Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Εχε μονο υποψην σου οτι πλεον η φοιτητικη καρτα vodafone visa δεν εχει διαθεσιμο ποσο για αναληψη μετρητων παρα μονο για αγορες.

Δεν θα μπορεις,δηλαδη,να σηκωνεις χρηματα αλλα μονο να αγοραζεις.

Με δωρεάν συνδρομή για πάντα ειναι και η φοιτητική ATEbank Visa Electron της Αγροτικης Τραπεζας που αφορα αποκλειστικα και μονο φοιτητες,δεν χρειαζεται εκκαθαριστικο ή εγγυητη και εχει ενα από τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς.Επισης,προσφερει μειωση του επιτοκιου κατα μια μοναδα μετα απο εξι μηνες συνεπης πληρωμης της ελαχιστης καταβολης.

Edited by mariel19
απαγορεύονται τα συνεχόμενα ποστς! παρακαλώ χρησιμοποιείτε την τροποποίηση!
-

ερωτηση: αν καταθεσω(απο ΑΤΜ) σημερα σε χρεωστικη καποιο ποσο, ποτε θα ειναι διαθεσιμο? απο Τριτη?

ερωτηση: αν καταθεσω(απο ΑΤΜ) σημερα σε χρεωστικη καποιο ποσο, ποτε θα ειναι διαθεσιμο? απο Τριτη?

απο τεταρτη. την τριτη θα καταμετρηθει το ποσο και την τεταρτη θα ειναι διαθεσιμο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tριτη θα γινει η καταμετρηση του ΑΤΜ απο την τραπεζα αρα λογικα το ποσο θα ειναι διαθεσιμο απο Τριτη απογευμα ή Τεταρτη
-

Από τετάρτη θα είναι διαθέσιμο, δηλαδή οι υπάλληλοι θα το καταμετρήσουν τρίτη μεσημέρι.

Εκτός αν βρείς τράπεζα να κάνεις κατάθεση σε μετρητά στο ΑΤΜ και όχι σε φάκελο.

Από τετάρτη θα είναι διαθέσιμο, δηλαδή οι υπάλληλοι θα το καταμετρήσουν τρίτη μεσημέρι.

Εκτός αν βρείς τράπεζα να κάνεις κατάθεση σε μετρητά στο ΑΤΜ και όχι σε φάκελο.

βασιλη καλησπερα και χρονια πολλα. σε ποια τραπεζα μπορεις να κανεις καταθεση στο ατμ και οχι σε φακελο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει και μια πιθανότητα να μπουν με valeur Τρίτης... ανάλογα με την πολιτική κάθε τράπεζας.

βασιλη καλησπερα και χρονια πολλα. σε ποια τραπεζα μπορεις να κανεις καταθεση στο ατμ και οχι σε φακελο?

Έχω δει ΑΤΜ Εθνικής, Citibank και Κύπρου. Αλλά δε νομίζω να ισχύει για όλα τα ATM του δικτύου τους.

Edited by l3ft3r1s

Υπάρχει και μια πιθανότητα να μπουν με valeur Τρίτης... ανάλογα με την πολιτική κάθε τράπεζας.

Ποιές έχουν το μικρότερο valeur?

Και η τράπεζα Κύπρου δίνει αυτή τη δυνατότητα με κατάθεση μετρητών άμεσα κι από όσο ξέρω, και η AlphaBank .. (ίσως σε επιλεγμένα) .. Πάντως κάθε κυριακή βράδι που μου κάνουν κατάθεση σε ATM τη Δευτέρα το πρωί έχω το ποσό στο λογαριασμό μου ..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Tριτη θα γινει η καταμετρηση του ΑΤΜ απο την τραπεζα αρα λογικα το ποσο θα ειναι διαθεσιμο απο Τριτη απογευμα ή Τεταρτη

Εχω κανει καταθεση σε ΑΤΜ eurobank Πεμπτη πρωι και το απογευμα τα χρηματα ηταν διαθεσιμα.Ειναι αναλογα με την Τραπεζα

-

Όταν πρόκειται για μετρητά σε ΑΤΜ που κάνει καταμέτρηση είναι μεγάλη "απληστία" της τράπεζας να μην τα βάζει άμεσα διαθέσιμα στο λογαριασμό σου. Αν δεν κάνω λάθος, στην εθνική μου τα βάζει άμεσα διαθέσιμα.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αναλογα με την τραπεζα (ισως και το καταστημα) μπορει τα ΑΤΜ να τα ελενχουν το πρωι αλλα και το μεσημερι μετα το κλεισιμο της πορτα για τους πελατες.Πχ η Εθνικη εδω ελενχει και το πρωι αλλα και το μεσημερι,η Αλφαμπανκ ελενχει μονο το μεσημερι οπως και η €μπανκ,η Γενικη το ελενχει στις 12:00 το μεσημερι.Η Κυπρου εχει ΑΤΜ που κανει αμεσως καταμετρηση (οταν λειτουργει βεβαια :p ) .

To καλύτερο είναι «κατάθεση χωρίς φάκελο» όπως έχει η Εθνική. Δυστυχώς όμως ενώ πίστευα ότι θα εξαπλωθούν γενικώς τα συγκεκριμένα σύγχρονα ΑΤΜ, έχουν μείνει στάσιμα εδώ και πολλά χρόνια. Ελάχιστα είναι τα ΑΤΜ εκείνα που κάνουν online καταμέτρηση και πιστώνουν άμεσα τον λογαριασμό.

Και μία ακόμα ερώτηση για την citibank debit.Έχω την απλή cashcard της citibank.Την debit την στέλνουν για να αλλάξουμε την cashcard ή βγαίνει σε καινούργιους μόνο λογαριασμούς;

Ευχαριστώ.

:respect:

νεα και πολυ ενδιαφερουσα προσφορα με τις καρτες μπονους της αλφα μπανκ

πρόκειται για κρυφή προσφορά?

πρόκειται για κρυφή προσφορά?

δεν το γνωριζω. μου το ειπαν στο καταστημα επι της οδου γρηγοριου λαμπρακη και βεβαιως εκμεταλλευτηκα το πολυ καλο επιτοκιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν το γνωριζω. μου το ειπαν στο καταστημα επι της οδου γρηγοριου λαμπρακη και βεβαιως εκμεταλλευτηκα το πολυ καλο επιτοκιο

Τι προσφορά; Το +50% πόντους στην AMEX εννοείτε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι προσφορά; Το +50% πόντους στην AMEX εννοείτε;

αυτο εννοω. με 1 ευρω δηλαδη 8 ποντους

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σας. Εχω την εξης απορια. Εχω μια φοιτιτικη καρτα πειραιως με οριο 1000 ευρω. Την ειχα ολοκληρη χρεωμενη αλλα την 1η απριλιου εβαλα 850 ευρω γιατι ηθελα να αγορασω με δοσεις απο το πλαισιο αξιας 820 ευρω. Το θεμα ειναι οτι εγινε κανονικα η χρεωση και οταν το ποσο εφυγε απο τις εγκρισεις το υπολοιπο μου συνεχισε να ειναι 0! Επειδη ειχα ξανακανει αγορες με δοσεις ηξερα οτι οταν το ποσο εφευγε απο τις εγκρισεις και περνιοταν κανονικα στις συναλλαγες μετα ειχα διαθεσιμο υπολοιπο (π.χ. αν εβαζα δοσεις 400 ευρω μολις αυτο εφευγε απο τις εγκρισεις το ξαναειχα στο διαθεσιμο υπολοιπο) Επισης πηγα στην κατασταση της καρτας και εχει περιορισμενη χρηση. Πηρα τηλεφωνο να μαθω το γιατι και μου ειπαν οτι αυτο γινεται γιατι για 2 μηνες δεν ειχα πληρωση την καρτα. Ονως για 2 μηνεσ την ειχα απληρωτη γιατι ειχα καποια προβληματα αλλα απο 1η απριλιου την πληρωσα 850 ευρω εκανα την αγορα αλλα παλι την γυρισαν σε περιορισμενη κατασταση. Μου ειπαν οτι πρεπει να πληρωσω τους επομενους μηνες για να ξαναγινει ενεργη. Χθες εβαλα αλλα 50 ευρω απο ΑΤΜ και περιμενω αυριο να φανει η πληρωμη μιας και ηρθε λογαριασμος για μεχρι της 29. Θα ενεργοποιηθει και παλι η καρτα για να εχω διαθεσιμο υπολοιπο ή ακομα θα παει ετσι η δουλεια; Ρωταω γιατι απο το ιντερνετ που βλεπω τις κινησεις της καρτας μου και με την πληρωμη που εκανα εχω κανονικα διαθεσιμο υπολοιπο περιπου 800+ κατι ευρω. Αν και αυριο που θα φανει η πληρωμη απο το ΑΤΜ δεν ξαναγινει ενεργη η καρτα τι κανω; Εχω αναγκη να ξαναγινει ενεργη για να εχω διαθεσιμο το υπολοιπο μου για να περασω και τον μηνα μου γιατι οπως εγραψα παραπανω εβαλα 850 + αλλα 50 για τον λογαριασμο που βγηκε τωρα μας κανουν 900 ευρω που ειναι ολο το μηνιατικο μου!

Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις δωθουν και ελπιζω καποιος να ξερει! Ελπιζω να μην σας κουρασα πολυ!!! :D

αν δεν λυθει το προβλημα σου, κανε μια αιτηση για φοιτητικη πιστωτικη της eurobank η της citibank. αν πληρωνεις στην ωρα σου δεν θα εχεις προβλημα.
[sIGPIC][/sIGPIC]