fcandreas1990 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Παιδιά ας μου πει κάποιος που έκανε online αίτηση κάρτας τι σημαίνει το στάδιο ''Σας ενημερώνουμε ότι η Online αίτηση που υποβάλατε για έκδοση κάρτας STUDENT VISA βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με το 2109555000 για περισσότερες πληροφορίες''. Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια ή απλώς να περιμένω να δω αν θα εγκριθεί ή όχι? Όταν πήρα τηλέφωνο ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν μπορούσε να βρει κάτι σχετικό με μένα:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Παιδιά ας μου πει κάποιος που έκανε online αίτηση κάρτας τι σημαίνει το στάδιο ''Σας ενημερώνουμε ότι η Online αίτηση που υποβάλατε για έκδοση κάρτας STUDENT VISA βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με το 2109555000 για περισσότερες πληροφορίες''. Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια ή απλώς να περιμένω να δω αν θα εγκριθεί ή όχι? Όταν πήρα τηλέφωνο ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν μπορούσε να βρει κάτι σχετικό με μένα:wacko: παρε τηλεφωνο. προφανως χρειαζονται καποια χαρτια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Τους πήρα για δεύτερη φορά τηλέφωνο και μου είπαν αφού δεν είμαι πελάτης στη eurobank και δεν έχω λογαριασμό εκεί δεν μπορούν να με βρουν...Στην αίτηση που είχα κάνει είχα σημειώσει ότι δεν έχω λογαριασμό στη eurobank...Στο στάδιο στο site τους μου γράφει η κάρτα βρίσκεται σε εκρεμμότητα επικοινωνήστε στο τηλέφωνο, τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε δεν μπορούν να με βρουνε αφού δεν είμαι πελάτης τους....άντε τώρα να βγάλω άκρη ωραία εξυπηρέτηση έχουν στη eurobank:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Τους πήρα για δεύτερη φορά τηλέφωνο και μου είπαν αφού δεν είμαι πελάτης στη eurobank και δεν έχω λογαριασμό εκεί δεν μπορούν να με βρουν...Στην αίτηση που είχα κάνει είχα σημειώσει ότι δεν έχω λογαριασμό στη eurobank...Στο στάδιο στο site τους μου γράφει η κάρτα βρίσκεται σε εκρεμμότητα επικοινωνήστε στο τηλέφωνο, τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε δεν μπορούν να με βρουνε αφού δεν είμαι πελάτης τους....άντε τώρα να βγάλω άκρη ωραία εξυπηρέτηση έχουν στη eurobank:down: Προφανώς δεν φταίνε τα παιδιά στην εξυπηρέτηση, φταίνε κάποιοι άλλοι που τους έδωσαν να χειρίζονται ένα σύστημα με περιορισμένες δυνατότητες. Ξαναπάρε τηλέφωνο και ζήτα να σε συνδέσουν με κάποιον από το τμήμα καρτών. Μόνο έτσι θα κάνεις δουλειά μέσω τηλεφώνου. Εναλλακτικά, μάζεψε όλα τα χαρτία (αποδεικτικά ταυτότητας-διεύθυνσης-ΑΦΜ-εργασίας-ετήσιων/μηνιαίων εισοδημάτων) και πήγαινε σε ένα κατάστημα να κάνεις νέα αίτηση... Μπορεί κάποιος να μου πει τι χαρτιά ζήτησαν από την πειραιώς για το άνοιγμα του συγκεκριμένου λογαριασμού; Ότι ζητάνε όλες οι τράπεζες για να σου ανοίξουν λογ/μο, εκ του νόμου... σίγουρα δηλαδή αποδεικτικά ταυτότητας-διεύθυνσης-ΑΦΜ, ίσως και εργασίας. Edited January 5, 2011 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Γιατί ρωτάνε το επάγγελμα στο άνοιγμα του λογαρισμού; Δεν ζητούν κάποιο αποδεικτικό. Υποθέτω δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία -εκτός κι αν σκοπεύεις να έχεις και άλλες συναλλαγές με την εκάστοτε τράπεζα. ϊσως μόνο για να σου προτείνουν τίποτα άλλα τραπεζικά προϊόντα Προσωπικά σε διαφορετικές τράπεζες είμαι δηλωμένη ως σπουδάστρια, ιδιωτική υπάλληλος, οικιακά, -ίσως και τίποτα άλλο αν είχα κέφια- και τώρα δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά! Επίσης, προχτές που άνοιξα το ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου στην Κύπρου, τσεκάρισα "ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ" στο κουτάκι στην προτελευταία παράγραφο που έλεγε κάτι για τήρηση στοιχείων για προώθηση προϊόντων. Και κράτησα την τελευταία παράγαρφο που έλεγε κάτι για τον Τειρεσία. Καλά έκανα; Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που η κοπέλα που με εξυπηρέτησε όταν τη ρώτησα τι σημαίνουν αυτές οι παράγραφοι, πήρε το φυλλάδιο εκείνη την ώρα και το διάβαζε και δεν με ικανοποίησαν οι απαντήσεις της. Να υποθέσω ότι ήταν καινούργια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Προβλέπεται από τον νόμο για το ξέπλυμα χρήματος ότι οι τράπεζες πρέπει να γνωρίζουν που δουλεύεις Κανονικά πρέπει να πάς χαρτί που να το αποδεικνύει Εκτός αν δηλώσεις νοικοκυρά ή άνεργη . Edited January 6, 2011 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 παιδια θελω να κανω μια ερωτηση εχα παρει πριν 2 μηνες στην aphabank να ρωτησω για την εκδοση πιστωτικης και μου ειχε πει τοτε η τηλεφωνητρια οτι δεν γινεται γιατι κανω κοινη φορολογικη δηλωση με τους γονεις μου. ισχυει αυτο? εγω παιρνω ενα επιδομα απο τον ΟΑΕΕ το οποιο μπαινει στην φορολογικη δηλωση τωρα αυτο ειναι η 7.600 η 8.600 ευρω τον χρονο δεν ξερω αν ο λογιστης δηλωνει και τα δωρα πασχα χριστουγεννων η δηλωνει μονο τα καθαρα μηνιατικα. το συνολικο εισοδημα της οικογενειας υπερκαλυπτει τις προυποθεσεις για εκδοση πιστωτικης. τωρα εαν στο εκκαθαριστικο ειναι δηλωμενα σαν εσοδα δικα μου μονο 7.600 υπαρχει περιπτωση να με απορριψουν η θα κοιταξουν και τα συνολικα εσοδα οποτε και θα μου εκδοσουν την καρτα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Το κύριο πρόβλημα είναι ότι δεν θα έχεις δικό σου α.φ.μ. Αλλά μπορείς να πας στην εφορία να βγάλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 παιδια θελω να κανω μια ερωτηση εχα παρει πριν 2 μηνες στην aphabank να ρωτησω για την εκδοση πιστωτικης και μου ειχε πει τοτε η τηλεφωνητρια οτι δεν γινεται γιατι κανω κοινη φορολογικη δηλωση με τους γονεις μου. ισχυει αυτο? εγω παιρνω ενα επιδομα απο τον ΟΑΕΕ το οποιο μπαινει στην φορολογικη δηλωση τωρα αυτο ειναι η 7.600 η 8.600 ευρω τον χρονο δεν ξερω αν ο λογιστης δηλωνει και τα δωρα πασχα χριστουγεννων η δηλωνει μονο τα καθαρα μηνιατικα. το συνολικο εισοδημα της οικογενειας υπερκαλυπτει τις προυποθεσεις για εκδοση πιστωτικης. τωρα εαν στο εκκαθαριστικο ειναι δηλωμενα σαν εσοδα δικα μου μονο 7.600 υπαρχει περιπτωση να με απορριψουν η θα κοιταξουν και τα συνολικα εσοδα οποτε και θα μου εκδοσουν την καρτα Πλέον σου βγάζουν πολύ εύκολα, και εάν δεν σου βγάλει η alhpa πάνε Πειραιώς. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Η μόνη τράπεζα που μπορεί να δει από που προήλθαν τα χρέη των καρτών σου είναι η τράπεζα στην οποία τηρείς αυτές τις κάρτες. Αλλά και πάλι αυτό δεν είναι κάτι που εξατάζεται για την έγκριση ενός δανείου. Μετράνε τα σταθερά νόμιμα εισοδήματα σου, το ύψος άλλων τυχών οφειλών, αν είσαι συνεπής (τα 2 τελευταία μπορεί να τα δει οποιαδήποτε τράπεζα), ηλικία, επάγγελμα κλπ Μην απογοητεύεσαι, κάνε αίτηση και σε άλλες τράπεζες, κατά προτίμηση σε μεγάλες τράπεζες που έχουν ρευστότητα.... Μιας και η αίτηση για αυτό το είδος του δανείου συνήθως δε χρειάζεται πάνω από 24 ώρες για να εγκριθεί ή απορριφθεί, θα σου πρότεινα να μην πας σε όλες τις τράπεζες ταυτόχρονα. Πήγαινε στην πρώτη, και αν απορριφεί τότε πήγαινε στην δεύτερη. Παίζει ρόλο αυτό που σου λέω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Το κύριο πρόβλημα είναι ότι δεν θα έχεις δικό σου α.φ.μ. Αλλά μπορείς να πας στην εφορία να βγάλεις φιλε μου εχω ηδη δικο μου ΑΦΜ οποτε δεν υπαρχει προβλημα. γνωριζει κανεις ποσο ειναι η συνδρομη για alpha bonus visa? γιατι εξαιτιας της κοπελας που λεω πιο πανω εχασα την δωρεαν συνδρομη:( Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Προβλέπεται από τον νόμο για το ξέπλυμα χρήματος ότι η τράπεζες πρέπει να γνωρίζουν που δουλεύεις Κανονικά πρέπει να πάς χαρτί που να το αποδεικνύει Εκτός αν δηλώσεις νοικοκυρά ή άνεργη . Υπάρχει όμως ένα γενικότερο μπάχαλο σε αυτό το θέμα. Ειδικά με τους λογαριασμούς μισθοδοσίας, η κάθε τράπεζα ή πιο σωστά το κάθε υποκατάστημα, ζητάει ότι θέλει. Άλλο ζητάει μόνο εκκαθαριστικό και ταυτότητα, άλλο βεβαίωση από τον εργοδότη, άλλο λέει ότι πρέπει να γίνει και κατάθεση κάποιου ποσού για να ανοίξει ο λογαριασμός, άλλο δε το ζητά αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Το πρόβλημα ποιο είναι δηλαδή? Αφού το λέει στις FAQ ότι αφορά μόνο νέους πελάτες, και το αναφέραμε και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3439314#post3439314 Δεν ανέφερα κάποιο πρόβλημα. Ανέφερα δύο γεγονότα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Καλησπερα παιδια πηγα προχτες στην eurobank για αν ανοιξω ενα απλο λογαριασμο ταμιευτιριου και μου ζητησαν εκαθαρηστηκο η αποδηκτηκ μηνηεας μισθοδοσιας ελεος αυτο για ποιο λογο το κανουνε για να μου πασαρουνε μετα καμια πιστοτηκη:mad::mad:? Υπαρχει καποια τραπεζα που να μην ζηταει εκαθαρηστηκο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragornleg Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Καλησπέρα παιδιά και συγγνώμη αν αναφέρω κάτι που έχει υποθει αλλά ο όγκος του thread είναι μεγάλος και είναι δύσκολο να διαβαστεί. Θέλω να βγάλω μια φοιτητική πιστωτική με πιστωτικό όριο 500€ και έχω δυο ερωτήσεις. 1.) Μπορώ να αγοράσω πράγματα αξίας άνω των 500€ με δόσεις άτοκες ή έντοκες, οπού η μηναία δόση θα είναι πχ 100€ ? 2.) Αν πληρώνω κάθε λογαριασμό που μου έρχεται στην ώρα του και ολόκληρο το ποσό θα έχω καμία άλλη επιβάρυνση έκτος της συνδρομής της κάρτας? Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 1) Όχι 2) όχι δεν θα πληρώνεις επιπλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Καλησπερα παιδια πηγα προχτες στην eurobank για αν ανοιξω ενα απλο λογαριασμο ταμιευτιριου και μου ζητησαν εκαθαρηστηκο η αποδηκτηκ μηνηεας μισθοδοσιας ελεος αυτο για ποιο λογο το κανουνε για να μου πασαρουνε μετα καμια πιστοτηκη:mad::mad:? Υπαρχει καποια τραπεζα που να μην ζηταει εκαθαρηστηκο? Εκκαθαριστικό ζητούν για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία και ειδικά τον Α.Φ.Μ.. Μου ακούγεται παράξενο να ζητούν βεβαίωση αποδοχών για απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου. Μήπως ο λογαριασμός ήταν μισθοδοσίας; Κάρτα να σου φορτώσουν με το ζόρι δε γίνεται, οπότε μην ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Καλησπέρα παιδιά και συγγνώμη αν αναφέρω κάτι που έχει υποθει αλλά ο όγκος του thread είναι μεγάλος και είναι δύσκολο να διαβαστεί. Θέλω να βγάλω μια φοιτητική πιστωτική με πιστωτικό όριο 500€ και έχω δυο ερωτήσεις. 1.) Μπορώ να αγοράσω πράγματα αξίας άνω των 500€ με δόσεις άτοκες ή έντοκες, οπού η μηναία δόση θα είναι πχ 100€ ? 2.) Αν πληρώνω κάθε λογαριασμό που μου έρχεται στην ώρα του και ολόκληρο το ποσό θα έχω καμία άλλη επιβάρυνση έκτος της συνδρομής της κάρτας? Σας ευχαριστώ πολύ.1) Αν έχεις πιστωτικό όριο 500 ευρώ, δεν γίνεται να ψωνίσεις κατευθείαν κάτι που έχει αξία μεγαλύτερη του πιστωτικού ορίου. Αλλά μπορείς να το αγοράσεις με δόσεις. 2) Όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skolix Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 1) Αν έχεις πιστωτικό όριο 500 ευρώ, δεν γίνεται να ψωνίσεις κατευθείαν κάτι που έχει αξία μεγαλύτερη του πιστωτικού ορίου. Αλλά μπορείς να το αγοράσεις με δόσεις. 2) Όχι. :blink::blink::blink::blink:ΛΑΘΟΣ.ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΟΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΟΡΙΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤ.ΟΡΙΟ 2000€ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ 1000€ ΑΓΟΡΕΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 1000€.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Εκκαθαριστικό ζητούν για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία και ειδικά τον Α.Φ.Μ.. Μου ακούγεται παράξενο να ζητούν βεβαίωση αποδοχών για απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου. Μήπως ο λογαριασμός ήταν μισθοδοσίας; Κάρτα να σου φορτώσουν με το ζόρι δε γίνεται, οπότε μην ανησυχείς. Οχι ταμιευτηριου ητανε :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 :blink::blink::blink::blink:ΛΑΘΟΣ.ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΟΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΟΡΙΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤ.ΟΡΙΟ 2000€ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ 1000€ ΑΓΟΡΕΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 1000€.:worry: εχει λαθος. αν εχεις πιστωτικο οριο 2000 ευρω και εχεις κανει ηδη αγορες 1000 ευρω, μπορεις να αγορασεις οτιδηποτε μεχρι του ποσου των 2000 ευρω, με δοσεις παντα, αρκει το ποσο που προκυπτει αν προσθεσεις το αθροισμα 2 δοσεων να ειναι μικροτερο η ισο του εναπομειναντος οριου. στο συγκεκριμενο παραδειγμα, εχεις κανει αγορες 1000 ευρω αρα εχεις υπολειπομενο πιστωτικο οριο 1000 ευρω. εστω οτι αγοραζεις κατι που εχει 1999 ευρω και το βαζεις σε 10 ατοκες δοσεις των 199 ευρω. αφου 2χ199=398<1000(του εναπομεινοντος οριου) μπορεις να το αγορασεις χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 παιδια ποιο ειναι το μικροτερο ποσο με το οποιο μπορεις να κανεις προθεσμιακη καταθεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 παιδια ποιο ειναι το μικροτερο ποσο με το οποιο μπορεις να κανεις προθεσμιακη καταθεση? ειναι σχετικο.αναλογα την τραπεζα.συνηθως ειναι ενα ποσο γυρω στις 5000 ευρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragornleg Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 εχει λαθος. αν εχεις πιστωτικο οριο 2000 ευρω και εχεις κανει ηδη αγορες 1000 ευρω, μπορεις να αγορασεις οτιδηποτε μεχρι του ποσου των 2000 ευρω, με δοσεις παντα, αρκει το ποσο που προκυπτει αν προσθεσεις το αθροισμα 2 δοσεων να ειναι μικροτερο η ισο του εναπομειναντος οριου. στο συγκεκριμενο παραδειγμα, εχεις κανει αγορες 1000 ευρω αρα εχεις υπολειπομενο πιστωτικο οριο 1000 ευρω. εστω οτι αγοραζεις κατι που εχει 1999 ευρω και το βαζεις σε 10 ατοκες δοσεις των 199 ευρω. αφου 2χ199=398<1000(του εναπομεινοντος οριου) μπορεις να το αγορασεις χωρις κανενα προβλημα. Τελικά τι ισχύει παιδιά γιατί μπερδεύτηκα? Γίνεται να αγοράσεις πχ ένα κινητό των 700€ με 4 δόσεις οπού η κάθε μια ανέρχεται στα 175€ με πιστωτική κάρτα με όριο 500€ και χωρίς κάτι άλλο στις αγορές?(Αυτό είναι ανεξάρτητο αν οι δόσεις είναι άτοκες οι έντοκες? γιατί γνωστός μου μου είπε ναι στις έντοκες όχι στις άτοκες γιατί τότε χρεώνεται ολόκληρο το πόσο σαν μια αγορά στο πιστωτικό όριο) Ρωτάω γιατί θέλω να την χρησιμοποιήσω μόνο για την συγκεκριμένη αγορά αλλιώς μην την βγάλω τσάμπα. ΥΓ. Ρώτησα σε δυο τράπεζες η μια μου είπε ναι η άλλη όχι και σε δυο καταστήματα και το ένα μου είπε ναι και το άλλο όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 παιδια ποιο ειναι το μικροτερο ποσο με το οποιο μπορεις να κανεις προθεσμιακη καταθεση? 100 ευρώ, στην KEDR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts