evripidis Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Ενας λογαριασμός χωρίς εξοδα διαχείρισης και απεριόριστες δωρεάν συναλλαγες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Γνωριζει καποιος να μου πει, εαν ανοιξω εναν λογ/σμο ταμιευτηριου στην Τρ. Πειραιως σε συνδυασμο με μια καρτα cash-card visa electron εαν την καρτα την παραλαμβανω εκεινη την ωρα ή την στελνουν με ΕΛΤΑ; Υπαρχει καποια τραπεζα που σου δινει εκεινη την στιγμη καρτα visa electron χωρις να περιμενεις; Ναι, την κάρτα και τα PIN σου τα δίνουν επιτόπου, τόσο στην Πειραιώς όσο και στην Eurobank (τσεκαρισμένο πριν λίγο καιρό). Δεν αποκλείεται να το κάνουν και άλλες τράπεζες αυτό βέβαια. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 evripidi, me synallages mesw atm internet kai tilefwno shedon oles. egw px stin ethniki den plirwnw tpt. Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Ναι, την κάρτα και τα PIN σου τα δίνουν επιτόπου, τόσο στην Πειραιώς όσο και στην Eurobank (τσεκαρισμένο πριν λίγο καιρό). Δεν αποκλείεται να το κάνουν και άλλες τράπεζες αυτό βέβαια. Ολα ο.κ με την Τρ. Πειραιως, το βιβλιαριο και την καρτα αναληψεων (VISA) μαζι με το PIN τα δινουν εκεινη τι στιγμη. :cool: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedja Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Ολα ο.κ με την Τρ. Πειραιως, το βιβλιαριο και την καρτα αναληψεων (VISA) μαζι με το PIN τα δινουν εκεινη τι στιγμη. :cool: Τι δικαιολογητικά θέλει για να ανοίξεις έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου στην Πειραιώς? Μιας και το έχεις και πρόσφατο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trenakias Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Για το άνοιγμα λογαριασμού χρειάζεται μόνον αστυνομική ταυτότητα και αναλόγως την τράπεζα, σου ζητούν και την κατάθεση κάποιου χρηματικού ποσού (τα οποία μπορείς να τα σηκώσεις την άλλη μέρα). Κι' άλλος για το εκατομμύριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedja Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Για το άνοιγμα λογαριασμού χρειάζεται μόνον αστυνομική ταυτότητα και αναλόγως την τράπεζα, σου ζητούν και την κατάθεση κάποιου χρηματικού ποσού (τα οποία μπορείς να τα σηκώσεις την άλλη μέρα). Κι' άλλος για το εκατομμύριο? Αν είναι για το εκατομύριο , δεν παίζω καλύτερα τζόκερ που κληρώνει 2 φορές την εβδομάδα κιόλας :p . Απλά θέλω να ανοίξω λογαριασμό σε μια ιδιωτική τράπεζα με e-banking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Δεν είναι τόσο απλό πια να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό Χρειάζεται να έχεις Α) Στοιχεία ταυτότητος. Β) Παρούσα διεύθυνση κατοικίας γ)Ασκούμενο επάγγελμα και παρούσα επαγγελματική διεύθυνση δ)Αριθμός Φορολογικού Μητρώου . Το ελάχιστο που αποδεικνύει όλα αυτά είνα μία ταυτότητα για το Α Φορολογική δήλωση που αποδεικνύει τα Β,Δ και αντίγραφο μισθοδοσίας. (αν δεν αποδεικνύετε το επάγγελμα από την ίδια την φορολογική δήλωση ) Για λεπτομέρειες δείτε το Έντυπο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών στην παρακάτω διεύθηνση. http://www.hsbc.gr/gr/personal/HBA-leaflet-Nov06.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Η Τρ. Πειραιως ζητησε ταυτοτητα, εκαθ. εφοριας και ενα αποδ. διευθ/νσης κατοικιας π.χ οτε, δεη κλπ. Δεν χρειαζεται να εχεις χρηματα για να κανεις την 1η καταθεση για να σου εκδωσουν τον λογ/σμο. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trenakias Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Otan anoixa logariasmo mono taytotita mou zitisan, mias kai den kano forologiki dilosi den proskomisa peraitero xartia. Pantos oute tote isxye i katathesi stin peiraios. Apla merikes trapezes , vl. alpha, ti zitane. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Στην alpha όπου άνοιξα εγώ με μια φίλη μου λογαριασμό και βγάλαμε και κάρτα (χρεωστική και ATM) μας ζητήσανε μόνο ταυτότητα.. το βιβλιαράκι το πήραμε αμέσως και η κάρτα ήρθε καμιά βδομάδα μετά. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Απο 1.3.08 με εντολη της Τρ. Ελλαδος προς ολες τις Τραπεζες να ζητουν απο τους πελατες οταν θελουν να ανοιξουν ενα νεο λογ/σμο: 1. ταυτοτητα 2. εκαθ. εφοριας ή καποιο αποδεικτικο ΑΦΜ 3. αποδεικτικο διευθυνσης κατοικιας (λογ/σμο δεκο κλπ). Τωρα αν καποια τραπεζα ειναι ακομη ελαστικη και δεν τα ζητα αυτο ειναι δικο της θεμα. Παντως εχθες που πηγα στην Τρ. Πειραιως μου ζητησε τα παραπανω δικαιολογητικα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 εεε πες το ντε οτι είναι από 1.3.08!! εγώ την έβγαλα Νοέμβριο 07. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Αυτή η prepaid card της Τράπεζας Κύπρου τι λέει; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Αυτή η prepaid card της Τράπεζας Κύπρου τι λέει; λέει!!!!!!!!είναι σαν visa!αυτήν έχω κι εγώ... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Hello! Μιας και δεν έχω ξανασχολυθεί με πιστωτικές έχω κάποιες ερωτήσεις! Ενδιαφέρομαι να βγάλω αυτήν την κάρτα από το e-shop μιας και είμαι φοιτητής! Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής! Για να μου εκδόσουν την πιστωτική θα μου ανοίξουν λογαρισμό στην Marfin Egnatia Bank; Αν παραγγείλω κάτι με δόσεις τότε αυτό θα πληρωθεί από την πιστωτική και εμένα θα μου έρχεται κάθε μήνα φάκελος με το ποσό της δόσης που θα πρέπει να πληρώσω, έτσι; Εάν αργήσω να πληρώσω μια δόση τι γίνεται; Μπορώ την πληρωμή των δόσεων να την κάνω μέσω του winbank της Πειραιώς χωρίς να χρειάζεται να τρέχω σε τράπεζες; To "Χωρίς Συνδρομή" ισχύει μόνο για όσο είμαι φοιτητής; Πόσο καιρό κάνει για να εκδοθεί η κάρτα; Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Hello! Μιας και δεν έχω ξανασχολυθεί με πιστωτικές έχω κάποιες ερωτήσεις! Ενδιαφέρομαι να βγάλω αυτήν την κάρτα από το e-shop μιας και είμαι φοιτητής! Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής! 1) Για να μου εκδόσουν την πιστωτική θα μου ανοίξουν λογαρισμό στην Marfin Egnatia Bank; 2) Αν παραγγείλω κάτι με δόσεις τότε αυτό θα πληρωθεί από την πιστωτική και εμένα θα μου έρχεται κάθε μήνα φάκελος με το ποσό της δόσης που θα πρέπει να πληρώσω, έτσι; 3) Εάν αργήσω να πληρώσω μια δόση τι γίνεται; 4) Μπορώ την πληρωμή των δόσεων να την κάνω μέσω του winbank της Πειραιώς χωρίς να χρειάζεται να τρέχω σε τράπεζες; 5) To "Χωρίς Συνδρομή" ισχύει μόνο για όσο είμαι φοιτητής; Πόσο καιρό κάνει για να εκδοθεί η κάρτα; 1) Δεν υπάρχει λόγος να σου ανοίξουν λογαριασμό. 2) Κάπως έτσι! Βασικά κάθε μήνα θα σου έρχεται λογαριασμός, που μεταξύ των άλλων αγορών σου θα έχει και την δόση του μήνα. 3) Αν καθυστερήσεις να πληρώσεις τον λογαριασμό, μπαίνουν οι ανάλογοι τόκοι, βεβαίως βεβαίως. 4) Ναι αλλά χρεώνεσαι 0,5 ευρώ κάθε φορά που στέλνεις χρήματα στην κάρτα σου. 5) Αφού σου λέει χωρίς συνδρομή για πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Γνωριζει κανεις αν η ALPHA BANK εκδιδει καρτα αναληψεων που να εχει επανω το σημα της VISA ELECTRON; Εχω ηδη λογ/σμο στην ALPHA αλλα η καρτα ειναι πολυ παλια. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Νομίζω ότι όλες οι τράπεζες εκδίδουν και visa electron... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Γνωριζει κανεις αν η ALPHA BANK εκδιδει καρτα αναληψεων που να εχει επανω το σημα της VISA ELECTRON; Εχω ηδη λογ/σμο στην ALPHA αλλα η καρτα ειναι πολυ παλια. πήγαινε και ζήτα την alpha enter visa ;) έτσι λέγεται η χρεωστική της alpha bank. Νομίζω ότι όλες οι τράπεζες εκδίδουν και visa electron... ευτυχώς ή δυστυχώς, υπάρχουν αρκετές τράπεζες στην Ελλάδα, και ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν εκδίδουν όλες visa electron :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Νομίζω ότι όλες οι τράπεζες εκδίδουν και visa electron... Μπορεί να εκδίδουν όλες αλλά σίγουρα δεν είναι όλες χρεωστικές! ;) Έχω πχ Electron Visa από την Probank που είναι πιστωτική και όχι χρεωστική. Επίσης, η χρεωστική Electron Visa της Eurobank μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πιστωτική, κάτι που εγκυμονεί κινδύνους αν δεν προσέξεις κατά την χρήση της. Καλό είναι να ρωτήσει κανείς πριν βγάλει electron visa για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Λοιπον εσεις που ασχολειστε με τις καρτες κτλ εχω μια ερωτηση. Θελω να βγαλω μια καρτα να τη χρησιμοποιω στο ιντερνετ(συναλλαγες, στοιχηματισμο), και να θελω πχ. να αγορασω κατι 100€ να καταθετω το ποσο δλδ να μην μπορει να παρει χρηματα οταν ειναι αδεια. Νομιζω οτι αυτο που θελω λεγεται χρεωστικη και οχι πιστωτικη. Αν μπορει καποιος ας με διαφωτισει. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Άνοιξε έναν λογαριασμό στην Πειραιώς και ζήτα να σου βγάλουν και μια Visa Electron! Είναι αυτό που ζητάς. Χρεωστική κάρτα. Εγώ αυτήν έχω βγάλει για τις online αγορές! Επίσης ζήτα να σου ενεργοποιήσουν και το e-banking για να μπορείς να βλέπεις τις κινήσεις του λογαριασμού σου μέσω net! :) Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Άνοιξε έναν λογαριασμό στην Πειραιώς και ζήτα να σου βγάλουν και μια Visa Electron! Είναι αυτό που ζητάς. Χρεωστική κάρτα. Εγώ αυτήν έχω βγάλει για τις online αγορές! Επίσης ζήτα να σου ενεργοποιήσουν και το e-banking για να μπορείς να βλέπεις τις κινήσεις του λογαριασμού σου μέσω net! :) Πειραιως δυσκολα γιατι δεν εχει στη πολη που μενω αλλα σε μια αποσταση 15χιλιομετρων. Υπαρχει κατι αντιστοιχο της alpha ban ή της εμπορικης? Μπηκα στο site τους και δεν λεει κατι ιδιαιτερο. Ποια απο τις παραπανω ειναι καλυτερη? Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Και η Alpha Bank έχει Visa Electron! :) Edit: Είμαί ανάμεσα σε αυτές τις δυο: http://www.piraeusbank.gr/ecportal.asp?id=239790&lang=1&nt=96%20&sid= http://www.e-shop.gr/credit_card.phtml Αν και ψήνομαι περισσότερο για την Πειραιώς μιας και έχω ήδη λογαριασμό έκεί και θα μπορώ να βλέπω τις κινήσεις της κάρτας μέσω winbank, με χαλάει η ετήσια συνδρομή που είναι 15 ευρώ! Αν κάνω άιτηση τελικά για αυτήν, τα 15 Ευρώ θα πρέπει να τα πληρώσω στην αρχή με την έκδοση της κάρτας ή μετά το τέλος του 1ου χρόνου; Επίσης το πιστωτικό όριο είναι μέχρι 800Ευρώ. Από την άλλη η e-shop visa (φοιτητική) δεν έχει ετήσια συνδρομή και το πιστωτικό όριο είναι 2000 Ευρώ! Έχει κανείς εμπειρία με κάποια από αυτές τις δυο κάρτες; Το επιτόκιο δεν με απασχολεί ιδιαίτερα μιας και οι δόσεις θα εξοφλούνται στην ώρα τους! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts