Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Για τους όρους της Εθνικής κοίτα στην παραπομπή που σου δίνω στην ενότητα ΧΙ

http://www.ethniki.gr/wps/PA_1_ICSJJI420OUQC02D5GQ8PG2000/PDFReader?name=el_transaction_terms

http://www.aspisbank.gr/article/greek/68/51/index.htm

Επίσης δίνουν πιστωτική VISA χωρίς ποτέ συνδρομή και ανάληψη από ΑΤΜ της Aplha Bank χωρίς προμήθεια!

Χωρίς παρεξήγηση, είσαι σίγουρος ότι αναφέρονται σε πιστωτική και όχι στην χρεωστική Electron Visa?

Μου φαίνεται παράξενο καθώς ελάχιστες είναι οι πιστωτικές χωρίς συνδρομή...

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Electron Visa έχω κι εγώ από alpha bank που τη χρησιμοποιούμε για το ebay και για στοιχήματα στο internet, απλά χρειάζεται να έχεις ρευστό για να κινηθεί. ούτε συνδρομές, ούτε λογαριασμοί στο σπίτι, ούτε τπτ!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Χωρίς παρεξήγηση, είσαι σίγουρος ότι αναφέρονται σε πιστωτική και όχι στην χρεωστική Electron Visa?

Απολύτως σίγουρος αφού τους ρώτησα...

χωρίς παρεξήγηση, αλλά έχεις μείνει λίγο πίσω ;)

Και το επιτόκιό της είναι το υψηλότερο της αγοράς.Ληστεία!

kala xalara einai to upshlotero ths agoras! k olo anebainei.. twra exei ftasei kapou sta 19%.. egw pou thn exw 8a thn 3exrewsw k 8a bgalw allh.mallon ate foititikh visa pou apo oso epsa3a exei to xamhlotero epitokio k xwris ethsia sundromh.

Ουτε καν αυτο δεν χρειαζεται.Πας σε ενα ΑΤΜ της τραπεζας και βλεπεις το τηλεφωνο που γραφουν στην οθονη.

{no offence}

Οταν μένεις στην επαρχία (σε νησί), όπου τα καταστήματα/υποκαταστήματα στην ουσία των τραπεζών είναι μόνο στις πρωτεύουσες και εσύ μένεις σε χωριό ... είναι κάπως πακέτο το να πας στην τράπεζα.. βραδιάτικο.. :)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

{no offence}

Οταν μένεις στην επαρχία (σε νησί), όπου τα καταστήματα/υποκαταστήματα στην ουσία των τραπεζών είναι μόνο στις πρωτεύουσες και εσύ μένεις σε χωριό ... είναι κάπως πακέτο το να πας στην τράπεζα.. βραδιάτικο.. :)

None taken.:) Εγω εγραψα που αλλου μπορεις να βρεις τα τηλεφωνα.

Επισης αν εχεις βονταφον εχει στο βονταφον μενου και τα τηλεφωνα απο ολες σχεδον τις τραπεζες που μπορεις να δηλωσεις την απωλεια των καρτων(δεν ξερω αν τι εχουν και οι αλλες εταιριες).

κοίτα να δεις η βοντα..!! και δεν την παώ κ καθόλου!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Άσχετο, αλλά τώρα που το θυμήθηκα... μου κράτησε το ΑΤΜ την πιστωτική , λόγω λάθους pin, επικοινώνησα με eurobank, κτλ...είχα μια ψιλο - διαδικασία .. λόγω του ότι δεν είχα δηλώσει τη νέα ταυτότητα και φαινόταν με την παλιά, ωστόσο την κάρτα δεν την πήρα γιατί δεν είχαν ανοίξει το ΑΤΜ και επειδή έγινε Αθήνα κι εγώ γυρνούσα στην πατρίδα, ζήτησα να την ακυρώσουν και να μου αποστείλουν νέα κάρτα και pin σπίτι μου.. Ξέρετε πόσο θα κάνει να έρθει;

Είναι δυνατόν να βάζω 3 φορές τον κωδικό pin που μου είχε δωθεί από τότε που πήρα την κάρτα (να μην τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ) και να μου τον βγάζει λάθος;!;!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Άσχετο, αλλά τώρα που το θυμήθηκα... μου κράτησε το ΑΤΜ την πιστωτική , λόγω λάθους pin, επικοινώνησα με eurobank, κτλ...είχα μια ψιλο - διαδικασία .. λόγω του ότι δεν είχα δηλώσει τη νέα ταυτότητα και φαινόταν με την παλιά, ωστόσο την κάρτα δεν την πήρα γιατί δεν είχαν ανοίξει το ΑΤΜ και επειδή έγινε Αθήνα κι εγώ γυρνούσα στην πατρίδα, ζήτησα να την ακυρώσουν και να μου αποστείλουν νέα κάρτα και pin σπίτι μου.. Ξέρετε πόσο θα κάνει να έρθει;

Είναι δυνατόν να βάζω 3 φορές τον κωδικό pin που μου είχε δωθεί από τότε που πήρα την κάρτα (να μην τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ) και να μου τον βγάζει λάθος;!;!

Μηπως ηθελε ενεργοποιηση πρωτα η καρτα;Μηπως τον ειχες αλλαξει και δεν τον θυμοσουν;

όχι δεν υπάρχει περίπτωση να τον είχα αλλάξει .. γιατί δεν την είχα χρησιμοποιήσει ποτέ! Ενεργοποίηση πως δλδ?

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

όχι δεν υπάρχει περίπτωση να τον είχα αλλάξει .. γιατί δεν την είχα χρησιμοποιήσει ποτέ! Ενεργοποίηση πως δλδ?

Μερικες τραπεζες θελουν να παρεις τηλεφωνο και να δωσεις καποια στοιχεια για να μπορεσεις να χρησιμοποιησεις την καρτα.Το κανει η citibank και η αγροτικη νομιζω,η εθνικη και η αλφα θελουν ενεργοποιηση απο μια επιλογη που υπαρχει στο ΑΤΜ για την €μπανκ δεν ξερω.

Θα το έχω υπόψιν μου .. νομίζω ότι τηλεφωνικώς γίνεται ενεργοποίηση.

Οπότε με το που την πάρω θα χτυπήσω τηλ για καλό και για κακό. Ευχαριστώ.

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Απο ποτε σου την ειχαν δωσει δηλ και δεν την ειχες χρησιμοποιησει? ;)

:tease:

Από Γενάρη .. Την είχα χρησιμοποιήσει μόνο μέσω ίντερνετ και σε κάτι αγορές.. Δεν μου ζητήθηκε όμως ποτέ το pin. απλά το χρειάστηκα που ήμουν εξωτερικό να τραβήξω λεφτά (εφ' όσον σου δίνει αυτή τη δυνατότητα) και δεν μπορούσα.

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

χωρίς παρεξήγηση, αλλά έχεις μείνει λίγο πίσω ;)

Δεν αντιλέγω αλλά μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής?? Εγώ όπως έχω αναφέρει, οι μόνες πιστωτικές που ξέρω ότι δεν έχουν συνδρομή εγγυημένα είναι αυτές της Probank και μια Go! της Εθνικής που έβγαλα μέσω προωθητικής ενέργειας σε πολυκατάστημα. Ποιές άλλες είναι σίγουρο ότι δεν έχουν συνδρομή για πάντα?? :blink:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Δεν αντιλέγω αλλά μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής?? Εγώ όπως έχω αναφέρει, οι μόνες πιστωτικές που ξέρω ότι δεν έχουν συνδρομή εγγυημένα είναι αυτές της Probank και μια Go! της Εθνικής που έβγαλα μέσω προωθητικής ενέργειας σε πολυκατάστημα. Ποιές άλλες είναι σίγουρο ότι δεν έχουν συνδρομή για πάντα?? :blink:

http://www.alphabonus.gr/Cards.html :cool:

εγώ ας πούμε εχω μια elecrtron visa της εθνικής, μια silver card της αγροτικής και μια wind amex και καμμιά απο αυτές δεν έχει συνδρομή.. Ο ανταγωνισμός βλέπεις..

dymamic,aspis,mastercard,miles&more,eurobank wwf,amex,ολες οι εταιρικες και πολλες αλλες.

Άρα πράγματι έχω χάσει επεισόδια...thanx για την ενημέρωση παιδιά!! :)

Από Γενάρη .. Την είχα χρησιμοποιήσει μόνο μέσω ίντερνετ και σε κάτι αγορές.. Δεν μου ζητήθηκε όμως ποτέ το pin. απλά το χρειάστηκα που ήμουν εξωτερικό να τραβήξω λεφτά (εφ' όσον σου δίνει αυτή τη δυνατότητα) και δεν μπορούσα.

Παντως η Εurobank πριν την χρησιμοποιησεις ειδικα για αναληψη μετρητων την πρωτη φορα θελει παντα ενεργοποιηση. Τους παιρνεις τηλεφωνο και αφου σου κανουν καποιες σχετικα με τα στοιχεια σου ερωτησεις την ενεργοποιουν αμεσα...;);)

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Παντως η Εurobank πριν την χρησιμοποιησεις ειδικα για αναληψη μετρητων την πρωτη φορα θελει παντα ενεργοποιηση. Τους παιρνεις τηλεφωνο και αφου σου κανουν καποιες σχετικα με τα στοιχεια σου ερωτησεις την ενεργοποιουν αμεσα...;);)

Μάλλον αυτό θα έφταιγε.. γμτο.. τζάμπα δηλαδή μπήκα στην όλη διαδικασία..

anyway.. Το πάθημα, μάθημα..

Τώρα με το που την πάρω θα την ενεργοποιήσω καλού κακού.

Κορυφαία Απορία :X :

Όταν η πιστωτική σου λέει : πιστωτικό όριο 1.200€, αυτό σημαίνει ότι για κάθε μήνα έχεις το δικαίωμα μέχρι 1.200 € ή 1.200 € συνολικά οι κινήσεις σου ανεξαιρέτως μήνα;

Xiaomi Redmi Note 2 16GB