mexicanaki Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Ν α σε ρωτησω ? αυτη τη μπαταρια γιατι τη πηρες μηπως κραταει περοσσοτερο? και μηπως μπορεισ να μου πεισ καννα κολπακι για ωραιεσ φωτο το βραδυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 παιδιά το κινητό διαθέτει θύρα usb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Το πήρα σήμερα το πρωί κανένα παράπονο,ίσως το πιο τίμιο κινητό που πέρασε απο τα χέρια μου,δουλεύει και με τη 8αρα κάρτα μια χαρα.Ποιό firmware είναι το τελευτάιο? νομίζω έχω το v10f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 και εγώ με μια kingston 8gb κάρτα! μια χαρά την βλέπει! για τα λεφτά του είναι super!!! edit: mexicanaki στην ερώτηση σου η μπαταρία με τα 950mAh δεν ήρθε μου έστηλαν λάθος μπαταρία(πάλι την 800αρα) οπότε και περιμένω να μου έρθει η καινούργια.τώρα για τις φωτογραφίες το βράδυ μην περιμένεις πολλά! μόνο σε καλό φωτισμό http://www.ukmobi.co.uk/forebay/battery/kf750-kf300-kf700-kf600-LG-BATTERY.jpg Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Γίνεται σε κατάσταση αναμονής να δείχνει την ώρα αντι να είναι σαν σβηστή τελείως η οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mexicanaki Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 ΤΟ ΙSO για καλες φωτος που το βαζουμε?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
busm Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Παιδιά να κάνω μία ερώτηση! Πήρα εχθές το κινητό και είμαι εντυπωσιασμένος. Ωστόσο παρατήρησα ότι η οθόνη αφής λειτουργεί μόνο όταν πατήσεις το πλαινό κουμπί και μόνο για παιχνίδια, φωτο, βίντεο και ραδιόφωνο. Για το υπολοιπο μενου δε δουλεύει ή τοκάνει μόνο σε μένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Έτσι είναι η λειτουργία της δεν έχει κάποιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikol_02 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 γεια σας!πηρα το secret πριν 5 μερες μ αρεσει πολυ αλλα τα πλητρα αφης ειναι λιγο αργοστροφα,δηλ.δεν πιανουν αμεσως μερικες φορες βεβαια τις εντολες ειδικα αν δεν το χω χρησιμπομοιησει για αρκετη ωρα(ενω ειναι σε λειτουργια βεβαια)μια φιλη πουυ εχει επισης lg αλλο μοντελο αφης ολη η οθονη πιανει σεδευτερολεπτα τις εντολες. ενας τεχνικος της lg μου ειπε οτι γενικα το κινητο σερνεται αλλα εγω το πηγα για αντικατασταση ακομα δε το πηρα κ μου την εσπασε.το κανει σε καποιον αλλον;να θες πχ την 3η επιλογη στα μηνυματα να πατας 3 φορες το πληκτρο αφης να μην κανει τιποτα κ μετα να το κανει απανοτα!νευραααααααααα σε γενικε γραμμες ομορφο αν κ μυριζεται βλαβιαρικο.ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
busm Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Έτσι είναι η λειτουργία της δεν έχει κάποιο πρόβλημα Σε ευχαριστω για τη βοηθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jas0n Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Πήγα να το πάρω από το Γερμανό αλλά είπαν ότι δεν το έχουν και ούτε θα το φέρουν!:blink: Καινούργιο δεν είναι? Δεν καταλαβαίνω το λόγο... Μάλλον θα το πάρω από αλλού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Πήγα να το πάρω από το Γερμανό αλλά είπαν ότι δεν το έχουν και ούτε θα το φέρουν!:blink: Καινούργιο δεν είναι? Δεν καταλαβαίνω το λόγο... Μάλλον θα το πάρω από αλλού! Όντως κι εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση....:blink: Καλά τις περισσότερες φορές βέβαια δε ξέρουν και τι τους γίνεται!Λογικά αλλου θα το βρεις!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikol_02 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 το μοντελο ειναι περσινο!ισως γι αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Παντού κυκλοφορεί το κινητό,πάρτο απο αλλού, και δεν είναι παλιό,απλά η ενημέρωση στο Γερμανό είναι όπως πάντα μηδενική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jas0n Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Μα ακριβώς επειδή δεν είναι παλιό μου έκανε εντύπωση! Μου είπε ότι δεν το είχαν ούτε στις αποθήκες τους αλλά πιθανόν να το έβρισκα σε άλλο κατάστημά τους! Αλλά για να μην ψάχνω, το παρήγγειλα μέσω Ίντερνετ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Καλησπερα σε ολους! Ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το κινητο το οποιο και σκεφτομαι για αγορα και μαλιστα την GOLD εκδοση. 1) Σχετικα με τη μνημη: Ειναι απαραιτητο να ειναι ''TransFlash'' η μπορει να δει και μια κανονικη microSD. Σκεφτομαι να το παρω ''πακετο" με αυτην εδω 2) Αν η εικονα και το video του ειναι καλυτερα του KC550 που διαθετει φακο Schneider-Kreuznach. 3) Αν εχει βρει κανεις μπαταρια μεγαλυτερης χωρητικοτητας απο αυτην με την οποια ερχεται το τηλεφωνο καθως και καποια θηκη που να του ταιριαζει για προστασια. Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις σας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Microsd = transflash είναι το ίδιο πράγμα με άλλη ονομασία.Η κάμερα του δεν υστερεί πουθενά σε σύγκριση,για μπαταρία μεγαλύτερη δε ξέρω αν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Καλημέρα να ρωτήσω κατι καθως δεν ετυχε να εχω lg.Τα LG κανουν update μεσω ιντερνετ η πρεπει να το παμε στο service? Η μηπως το συγκεκριμενο κινητο κανει apo internet update? Καποιος που να ξερει σχετικα με αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Guyz, μια ερώτηση. Εφόσον υπάρχει μια κατηγορία "Πατήστε Μέσα" όπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις την οθόνη σαν οθόνη αφής, γιατί δεν γίνεται αυτό και στο κεντρικό μενού του κινητού; Μου φαίνεται πολύ κουλό το να έχει οθόνη αφής το κινητό και να μην μπορείς να την χρησιμοποιήσεις! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis750 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Ρε guys,απο που μπορώ να αγοράσω games gia to LG KF750 Secret?:help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 πως γινετε να απενεργοποιησουμε αν γινεται τον ηχο της καμερας γτ δεν μου εχει επιλογη την εκδοση λογισμικου πως την βλεπουμε ποια ειναι η τελευταια ?? Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 ξερει κανεισ αν μπορουμε να κανουμε ενα αρχειο να ειναι με προστασια ετσι ωστε να μην μπορει να σταλει ?? Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgoolas Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Απ'οτι καταλαβάίνο το θέμα είναι λίγο παλιό ετσι για να σας ενιμερώσω σας λέω οτι αυτό το super κατα την γνώμη μου κινιτάκι κοστίζει μόνο € 167,37 :D απο oteshop:):):) Α και σιγνόμι για τα πολλα ορθογραφικα :O γράφω πολύ γρήγορα για να τα προσέχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
choko2 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Απ'οτι καταλαβάίνο το θέμα είναι λίγο παλιό ετσι για να σας ενιμερώσω σας λέω οτι αυτό το super κατα την γνώμη μου κινιτάκι κοστίζει μόνο € 167,37 :D απο oteshop:):):) Α και σιγνόμι για τα πολλα ορθογραφικα :O γράφω πολύ γρήγορα για να τα προσέχω Nαι αλλά έχει μενού my viewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww:ninja::ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmel22 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 99.89€ στο ε-σοπ της κοσμοτε μαζι με ηχειακια δωρο οποιος θελει να δει εκει μην σας πιασουν κοροιδα! Παράθεση http://funkradio.listen2myradio.com/ 16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts