Alex0077 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Kαι να συμπλητώσω... ότι αυτό έγινε με τη συγκατάθεσή σου.. Εσύ του έδωσες την πιστωτική σου.. Δεν στην έκλεψε.. ούτε στην πήρε με το ζόρι.. Οπότε με άλλα λόγια συμφώνησες εσύ με αυτό.. Το αν είχατε συμφωνήσει να στα δώσει πίσω και το πότε δεν υπάρχει κάποια νομική κάλυψη από τη στιγμή που δεν υπογράψατε ένα συμφωνητικό.. κάτι.. Και πάλι βέβαια δεν νομίζω να έβγαζες άκρη.. Το λέει καθαρά στους όρους ότι η κάρτα είναι καθαρά προσωπική και η χρησιμοποίησή της πρέπει να γίνεται μόνο από τον κάτοχο. Αυτή είναι η άποψή μου.. Τώρα αν θες να ρωτήσεις και δικηγόρο κάντο.. Γιατί δεν προσπαθείς να τα πάρεις με άλλο τρόπο? Αφού λες ότι είναι πολύ καλός σου φίλος.. Οκ μπορεί να μην τα έχει τώρα όλα.. Αλλά γιατί δεν του προτείνεις μια συμφωνία να σου δίνει κάθε μήνα 50 ή 100 ευρώ πχ? Ή να στα δώσει με 2-3 δόσεις έστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadwar Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 γιατι λεει οτι δεν εχει χρηματα καθολου.ουτε δουλεια δεν εχει και ψαχνει τωρα! εχω εναν δικαστη που ειναι θειος μου.ουτε με "κονε" εχω ελπιδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 γιατι λεει οτι δεν εχει χρηματα καθολου.ουτε δουλεια δεν εχει και ψαχνει τωρα! εχω εναν δικαστη που ειναι θειος μου.ουτε με "κονε" εχω ελπιδες; πες του να ξεκινησει να πουλαει αυτα που πηρε για να μειωθει το ποσο. η να στα δωσει εσενα. δεν γινεται τιποτα αλλο.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 γιατι λεει οτι δεν εχει χρηματα καθολου.ουτε δουλεια δεν εχει και ψαχνει τωρα! εχω εναν δικαστη που ειναι θειος μου.ουτε με "κονε" εχω ελπιδες; Μα πως έδωσες ρε φίλε τη κάρτα σου γία τόσο μεγάλο ποσό; και σε φίλο που δεν είχε δουλεια;; και εντάξει αν ειχε μεγάλη ανάγκη ναι αλλά να λες για ψώνια ήταν εγκληματικό απο τη μεριά σου. Δε νομιζω να γίνει τιποτα και μπαμπας σου να ηταν ο δικαστης του αρειου παγου αφου συνεννεσες γι΄αυτο. Επίσης οι αγορές έγιναν χωρις τη δική σου παρουσια;; δε ζηταγαν ταυτοτητα; γιατι αν μπορουσες να στηριξεις οτι δεν υπεγραφες αλλα μετά από τοσο καιρό θεωρειτε οτι εχεις αποδεχτει τις συναλλαγές Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Μπορώ να μετατρέψω κάτι ξεχασμένα χαρτονομίσματα δραχμών σε ευρώ ακόμα και σήμερα στην Τράπεζα της Ελλάδος? Επίσης ξέρετε μήπως αυτό μπορώ να το κάνω και σε μια τράπεζα εμπορική ? πχ Εθνική Τράπεζα κτλ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Μπορώ να μετατρέψω κάτι ξεχασμένα χαρτονομίσματα δραχμών σε ευρώ ακόμα και σήμερα στην Τράπεζα της Ελλάδος? Επίσης ξέρετε μήπως αυτό μπορώ να το κάνω και σε μια τράπεζα εμπορική ? πχ Εθνική Τράπεζα κτλ ? Εγω λεω να τα κρατησεις γιατι μαλλον θα τα χρειαστεις συντομα. Sent from my ZTE-BLADE Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Εγω λεω να τα κρατησεις γιατι μαλλον θα τα χρειαστεις συντομα. Sent from my ZTE-BLADE Δεν είναι πολλά ώστε να τα κρατήσω. Μιλάμε για 30.000-50.000 δραχμές περίπου. Και δεν μπορώ να ελπίζω σε τέτοια σενάρια που λες. Εξάλλου αν δεν κάνω λάθος κάπου είχα δει ότι μέχρι τέλους του έτους μπορούμε να τα αλλάζουμε. Μετά δεν θα γίνεται (?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 μπορεις στην τραπεζα της Ελλαδος μεχρι τελος του χρονου. καλο θα ηταν να εχεις και μια ταυτοτητα μαζι σου. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros_k Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κάρτα ανάληψης συνδεδεμένη με λογαριασμό μισθoδοσίας στην Ελλάδα που μπορεί κάποιος να κάνει ανάληψη σε δολάρια στις ΗΠΑ χωρίς να πληρώνει προμήθεια (ή στην χειρότερη περίπτωση να χρεώνεται μόνο από την πλευρά του αμερικάνικου ATM); Κάποιος μου έχει πει για Citibank και 7 Eleven. Γνωρίζει κανείς τίποτα; Edited September 23, 2011 by Spiros_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Να ρωτησω κι εγω κατι βρε παιδια πολυ πιο απλο, διαβασα και μερικες απο τις 450 σελιδες αλλα για να μαι σιγουρος. Θελω να βγαλω μια χρεωστικη, εχω ακουσει οτι η πειραιως Visa debit ειναι καλη, τη θελω πιο πολυ για εταιρεια στηχοιματισμου, αγορες απο ιντερνετ. Προτεινετε καποια η εχετε κακη γνωμη για καποια; Κ τι διαφορες εχουν απο τραπεζα σε τραπεζα; Οτι σου κραταει προμηθεια πχ; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Εχω μια καρτα ΠΕΙΡΕΩΣ. Εαν πάω σε Ευρωπαϊκή χώρα, μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα για ανάλυψη μέσω ΑΤΜ; Εχει προμηθεια; Και απο ποια τραπεζα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Εχω μια καρτα ΠΕΙΡΕΩΣ. Εαν πάω σε Ευρωπαϊκή χώρα, μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα για ανάλυψη μέσω ΑΤΜ; Εχει προμηθεια; Και απο ποια τραπεζα; Αν αναφέρεσαι σε χρεωστική (και όχι πιστωτική) κάρτα, εδώ είναι οι χρεώσεις που ψάχνεις: http://www.piraeusbank.gr/ecPage.asp?id=298556&nt=96&lang=1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. October 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 χαιρετω το thread Εχω μια χρεωστικη cash card της Εμπορικης τραπεζας (Visa, με την ενδειξη electronic use only) αλλα οσες φορες εχω προσπαθησει να τη χρησιμοποιησω σε συναλλαγες στο ιντερνετ δεν γινεται αποδεκτη. Σε αντιθεση με τη visa χρεωστικη της alpha που ειναι παντου αποδεκτη. Καμια ιδεα? Χρειαζεται να καλεσω στη τραπεζα να ενεργοποιησω κατι; Η απλα ειναι μουφα η visa της εμπορικης τραπεζας? Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 χαιρετω το thread Εχω μια χρεωστικη cash card της Εμπορικης τραπεζας (Visa, με την ενδειξη electronic use only) αλλα οσες φορες εχω προσπαθησει να τη χρησιμοποιησω σε συναλλαγες στο ιντερνετ δεν γινεται αποδεκτη. Σε αντιθεση με τη visa χρεωστικη της alpha που ειναι παντου αποδεκτη. Καμια ιδεα? Χρειαζεται να καλεσω στη τραπεζα να ενεργοποιησω κατι; Η απλα ειναι μουφα η visa της εμπορικης τραπεζας? Η χρεωστική της Εμπορικής δεν γίνεται αποδεκτή για αγορές εξ αποστάσεως (και ιντερνετ). Δεν δίνουν όλες οι τράπεζες αυτή τη δυνατότητα στις χρεωστικές τους (κακώς βέβαια) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. October 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Η χρεωστική της Εμπορικής δεν γίνεται αποδεκτή για αγορές εξ αποστάσεως (και ιντερνετ). Δεν δίνουν όλες οι τράπεζες αυτή τη δυνατότητα στις χρεωστικές τους (κακώς βέβαια) Κριμα. Και μου εχουν μεινει 15 ευρω στο λογαριασμο της Εμπορικης :p Φανταζομαι για συναλλαγες σε καταστηματα (οχι online) θα γινεται δεκτη :confused: Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 ρε παιδια εκανα add μια credit card στο paypal Με την μορφυ 1234 5678 9χχχχχ δηλαδη δεν εβαλα - αναμεσα στις τετραδες,σωστα το εκανα ή ηθελε παυλες? δηλδ 1234-5678-χχχχ με ποιον τροπο πρεπει να την κανω add?εγω την εκανα με τον πρωτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Δεν υπάρχουν παύλες ανάμεσα στα νούμερα ( βλέπεις τίποτα παύλες πάνω στην κάρτα σου ; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 (edited) ρε παιδια εκανα add μια credit card στο paypal Με την μορφυ 1234 5678 9χχχχχ δηλαδη δεν εβαλα - αναμεσα στις τετραδες,σωστα το εκανα ή ηθελε παυλες? δηλδ 1234-5678-χχχχ με ποιον τροπο πρεπει να την κανω add?εγω την εκανα με τον πρωτο.. Εγώ δεν βάζω ούτε παύλες ούτε κενά, και την δέχεται κανονικά... Ο αριθμός της κάρτας σου είναι 16 ψηφία το ένα μετά το άλλο. Όπου το βλέπεις με κενά ή παύλες είναι μόνο για λόγους απεικόνισης και διευκόλυνσης του αναγνώστη Edited October 1, 2011 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Φανταζομαι για συναλλαγες σε καταστηματα (οχι online) θα γινεται δεκτη :confused: Το πιο πιθανό είναι όχι. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 ρε παιδια εκανα add μια credit card στο paypal Με την μορφυ 1234 5678 9χχχχχ δηλαδη δεν εβαλα - αναμεσα στις τετραδες,σωστα το εκανα ή ηθελε παυλες? δηλδ 1234-5678-χχχχ με ποιον τροπο πρεπει να την κανω add?εγω την εκανα με τον πρωτο.. Aν σου απάντησε θετικά είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 την εχει κανει add απλα δεν την εχω κανει confirm περιμενω να μου χρεωσει το 1,5 euro για να δω το 4ψηφιο pin.μου λεει οτι ι καρτα χ-1234 εγινε add απλα περιμενω τωρα για confirm θα ειμαι οκ νομιζω...ποσες μερες περνει για την χρεωση του 1,5 euro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Κριμα. Και μου εχουν μεινει 15 ευρω στο λογαριασμο της Εμπορικης :p Φανταζομαι για συναλλαγες σε καταστηματα (οχι online) θα γινεται δεκτη :confused: Σε φυσικά καταστήματα ναι, τη δέχονται κανονικά. Σε ηλεκτρονικά καταστήματα και αγορές μεσω τηλεφώνου δεν κάνει Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. October 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Το πιο πιθανό είναι όχι. αν και μου απαντησε ο nucleogenesis ηδη. Οχι με πια λογικη? Το λογοτυπο της visa το εχω πανω εκτυπωμενο για μόστρα? :lol: Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 ρε παιδια εκανα add την καρτα μου στο paypal στις 30 του μηνος και ακομα δεν μ εχει χρεωθει το 1,5 euro. We made a €1.50 EUR or equivalent charge to your card on Sep 30, 2011. ποσες μερες κανει περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 αν και μου απαντησε ο nucleogenesis ηδη. Οχι με πια λογικη? Το λογοτυπο της visa το εχω πανω εκτυπωμενο για μόστρα? :lol: Το ότι είναι visa δε σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις αγορές από internet.. Επικρατεί αυτή η λάθος αντίληψη όπως και visa=πιστωτική.. Η visa είναι σαν "μάρκα" καρτών μπορούμε να πούμε όπως είναι και η mastercard, maestro κτλ. Το αν θα γίνεται δεκτή για αγορές από απόσταση το καθορίζει η τράπεζα που ανήκει αυτή η κάρτα. Πήγαινε στο ταμείο να τα πάρεις και βάλτα σε άλλη κάρτα σίγα... (από ATM δε μπορείς) ρε παιδια εκανα add την καρτα μου στο paypal στις 30 του μηνος και ακομα δεν μ εχει χρεωθει το 1,5 euro. We made a €1.50 EUR or equivalent charge to your card on Sep 30, 2011. ποσες μερες κανει περιπου? Εμένα αμέσως έγινε η χρέωση νομίζω.. Κάνε υπομονή και αύριο που είναι εργάσιμη μήπως επειδή ήταν και ΣΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts