρεστε για άνοιγμα λογαριασμού μισθοδοσίας, η Πειραιώς προσφέρει εκτός από προνομιακο επιτόκιο, και 1% μικρότερο επιτόκιο σε πιστωτική κάρτα....δηλαδή από το 17,5% της Άλφα, στο 15% της Πειραιώς.....

η λογικη λεει οτι δεν πρεπει να ενδιαφερει κανεναν το επιτοκιο μιας πιστωτικης καρτας. αν φτασεις στο σημειο να σε ενδιαφερει κατι δεν κανεις καλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

Μετά από 15 χρόνια στην Άλφα, περνάω στην Πειραιώς σταδιακά..... και εκεί στην Άλφα έχουν ξεφύγει σε πολλά....

Όσοι ενδιαφέρεστε για άνοιγμα λογαριασμού μισθοδοσίας, η Πειραιώς προσφέρει εκτός από προνομιακο επιτόκιο, και 1% μικρότερο επιτόκιο σε πιστωτική κάρτα....δηλαδή από το 17,5% της Άλφα, στο 15% της Πειραιώς.....

Η αδερφή μου δημόσιος υπάλληλος, με λογαριασμό μισθοδοσίας στην alpha, έκανε αίτηση για πιστωτική και δεν εγκρίθηκε. Να συμπλήρωσω ότι δεν είχε ποτέ πιστωτική ή κάποιο δάνειο, ούτε έχει μπει εγγυητής. Κι εγώ της λέω να πάει Πειραιώς, αλλά μεγάλο πράγμα η συνήθεια.

Εμένα έκανε τρεις βδομάδες για να εγκριθεί.Από βδομάδα θα την παραλάβω :)

Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της πειραιώς ή να πας μια βόλτα από το κατάστημα.

3 βδομάδες να εγκριθεί;και σε πήραν τηλέφωνο ;και αφού εγκριθικε ποσο Κάιρο για να ερθει η κάρτα;

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Η αδερφή μου δημόσιος υπάλληλος, με λογαριασμό μισθοδοσίας στην alpha, έκανε αίτηση για πιστωτική και δεν εγκρίθηκε. Να συμπλήρωσω ότι δεν είχε ποτέ πιστωτική ή κάποιο δάνειο, ούτε έχει μπει εγγυητής. Κι εγώ της λέω να πάει Πειραιώς, αλλά μεγάλο πράγμα η συνήθεια.

Θυμάμαι κάπου είχα διαβάσει στους όρους αίτησης πιστωτικής της alpha ότι μπορεί να κοινοποιήσει στον πελάτη τους λόγους απόρριψης μετά απο αίτημα του & εφόσον πληροί τα κριτήρια έκδοσης,να επιμείνει φυσικά.Το σύστημα δεν λειτουργεί σωστά,όπως έχω αναφέρει ξανά.Το ίδιο είχε γίνει και σε μένα,απορρίφθηκε και τέλος εκδόθηκε χρυσή.

Θυμάμαι κάπου είχα διαβάσει στους όρους αίτησης πιστωτικής της alpha ότι μπορεί να κοινοποιήσει στον πελάτη τους λόγους απόρριψης μετά απο αίτημα του & εφόσον πληροί τα κριτήρια έκδοσης,να επιμείνει φυσικά.Το σύστημα δεν λειτουργεί σωστά,όπως έχω αναφέρει ξανά.Το ίδιο είχε γίνει και σε μένα,απορρίφθηκε και τέλος εκδόθηκε χρυσή.

H ενημέρωση που είχαμε ήταν λόγω χαμηλού είσοδήματος :lol: :lol: :lol:

H ενημέρωση που είχαμε ήταν λόγω χαμηλού είσοδήματος :lol: :lol: :lol:

Τουλάχιστον γελοίος ο λόγος. Δηλ αν της έδιναν μία με χαμηλό όριο θα τους έπεφτε η μούρη; Αν επιτρέπεται για πόσο χαμηλό για να καταλάβουμε την λογική τους; Κάτω από 10k ;

Ι need a six month vacation, twice a year.

Έχω κανει αίτηση για την university visa της Πειραιώς και πριν απο ακριβως δυο βδομάδες πέρασα απο την τράπεζα και άφησα τα δικαιολογητικά.. Ποσο Κάιρο χρειαζεται για να εγγριθει;υπάρχει κάποιος τροπος να μάθω την εξελειξη της αίτησης;

Εμένα μου πήρε κοντά ένα μήνα να εγκριθεί και να την παραλαβω. Τι όρια βάζει τώρα η Πειραιώς;

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η Alpha μοιάζει δυσκοιλια στις κάρτες. Απέρριψε αίτηση για Aegean Visa με εισόδημα πάνω από 20Κ το χρόνο. Με ίδιο εισόδημα η εθνική έβγαλε κάρτα με 3.400 όριο

Σε ευχαριστώ για την απάντηση - θα έχω το νού μου για τις κάρτες τις Alpha λοιπόν. Αν έχεις υπόψη σου κάποια συγκεκριμένη ή κάποιο link να δω θα βοηθούσε πολύ, γιατί δεν έχω ιδέα από πιστωτικές.

edit: Βρήκα αυτή τη σελίδα, οπότε μάλλον είναι αυτό που λες.

Τη διαδικασία για τον αντιλογισμό της συνδρομής δεν την ξέρω, αλλά όταν θα έρθει η ώρα θα δω...

Όσον αφορά στο Booking.com, η πολιτική του είναι να χρησιμοποιούνται μόνο πιστωτικές κάρτες. Από ότι κατάλαβα, δεν μπορεί να γίνει pre-authorization με χρεωστική, και εκεί δημιουργείται το πρόβλημα, οπότε μάλλον είναι γενικότερο το θέμα και όχι του συγκεκριμένου ξενοδοχείου, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος. Η πληρωμή στο ξενοδοχείο κατά το check-out γίνεται και με χρεωστική ή μετρητά.

Θα σε ενημερώσω

Μέχρι 06/01/2014 η ιστοσελίδα της Alpha έγραφε τη δωρεάν συνδρομή για πάντα για κάρτες που θα εκδοθούν εως 31/12/2013 ( είχαν αφήσει την ενημέρωση που είχε λήξει)

10/01/2014 η ιστοσελίδα της Alpha έγραφε δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο,οπότε λέω αφαίρεσαν την παράταση ημερομηνιων και σήμερα 09/02/2014 βλέπω να γράφει δωρεάν συνδρομή για πάντα στις κάρτες που θα εκδοθούν εως 31/01/2014? :!::!:

Εμένα μου πήρε κοντά ένα μήνα να εγκριθεί και να την παραλαβω. Τι όρια βάζει τώρα η Πειραιώς;

Έχουν περάσει 2 βδομάδες νομιζω και ακόμα δεν έχω κάποια ενημέρωση...το οριο είναι έως 800 ευρω

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Μέχρι 06/01/2014 η ιστοσελίδα της Alpha έγραφε τη δωρεάν συνδρομή για πάντα για κάρτες που θα εκδοθούν εως 31/12/2013 ( είχαν αφήσει την ενημέρωση που είχε λήξει)

10/01/2014 η ιστοσελίδα της Alpha έγραφε δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο,οπότε λέω αφαίρεσαν την παράταση ημερομηνιων και σήμερα 09/02/2014 βλέπω να γράφει δωρεάν συνδρομή για πάντα στις κάρτες που θα εκδοθούν εως 31/01/2014? :!::!:

Πάρε αυτήν η οποία είναι Visa της ALPHA και είναι δωρεάν για πάντα ανεξαρτήτως ημερομηνίας.

http://www.alphabankcards.gr/Default.aspx?Tabid=313&xmid=255

Τουλάχιστον γελοίος ο λόγος. Δηλ αν της έδιναν μία με χαμηλό όριο θα τους έπεφτε η μούρη; Αν επιτρέπεται για πόσο χαμηλό για να καταλάβουμε την λογική τους; Κάτω από 10k ;

Πάνω από 10.000, είναι εκπαιδευτικός.

Έχουν περάσει 2 βδομάδες νομιζω και ακόμα δεν έχω κάποια ενημέρωση...το οριο είναι έως 800 ευρω

ε γυρω στις 3 βδομαδες θα εχεις ενημερωση. εμενα μου πηρε μηνα αλλα ειχαν τυχει και διακοπες στο ενδιαμεσο ;)

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

Το σύστημα δεν λειτουργεί σωστά,όπως έχω αναφέρει ξανά.Το ίδιο είχε γίνει και σε μένα,απορρίφθηκε και τέλος εκδόθηκε χρυσή.

Άντε να δεχτώ ότι το σύστημα δεν λειτουργεί σωστά. Ο υπάλληλος όταν έγραψε την επιστολή για το χαμηλό εισόδημα, δεν τσέκαρε τα στοιχεία?

Πάνω από 10.000, είναι εκπαιδευτικός.

Αυτό είναι χαμηλό εισόδημα; Στην Ελλάδα του 28% ανεργίας; Θα μας τρελάνουν;:wacko:

Εχουν ιδέα τι γίνεται εκεί έξω;

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αυτό είναι χαμηλό εισόδημα; Στην Ελλάδα του 28% ανεργίας; Θα μας τρελάνουν;:wacko:

Εχουν ιδέα τι γίνεται εκεί έξω;

Στην επιστολή που ήρθε ανέφερα ότι δεν σου βγάζουμε κάρτα για δική σου προστασία χα χα χα χα

η alpha για εμενα εχει γινει πολυ αντιπαθητικη τραπεζα.κατηργησε λεει το χαρτακι στις ουρες γιατι καθυστερουσαν την ουρα:mad:

οι επιστημονες μανατζερ τους εχουν καταλαβει οτι τωρα εχουν διπλασιο κοσμο με την εξαγορα της εμπορικης ,το κλεισιμο καταστηματων λογω συνχωνευσης και οι ουρες θα ειναι διπλασιες? με αποτελεσμα να ταλαιπωρειται ορθιος ο κοσμος.αυτο το υπεροπτικο στυλακι το ειχε γενικα αυτη η τραπεζα,αλλα τωρα το εχει παρακανει.

εχουν καταλαβει οτι υπαρχουν και δουλειες που πρεπει να πας στον γκισε? χ απο μενα σαυτην την τραπεζα.

ε γυρω στις 3 βδομαδες θα εχεις ενημερωση. εμενα μου πηρε μηνα αλλα ειχαν τυχει και διακοπες στο ενδιαμεσο ;)

ελπιζω αυτην την εβδομαδα να εχω καποια ενημερωση

είχα ενα λογαριασμο μισθοδοσίας στη eurobank παλιο και εχω να τον κινησω χρονια αν παω τωρα στη τραπεζα να τον ξαναενεργοποιησω θα με ζητησουν χαρτούρα?

είχα ενα λογαριασμο μισθοδοσίας στη eurobank παλιο και εχω να τον κινησω χρονια αν παω τωρα στη τραπεζα να τον ξαναενεργοποιησω θα με ζητησουν χαρτούρα?

λογικά ναι

Ταυτοτητα μονο....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

3 βδομάδες να εγκριθεί;και σε πήραν τηλέφωνο ;και αφού εγκριθικε ποσο Κάιρο για να ερθει η κάρτα;

Ναι τρεις εβδομάδες για την έγκριση.Μόλις σήμερα τους ήρθε η καρτούλα και την παρέλαβα.

Αύριο θα έρθει και το pin της κάρτας.

Το να στέλνουν την κάρτα πρώτα και το pin αργότερα γίνεται για λόγους ασφαλείας ή επειδή είναι μπάχαλο η μηχανοργάνωση της τράπεζας;

Edited by riki

Τώρα που έχουν μειωθεί τα επιτόκια, γιατί πληρώνω τα ίδια για το στεγαστικό μου δάνειο? Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να μειωθεί και αυτό το επιτόκιο.

Τα επιτοκια στα στεγαστικα καθοριζονται απο την ευρωπαικη τραπεζα. Πηγαινε ρωτησε στην Τραπεζα σου να σου πουν ακριβως τους ορους του στεγαστικου σου.

Ναι τρεις εβδομάδες για την έγκριση.Μόλις σήμερα τους ήρθε η καρτούλα και την παρέλαβα.

Αύριο θα έρθει και το pin της κάρτας.

Το να στέλνουν την κάρτα πρώτα και το pin αργότερα γίνεται για λόγους ασφαλείας ή επειδή είναι μπάχαλο η μηχανοργάνωση της τράπεζας;

για λογους ασφαλειας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα να ρωτήσω κάτι.

Όταν πάω να ερώτηση υπολοίπου για την κάρτα μου από ΑΤΜ μου βγάζει ένα Λογιστικό Υπόλοιπο και ένα Διαθέσιμο Υπόλοιπο.

Το Διαθέσιμο Υπόλοιπο αν έχω κάνει μία αγορά 10 ευρώ πριν από λίγο και δεν την έχω πληρώσει αμέσως θα μου το γράφει 1490 (αφού έχω πιστωτικό όριο 1500 ευρώ) και λίγο πολύ καταλαβαίνω τι είναι. Το Λογιστικό Υπόλοιπο μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς είναι;