Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Ποια καρτα ειναι?

Η webuy απο internet?

Τραπεζα Πειραιώς WINCARD VISA

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Καλησπερα σε ολους.

Εχω αρκετο καιρο την Eurobank Visa Classic και εκανα παλια αγορες χωρις προβληματα.

Τελευταια δεν την χρησιμοποιω σχεδον καθολου και κλασσικα εχω μηδενικο υπολοιπο χωρις να χρωσταω.

Ξαφνικα με χρεωνουν ''ΤΟΚΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ'' το οποιο εμφανιζεται στον λογαριασμο μου :mad:

Ξερεις κανει τι ειναι αυτο? Και απο την στιγμη που δεν χρωσταω γιατι με χρεωνουν με ΤΟΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ?

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Εξυπηρέτηση πελατών Eurobank 2109555000. Αυτοί θα ξέρουν .Εμείς πως να ξέρουμε γιατί σε χρεώσανε?

Ξερεις κανεις τι γινεται με τα εξοδα αναληψης μετρητων απο πιστωτικη καρτα?

Μεχρι τωρα ειχα την εντυπωση οτι καταργηθηκαν.Εβλεπα στον λογαριασμο μου της citibank visa οτι δεν με χρεωνανε εδω και ενα χρονο.Ξαφνικα βλεπω σημερα οτι με χρεωσαν εξοδα 1 ευρω για αναληψη 80.Τι εγινε?Επανηλθαν παλι?

Δεν ειχαν κηρυχθει παρανομα αυτα?

-

Οι όροι συναλλαγών λένε

6. Έξοδα Ανάληψης Μετρητών:

A. Citibank Visa

ATM/

TAMEIA Citibank: 0€

ATM/

TAMEIA άλλων Τραπεζών (Ελλάδα, Ε.Ε., Εκτός Ε.Ε.): 1 €

Μήπως έκανες ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας ;

http://www.citibank.com/greece/consumer/pdf/cards.pdf

Παντα απο αλλη τραπεζα εκανα αναληψη.

Που να τη βρω τη citibank στη Βεροια?

Πρωτη φορα,παντως,ειδα χρεωση στο λογαριασμο.

Πλακα εχει να μου χρεωσουν αναδρομικα εξοδα και για τις αλλες φορες.

-

Παντα απο αλλη τραπεζα εκανα αναληψη.

Που να τη βρω τη citibank στη Βεροια?

Πρωτη φορα,παντως,ειδα χρεωση στο λογαριασμο.

Μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις τράπεζα εάν δεν θέλεις να χρεώνεσαι... η μόνη τράπεζα που δεν χρεώνει έξοδα ανάληψης από το σύστημα ΔΙΑΣ (δηλαδή ανάληψη μετρητών με κάρτα από ΑΤΜ άλλης τράπεζας) είναι η Probank. Εναλλακτικά μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό σε κάποια τράπεζα που σε βολεύει στη Βέροια.

Για τη συγκεκριμένη χρέωση δεν έχω ακούσει τίποτα καινούριο, οπότε προφανώς ισχύει ότι ίσχυε τόσα χρόνια.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

με την προυποθεση οτι θα αγορασεις αλλα 100€ τουλαχιστον....:lol:

να τα λεμε ολα......

Aλήθεια μιας κι εγώ είχα αγοράσει μόνο με το παλιό σύστημα που ήθελε να πάρεις κάτι που κάνει πάνω από 100 ευρώ (μόνο ενα όμως τεμάχιο) και ένα δεύτερο οποιαδήποτε αξίας, τώρα τι συμβαίνει;; πρέπει πάλι να πάρεις ένα μόνο πράγμα πάνω από 100 ευρώ και πολλά άλλα 100 ευρώ η μπορείς απλά να αγοράσεις οσα θες αρκεί πάνω από 200 ευρώ και απλά σου αφαιρεί τα 100 ευρώ με τους 7000 πόντους; γιατι αν ειναι έτσι κάτι λέει αν πρέπει όμως να αγοράσεις πάλι ένα μόνο πάνω από 100 ευρώ μαπα το καρπούζι

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Εμένα μέχρι στιγμής ούτε η κάρτα της Πειραιώς ούτε της Κύπρου έχουν έρθει (οι καινούργιες με το τσιπάκι) ..

Το πρόβλημα είναι ότι τα ψηφία πάνω στην κάρτα λόγω του ότι είναι τυπωμένα από την πολύ χρήση και την τριβή (μέσα στο πορτοφόλι) έχουν ξεβάψει και μερικά μετα δυσκολίας φαίνονται ...

αν πήγαινα στα αντίστοιχα υποκ/ματα πιστεύετε θα μου τις άλλαζαν αμέσως; ή θα πάρει κάποιο χρόνο η διαδικασία; (νομίζω τις είχα πάρει κατευθείαν και τις 2 κάρτες όταν τις είχα βγάλει) ..

Επειδή λόγω γιορτών θα έχουμε απανωτές αργίες .. αν υποθέσουμε ότι πρέπει να τις στείλουν ταχυδρομικά, μέχρι τις 12.4 θα τις έχω παραλάβει; (μέχρι τότε θα είμαι Ελλάδα, γι' αυτό).

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Αν σου χρειαζονται μετα τις 12/4 οι καρτες,το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας στα καταστηματα των Τραπεζων και να δηλωσεις απωλεια ζητωντας επανεκδοση.Θα τις παρεις στα χερια σου στο λεπτο.Ταχυδρομικα αποκλειεται να τις παραλαβεις τοσο γρηγορα.
-

Αν σου χρειαζονται μετα τις 12/4 οι καρτες,το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας στα καταστηματα των Τραπεζων και να δηλωσεις απωλεια ζητωντας επανεκδοση.Θα τις παρεις στα χερια σου στο λεπτο.Ταχυδρομικα αποκλειεται να τις παραλαβεις τοσο γρηγορα.

Χρειάζεται κάποιο αποδεικτικό για την απώλεια; π.χ. λέμε ότι μου'κλεψαν το πορτοφόλι.. Ξέρεις αν έχει κάποιο αντίτιμο για την επανέκδοση ( η αγροτική μου ζήτησε 2 euro τα Χριστούγεννα).

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Αποδεικτικο για την απωλεια δεν χρειαζεται.

Τωρα,οσον αφορα για χρεωση,δεν εχω ξανακουσει οτι χρεωνεσαι εξοδα επανεκδοσης χρεωστικης καρτας.

Για πιστωτικη ξερω οτι καποιες τραπεζες π.χ. Γενικη χρεωνουν εξοδα επανεκδοσης αλλα για χρεωστικη δεν εχω ξανακουσει.

-

Αποδεικτικο για την απωλεια δεν χρειαζεται.

Τωρα,οσον αφορα για χρεωση,δεν εχω ξανακουσει οτι χρεωνεσαι εξοδα επανεκδοσης χρεωστικης καρτας.

Για πιστωτικη ξερω οτι καποιες τραπεζες π.χ. Γενικη χρεωνουν εξοδα επανεκδοσης αλλα για χρεωστικη δεν εχω ξανακουσει.

Κι όμως η Αγροτική με χρέωσε κανονικότατα 2 ευρώ .. για να βγάλω κάρτα αναλήψεως που αυτοί μου είχαν μπλοκάρει γιατί λέει και καλά πήγαν να γίνουν παράνομες συναλλαγές, κτλ .. στο υποκ/μα δεν είχαν ιδέα, κι εγώ πλήρωσα τα 2 και περίμενα περίπου 1 βδομάδα για να πάρω την κάρτα!

επειδή δεν ξύπνησα σήμερα για να πάω στην τράπεζα .. :p και λογικά θα πάω αύριο .. θα μου δώσουν σίγουρα από τις καινούργιες με το τσιπάκι; ή θα μου λανσάρουν πάλι καμία τυπωμένη;

Αν έπαιρνα στο τηλεφωνικό κέντρο και τους ρωτούσα γιατί δεν έχω ακόμα παραλάβει την κάρτα (τις κάρτες στην προκειμένη) λες να μου έκαναν τη χάρη να μου τις έστελναν άμεσα; (λέω εγώ τώρα)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ξερεις κανεις τι γινεται με τα εξοδα αναληψης μετρητων απο πιστωτικη καρτα?

Μεχρι τωρα ειχα την εντυπωση οτι καταργηθηκαν.Εβλεπα στον λογαριασμο μου της citibank visa οτι δεν με χρεωνανε εδω και ενα χρονο.Ξαφνικα βλεπω σημερα οτι με χρεωσαν εξοδα 1 ευρω για αναληψη 80.Τι εγινε?Επανηλθαν παλι?

Δεν ειχαν κηρυχθει παρανομα αυτα?

Τελικα δεν θα χρειαστει να μου ξαναπαρουν εξοδα αναληψης μετρητων!

Εμαθα σημερα οτι το πιστωτικο οριο της καρτας μετατραπηκε απο την τραπεζα ως οριο αγορων αποκλειστικα και μονο.

Ακομα και ολο το ποσο του οριου να ειναι διαθεσιμο,δεν μπορω να κανω αναληψη.

Αληθεια,το εκαναν και σε αλλους κατοχους καρτων αυτο?

Για να κοιταξουν λιγο οσοι εχουν καρτα citibank visa μην χρειαστουν καποια στιγμη μετρητα και δεν μπορουν να βγαλουν.

-

Για την prepaid καρτα της τραπεζας Κυπρου τι ακριβως δικαιολογιτικα χρειαζονται???Στο site τους εκτος των αλλων γραφει και για βεβαιωση αποδοχων εργοδοτη,τι ακριβως ειναι αυτο γιατι αν θυμαμαι καλα παλαιοτερα το μονο που ζητουσαν ηταν ταυτοτητα.

Υ.Γ Καπου πρεπει να υπαρχει thread γιατι τις prepaid αλλα δεν το βρηκα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για την prepaid καρτα της τραπεζας Κυπρου τι ακριβως δικαιολογιτικα χρειαζονται???Στο site τους εκτος των αλλων γραφει και για βεβαιωση αποδοχων εργοδοτη,τι ακριβως ειναι αυτο γιατι αν θυμαμαι καλα παλαιοτερα το μονο που ζητουσαν ηταν ταυτοτητα.

Υ.Γ Καπου πρεπει να υπαρχει thread γιατι τις prepaid αλλα δεν το βρηκα.

Ταυτότητα, έντυπο που να επιβεβαιώνει το ΑΦΜ, έντυπο που να επιβεβαιώνει την διεύθυνση σου. Αυτά χρειάζεσαι, άσε τι λέει το site.

Μη σου πω θα σε προσκυνάνε αν πας με όλα αυτά από την πρώτη κιόλας φορά...

Παλιότερα όντως ήθελαν μόνο ταυτότητα, αλλά αυτό ήταν πριν την οδηγία "Συστηθείτε" της Τράπεζας της Ελλάδος.

Edited by l3ft3r1s

Το διπλωμα οδηγησης κανει για το ΑΦΜ???Λογαριασμος FOrthnet για διευθυνση???

Sorry για τις χαζες ερωτησεις αλλα ισα που προλαβαινω τα πρωινα γι αυτες τις δουλειες και δεν μπορω να τρεχω να τους ρωταω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι,πρεπει οπωσδηποτε να πας εκαθαριστικο για το ΑΦΜ,με το διπλωμα δεν θα κανεις την δουλεια σου
-

Έχω νέα ... πριν λίγο βρήκα στη στοίβα από την αλληλογραφία μου τη νέα κάρτα της Κύπρου ... οπότε -1 τράπεζα στο κυνήγι των καρτών ...

και η eurobank η πιστωτική που έχω που ανανεώθηκε τον Ιανουάριο κι αυτή μου ήρθε με τσιπάκι ... (απλά την ξεπληρώνω, ώστε να την κόψω μόλις ξεχρεώσω).

θα σας ενημερώσω αύριο για την εξέλιξη με την Πειραιώς!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Έχω νέα ... πριν λίγο βρήκα στη στοίβα από την αλληλογραφία μου τη νέα κάρτα της Κύπρου ... οπότε -1 τράπεζα στο κυνήγι των καρτών ...

και η eurobank η πιστωτική που έχω που ανανεώθηκε τον Ιανουάριο κι αυτή μου ήρθε με τσιπάκι ... (απλά την ξεπληρώνω, ώστε να την κόψω μόλις ξεχρεώσω).

θα σας ενημερώσω αύριο για την εξέλιξη με την Πειραιώς!

μου μυρίζουν πολλές μαζεμένες κάρτες ή είναι ιδέα μου...?

μου μυρίζουν πολλές μαζεμένες κάρτες ή είναι ιδέα μου...?

σκοπεύεις να με ληστέψεις;;;;

τζάμπα κόπος ... κανένας λογαριασμός δεν έχει πάνω από 0.50 ευρώ! κρίμα κι άδικο να μπεις στον κόπο!!!

έχω πολλές ..γιατί λόγω του ότι ζω στο εξωτερικό και μου στέλνουν οι δικοί μου λεφτά, όλο και κάτι τυχαίνει και δεν είναι όλες οι ελληνικές κάρτες συμβατές ... :P κάποιες τις χρειάζομαι για ηλεκτρονικές αγορές, άλλες για πληρωμή διδάκτρων, άλλες για κανονικές αγορές ... ένας χαμός ... (και δεν βρίσκω και πορτοφόλι που να τα χωράει όλα αυτά μέσα!!!)

Λοιπόν παίδες .. τελικά τα πράγματα ήταν όπως τα λέγατε ..

1. Για το ebanking της Eurobank .. άτυπα (από την εξυπηρέτηση μου το είπανε) υποστηρίζεται το νέο σύστημα από Mozilla στα Mac OS X Λειτουργικά .. οπότε πήγα κι έκανα μια αίτηση και πήρα νέους κωδικούς ..

2. Η κοπέλα στο υποκ/ μα της Πειραιώς μου υπέδειξε ακριβώς ότι κι εσύ, φίλε μου vagpan..! μου είπε να πάρω στο τηλεφωνικό κέντρο, να δηλώσω απώλεια κι αύριο το πρωί να πάω από εκεί για να μου δώσει την καινούργια σε 5' !! Χάρηκα και γι' αυτό ...

Ωστόσο θα πρέπει τώρα να αλλάζω αριθμούς σε paypal και στο uni και το βαριέμαι!!

Ερώτηση - γρίφος τώρα :

Υποθετικά μιλάμε .. έχω κάποια έσοδα (από εργασία) σε έναν καταθετικό λογαριασμό στην αγγλική Lloyds .. θέλω να (ξε)πληρώσω με αυτά την πιστωτική μου κάρτα της Eurobank ..

Ξέρω πως οι καταθετικοί έχουν IBAN&BIC.. οι κάρτες λογικά μόνο τον αριθμό ..

έχει δοκιμάσει να στείλει κανείς χρήματα από τη Lloyds (μέσω internet banking) σε ελληνική τράπεζα για πληρωμή (έστω κια καταθετικού, στη χειρότερη;) γιατί εγώ δεν βρίσκω τέτοια επιλογή στο internet banking της Lloyds!

Ευχαριστώ!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Για μεταφορά σε λογαριασμό, δηλαδή έμβασμα, πρέπει να το λέει bank wire ή transfer ή κάπως έτσι, και ναι θα χρειαστείς IBAN και BIC.

Για μεταφορά σε πιστωτική μπορείς αντί για ΙΒΑΝ να βάλεις τον αριθμό της κάρτας, αλλά το ρισκάρεις, κατά πόσον θα είναι διαθέσιμη η eurobank να το ψάξει, να καταλάβει πως είναι αριθμός κάρτας, και να μην το επιστρέψει πίσω χρεώνοντας έξοδα ερεύνης και non-swift έξοδα.

Αν ήσουν στην Ελλάδα θα ήταν ευκολότερο, καθώς το Internet banking μερικών τραπεζών της Ελλάδος δίνουν ειδικά επιλογή πληρωμής πιστωτικής κάρτας άλλης Ελληνικής τράπεζας, όπου εισάγεις αριθμό κάρτας και εκδότρια τράπεζα. :)

για ποιο λογο δεν θεωρουν απατη και τις 4 συναλλαγες;σου ειπαν τον λογο;

Δεν μου είπαν το λόγο, απλά θέλουν να κάνουν έλεγχο.

Βέβαια πέρασε ενας μηνας και εχω απάντηση ακομα,

ελπίζω να μην χρεωθω συναλλαγές άλλου :cry:

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3