fcandreas1990 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Καλησπέρα έχω μια student visa της eurobank...άμα επιλέξω να ενημερώνομαι για το λογαριασμό μόνο online μεσω e-statements πως θα πληρώνω τον λογαριασμό και που? αφου δεν θα έχω κάποιο χαρτι...και τι ακριβώς γλυτώνω με αυτή την υπηρεσία? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Καλησπέρα έχω μια student visa της eurobank...άμα επιλέξω να ενημερώνομαι για το λογαριασμό μόνο online μεσω e-statements πως θα πληρώνω τον λογαριασμό και που? αφου δεν θα έχω κάποιο χαρτι...και τι ακριβώς γλυτώνω με αυτή την υπηρεσία? ευχαριστώ Αφου έχεις ebanking μπορείς να εξοφλείς ηλεκτρονικά τη πιστωτική σου κατ ευθείαν απ τον τραπεζικό σου λογαριασμό Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Αφου έχεις ebanking μπορείς να εξοφλείς ηλεκτρονικά τη πιστωτική σου κατ ευθείαν απ τον τραπεζικό σου λογαριασμό Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω τραπεζικό λογαριασμό...μόνο την κάρτα...άρα να φανταστώ εγώ δεν μπορώ να χρησιμοποιώ e-statement Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Καλησπέρα έχω μια student visa της eurobank...άμα επιλέξω να ενημερώνομαι για το λογαριασμό μόνο online μεσω e-statements πως θα πληρώνω τον λογαριασμό και που? αφου δεν θα έχω κάποιο χαρτι...και τι ακριβώς γλυτώνω με αυτή την υπηρεσία? ευχαριστώ Δεν χρειάζεσε χαρτί για να πληρώσεις τον λογαριασμό. Πας στο ΑΤΜ και πληρώνεις με φάκελο ή στα αυτόματασ κέντρα της Eurobank με κάρτα και μετρητά ή στο ταμείο με την κάρτα και μετρητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Κατάλαβα...ευχαριστώ για τις απαντήσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Το καταστημα θα παρει ολα τα χρηματα,απλα εσυ θα χρεωνεσαι καθε μηνα την αντιστοιχη δοση. Αλλα αν δεν εχεις διαθεσιμο το ποσο της αγορας δεν θα μπορεσει να γινει η χρεωση. Οπότε στο κατάστημα είναι πληρωμένο το προϊόν και οι δόσεις είναι μόνο για την κάρτα...δεν είναι όπως παλιά που οι δόσεις ήταν απ' ευθείας στο κατάστημα... Μάλιστα...οκ το κατάλαβα... Σ' ευχαριστώ!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Πήγα (και καλά ως πιο σχετική :rolleyes:) να δοκιμάσω να κάνω τον καταθετικό winbank direct που έχει καλό επιτόκιο για έναν συγγενή μου και βρίσκω στην εγγραφή ότι έχει αντικρουόμενες πληροφορίες: Αρχικά λέει στις προϋποθέσεις ότι " * να μην είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς." και αμέσως παρακάτω λέει "Σε περίπτωση που είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς και ενεργός χρήστης winbank μπορείτε να ανοίξετε το λογαριασμό σας μέσω της winbank και να επωφεληθείτε των προνομιακών του χαρακτηριστικών." Τελικά το προϊόν ισχύει για πρόσωπα που είναι ήδη πελάτες ή όχι; Και αν ένας από τους δικαιούχους είναι πελάτης και ένας άλλος δεν είναι, τι γίνεται; edit: είδα ότι γίνεται όντως για υφιστάμενους πελάτες μέσω winbank αλλά τι γίνεται αν είσαι πελάτης μεν, δεν έχεις winbank δε; Edited February 22, 2011 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Πήγα (και καλά ως πιο σχετική :rolleyes:) να δοκιμάσω να κάνω τον καταθετικό winbank direct που έχει καλό επιτόκιο για έναν συγγενή μου και βρίσκω στην εγγραφή ότι έχει αντικρουόμενες πληροφορίες: Αρχικά λέει στις προϋποθέσεις ότι " * να μην είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς." Αυτό είναι προϋπόθεση για την προσφορά με την webuy (που νομίζω δεν ισχύει πια), καθώς και προϋπόθεση αν θες να ακολουθήσεις τη διαδικασία από το site από το είδες. edit: είδα ότι γίνεται όντως για υφιστάμενους πελάτες μέσω winbank αλλά τι γίνεται αν είσαι πελάτης μεν, δεν έχεις winbank δε; Η πρόταση της Πειραιώς είναι να αιτηθείς κωδικούς winbank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θέμα: Ποια είναι η καλύτερη επένδυση σήμερα για 300 χιλιάδεις ευρώ; Αν θέλετε μπορώ να σας γράψω ακριβώς τις περιστάσεις, γιατί πρόκειται για συγκεκριμένη περίπτωση ατόμου του περιβάλλοντος μου, αλλά η ουσία είναι ότι θέλει από το ποσό αυτό να έχει κάποιο έσοδο, χωρίς ρίσκο για το κεφάλαιο και χωρίς να χρειαστεί κόπος (πχ να ανοίξει μαγαζί και να το δουλέψει). Σε άλλες εποχές θα έλεγα "ακίνητα", 3-4 δυάρια προς ενοικίαση στην Αχαρνών, αλλά σήμερα; Τι μπορεί να κάνει κάποιος; Μόνο προθεσμιακή; Κάτι που παίζει με τα φωτοβολταϊκά, ίσως; Να πάει σε σύμβουλο επενδύσεων για τόσο μικρό ποσό; Κάποια άλλη πρόταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θέμα: Ποια είναι η καλύτερη επένδυση σήμερα για 300 χιλιάδεις ευρώ; Αν θέλετε μπορώ να σας γράψω ακριβώς τις περιστάσεις, γιατί πρόκειται για συγκεκριμένη περίπτωση ατόμου του περιβάλλοντος μου, αλλά η ουσία είναι ότι θέλει από το ποσό αυτό να έχει κάποιο έσοδο, χωρίς ρίσκο για το κεφάλαιο και χωρίς να χρειαστεί κόπος (πχ να ανοίξει μαγαζί και να το δουλέψει). Σε άλλες εποχές θα έλεγα "ακίνητα", 3-4 δυάρια προς ενοικίαση στην Αχαρνών, αλλά σήμερα; Τι μπορεί να κάνει κάποιος; Μόνο προθεσμιακή; Κάτι που παίζει με τα φωτοβολταϊκά, ίσως; Να πάει σε σύμβουλο επενδύσεων για τόσο μικρό ποσό; Κάποια άλλη πρόταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) μια προθεσμιακη που να δινει γυρω στο 4-4,5% καθαρο δεν ειναι ασχημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θέμα: Ποια είναι η καλύτερη επένδυση σήμερα για 300 χιλιάδεις ευρώ; Αν θέλετε μπορώ να σας γράψω ακριβώς τις περιστάσεις, γιατί πρόκειται για συγκεκριμένη περίπτωση ατόμου του περιβάλλοντος μου, αλλά η ουσία είναι ότι θέλει από το ποσό αυτό να έχει κάποιο έσοδο, χωρίς ρίσκο για το κεφάλαιο και χωρίς να χρειαστεί κόπος (πχ να ανοίξει μαγαζί και να το δουλέψει). Σε άλλες εποχές θα έλεγα "ακίνητα", 3-4 δυάρια προς ενοικίαση στην Αχαρνών, αλλά σήμερα; Τι μπορεί να κάνει κάποιος; Μόνο προθεσμιακή; Κάτι που παίζει με τα φωτοβολταϊκά, ίσως; Να πάει σε σύμβουλο επενδύσεων για τόσο μικρό ποσό; Κάποια άλλη πρόταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Θα ήθελα απλά να αναφέρω 2-3 πραγματάκια: (α) το βρίσκω παράλογο κάποιος να διαθέτει κεφάλαιο 300 χιλιάδων ευρώ και να ψάχνει ιδέες επένδυσης από το διαδίκτυο, και ειδικότερα από ένα forum κινητής τηλεφωνίας. Ποιά ασφάλεια θα σου παρέχει κάποιος εάν σου πει «επένδυσε χοντρά στα φωτοβολταϊκά/στο εμπόριο κουτσομούρας/σε οικόπεδα στην Αφροδίτη»; (β) λόγω εργασίας είχα παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια αναφορικά με τις επενδύσεις κεφαλαίων. Πλέον ένα ποσοστό της τάξης του 30-40% προτιμάται να επενδύεται σε καταθέσεις προθεσμίας. (γ) σε σύμβουλο επενδύσεων μπορεί να μην χρειαστεί να πάει. Μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιήσει τις Private Banking Υπηρεσίες που προσφέρουν αρκετές τράπεζες. Στην Κύπρο το προσφέρει η Marfin οπότε λογικά το ίδιο θα συμβαίνει και στην Ελλάδα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Αυτην την στιγμη το χρηματιστήριο ειναι μια πολυ καλη επένδυση, και οχι για ολο το ποσον, με την προϋπόθεση βέβαια οτι πρεπει να περιμένεις 1-2 χρονια και να μην χρειάζεσαι τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες! ... (α) το βρίσκω παράλογο κάποιος να διαθέτει κεφάλαιο 300 χιλιάδων ευρώ και να ψάχνει ιδέες επένδυσης από το διαδίκτυο, και ειδικότερα από ένα forum κινητής τηλεφωνίας. Ποιά ασφάλεια θα σου παρέχει κάποιος εάν σου πει «επένδυσε χοντρά στα φωτοβολταϊκά/στο εμπόριο κουτσομούρας/σε οικόπεδα στην Αφροδίτη»; ... Εντάξει, συζήτηση καφενείου ξεκίνησα μήπως και ακούσω κάτι ενδιαφέρον με αφορμή τον γνωστό μου. Κάτι σαν το "τι θα κάνατε αν κερδίζατε 1 εκατομμύριο ευρώ" που υπάρχει σε άλλο τόπικ -αλλά στο λίγο πιο σοβαρό και ρεαλιστικό του. Και έτσι κι αλλιώς δεν είμαι εγώ ο επενδυτικός του σύμβουλος και ό,τι και να του πω εκείνος θα κάνει αυτό που νομίζει ο ίδιος καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 πηγα για αναληψη χρηματων (απο ταμειο, ΟΧΙ ΑΤΜ) στην τραπεζα πειραιως. στο συγκεκριμενο καταστημα πηγαινω τουλαχιστον 1 φορα/μηνα. η ταμειας με παρεπεμψε σε ενα γραφειο για "δειγμα υπογραφης". τι ειναι αυτο? τοσες αναληψης εχω κανει και δε μου ζητησανε ποτε κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 πηγα για αναληψη χρηματων (απο ταμειο, ΟΧΙ ΑΤΜ) στην τραπεζα πειραιως. στο συγκεκριμενο καταστημα πηγαινω τουλαχιστον 1 φορα/μηνα. η ταμειας με παρεπεμψε σε ενα γραφειο για "δειγμα υπογραφης". τι ειναι αυτο? τοσες αναληψης εχω κανει και δε μου ζητησανε ποτε κατι τετοιο. Έχουν σκαναρισμένες τις παλιές υπογραφές που έχεις βάλει σε αποδείξεις (ποιος δίνει σημασία...) και ελέγχουν την υπογραφή που βάζεις με τις προηγούμενες (ιδίως αν θες να κάνεις ανάληψη μεγάλου ποσού). Και σε μένα το έκαναν αυτό, μην ανησυχείς. Και σε μένα μου ζήτησαν "δείγμα υπογραφής", χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε μένα ή στους λογαριασμούς μου. Άρα είναι στάνταρ πρακτική για όλους τους πελάτες, νομίζω. Ερώτηση: Η eurobank στη σελίδα της αναφέρει ότι υπάρχει διαθέσιμη android εφαρμογή της τράπεζας. Όταν ψάχνω όμως την εφαρμογή αυτή στο market δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα. http://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=880&mid=468&lang=gr Γιατί; Μήπως λόγω της χαμηλής ανάλυσης 240Χ320 του κινητού μου η εφαρμογή εμφανίζεται ως "ανύπαρκτη / μη διαθέσιμη"; ή παίζει κάποιο άλλος λόγος; ευχαριστώ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Έχουν σκαναρισμένες τις παλιές υπογραφές που έχεις βάλει σε αποδείξεις (ποιος δίνει σημασία...) και ελέγχουν την υπογραφή που βάζεις με τις προηγούμενες (ιδίως αν θες να κάνεις ανάληψη μεγάλου ποσού). Και σε μένα το έκαναν αυτό, μην ανησυχείς. Και σε μένα μου ζήτησαν "δείγμα υπογραφής", χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε μένα ή στους λογαριασμούς μου. Άρα είναι στάνταρ πρακτική για όλους τους πελάτες, νομίζω. Ερώτηση: Η eurobank στη σελίδα της αναφέρει ότι υπάρχει διαθέσιμη android εφαρμογή της τράπεζας. Όταν ψάχνω όμως την εφαρμογή αυτή στο market δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα. http://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=880&mid=468&lang=gr Γιατί; Μήπως λόγω της χαμηλής ανάλυσης 240Χ320 του κινητού μου η εφαρμογή εμφανίζεται ως "ανύπαρκτη / μη διαθέσιμη"; ή παίζει κάποιο άλλος λόγος; ευχαριστώ Αν ψάξεις στο link που έδωσες, ΛΙΓΟ πιο κάτω, στην δίνει την εφαρμογή και σαν .apk αρχείο η ίδια η Eurobank. Κατέβασέ την: http://www.eurobank.gr/Uploads/Various/EurobankEFG.zip και εγκατέστησέ την. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 @rodriguez ευχαριστω για την απαντηση. το θεμα ειναι οτι οποτε παω, τις περισσοτερες φορες μια φορα το μηνα, κανω αναληψη το ιδιο ποσο παντα. και πρωτη φορα μου ζητησαν κατι τετοιο. μου φανηκε περιεργο αλλα δεν ειχα ωρα να καθησω να ρωτησω λεπτομερειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Αν ψάξεις στο link που έδωσες, ΛΙΓΟ πιο κάτω, στην δίνει την εφαρμογή και σαν .apk αρχείο η ίδια η Eurobank. Κατέβασέ την: http://www.eurobank.gr/Uploads/Various/EurobankEFG.zip και εγκατέστησέ την. Γεια σου φίλε μου mythozz :) Πράγματι δεν το είχα προσέξει ότι έχουν την εφαρμογή στο site τους. Το θέμα είναι γιατί δεν βγάζει αποτέλεσμα για την εν λόγω εφαρμογή όταν την ψάχνω στο android market; thanks Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Καλησπέρα,έκανα χθες το βράδυ μια κατάθεση σε μια στοιχηματική εταιρία μέσω moneybookers και τώρα που κοιτάω στο e-banking της eurobank δε μου δείχνει την κίνηση αυτή στην κάρτας...ξέρετε τι παίζει? μήπος απλά αργεί να ενημερώσει το σύστημα?...νόμιζα ότι ενημερώνεται στιγμιαία μόλις γίνει κάπια κίνηση...ευχαριστώ Edited February 25, 2011 by fcandreas1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θέμα: Ποια είναι η καλύτερη επένδυση σήμερα για 300 χιλιάδεις ευρώ; Αν θέλετε μπορώ να σας γράψω ακριβώς τις περιστάσεις, γιατί πρόκειται για συγκεκριμένη περίπτωση ατόμου του περιβάλλοντος μου, αλλά η ουσία είναι ότι θέλει από το ποσό αυτό να έχει κάποιο έσοδο, χωρίς ρίσκο για το κεφάλαιο και χωρίς να χρειαστεί κόπος (πχ να ανοίξει μαγαζί και να το δουλέψει). Σε άλλες εποχές θα έλεγα "ακίνητα", 3-4 δυάρια προς ενοικίαση στην Αχαρνών, αλλά σήμερα; Τι μπορεί να κάνει κάποιος; Μόνο προθεσμιακή; Κάτι που παίζει με τα φωτοβολταϊκά, ίσως; Να πάει σε σύμβουλο επενδύσεων για τόσο μικρό ποσό; Κάποια άλλη πρόταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα, δεν υπάρχει απάντηση με τον όρο "χωρίς ρίσκο για το κεφάλαιο" που θέτεις. Ακόμη και η προθεσμιακή κατάθεση, που πριν από 1 χρόνο όλοι τη θεωρούσαν 100% σίγουρη, σήμερα δεν είναι. Ειδικά αν πας σε κάποια μικρή τράπεζα που δίνει 4 - 4.5% επιτόκιο όπως ανέφερε κάποιος φίλος πιο πάνω. Αν ο γνωστός σου δεν είναι συγγενής 1ου βαθμού (π.χ. πατέρας - αδελφός), μην μπλέκεις με συμβουλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα, δεν υπάρχει απάντηση με τον όρο "χωρίς ρίσκο για το κεφάλαιο" που θέτεις. Ακόμη και η προθεσμιακή κατάθεση, που πριν από 1 χρόνο όλοι τη θεωρούσαν 100% σίγουρη, σήμερα δεν είναι. Ειδικά αν πας σε κάποια μικρή τράπεζα που δίνει 4 - 4.5% επιτόκιο όπως ανέφερε κάποιος φίλος πιο πάνω. Αν ο γνωστός σου δεν είναι συγγενής 1ου βαθμού (π.χ. πατέρας - αδελφός), μην μπλέκεις με συμβουλές. μιλαμε για το Παρακαταθηκων και Δανειων το οποιο δινει 4,5% μικτο στο εξαμηνο αρα 4,05% καθαρο http://www.tpd.gr/?p=337 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Υπενθυμίζω: Προθεσμιακές Καταθέσεις Τραπεζών :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 παιδια μια ερωτηση ο λογαριασμος της πιστωτικης μου εκδιδεται καθε 25 του μηνα εχθες και σημερα εκανα καποιες συναλλαγες που δεν θα προλαβουν να φανουν στον λογαριασμο μπορω να τα πληρωσω και αυτα? θα φανουν στον επομενο λογαριασμο? αν δεν τα πληρωσω μου δεσμεουν υπολοιπο? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Οι κινησεις θα φανουν στον επομενο λογαριασμο αλλα εσυ αν θελεις μπορεις να τα πληρωσεις απο τωρα.Το ποσο της αγορας φυσικα και ειναι δεσμευμενο απο την ωρα της αγορας. Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 μιλαμε για το Παρακαταθηκων και Δανειων το οποιο δινει 4,5% μικτο στο εξαμηνο αρα 4,05% καθαρο http://www.tpd.gr/?p=337 Ακόμα χειρότερα αφού το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων δεν ανήκει στο Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων (ΤΕΚΕ) οπότε δεν υπάρχει καν η εγγύηση των 100.000€/καταθέτη. Όμως έχει δίκιο ο VeCo. Είμαστε off topic οπότε εγώ σταματάω εδώ. Αν θέλεις να συνεχίσουμε την συζήτηση πάμε στο θέμα που έσωσε ο Mod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts