xspy Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Εξαρτάται από ποιον έγιναν αν έγιναν από την τράπεζά σου ή τον έμπορο. Απο Τράπεζα,συναλλαγή σε ταμείο,ήθελα απλά να καλύψω τη μία απο τις 3 δόσεις της εφορίας ώστε να είναι ενήμερη τη μέρα που λήγει και αμέσως στη συνέχεια να καλύψω το ποσό στην κάρτα εφάπαξ.Πέρασαν το ποσό της μιας δόσης σε άτοκες :confused::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Στην Εθνική είναι δωρεάν; Με βολεύει καλύτερα από την Εμπορική στην οποία είμαι τώρα. Ο όρος δωρεάν δεν είναι σωστός.. Γιατί και στην alpha όταν λέμε ότι πρέπει να καταθέσεις 300 ευρώ.. δεν εννοούμε ότι είναι με χρέωση.. πας και τα κάνεις ανάληψη την επόμενη μέρα.. Δεν χρεώνεσαι τίποτα.. Στην εθνική πάντως για τον απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου ναι δεν ζητάνε να κάνεις κατάθεση τίποτα.. Αν είσαι καινούριος πελάτης στην εθνική ενημερώσου πρώτα για τα δικαιολογητικά που χρειάζεσαι http://www.nbg.gr/wps/wcm/connect/fa4c2bf8-c9dc-4511-872d-8cc04111bd7c/ΣΥΣΤΗΘΗΚΑΤΕ.pdf?MOD=AJPERES Απο Τράπεζα,συναλλαγή σε ταμείο,ήθελα απλά να καλύψω τη μία απο τις 3 δόσεις της εφορίας ώστε να είναι ενήμερη τη μέρα που λήγει και αμέσως στη συνέχεια να καλύψω το ποσό στην κάρτα εφάπαξ.Πέρασαν το ποσό της μιας δόσης σε άτοκες :confused::mad: Η πληρωμή φαίνεται ότι έγινε την ημέρα που χρεώθηκες.. Δηλαδή αν πλήρωσες την Δ1 από το εκκαθαριστικό που λήγει 31/08 με πιστωτική κάρτα στις 25/08 και το ποσό το έβαλες σε 3 άτοκες.. Στην εφορία θα φαίνεται ότι έχεις πληρώσει όλο το ποσό της Δόσης στις 25/08.. Και εσύ απλά το χρωστάς στην τράπεζα Αν θες επιβεβαίωσέ το και από τις οφειλές στο gsis με τους κωδικούς σου.. πας εκεί που λέει Προσωποποιημένη Πληροφόρηση και μετά Στοιχεία Οφειλών εκτός Ρύθμισης. Edited August 27, 2013 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Στην Εθνική είναι δωρεάν; Με βολεύει καλύτερα από την Εμπορική στην οποία είμαι τώρα. Αν σε ενδιαφέρει η έκδοση χρεωστικής κάρτας για πληρωμές σε καταστήματα και online, καλύτερα να μην μπλέξεις με τη Maestro (ΕΘΝΟCASH PLUS) που δίνει η Εθνική... διαδικτυακά δεν περνάει σχεδόν πουθενά και τα φυσικά καταστήματα που τη δέχονται για αγορές είναι ελάχιστα σε σχέση με αυτά που δέχονται Visa & Mastercard. Αυτά τουλάχιστον ίσχυαν τότε που την είχα δοκιμάσει εγώ - ίσως να έχει βελτιωθεί η κατάσταση τώρα... Edited August 27, 2013 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Η πληρωμή φαίνεται ότι έγινε την ημέρα που χρεώθηκες.. Δηλαδή αν πλήρωσες την Δ1 από το εκκαθαριστικό που λήγει 31/08 με πιστωτική κάρτα στις 25/08 και το ποσό το έβαλες σε 3 άτοκες.. Στην εφορία θα φαίνεται ότι έχεις πληρώσει όλο το ποσό της Δόσης στις 25/08.. Και εσύ απλά το χρωστάς στην τράπεζα Αν θες επιβεβαίωσέ το και από τις οφειλές στο gsis με τους κωδικούς σου.. πας εκεί που λέει Προσωποποιημένη Πληροφόρηση και μετά Στοιχεία Οφειλών εκτός Ρύθμισης. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Απλά ενώ είπα ακριβώς τι ήθελα να κάνω και με διαβεβαίωσαν ότι ήταν κατανοητό,το ποσό της Δ1 το πέρασαν σε 9 μήνες και δεν θέλω να έχω αυτου του είδους τη δέσμευση,αφού βασικά ήθελα πίστωση 01 μέρας και θα το κάλυπτα εφάπαξ αμέσως.Μπορώ να ζήτησω ωρίμανση δόσεων για τη συγκεκριμένη συναλλαγή ή θα χρειαστεί να γίνει μαζί με άλλη μια συναλλαγή που έχω και τελειώνει σε 3 μήνες? Απο το customer μέχρι τώρα, κάλεσα 2 φορές αλλά παραπέμπουν στο κατάστημα χωρίς σαφή απάντηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Δεν ξέρω. Αυτά μου είπαν από το support. Εμένα πάντως στον ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής της Anytime γράφει 708ΧΧ οπότε είμαι στην Ζημιών. Tην πλήρωσα σήμερα την Anytime. Στην Αlpha γράφει ότι είναι εκτελεσμένη. Πότε θα δουν τα χρήματα στην ασφάλεια; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Απλά ενώ είπα ακριβώς τι ήθελα να κάνω και με διαβεβαίωσαν ότι ήταν κατανοητό,το ποσό της Δ1 το πέρασαν σε 9 μήνες και δεν θέλω να έχω αυτου του είδους τη δέσμευση,αφού βασικά ήθελα πίστωση 01 μέρας και θα το κάλυπτα εφάπαξ αμέσως.Μπορώ να ζήτησω ωρίμανση δόσεων για τη συγκεκριμένη συναλλαγή ή θα χρειαστεί να γίνει μαζί με άλλη μια συναλλαγή που έχω και τελειώνει σε 3 μήνες? Απο το customer μέχρι τώρα, κάλεσα 2 φορές αλλά παραπέμπουν στο κατάστημα χωρίς σαφή απάντηση.. Kαλύτερα πέρνα απο κάποιο κατάστημα να στο κοιτάξουν επι τόπου. Για να μην τους μπλέκεις με τη λέξη ωρίμανση (που ούτε κι εγώ ξέρω τι σημαίνει σε πιστωτικές κάρτες), πές τους το απλά: "Έχω πληρώσει κάτι με 9 άτοκες δόσεις, θέλω να τις πληρώσω όλες μαζί και να ξεχρεωθεί η κάρτα. Να μην χρωστάω τίποτα." Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Απλά ενώ είπα ακριβώς τι ήθελα να κάνω και με διαβεβαίωσαν ότι ήταν κατανοητό,το ποσό της Δ1 το πέρασαν σε 9 μήνες και δεν θέλω να έχω αυτου του είδους τη δέσμευση,αφού βασικά ήθελα πίστωση 01 μέρας και θα το κάλυπτα εφάπαξ αμέσως.Μπορώ να ζήτησω ωρίμανση δόσεων για τη συγκεκριμένη συναλλαγή ή θα χρειαστεί να γίνει μαζί με άλλη μια συναλλαγή που έχω και τελειώνει σε 3 μήνες? Απο το customer μέχρι τώρα, κάλεσα 2 φορές αλλά παραπέμπουν στο κατάστημα χωρίς σαφή απάντηση.. Δεν υπάρχει χρέωση από όσο ξέρω. Δεν ξέρω αν διαφέρει σε κάποιες τράπεζες... Πάντως το καλύτερο που είχες να κάνεις αν πρόκειται για οφειλή από Φόρο Εισοδήματος ήταν να πληρωθεί σαν Ολικό προς την εφορία.. και να λάμβανες και την έκπτωση που δικαιούσαι αφού πληρώνεις άμεσα... και να τακτοποιούσες το ποσό σε 9 άτοκες με την τράπεζα.. Αλλά σε αυτή την περίπτωση η ταυτότητα πληρωμής είναι στο "Ο" ολικό ποσό. Το πολύ πολύ αν δεν ήθελες μεγάλη δέσμευση (9 άτοκες) θα μπορούσες να το περάσεις σε 3 άτοκες.. όσες είναι και οι δόσεις που κάνει η ΔΟΥ και επιπλέον να κερδίσεις και την έκπτωση και ε αυτή την περίπτωση.. Γιατί επέλεξες να κάνεις δόσεις μέσω εφορίας? Η μόνη περίπτωση που συμφέρει η δεύτερη περίπτωση είναι αν έχεις την πιστωτική και πληρώνεις την ελάχιστη και μένει υπόλοιπο κάθε μήνα. Αν κάνεις ολική εξόφληση σίγουρα σε συμφέρει ο παραπάνω τρόπος Σε κάθε περίπτωση και έτσι που το έκανες.. στην εφορία θα φαίνεται ότι έχει πληρωθεί η Δ1... οπότε δεν νομίζω ότι πρέπει να αγχώνεσαι να γίνει τώρα πολύ άμεσα.. Τσέκαρέ το σε κάθε περίπτωση και με τους κωδικούς σου που σου είπα και πριν. τώρα με την τράπεζα κανόνισε να σου βγάλει τις δόσεις και να στο περάσει εφάπαξ το ποσό. Edited August 27, 2013 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Kαλύτερα πέρνα απο κάποιο κατάστημα να στο κοιτάξουν επι τόπου. Για να μην τους μπλέκεις με τη λέξη ωρίμανση (που ούτε κι εγώ ξέρω τι σημαίνει σε πιστωτικές κάρτες), πές τους το απλά: "Έχω πληρώσει κάτι με 9 άτοκες δόσεις, θέλω να τις πληρώσω όλες μαζί και να ξεχρεωθεί η κάρτα. Να μην χρωστάω τίποτα." Δεν υπάρχει χρέωση από όσο ξέρω. Δεν ξέρω αν διαφέρει σε κάποιες τράπεζες... Πάντως το καλύτερο που είχες να κάνεις αν πρόκειται για οφειλή από Φόρο Εισοδήματος ήταν να πληρωθεί σαν Ολικό προς την εφορία.. και να λάμβανες και την έκπτωση που δικαιούσαι αφού πληρώνεις άμεσα... και να τακτοποιούσες το ποσό σε 9 άτοκες με την τράπεζα.. Αλλά σε αυτή την περίπτωση η ταυτότητα πληρωμής είναι στο "Ο" ολικό ποσό. Το πολύ πολύ αν δεν ήθελες μεγάλη δέσμευση (9 άτοκες) θα μπορούσες να το περάσεις σε 3 άτοκες.. όσες είναι και οι δόσεις που κάνει η ΔΟΥ και επιπλέον να κερδίσεις και την έκπτωση και ε αυτή την περίπτωση.. Γιατί επέλεξες να κάνεις δόσεις μέσω εφορίας? Η μόνη περίπτωση που συμφέρει η δεύτερη περίπτωση είναι αν έχεις την πιστωτική και πληρώνεις την ελάχιστη και μένει υπόλοιπο κάθε μήνα. Αν κάνεις ολική εξόφληση σίγουρα σε συμφέρει ο παραπάνω τρόπος Σε κάθε περίπτωση και έτσι που το έκανες.. στην εφορία θα φαίνεται ότι έχει πληρωθεί η Δ1... οπότε δεν νομίζω ότι πρέπει να αγχώνεσαι να γίνει τώρα πολύ άμεσα.. Τσέκαρέ το σε κάθε περίπτωση και με τους κωδικούς σου που σου είπα και πριν. τώρα με την τράπεζα κανόνισε να σου βγάλει τις δόσεις και να στο περάσει εφάπαξ το ποσό. Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Χθες εκανα αγορα μεσω ιντερνετ με πιστωτικη καρτα της αλφα μπανκ. Στην διαδικασια πληρωμης μου εβγαλε παραθυρακι για secure web το οποιο παρεκαμψα. Σημερα με πηρανε απο αλφα μπανκ και μου συνεστησαν να μην το ξαναπαρακαμψω για τη δικη μου ασφαλεια. Μου εκανε πολυ εντυπωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Δεν υπάρχει χρέωση από όσο ξέρω. Δεν ξέρω αν διαφέρει σε κάποιες τράπεζες... Πάντως το καλύτερο που είχες να κάνεις αν πρόκειται για οφειλή από Φόρο Εισοδήματος ήταν να πληρωθεί σαν Ολικό προς την εφορία.. και να λάμβανες και την έκπτωση που δικαιούσαι αφού πληρώνεις άμεσα... και να τακτοποιούσες το ποσό σε 9 άτοκες με την τράπεζα.. Αλλά σε αυτή την περίπτωση η ταυτότητα πληρωμής είναι στο "Ο" ολικό ποσό. Το πολύ πολύ αν δεν ήθελες μεγάλη δέσμευση (9 άτοκες) θα μπορούσες να το περάσεις σε 3 άτοκες.. όσες είναι και οι δόσεις που κάνει η ΔΟΥ και επιπλέον να κερδίσεις και την έκπτωση και ε αυτή την περίπτωση.. Γιατί επέλεξες να κάνεις δόσεις μέσω εφορίας? Η μόνη περίπτωση που συμφέρει η δεύτερη περίπτωση είναι αν έχεις την πιστωτική και πληρώνεις την ελάχιστη και μένει υπόλοιπο κάθε μήνα. Αν κάνεις ολική εξόφληση σίγουρα σε συμφέρει ο παραπάνω τρόπος Σε κάθε περίπτωση και έτσι που το έκανες.. στην εφορία θα φαίνεται ότι έχει πληρωθεί η Δ1... οπότε δεν νομίζω ότι πρέπει να αγχώνεσαι να γίνει τώρα πολύ άμεσα.. Τσέκαρέ το σε κάθε περίπτωση και με τους κωδικούς σου που σου είπα και πριν. τώρα με την τράπεζα κανόνισε να σου βγάλει τις δόσεις και να στο περάσει εφάπαξ το ποσό. Πλέον όλες οι ταυτότητες οφειλής είναι ο ίδιος κωδικός. Είτε βρίσκεται στη θέση Δ1 είτε στη θέση Ο. Απλά εσύ βάζεις όσα λεφτά θέλεις... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 2 ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει: (Alex0077?:p) Eχω 2 λογαριασμούς, μισθοδοσίας στην Alpha και ταμιευτηρίου στην θυγατρική της πλέον Εmporiki. 1) H κάρτα ανάληψης της Εμπορικής λήγει τον Οκτώβριο. Θα μου σταλεί χρεωστική Visa της Alpha άραγε; 2) Πότε θα ενοποιηθούν οι 2 τράπεζες ώστε να μπορώ να διαχειρίζομαι και την Εmporiki από το Alpha web banking? (ρητορικό ερώτημα:p) Κάπου μέσα γράφει ότι πρέπει να πάω να κάνω κάποια αίτηση αλλά δεν υπάρχει χρόνος τα πρωινά.:( Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 2 ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει: (Alex0077?:p) Eχω 2 λογαριασμούς, μισθοδοσίας στην Alpha και ταμιευτηρίου στην θυγατρική της πλέον Εmporiki. 1) H κάρτα ανάληψης της Εμπορικής λήγει τον Οκτώβριο. Θα μου σταλεί χρεωστική Visa της Alpha άραγε; 2) Πότε θα ενοποιηθούν οι 2 τράπεζες ώστε να μπορώ να διαχειρίζομαι και την Εmporiki από το Alpha web banking? (ρητορικό ερώτημα:p) Κάπου μέσα γράφει ότι πρέπει να πάω να κάνω κάποια αίτηση αλλά δεν υπάρχει χρόνος τα πρωινά.:( 1) Η κάρτα η καινούρια που θα 'ρθει θα είναι η χρεωστική της alpha bank. (Alpha Enter Visa) 2)Προς το παρον μόνο από εδώ https://ebank.emporiki.gr/EMPB_EBANKWeb2/ . Μέσα στο 2014 θα ενοποιηθεί και θα το βλέπεις και στο web banking της alpha. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakos82 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Χθες εκανα αγορα μεσω ιντερνετ με πιστωτικη καρτα της αλφα μπανκ. Στην διαδικασια πληρωμης μου εβγαλε παραθυρακι για secure web το οποιο παρεκαμψα. Σημερα με πηρανε απο αλφα μπανκ και μου συνεστησαν να μην το ξαναπαρακαμψω για τη δικη μου ασφαλεια. Μου εκανε πολυ εντυπωση. Κι εμένα έτσι συνέβη! Μάλιστα έμαθα και δεν ξέρω αν ισχύει ότι αν δεν δημιουργήσεις κωδικό για το secure web δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα για αγορές στο ίντερνετ πάνω από 3 φορές. Έτσι τον δημιούργησα μέσα από το site της alphabank. Δεν πήρε πάνω από 3 λεπτά διαβάζοντας και τους όρους. Φαντάζομαι ότι το πραττουν ώστε να είναι δύσκολη η χρήση της κάρτας από κάποιον άσχετο, με την ύπαρξη ενός επιπλέον κωδικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Κωδικό για secure web εννοείται τον κωδικό Verified by Visa και MasterCard SecureCode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakos82 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Δεν έχω κάνει άλλη αγορά και δεν γνωρίζω να σου πω αν είναι αυτό που λες. Όπως αναφέρει στο site είναι ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τις αγορές σας στο διαδίκτυο. http://www.alphabankcards.gr/?TabID=136&xmid=1553 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Κωδικό για secure web εννοείται τον κωδικό Verified by Visa και MasterCard SecureCode? ναι αυτο ειναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbabill Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 καλησπέρα στην παρέα.Βρήκα αυτό πίστευω ότι αξίζει. ρίξτε μια ματιά. Card Angel: Ο φύλακας άγγελος των πιστωτικών καρτών! http://www.digitallife.gr/card-angel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Καλημέρα παιδιά... επειδή χρειάζεται να πάρω ένα χαρτί από τη Marfin Egnatia και απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει πια,ξέρει μήπως κανείς σε πια τράπεζα απευθύνομαι?? Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Καλημέρα παιδιά... επειδή χρειάζεται να πάρω ένα χαρτί από τη Marfin Egnatia και απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει πια,ξέρει μήπως κανείς σε πια τράπεζα απευθύνομαι?? η Marfin απορροφηθηκε απο την CPB οποτε λογικα στην πειραιως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 η Marfin απορροφηθηκε απο την CPB οποτε λογικα στην πειραιως... αααα..πάρα πολύ ωραία...ευτυχώς έχουμε κατάστημα εδω στην περιοχή!!! έχω φάει τον κόσμο να ψάχνω και στο Google,στο τέλος μπερδεύτηκα...γιατί κάπου είδα και Laiki Bank,μετά Κύπρου.... οπότε θα πάω Πειραιώς να ρωτήσω!! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 αααα..πάρα πολύ ωραία...ευτυχώς έχουμε κατάστημα εδω στην περιοχή!!! έχω φάει τον κόσμο να ψάχνω και στο Google,στο τέλος μπερδεύτηκα...γιατί κάπου είδα και Laiki Bank,μετά Κύπρου.... οπότε θα πάω Πειραιώς να ρωτήσω!! Σε Πειραιώς και καλύτερα στα καταστήματα Πειραιώς που λένε απεξω "σημείο εξυπηρέτησης πελατών πρώην CPB BANK" Ηταν marfin , αργότερα έγινε Laiki και επειδη ειχαν ενα νομικό θεμα με το όνομα το έκανα CPB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Tην πλήρωσα σήμερα την Anytime. Στην Αlpha γράφει ότι είναι εκτελεσμένη. Πότε θα δουν τα χρήματα στην ασφάλεια; Απαντώ μόνος μου: 2 μέρες. :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. August 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 οσοι εχετε πιστωτικες της alpha bank μην ξεχασετε να απενεργοποιησετε τα sms alerts για καθε συναλλαγη. Απο 1η Σεπτεμβριου θα υπαρχει παγια χρεωση 1 ευρω ανα καρτα. Οι καφροι ακομα και τα εμαιλ αλερτς σε χρεωνουν. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Τις προάλλες δεν ήξερα και προσπάθησα να εγγράψω την Alpha Amex χρεωστική μου στο Google Wallet για να αγοράσω μία εφαρμογή. Αυτό για κάποιο λόγο μου χρέωσε 0.77€ χωρίς όμως να μπορέσω να κάνω κάτι άλλο. Από τότε φαίνεται στο λογαριασμό μου μία πρόβλεψη 0.77 προφανώς ανεπιτυχής. Και έχω Μικτό υπόλοιπο Χ και Διαθέσιμο υπόλοιπο Χ-0.77. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grogas Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 απο την εμπειρια σας, φοιτητικες university visa πειραιως εκδιδονται ευκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts