makis_thess Δημοσιεύτηκε March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2008 Εσείς χαρίζετε τα παλιά αντικείμενα ,τα ανακυκλώνετε(στους ειδικούς κάδους) ή τα πετάτε(στα σκουπίδια) ? Μέτα το freecycle που μέσα σε λίγο χρόνο έγινε γνωστό τώρα ξεκίνησε και καινούριο site το xariseto.gr Ο βασικός στόχος τον δικτυακών τόπων xariseto.2030.gr και freecycle είναι να συμβάλει ο καθένας απο εμάς στην ανακύκλωση διαφόρων πραγμάτων και να βοηθήσουμε , οσο μπορούμε , στην μείωση ρύπανσης του περιβάλλοντος. Δηλαδή είναι ένας τόπος όπου μπορεί ο καθένας να χαρίζει αντικείμενα που δεν τα χρειάζεται και σε διαφορετική περίπτωση θα κατέληγαν σε κάποια χωματερή. Εάν καταλάβουμε ότι τα σκουπίδια δεν είναι άχρηστα υλικά, αλλά χρήσιμες πρώτες ύλες για τις κατάλληλες βιομηχανίες, τότε θα συνειδητοποιήσουμε πόσο λάθος είναι η κατάληξη αυτών των υλικών στις χωματερές, µε τεράστιο περιβαλλοντικό αλλά και οικονομικό κόστος. Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Εσείς χαρίζετε τα παλιά αντικείμενα ,τα ανακυκλώνετε(στους ειδικούς κάδους) ή τα πετάτε(στα σκουπίδια) ? Μέτα το freecycle που μέσα σε λίγο χρόνο έγινε γνωστό τώρα ξεκίνησε και καινούριο site το xariseto.gr Ο βασικός στόχος τον δικτυακών τόπων xariseto.2030.gr και freecycle είναι να συμβάλει ο καθένας απο εμάς στην ανακύκλωση διαφόρων πραγμάτων και να βοηθήσουμε , οσο μπορούμε , στην μείωση ρύπανσης του περιβάλλοντος. Δηλαδή είναι ένας τόπος όπου μπορεί ο καθένας να χαρίζει αντικείμενα που δεν τα χρειάζεται και σε διαφορετική περίπτωση θα κατέληγαν σε κάποια χωματερή. Εάν καταλάβουμε ότι τα σκουπίδια δεν είναι άχρηστα υλικά, αλλά χρήσιμες πρώτες ύλες για τις κατάλληλες βιομηχανίες, τότε θα συνειδητοποιήσουμε πόσο λάθος είναι η κατάληξη αυτών των υλικών στις χωματερές, µε τεράστιο περιβαλλοντικό αλλά και οικονομικό κόστος. καλο ακουγεται,αν βεβαια ο σκοπος ειναι αυτος και οχι να τα παιρνουν και να τα πουλανε κανοντας το κερδοφορο επιχειρηση...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 ΟΧΙ και στα 2 site τα μέλη μεταξύ τους κανονίζουν συνάντηση και ''χαρίζουν'' τα ειδη που εχουν ! και στο site το γραφει οτι : @Έχει δημιουργηθεί από φίλους της ανακύκλωσης . @ΔΕΝ μεσολαβή στην ''διακίνηση'' και ΔΕΝ χρεώνει τίποτα ! @Τα είδη ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ !!!!! Απαγορεύετε η πώληση !! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Τα αφήνουμε στο πατάρι-αποθήκη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Τα αφήνουμε στο πατάρι-αποθήκη ! Me too!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 ΟΧΙ και στα 2 site τα μέλη μεταξύ τους κανονίζουν συνάντηση και ''χαρίζουν'' τα ειδη που εχουν ! τοτε οκ...:happy: Τα αφήνουμε στο πατάρι-αποθήκη ! me too!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 ελεος πια με τα register!!!ας το καναν blog ή κανα φορουμ χωρις register! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Δεν νομίζω να γίνετε χωρίς register ! αν π.χ θέλω να χαρίσω κάτι και δεν κάνω register , πως θα μάθω οτι ειχε ενδιαφέρων ''αγγελία'' μου για να το δώσω σε αυτών που θέλει. ενω ετσι θα με στείλει εμαιλ όπως όλα τα forums . Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Και 'γω έχω διάφορα πράγματα σπίτι τα οποία δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ, μου σπάνε τα νεύρα που δεν έχω που να τα βάλω αλλά από την άλλη δεν μου πάει καρδιά να τα πετάξω. Το έχω σκεφτεί τέτοια αντικείμενα να τα χαρίζω σε άτομα που ίσως τους χρειαστούν και το έχω κάνει 2-3 φορές.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Τα αφήνουμε στο πατάρι-αποθήκη ! Ως πότε όμως?Κάποια στιγμή θα γεμίσει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 τα βάζω σε αποθήκες πατάρια,αν και συνήθως τα χρειάζομαι τα πραγματά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 αν καποιος φιλος ή γνωστος μου χρειαζεται κατι που εγω δεν το θελω,του το δινω. οταν ανα τακτα χρονικα διαστηματα καθαριζω τις αποθηκες και τα παταρια (οπου συγκεντρωνω τα υπολοιπα αχρηστα αντικειμενα)τοτε τα πεταω ειτε σε καδους ανακυκλωσης(οπου δυστυχως σπανια βρισκω κοντα μου) ειτε στα σκουπιδια ειτε αν ειναι ογκωδη καλω τον δημο να τα μαζεψει. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Έχοντας διδαχτεί την φιλοσοφία της ανακύκλωσης από το 1986, ως ένας από τους "τυχερούς" [τουλάχιστον ως προς αυτό το θέμα] που φοίτησε σε ξένο σχολείο, χαίρομαι που έστω και με καθυστέρηση 20 και πλέον ετών, η ανακύκλωση μπήκε στη ζωή μας. Τα πράγματα τα οποια δεν χρειάζομαι, είτε τα χαρίζω, είτε τα στέλνω να κάνουν Jogging στον κάδο ανακύκλωσης :p Πράγματα τα οποια δεν χρειάζομαι άμεσα, αλλα σίγουρα θα φανούν χρήσιμα στο μέλλον, όπως καλώδια, συλλεκτικά αντικείμενα, gadgets κλπ. τα στέλνω για διακοπές σε ντουλάπια ή κούτες :lol: Αυτές τις πρακτικές, τις εφαρμόζω είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά, και προσπαθώ να τις διαιωνίσω και στους άλλους, ώστε να αποκτήσουν όσο το δυνατών περισσότεροι συνάνθρωποι μας, οικολογική συνείδηση και ευαισθησία. Θεωρώ πως είναι κάτι παραπάνω από υποχρέωση, είναι καθήκον όλων μας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 καλά θα ηταν να κάνουμε ανακύκλωση αλλα εκτός οτι δεν υπαρχή η ''παιδεία'' δεν βρίσκεις και εύκολα κάδους και είναι ''κλειδωμένοι'' και είναι βαρετό να ρίχνεις την ανακύκλωση ενα ενα κουτί !!! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Σε γνωστους,ιδιαιτερα για ρουχα τα οποια δεν μου κανουνε,μη φανταστειτε...Εννοω τυπου φορμες που φοραγα μικρος,για χρηση σε ειδικες περιστασεις,πχ για τη χρηση αυτων σε βαψιματα,κ.λ.π... Γενικοτερα ομως πεταμα σε καδους.(ποτε εξω απο αυτους):mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Γενικοτερα ομως πεταμα σε καδους.(ποτε εξω απο αυτους):mad: πιστευω αυτα που ανακυκλώνονται να τα βαζεις στους ειδικους καδους !:rolleyes: Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 πιστευω αυτα που ανακυκλώνονται να τα βαζεις στους ειδικους καδους !:rolleyes: Εννοειται....αυτα που ειναι ανακυκλωσιμα!!!:pΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ απο ολους μας ο στοιχειωδης σεβασμος στο περιβαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Τα χαρίζω σε γνωστούς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. December 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Καλησπέρα , πλέων στο xariseto.gr ειναι όλοι οι Νομοί (52 Νομοί συν την Κύπρο) αρα μπορούν να καταχωρηθούν αγγελίες (για να χαρίσετε ή να ζητήσετε κάτι ΜΟΝΟ δωρεάν) σε όλες της πόλης ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Μπήκα από περιέργεια να δω το σάιτ και μου άρεσε πολύ! μπορείς εύκολα να βρεις κατι που χρειάζεσαι και είναι πολύ καλύτερο να δίνεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι σ αυτούς που τα χρειάζονται παρά να τα πετάς! Μπράβο στο να γίνονται τέτοια σάιτ!!!:up: Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 oti dn xriazomai ta xarizo i ta kratao ligo kairo mexri na ta petakso :P fisika i anakiklosi tha itan oti kalitero... thanks gia ta 2 site :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberrobots Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Οτι δεν το χρειαζομαι το χαριζω εφοσον εχει χρηστικη αξια ποια αλλιως μενει στο παταρι-συρταρι μεχρι να το πεταξει η μανα μου αναγαστηκα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Πολύ καλή η κίνηση αυτή.Μπήκα στο site και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.Μπορεί κάτι που το θεωρείς ασήμαντο εσύ και είσαι έτοιμος να το πετάξεις,ο άλλος να το χρειάζεται εκείνη την στιγμή. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 To Xariseto.Gr μια βδομαδα πριν κλείσει ενα χρονο λειτουργίας μπήκε στην εφημερίδα "Εθνος της Κυριακής" (22-02-09) έχει δυο σέλιδες με θέμα γιά το "Xariseto.Gr" στην σελίδα 34-35 ενα ρεπορτάζ της Μαρίας Ψαρά ! Πρέπει να τονίσω τα ΜΜΕ αναγνωρίζουν την καινούρια ιδέας του "Xariseto.Gr" ως ΜΗ κερδοσκοπική κοινωνικό site ! Πρέπει ολοι μας να συνεχίσουμε την προσπάθεια μέσα από την σελίδα μας ! Εχει φτάσει τα 2200 μελη και εχει πανω απο 750 αγγελίες (προσφοράς και ζήτησης) σελ.34 pdf & σελ.35 pdf ή στο site του ΕΘΝΟΥΣ edit: Τρεχει απο χθες 26-02-09 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για ενα κινητο SAMSUNG Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletiadis Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 παιδιά αυτο με την ανακύκλωση καλά το κάνετε αλλά εμένα μου τη δίνει που κάποιος κερδίζει από αυτό προσφέροντας και καλά κοινωνικό έργο. ασ είχε και για αυτόν που προσφέρει η ανακύκλωση κάποιο όφελος. καλήτερο λοιπόν βρίσκω το χάρισέ το! Παράθεση πουλάω την παλιά-μικρή μου συλλογή: nokia: 3210, 5110, 5140, 5210, 6110, 6111, 6150, 7360, 8850 ericsson: T18, A2618s, R380s sony ericsson: Z200, K700i, W300i, T650i, F500, K300i siemens: M45i, M55, S35i, A55, SL55 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts