ladybirda Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 (edited) Οπότε αντί να πληρώνω απευθείας το λογαριασμό, πληρώνω το λογαριασμό της πιστωτικής. Αν αυτό γίνεται εμπρόθεσμα είναι οκ! Δεν υπάρχει κάποιος άλλος κίνδυνος στη σύνδεση του λογαριασμού με τη πιστωτική έτσι; Επίσης, η έκπτωση 1 ευρώ ή μεγαλύτερη ισχύει από κάποιο συγκεκριμένο ποσό λογαριασμού και πάνω ή για ότι να ναι; Έχει συνδρομή; Edited August 2, 2011 by ladybirda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Αν ξοδέψεις από 0.01-99.99 θα πάρεις 1 ευρώ (σε καρτοκινητό 1,23) Από 100 ευρώ - 149.99 2 ευρώ από 150-199.99 3 ευρώ ..... και τα λοιπά μέχρι 40 ευρώ. (2000 συναλλαγές ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Ο λογαριασμός της πιστωτικής κάρτας δεν εκδίδεται πάντα την ήδια ημερομηνία? Την προηγούμενη φορά εκδόθηκε 29/6 και τώρα 31/7 γράφει. Η ημερομηνία που μετράει είναι η εργάσιμη μέρα κάθε μήνα και εάν πέφτει σαββατοκύριακο, αργία ή κουτσός μήνας (φεβρουάριος) μπορεί να δεις + - 3 μέρες διαφορά στην ημερομηνία. Έχω τις πιστωτικές της ΑΤΕ. Στις πληρωμές μου εδώ και χρόνια είμαι τυπικότατη.Πληρώνω όλο το ποσό του λογαριασμού που έρχεται κάθε μήνα...και ενημερώνομαι 2-3 φορές την εβδομάδα τηλεφωνικά για την κίνηση του λογαριασμού γενικά. Προχθές λοιπόν την Παρασκευή το πρωί σε μια τέτοια προσπάθει ενημέρωσης...ανακάλυψα πως έγιναν αγορές online σε Ιταλική εταιρεία εν αγνοία μου ύψους 4.300 περίπου ευρώ. Άρχισα να τρέμω από τον πανικό μου. (Το υπόλοιπο οφειλόμενο ποσό που είχα εγώ προς πληρωμή δεν ήταν καλά καλά 900 ευρώ). Τρελάθηκα...Πήρα τηλέφωνα...πήγα στην πλησιέστερη Αγροτική, όπου μου είπαν να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγών και με διαβεβαίωσαν πως όλα θα τακτοποιηθούν. Παρακαλώ,,,μήπως γνωρίζει από πείρα κανείς από σας τι ακριβώς γίνεται και πως τακτοποιείται ένα τέτοιο θέμα; Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε όλοι μας είναι ΤΡΕΛΟ να αναγκάζεσαι να πληρώνεις εσύ για τέτοια αδικία!!! Θα σας ήμουν ευγνώμων αν με διαφωτίζατε με κάποιο τρόπο.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Ευτυχώς οι τράπεζες έχουν καλά αντανακλαστικά σε αυτό το θέμα και κατά πάσα πιθανότητα (εάν δεν υπέγραψες κάπου χωρίς να το καταλάβεις) είσαι ΟΚ. Θα πρέπει να σκεφτείς όμως πώς διέρρευσαν τα στοιχεία της κάρτας σου για να μην το ξαναπάθεις. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Ο λογαριασμός της πιστωτικής κάρτας δεν εκδίδεται πάντα την ήδια ημερομηνία? Την προηγούμενη φορά εκδόθηκε 29/6 και τώρα 31/7 γράφει. Στις δύο κάρτες που έχω πάντα την ίδια ημερομηνία. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 (edited) Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα. Μου έστειλε γράμμα η τράπεζα Πειραιώς λέγοντάς μου ότι έχει προβεί σε νομικές ενέργειες προκειμένου να εισπράξει ολόκληρο το ποσό της πιστωτικής κάρτας. Την είχα αφήσει απλήρωτη 5 μήνες λόγο αδυναμίας. Τώρα τι μπορώ να κάνω? Είμαι για φυλακή? Να ετοιμάσω τα ρούχα? Πόσο είναι το χρέος σου αν επιτρέπεται? Φυλακή για μικρο χρέος πιστωτικής δεν έχω ακούσει ποτέ.. Το να μπλέξεις με δικαστήρια κτλ είναι πιθανό όμως.. Οπότε και εγώ θα σου λεγα να πληρώνεις οπωσδήποτε τις ελάχιστες δόσεις και να κάνεις διακανονισμό με την τράπεζα για την εξόφλησή του... 3% δεν είναι? Σιγά το ποσό.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το άφηνες... Στις δύο κάρτες που έχω πάντα την ίδια ημερομηνία. Σε μία vodafone visa που έχω , ενώ τον πρώτο μήνα εκδόθηκε 29, αυτόν τον μήνα εκδόθηκε 31 :confused: Οπότε αντί να πληρώνω απευθείας το λογαριασμό, πληρώνω το λογαριασμό της πιστωτικής. Αν αυτό γίνεται εμπρόθεσμα είναι οκ! Δεν υπάρχει κάποιος άλλος κίνδυνος στη σύνδεση του λογαριασμού με τη πιστωτική έτσι; Επίσης, η έκπτωση 1 ευρώ ή μεγαλύτερη ισχύει από κάποιο συγκεκριμένο ποσό λογαριασμού και πάνω ή για ότι να ναι; Έχει συνδρομή; Kι εγώ έχω αυτήν την κάρτα όπως είπα και την έβγαλα πρόσφατα (τέλη Μαϊου) Δεν υπάρχει κάποιος άλλος κίνδυνος μη φοβάσαι. Μην ξεχάσεις όμως ότι δεν αρκεί να δηλώσεις το κινητό σου στην τράπεζα..Πρέπει να πας σε ένα κατάστημα vodafone και να κάνεις από εκεί την αλλαγή στην εξόφληση του λογαριασμού από την πιστωτική και να το επιβεβαιώσεις και στο 13830 ότι όντως ενεργοποιήθηκε και απο εκεί η έκπτωση μέσω της visa vodafone. Συνδρομή όχι δεν έχει. Είναι δωρεάν για πάντα αλλά.. πρόσεξε γιατί στην προσυμβατική ενημέρωση καρτών θα σου λέει ότι η συνδρομή είναι 14 ευρώ αν δεν κάνω λάθος... Παρ όλα αυτά αυτοί θα σου πούνε ότι είναι δωρεάν για πάντα.. Μην ξεχάσεις όμως όταν κάνεις την αίτηση και εγκριθεί και παρεις την κάρτα στα χέρια σου να τους ζητήσεις και ένα έγγραφο που να γνωστοποιεί ότι η κάρτα είναι δωρεάν για πάντα (για να μην έχεις τυχόν μπλεξίματα... ποτέ δεν ξέρεις) Κάτι άλλο... Με την prepaid card της Τράπεζας Κύπρου μπορώ να γραφτώ στο internet banking της? Επίσης μπορώ να κάνω έμβασμα ή να μεταφέρω τα λεφτά σε λογαριασμό ταμιευτηρίου? Τέλο, πόσο στοιχίζει η ανάληψη αν θέλω να κάνω? Έχει κάποια προμήθεια? Edited August 2, 2011 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Είναι δυνατόν για χρέος 22.40€ να πληρώνεις 0.38€ τόκο; Ετυχε και έπεσε στα χέρια μου ο λογαριασμός της πιστωτικής της μητέρας μου και έπαθα ΣΟΚ. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Είναι δυνατόν για χρέος 22.40€ να πληρώνεις 0.38€ τόκο; Ετυχε και έπεσε στα χέρια μου ο λογαριασμός της πιστωτικής της μητέρας μου και έπαθα ΣΟΚ. :blink: Αν το επιτόκιο είναι 20% περίπου ναι.. Αν δεν κάνω λάθος υπολογίζεται 22,40*0,20=4,48/12=0,37 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Υπάρχει κάποιος με πιστωτική κάρτα eurobank και e-banking? Έχω 2 ερωτήσεις: Μπορούμε να μειώσουμε το όριο της πιστωτικής κάρτας μέσα από το e-banking (?) ή θα πρέπει να κάνω τηλέφωνο στο europhone? Γιατί μέσα στο site δεν βρήκα κάτι εμφανές. Στις ειδοποιήσεις στο e-banking για την πιστωτική κάρτα βλέπω τις επιλογές ανά μέρα/ εβδομάδα/ μήνα. Δεν βλέπω ανά κίνηση. Αν βάλω ανά μέρα είναι το ίδιο (?) ή θα με ζαλίζουν ακόμα και αν δεν υπάρχει κίνηση στην κάρτα? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Υπάρχει κάποιος με πιστωτική κάρτα eurobank και e-banking? Έχω 2 ερωτήσεις: Μπορούμε να μειώσουμε το όριο της πιστωτικής κάρτας μέσα από το e-banking (?) ή θα πρέπει να κάνω τηλέφωνο στο europhone? Γιατί μέσα στο site δεν βρήκα κάτι εμφανές. Στις ειδοποιήσεις στο e-banking για την πιστωτική κάρτα βλέπω τις επιλογές ανά μέρα/ εβδομάδα/ μήνα. Δεν βλέπω ανά κίνηση. Αν βάλω ανά μέρα είναι το ίδιο (?) ή θα με ζαλίζουν ακόμα και αν δεν υπάρχει κίνηση στην κάρτα? 1. Τηλ. στο Europhone 2. Βάλε ανά ημέρα. Στο ΤΕΛΟΣ της ημέρας θα πάρεις αναφορά για τις κινήσεις σου και ΟΧΙ δυστυχώς την στιγμή της χρέωσης. Χωρίς κίνηση δεν παίρνεις μηνύματα... Αναφορά τη στιγμή της χρέωσης δίνει η Winbank :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 1. Τηλ. στο Europhone 2. Βάλε ανά ημέρα. Στο ΤΕΛΟΣ της ημέρας θα πάρεις αναφορά για τις κινήσεις σου και ΟΧΙ δυστυχώς την στιγμή της χρέωσης. Χωρίς κίνηση δεν παίρνεις μηνύματα... Αναφορά τη στιγμή της χρέωσης δίνει η Winbank :) Παντως στην χρεωστική της η eurobank και τονίζω το "χρεωστική" στέλνει τα alerts τη στιγμή της χρέωσης. Τωρα για πιστωτική έχουμε κάνει αίτηση, αλλά δεν την έχω παραλάβει ακόμα για να δοκιμάσω κι εγώ... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 2. Βάλε ανά ημέρα. Στο ΤΕΛΟΣ της ημέρας θα πάρεις αναφορά για τις κινήσεις σου και ΟΧΙ δυστυχώς την στιγμή της χρέωσης. Χωρίς κίνηση δεν παίρνεις μηνύματα... Το έχεις τσεκάρει και με την Τράπεζα - Europhone? Το περίεργο είναι ότι όταν παρέλαβα την πιστωτική και έκανα την πρώτη χρέωση τότε μου ήρθε μήνυμα ακριβώς μετά την στιγμή της χρέωσης. Και λέω: "ωραία θα μου έρχεται sms σε κάθε κίνηση" Αλλά αυτό έγινε όμως μόνο την πρώτη φορά. Μετά δεν μου έστελναν μηνύματα καθόλου.. Παντως στην χρεωστική της η eurobank και τονίζω το "χρεωστική" στέλνει τα alerts τη στιγμή της χρέωσης. Τωρα για πιστωτική έχουμε κάνει αίτηση, αλλά δεν την έχω παραλάβει ακόμα για να δοκιμάσω κι εγώ... Prepaid από τη eurobank έχω και εγώ αλλά δεν έχω δοκιμάσει να βάλω alert. Θα το τσεκάρω. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 1. Τηλ. στο Europhone 2. Βάλε ανά ημέρα. Στο ΤΕΛΟΣ της ημέρας θα πάρεις αναφορά για τις κινήσεις σου και ΟΧΙ δυστυχώς την στιγμή της χρέωσης. Χωρίς κίνηση δεν παίρνεις μηνύματα... Αναφορά τη στιγμή της χρέωσης δίνει η Winbank :) Και η citibank με το alerts. Κάνω μια αγορά και μετά από 5 δευτερόλεπτα μου ρχεται sms και e-mail με το ποσό της χρέωσης και το όνομα του έμπορου. Πολύ βολικό και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. --- - Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Εκανα μια αγορα απο Αγγλια με χρεωστικη απο Πειραιως, η οποια ηταν 223 ευρω. Μαζι με αυτο μου ηρθε και μια χρεωση που ειδα απο e-banking, στα 4,57 ευρω και γραφει ΠΡΟΜ.ΣΥΝΑΛ.ΑΓΟΡΑΣ. Παλιοτερα δεν ειχα καμια εξτρα χρεωση απο αγορα εξωτερικου.. αυτο μου εγινε και σε αλλη αγορα μικροτερη, απο αλλο καταστημα παλι απο Αγγλια, οπου απ'οτι καταλαβα αυτο το κερατιατικο παει αναλογικα με το ποσο που ξοδεψα. Ειναι νομιμη αυτη η εξτρα χρεωση? Ως τι δικαιολογειται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 (edited) Εκανα μια αγορα απο Αγγλια με χρεωστικη απο Πειραιως, η οποια ηταν 223 ευρω. Μαζι με αυτο μου ηρθε και μια χρεωση που ειδα απο e-banking, στα 4,57 ευρω και γραφει ΠΡΟΜ.ΣΥΝΑΛ.ΑΓΟΡΑΣ. Παλιοτερα δεν ειχα καμια εξτρα χρεωση απο αγορα εξωτερικου.. αυτο μου εγινε και σε αλλη αγορα μικροτερη, απο αλλο καταστημα παλι απο Αγγλια, οπου απ'οτι καταλαβα αυτο το κερατιατικο παει αναλογικα με το ποσο που ξοδεψα. Ειναι νομιμη αυτη η εξτρα χρεωση? Ως τι δικαιολογειται? Δε νομίζω να έχει να κάνει με το ύψος του ποσού... σε ταξίδι μου στην Τσεχία πριν από ένα μήνα αγόρασα κάτι αξίας περίπου 9 ευρώ (αλλά σε κορώνες Τσεχίας) και με χρέωσε ΠΡΟΜ.ΣΥΝΑΛ.ΑΓΟΡΑΣ. 0,16 ευρώ. Την επόμενη ημέρα στο αεροδρόμιο πήρα κάτι να φάω με περίπου 13 ευρώ (αλλά σε ελβετικά φράγκα), επέλεξα να πληρώσω σε ευρώ με την ισοτιμία που έβγαλε η απόδειξη και δεν εμφανίστηκε καμία επιπλέον χρέωση. Ίσως έχει να κάνει με το κατάστημα ή με την μετατροπή του ποσού σε Ευρώ, δεν μπορώ να καταλάβω... Edited August 6, 2011 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Εκανα μια αγορα απο Αγγλια με χρεωστικη απο Πειραιως, η οποια ηταν 223 ευρω. Μαζι με αυτο μου ηρθε και μια χρεωση που ειδα απο e-banking, στα 4,57 ευρω και γραφει ΠΡΟΜ.ΣΥΝΑΛ.ΑΓΟΡΑΣ. Παλιοτερα δεν ειχα καμια εξτρα χρεωση απο αγορα εξωτερικου.. αυτο μου εγινε και σε αλλη αγορα μικροτερη, απο αλλο καταστημα παλι απο Αγγλια, οπου απ'οτι καταλαβα αυτο το κερατιατικο παει αναλογικα με το ποσο που ξοδεψα. Ειναι νομιμη αυτη η εξτρα χρεωση? Ως τι δικαιολογειται? Είναι 2 % προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος, δες εδώ: http://www.piraeusbank.gr/ecPage.asp?id=298553&lang=1&nt=96&from=links&tid=297656&fromsearch=297656&sid= Προς το παρόν, οι μόνες χρεωστικές που δεν εχουν αυτή την προμήθεια, είναι της Hsbc και Marfin Egnatia Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 αν εχω χρεωσει ολο το πιστωτικο οριο και το εχω βαλει να το πληρωνω σε δοσεις, μπορω να χρεωνω και αλλο την καρτα; (πιστωτικο οριο - δοση= υπολοιπο χρεωσης) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Δε νομίζω να έχει να κάνει με το ύψος του ποσού... σε ταξίδι μου στην Τσεχία πριν από ένα μήνα αγόρασα κάτι αξίας περίπου 9 ευρώ (αλλά σε κορώνες Τσεχίας) και με χρέωσε ΠΡΟΜ.ΣΥΝΑΛ.ΑΓΟΡΑΣ. 0,16 ευρώ. Την επόμενη ημέρα στο αεροδρόμιο πήρα κάτι να φάω με περίπου 13 ευρώ (αλλά σε ελβετικά φράγκα), επέλεξα να πληρώσω σε ευρώ με την ισοτιμία που έβγαλε η απόδειξη και δεν εμφανίστηκε καμία επιπλέον χρέωση. Ίσως έχει να κάνει με το κατάστημα ή με την μετατροπή του ποσού σε Ευρώ, δεν μπορώ να καταλάβω... Είναι 2 % προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος, δες εδώ: http://www.piraeusbank.gr/ecPage.asp?id=298553&lang=1&nt=96&from=links&tid=297656&fromsearch=297656&sid= Προς το παρόν, οι μόνες χρεωστικές που δεν εχουν αυτή την προμήθεια, είναι της Hsbc και Marfin Egnatia Μαλιστα.. θα μπορουσα να επιλεξω στα sites που ψωνισα την μετατροπη κατευθειαν σε ευρω αντι για λιρες, αλλα την μετατροπη την εκανε με αρκετη διαφορα προς το συμφερον του site. Και προτιμησα την μετατροπη να την κανει η τραπεζα, αλλα δεν ειχα δει παλιοτερα αυτη την εξτρα χρεωση, συνηθως υπηρχε μεσα στο συνολικο ποσο με μικρη αποκλιση απο οταν το εβγαζα εγω μεσω http://www.xe.com. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Πρόσφατα έκανα μία αγορά σε ένα καζίνο online από μία κάρτα alpha bank enter visa χρεωστική που έχω.. Το ποσό που κατέθεσα στο καζίνο από την χρεωστική κάρτα ήταν 10 ευρώ. Μετά βλέπω στο internet banking ότι έχουν δεσμευμένο το ποσό 10,43 ευρώ. Παίρνω την τράπεζα και μου λένε ότι σε χώρες εκτός Ευροζώνης χρεώνουν ένα ποσοστό του ποσού που που αγοράζεις κάτι από την κάρτα. Και σε ερώτηση αν πχ ένω στον λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη η κάρτα ακριβώς 10 ευρώ και θέλω να κάνω μία αγορά 10 ευρώ δεν θα πραγματοποιηθεί ακριβώς για αυτό. Το ποσό το έξτρα στο αποδεσμεύουν όταν η εταιρία πάρει τα λεφτά. Πολύ κουλό μου φάνηκε αυτό.. Και πέρα από αυτό είχα ακούσει ότι η alpha bank μπλοκάρει από τις χρεωστικές τουλάχισον τα καζίνο ενώ εγώ την χρησιμοποίησα κανονικά στο william hill. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Πρόσφατα έκανα μία αγορά σε ένα καζίνο online από μία κάρτα alpha bank enter visa χρεωστική που έχω.. Το ποσό που κατέθεσα στο καζίνο από την χρεωστική κάρτα ήταν 10 ευρώ. Μετά βλέπω στο internet banking ότι έχουν δεσμευμένο το ποσό 10,43 ευρώ. Παίρνω την τράπεζα και μου λένε ότι σε χώρες εκτός Ευροζώνης χρεώνουν ένα ποσοστό του ποσού που που αγοράζεις κάτι από την κάρτα. Και σε ερώτηση αν πχ ένω στον λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη η κάρτα ακριβώς 10 ευρώ και θέλω να κάνω μία αγορά 10 ευρώ δεν θα πραγματοποιηθεί ακριβώς για αυτό. Το ποσό το έξτρα στο αποδεσμεύουν όταν η εταιρία πάρει τα λεφτά. Πολύ κουλό μου φάνηκε αυτό.. Και πέρα από αυτό είχα ακούσει ότι η alpha bank μπλοκάρει από τις χρεωστικές τουλάχισον τα καζίνο ενώ εγώ την χρησιμοποίησα κανονικά στο william hill. η αλφα μπανκ δεν μπλοκαρει καμια συναλλαγη ηλεκτρονικου τζογου. οποιος ισχυριστηκε κατι τετοιο ειναι απλα βλακεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Τα ατμ της τράπεζας Κύπρου ξέρετε αν παίρνουν χαρτονομόσματα χωρίς φάκελο σε κατάθεση έτσι ώστε να εμφανίζονται αμέσως στο λογαριασμό; --- - Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Τα ατμ της τράπεζας Κύπρου ξέρετε αν παίρνουν χαρτονομόσματα χωρίς φάκελο σε κατάθεση έτσι ώστε να εμφανίζονται αμέσως στο λογαριασμό; Ορισμένα ναι, δέχονται. Όχι όλα Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Έχω κάποεις δραχμές που έχουν ξεμείνει κάτι δεκαχίλιαρα κτλ... Μπορώ να τα πουλήσω κάπου? Οι τράπεζες να φανταστώ δεν τα παίρνουν.. Η τράπεζα της Ελλάδος ίσως? Και σε τι τιμή τις αγοράζουν? Ακριβώς με την ισοτιμία 1ευρώ=340,75 δρχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Δοκίμασε στο ebay, ίσως βγάλεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Δεν ξέρω όμως πόσο να τα πουλήσω? Πχ το κάθε 10χίλιαρο μπορώ να το πουλήσω 31 ευρώ είναι καλή τιμή? Η τράπεζα της Ελλάδος δεν τα παίρνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Δες τι τιμές πουλάνε οι υπόλοιποι, δενς σε τι κατάσταση είναι και ανάλογα κρίνεις. Εγώ θα τα κρατούσα και θα τα πουλούσα μετά από 20 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts