kianokranos Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 πολύ καλό και πρακτικό για μένα το iContact , υποστηρίζει και ελληνικά download: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=303045 video preview katevasa to icontact k einai ena exe mono.pos tha to valo sto menou enarksi?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 ...εγκατεστησα το icontacts Πολυ καλο προγραμμα με υποστηριξη ελληνικων ....αλλα μου δειχνει τα ελληνικα γράμματα στην αναζήτηση μεχρι το Ο....οταν πατησω το ABC ... που ειναι τα υπόλοιπα;:confused: sou vgazei ena grama mono an exeis epafi pou na arxizei to onoma apo auto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakosv Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Ποιό πιστεύετε είναι το καλύτερο πρόγραμμα για contacts στο htc diamond? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Yparxei eidiko section gia na theseis tin erwtisi sou, toso sta Pocket PC Software, oso kai sto thread tou Diamond. Gnwmi mou einai oti to yparxon kanei mia xara ti douleia tou kai den aksizei na baleis allo. Ean pali eksakoloutheis na endiaferesai... arkei na mpeis opws sou eipa sto antistoixo section gia Software kai tha breis merikes epiloges. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 πες μας και τι απαιτήσεις έχεις. καλύτερο όσον αφορά στην εμφάνιση; στη λειτουργικότητα; Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gchatz Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 evala to Finger-Friendly Friends v1.0 sto htc diamond alla den katafera na vrw pos tou vazw to elliniko pliktrologio... mporei na voithisei kapoios? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakosv Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 πες μας και τι απαιτήσεις έχεις. καλύτερο όσον αφορά στην εμφάνιση; στη λειτουργικότητα; να συνδυάζει και τα 2 αν γίνεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Έχω βάλει κι εγώ το icontact στο etenx650 αλλά δε μου δειχνει μετά το κ αν ενθυμούμαι σωστά. Δεν μπορούνε να χωρέσουνε και τα υπόλοιπα γράμματα? Επίσης, αν πάω να πάρω τηλέφωνο και ξεκινήσω με το πράσινο κουμπάκι του τηλεφώνου, θα ήθελα το πληκτρολόγιο να γράφει ελληνικά γραμματα αντί για αγγλικά. Με αυτόν τον τρόπο μπορώ πολύ απλά να πατήσω τα νούμερα 25 και να μου βγάλει όλα τα ονόματα από ΑΛ και όχι από AL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts