Jump to content

Η ταινιοθήκη των εφημερίδων και των περιοδικών

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To "Resident Evil" το πήρε κανείς να μας πει πληροφορίες?

Μονής στρώσης δίσκος (4,12 GB) custom DVD χωρίς extras, πολύ καλή εικόνα και ήχος πάντως..

Όποιος μπορεί ας επιβεβαιώσει για audio/video.

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Μονής στρώσης δίσκος (4,12 GB) custom DVD χωρίς extras, πολύ καλή εικόνα και ήχος πάντως..

Όποιος μπορεί ας επιβεβαιώσει για audio/video.

Thanks φίλε... μάλλον θα προτιμήσω τα HDDVD rips που ήδη κυκλοφορούν! Και άμα κρίνω και από την τρελή αύξηση που έχουν στο διαδίκτυο , μαζί και την αύξηση τιμών (αγοράς και ενοικίασης --- στα καινούργια dvd γράφουν πάνω "προτεινόμενη τιμή ενοικίασης 3 ευρώ":mad:) ... αλλά και το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ , την ποιότητα εικόνας-ήχου* που έχουν , εε τότε είναι μονόδρομος η δουλειά!:D

Μιλάω για τέτοια χαρακτηριστικά::D

Resident.Evil.2002.HD-DVDRip.DTS-HD.x264-CHD

RELEASE DATE....: 10/19/2007

THEATRE DATE....: 03/15/2002

GENRE...........: Action / Thriller / Horror / Sci-Fi

SOURCE TYPE.....: HD-DVD 1080p

ViDEO BiTRATE...: x264 @ 4718Kbps

FRAME RATE......: 23.976 fps

AUDiO BiTRATE...: DTS-HD 5.1 1536Kbps

RUNTiME.........: 100 mins

ASPECT RATiO....: 1.84 : 1

RESOLUTiON......: 1280 x 696

LANGUAGE........: English

FilE SiZE.......: 4,581,811 KB

αυτό που δείχνεις είναι το 1.. το 2 δεν έδωσε η εφημερίδα?

αυτό που δείχνεις είναι το 1.. το 2 δεν έδωσε η εφημερίδα?

Δεν ξέρω πιο έδωσε η εφημερίδα ... αλλά εγώ ξεκίνησα και το 2 (Resident.Evil.Apocalypse.2004.720p.BluRay.x264-HALCYON) :D

Και έπεται και το EXTINCTION :cool:

Αλλά το βασικό είναι και το άλλο.... άμα ξαναγοράσω ΠΑΛΙ τα έργα που έχω και τα θέλω σε HD , πάει .....το κλείσαμε το σπίτι!!!!!

Την επόμενη Κυριακή η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ θα δώσει το "Blackadder's: Christmas Carol" (1988) :happy:

Εγώ στήνομαι από τώρα στην Ομόνοια περιμένοντας Το Θέμα της επόμενης εβδομάδας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

"Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας" Α-Σ-Υ-Λ-Λ-Η-Π-Τ-Ο!!! :rolleyes:

Α ωραία την θέλω αυτήν την ταινία (Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας) :happy::happy:

Δεν ξέρω πιο έδωσε η εφημερίδα ... αλλά εγώ ξεκίνησα και το 2 (Resident.Evil.Apocalypse.2004.720p.BluRay.x264-HALCYON) :D

Και έπεται και το EXTINCTION :cool:

Αλλά το βασικό είναι και το άλλο.... άμα ξαναγοράσω ΠΑΛΙ τα έργα που έχω και τα θέλω σε HD , πάει .....το κλείσαμε το σπίτι!!!!!

αυτό που κατεβάζεις το χωράει το κανονικό dvd?

αυτό που κατεβάζεις το χωράει το κανονικό dvd?

Ναι φίλε ... όλα είναι φτιαγμένα έτσι που να χωράνε σε ένα απλό δισκάκι! Είναι σε μορφή mkv και η ποιότητά τους (ήχο - εικόνα) είναι καταπληκτική! Και φυσικά ΟΤΙ βγαίνει σε HD-bluray το μετατρέπουν και το προωθούν στα γνωστά shops! Ήδη έχω καμιά 30αριά και αν τα δεις σε HDTV με HDMI συστηματάκι (όπως το δικό σου κάτι;)) θα δακρύσεις από χαρά!

Πάντως αν δεν βάλουν μυαλό οι υπεύθυνοι από τις εταιρείες DVD , τα video clubs , οι εφημερίδες περιοδικά κτλ κτλ και δεν ρίξουν τις τιμές.... (και σε συνδυασμό με τις κατακόρυφες μειώσεις σε υψηλές ταχύτητες ίντερνετ) τότε και η θεία μου θα κατεβάζει τα έργα από το web!

Sorry για το ψιλοofftopic αλλά δεν πάει άλλο με την κατάσταση .... παίζουν με τα λεφτά μας και την υπομονή μας! Άκου 4 και 5 ευρώ εφημερίδα με dvd! Ή 10 και 15 ευρώ περιοδικό!

Όταν με 29,9 ευρώ στα 24 Μbps μπορείς να "έχεις" κάμποσα έργα (και μάλιστα HD) την ημέρα ... μην μπούμε σε λεπτομέρειες τώρα... τότε παίρνοντας ένα dvd από περιοδικό ή το εμπόριο σε χαρτονάκι ή σε πλαστικό και με εικόνα μέτρια , ενώ μπορείς να έχεις το άλλο ... τότε αν το σκεφτείς καλύτερα είσαι και πολύ Μαλ:X:X:X Anyway... τα είπα και ξαλάφρωσα... πάω να κάνω ένα μπάνιο τώρα να συνέλθω!:p

Την επόμενη Κυριακή η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ θα δώσει το "Blackadder's: Christmas Carol" (1988) :happy:[/size]

Ωραία! Να συμπληρώσουμε τη σειρά του Blackadder. Πάλι η Καθημερινή δεν το είχε δώσει κι εκείνο;

Πάλι η Καθημερινή δεν το είχε δώσει κι εκείνο;

ΝΑΙ η Καθημερινή ήταν :).

Καλα δεν τρελαινομαι κιολας .

Πριν δεκα μερες πηρα το Charlie and the Chocolate Factory αυθεντικο σε διπλο dvd σε second handed ΔΩΡΕΑΝ απο τα Seven δωρο με 3 ενοικιασεις .

Σημερα παλι νοικιασα αλλες τρεις ταινιες και πηρα δωρο το Pirates of the Carribean : Dead Man's Chest.

Με αυτο το συστημα εχω αποκτησει δωρεαν καμια 20 σαρια αυθεντικες ταινιαρες αυτο τον μηνα .... απλα νοικιαζω τρεις ταινιες εβδομαδας καθε μερα που κοστιζουν 5 euros (και που φυσικα τις "αξιοποιω " για μελλοντικη θεαση ) και παιρνω και την αυθεντικη δωρακι ...

Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5

Ωραία! Να συμπληρώσουμε τη σειρά του Blackadder. Πάλι η Καθημερινή δεν το είχε δώσει κι εκείνο;

Απλά να προειδοποιήσω , αν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο dvd που κυκλοφορεί στην Ελλάδα (το λέω επειδή το έχει και το βίντεο club δίπλα μου) είναι ψιλοπροβληματικό με τους Ελληνικούς υπότιτλους!

Πιο συγκεκριμένα , σε μερικά επιτραπέζια dvd players ΔΕΝ παίζει τους Ελλ. υπότιτλους ... στο PC κανένα πρόβλημα!

*μου το είπε και ο videoclabάς και μάλιστα το είχα νοικιάσει παρ' όλο που έγραφε πάνω σε χαρτάκι ότι "Δεν έχει Ελληνικούς Υπότιτλους" ... αλλά είχε μια χαρά στο PC που το είδα! Ααα , είναι και 40 λεπτά το έργο... το λέω μιας είναι πιο συμφέρον να το νοικιάσετε και να το "Κλωνοποιήσετε" :p μιας και είναι 2.6GB μόνο!

Φίλε domen ... μια χαρά σε βρίσκω!!!;)

Καλα δεν τρελαινομαι κιολας .

Πριν δεκα μερες πηρα το Charlie and the Chocolate Factory αυθεντικο σε διπλο dvd σε second handed ΔΩΡΕΑΝ απο τα Seven δωρο με 3 ενοικιασεις .

Σημερα παλι νοικιασα αλλες τρεις ταινιες και πηρα δωρο το Pirates of the Carribean : Dead Man's Chest.

Με αυτο το συστημα εχω αποκτησει δωρεαν καμια 20 σαρια αυθεντικες ταινιαρες αυτο τον μηνα .... απλα νοικιαζω τρεις ταινιες εβδομαδας καθε μερα που κοστιζουν 5 euros (και που φυσικα τις "αξιοποιω " για μελλοντικη θεαση ) και παιρνω και την αυθεντικη δωρακι ...

:blink: Σοβαρά? Είναι συγκεκριμένες αυτές που δίνουν ή τους λες θέλω το πχ. Pirates of the Carribean ?

Εχουν μια μεγαλη στοιβα με καμια πενηνταρια ταινιες καθε μερα σε εναν παγκο και διαλεγεις εσυ οποια θελεις απο αυτες .Εχει αρκετες σαβουρες-cult αλλα παντα εχει και 5-10 καλες και νεοτερες .

Eχω αποκτησει ετσι αυθεντικες τις

All the King's Men ,40year Virgin , World Trade Center,Waterbone , The Aviator , the eye 2 , Sideways, Fun with Dick and Jane , The last Samurai , Virus, Freedomland , Pride & Predujice, Ronin, Angels in America Complete Mini , Apocalypto,50 first dates ,Flight of the Phoenix,Stealth ,Goal ,Jet Li Fearless .

Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5

ποιος καλός Χριστιανός μπορεί να μου προμηθεύσει το δισκάκι τηε Σαββατιάτικής Καθημερινής?

δεν ήρθαν καθόλου οι εφημερίδες Σαββάτου στην Κύπρο..

Ο σύνδεσμος μου (:p), με ενημέρωσε πως υπάρχει μία - αμυδρή η αλήθεια - πιθανότητα να έρθουν αύριο...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Μπορείς να αρπάξεις μια για μένα αν βρείς?

Θα μου την δώσεις στο meeting :)

Μπορείς να αρπάξεις μια για μένα αν βρείς?

Θα μου την δώσεις στο meeting :)

Sure man. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Εγώ στήνομαι από τώρα στην Ομόνοια περιμένοντας Το Θέμα της επόμενης εβδομάδας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

"Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας" Α-Σ-Υ-Λ-Λ-Η-Π-Τ-Ο!!! :rolleyes:

Σημερα το ειχε ΑΝΤ1 δεν ξερω αν το προλαβες!!!

επισης δες και Corpse Bride, Big Fish:shifty:

σταθερές αξίες.. για πολλούς εδώ μέσα (θέλω να) πιστεύω..

Θα βάλει ο Αντ1 την Νεκρή νύφη? Πότε?

σταθερές αξίες.. για πολλούς εδώ μέσα (θέλω να) πιστεύω..

:D;).... μια χαρά να το πιστέψεις!!!

nucleogenesi ελεος με την υπογραφή σου πήρε την μισή οθόνη :X