Jump to content

Η ταινιοθήκη των εφημερίδων και των περιοδικών

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευτυχώς που οι δύο τελευταίες παραγράφοι είναι στα αγγλικά...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kat arhas na dieukriniso oti to sholio den itan prosopiko alla anaferotan stis sigkekrimenes prosfores ton efimeridon. Genika ekeino pou thelo na po einai oti ta VCD einai katoteris poiotitas apo ta antistiha DVD. Kai den iparhei logos na agorazeis dokimanter se VCD ti stigmi pou iparhoun kalitera se DVD apo alles efimerides px tou Vimatos. Fisika einai kai thema prosopikis epilogis.

Τί ενοείς δεν ήταν προσωπικό? Ότι δεν αναφερόταν σε εμένα? Δεν το κατάλαβα :confused: Σαφώς και αναφερόταν σε συγκεκριμένες προσφορές αφού αναφέρθηκες συγκεκριμένα στα VCD της Ισοτιμίας και είπες ότι ήταν κάκιστη η ποιότητα.

Δεν ξέρω αν υπάρχει άτομο εδώ μέσα που να μην ξέρει τί εστί VCD και τι DVD.. νομίζεις ότι αν έδινε DVD η Ισοτιμία θα άλλαζε η ποιότητα της εικόνας? η θα είχαμε ας πούμε stereo ήχο? όχι φυσικα! Η εικόνα και ήχος είναι as good as it gets λόγω του ότι είναι από το 1923. Δεν συμφέρει την εφημερίδα και είναι κριμα να "σπαταλήσουν" DVD απλά και μόνο για να πούν ότι δώσανε DVD..

Φυσικά και υπάρχουν εφημερίδες όπως το ΒΗΜΑ (και η Καθημερινή της Κυριακής) που δίνει σε DVD κάποια ντοκιμαντέρ αλλά δεν δίνουν το ίδιο καθεαυτού περιεχόμενο.. δηλαδη δεν δίνει η Σαββατιάτικη Καθημερινή τις "Περιπέτειες του Ντέμη" σε VCD και το ΒΗΜΑ τον ίδιο τίτλο σε DVD για να προτιμήσω το ΒΗΜΑ. Anyway..

Kai epeidi emena mou aresei na tekmiriono katopin ereunas sou paratheto ena apospasma apo to lima VCD tis egkiris egkiklopedias wikipedia

Εμ.. δεν σου είχα ζητήσει να τεκμηριώσεις το γεγονός ότι το VCD είναι χειρότερης ποιότητας από το DVD. Αυτό είναι γεγονός και δεδομένο.

Απ'ότι κατάλαβα ΔΕΝ αγόρασες την Ισοτιμία, ΔΕΝ είδες την ποιότητα της ταινίας (ή μάλλον των 3 διαφορετικών ταινιών) που έδωσε και κατάληξες στο συμπέρασμα ότι το υλικό που έδωσε η Ισοτιμία είναι κάκιστο. Κάνοντας κάποιους potential buyers να διπλοσκευτούν αν θα το αγοράσουν ή όχι..

Ιδού η ποιότητα των εν λόγω VCD

http://img518.imageshack.us/img518/6070/vlcsnap679555fn7.jpg http://img518.imageshack.us/img518/9326/vlcsnap679459wj9.jpg

http://img518.imageshack.us/img518/2479/vlcsnap686693uf7.th.jpg http://img232.imageshack.us/img232/7497/vlcsnap685170sa4.th.jpg http://img58.imageshack.us/img58/6107/vlcsnap685468ll2.th.jpg

http://img232.imageshack.us/img232/4290/vlcsnap685560xb1.th.jpg http://img505.imageshack.us/img505/2499/vlcsnap686516ad1.th.jpg

Δεν θα συνεχίσω την συζήτηση γιατί είναι κουραστικό για τους υπόλοιπους. Το point μου το ανάλυσα και καταλάβανε όλοι τί θέλω να πώ.

Ενδιαφέρον σχόλιο από τον Δημήτρη στο pressoffers:

Το σίγουρο είναι ότι οι παλιές καλές μέρες με τις ορδές των καταλωτών να πλακώνονται γιά ένα τελευταίο φύλλο εφημερίδας με DVD έχουν περάσει και μάλλον δύσκολα θα ξανάρθουν. Γίνονται πολλές υπόγειες διεργασίες και συζητήσεις κυρίως ανάμεσα σε μεγαλοεκδότες, ανεπίσημα, και σίγουρα θα έχουμε σύντομα εξελίξεις πάνω στο θέμα των προσφορών. Έτσι μου είπαν κάτι πηγές από τις παλιές μου αντζέντες, διότι δεν ξέρω αν σας το έχω πει, κάποτε έκανα μιά πολύ σύντομη καριέρα ως δημοσιογράφος (τρομάρα μου) παράλληλα με την φοίτηση μου σε σχολή δημοσιογραφίας. Μιά πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Σας αφήνω προς το παρόν και αν έχουμε κάτι νεώτερο θα επανέλθουμε. Καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε και δεν κάνετε !

Δεν είναι ψέματα. Πλην του Θέματος, οι υπόλοιπες εφημερίδες έχουν λίγο - πολύ εγκαταλείψει τις προσφορές ταινιών.

Η καλύτερη λύση θα ήταν στροφή στην ποιότητα... :p

Εννοώ φυσικά στην ποιότητα των προσφερόμενων DVD, όχι των ταινιών. Ήτοι κανονικές DVD θήκες, καλή εικόνα/ήχος και τέλος καλές ταινίες. Όχι να προσφέρουμε για να προσφέρουμε...

emena me endiaferei to teliko apotelesma. molis apolausa tin tainia the aviator kai den entopisa provlima ston ixo kai stin eikona. Kai na sou pw tin alitheia den me endiaferei na petixo ton teleio ixo sto dvd mias efimeridas. An ithela ton teleio ixo kai tin teleia eikona tha pigaina sto cinema.

Καταρχήν να πω ότι ο καθένας μας έχει δικαίωμα να βλέπει ταινίες όπως γουστάρει και όπως του αρέσει. Από την άλλη εγώ θέλω να τις βλέπω με όσο καλύτερα standards γίνεται. Πολλοί λένε, "έλα μωρέ..τι widescreen,κλπ".

Ε άμα είναι έτσι γιατί να μη βλέπουμε και το 1/10 της εικόνας; Το κεντρικό νόημα πάλι θα το πιάσουμε...ή καλύτερα να διάβασουμε το script...τι εικόνα και ήχος τώρα :p Αυτό που λέω (κάπως υπερβολικά) είναι ότι όταν βλέπεις μια ταινία σφαγμένη με οποιοδήποτε τρόπο (εικόνα, κανάλια ήχου, κλπ), τότε απλά δε βλέπεις την ταινία που ήθελε να δεις ο δημιουργός της. Είναι σα να πας στο μουσείο να δεις αγάλματα, και να τα έχουν μισοκαλυμένα με ένα σεντόνι. Πάλι θα πιάσεις το νόημα αλλά δε θα δεις ολοκληρο το έργο.

Όσο για την εμπειρία του cinema ότι είναι καλύτερη, σαφώς ισχύει (όχι για όλα καθώς μερικά δε λένε μία μπροστά σε ένα καλοφτιαγμένο home theater), αλλά η εμπειρία του cinema δεν είναι "συλλέξιμη" (υπάρχει τέτοια λέξη άραγε; ), και δε προσφέρεται από τις εφημερίδες :p άρα είναι off topic.

EvEn DeAtH MaY DiE

Καταρχήν να πω ότι ο καθένας μας έχει δικαίωμα να βλέπει ταινίες όπως γουστάρει και όπως του αρέσει. Από την άλλη εγώ θέλω να τις βλέπω με όσο καλύτερα standards γίνεται. Πολλοί λένε, "έλα μωρέ..τι widescreen,κλπ".

Ε άμα είναι έτσι γιατί να μη βλέπουμε και το 1/10 της εικόνας; Το κεντρικό νόημα πάλι θα το πιάσουμε...ή καλύτερα να διάβασουμε το script...τι εικόνα και ήχος τώρα :p Αυτό που λέω (κάπως υπερβολικά) είναι ότι όταν βλέπεις μια ταινία σφαγμένη με οποιοδήποτε τρόπο (εικόνα, κανάλια ήχου, κλπ), τότε απλά δε βλέπεις την ταινία που ήθελε να δεις ο δημιουργός της. Είναι σα να πας στο μουσείο να δεις αγάλματα, και να τα έχουν μισοκαλύμένα με ένα σεντόνι. Πάλι θα ποιάσεις το νόημα αλλά δε θα δεις ολοκληρο το έργο.

Όσο για την εμπειρία του cinema ότι είναι καλύτερη, σαφώς ισχύει (όχι για όλα καθώς μερικά δε λένε μία μπροστά σε ένα καλοφτιαγμένο home theater), αλλά η εμπειρία του cinema δεν είναι "συλλέξιμη" (υπάρχει τέτοια λέξη άραγε; ), και δε προσφέρεται από τις εφημερίδες :p άρα είναι off topic.

Αυτά που λες είναι σωστά, αν και λίγο υπερβολικά. Λ.χ. προσωπικά δεν με πειράζει μία ταινία που δεν θα την αγόραζα σε καμία περίπτωση, να την πάρω από το Θέμα και να την βλέπω με μέτρια ποιότητα εικόνας και ήχου.

Τις ταινίες τώρα που θέλω, ποτέ δεν περιμένω να τις πάρω από τις εφημερίδες. Αγοράζω πάντα το κανονικό DVD.

Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ ότι οι εφημερίδες λειτουργούν «επικουρικά» στην ταινιοθήκη μου, συμπληρώνοντας την με ταινίες που θα έβλεπα ξανά ευχαρίστως, αλλά δεν θα αγόραζα.

Ο Δημήτρης στο pressoffers έχει νεότερα..

Και τώρα τα νέα που σας έλεγα από το χώρο των προσφορών :

Οι μεγαλοεκδότες αγαπητοί μου φίλοι πλέον δεν θέλουν να ξανακούσουν γιά προσφορές. Μιλάμε γιά τις εφημερίδες. Τα περιοδικά θα συνεχίσουν ως έχουν. Εδώ και λίγο καιρό έχουν καταλάβει ότι αυτή η κατάσταση δεν τους συμφέρει πλέον γιατί το κόστος είναι τεράστιο (δικαιώματα γιά ταινίες, διαφημιστική υποστήριξη στην tv, συσκευασία κλπ κλπ) και ο κόσμος εθισμένος πλέον γίνεται όλο και πιό απαιτητικός. Πιέζουν λοιπόν προς κάθε κατεύθηνση να πετύχουν απαγόρευση (δύσκολο) των προσφορών ή αναμεταξύ τους συμφωνία κυρίων (ακόμη πιό δύσκολο) γιά επιστροφή στις ρίζες. Τα κύρια πρόσωπα και φορείς που απαρτίζουν αυτό το μέτωπο του τέλους των προσφορών είναι πέρα από τους εκδότες (τους μεγάλους), ο Υπουργός Τύπου Ρουσσόπουλος και η ΕΣΗΕΑ. Από κοντά και κάποιες μικρές εφημερίδες που δεν έβαλαν ποτέ προσφορές και περιμένουν να ωφεληθούν. Τα πρώτα θύματα αυτής της πίεσης των μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων ήταν οι εφημερίδες με τα ροζ DVD, των οποίων η κατακόρυφη αύξηση των κυκλοφοριών τους τους θορύβησε σφόδρα και από εκεί και πέρα κατάλαβαν ότι παίζοντας με προσφορές άφηναν και χώρο γιά να μπουν στο παιχνίδι (κυρίως της διαφήμισης) και οι μικροί. Τα επόμενα θύματα αναμένεται να είναι τα free press έντυπα γιά τα οποία υπάρχει πίεση προς τον Υπουργό να επαναεξετάσει τους όρους και κανόνες δημιουργίας τους. Γιά τα blogs δεν έχω ακούσει κάτι (αστείο ήταν αυτό).

Αυτά όμως γιά να γίνουν δεν είναι και εύκολα. Πρώτα από όλα δεν υπάρχει το σαφές νομικό πλαίσιο γιά την απαγόρευση (όπως υπήρχε με τις τσόντες) αλλά και ούτε είναι εύκολο να κάτσουν όλοι σε ένα τραπέζι (μικροί-μεγάλοι) και να συμφωνήσουν το τέλος των προσφορών. Μάλλον γιά ουτοπία φαντάζει αυτό.

Το ιδανικό γιά τις μεγάλες εφημερίδες θα ήταν να κόψουν όλοι τις προσφορές, ταυτόχρονα να οδηγηθούν σε κλείσιμο κάποιες μικρές που σηκώνουν κεφάλι με κάποια επιτυχημένα που και που δώρα και να γίνει επιστροφή στο παλιό καθεστώς με άντε το πολύ πολύ κάποιο ένθετο. Και να πέσει η κυκλοφορία τους κερδισμένοι θα είναι πάλι αφού θα είναι έξω το κόστος απόκτησης της προσφοράς, έξω η διαφήμιση της, έξω τα έξοδα συσκευασίας, έξω η σκοτούρα να βρίσκεις συνέχεια κάτι καινούργιο να δώσεις και να ικανοποιήσεις ένα όλο και περισσότερο απαιτητικό κοινό.

Σίγουρα θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις, μετά και τις εκλογές γιά το νέο προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, αυτό που δεν ξέρουμε είναι προς τα που θα πάνε τα πράγματα. Κατάργηση προσφορών ή νέες ακριβότερες και πιό δυνατές ??? Πάντως όχι αυτό που συμβαίνει τώρα, δηλαδή επαναλήψεις και σαβούρες που διώχνουν τον κόσμο και ταυτόχρονα να χρειάζονται ένα κάρο λεφτά γιά να τις διαφημίσουν κι από πάνω.

Η νέα σεζόν από Σεπτέμβρη θα δείξει.

Να δω τι θα πουλάει το Θέμα αν κόψει τις προσφορές...

Μαύρες μέρες έρχονται... Ναι μεν είχαμε περάσει στην περίοδο σαβούρας και επανάληψης, αλλά που και που πετιόταν και καμμιά καλή περίπτωση. Από τα ολότελα... Και είναι σαφές ότι αυτό που συμφέρει τους μεγαλοεκδότες είναι αντιστρόφως ανάλογο με αυτό που συμφέρει εμάς. Η όλη υπόθεση όπως καταγράφεται δεν είναι παρά κίνηση προς τη "νομιμοποίηση" ενός καρτέλ και στον αποκεφαλισμό του υγειούς ανταγωνισμού:( Όσο για την ποιότητα των προσφορών αποκλείεται να ανέβει μέσω συνεργασίας των μεγάλων....:mad: Πάλι έκθεση έγραψα...:p
EvEn DeAtH MaY DiE

Δεν νομίζω το ΘΕΜΑ να μπει κι αυτό στο χορό των μεγαλοεκδοτών... Αφού, όπως ήδη έχουμε πει και δω, έχει σκαρώσει συμφωνίες με εξωτερικό για να φέρει νέο αίμα στις DVD προσφορές (βλ. δικαιώματα DISNEY, με LOST κλπ.).

Ίσως αυτό φοβούνται οι "μεγάλοι" και πιέζουν τα πράματα προς την "απαγόρευση". Φοβούνται τις προσφορές "ποιοτητας εμπορίου" που είναι λογικά το επόμενο βήμα μετά και τις "ελληνικές ταινίες". Θέλουν να προλάβουν το τσουνάμι για να γλυτώσουν τα φράγκα τους.

Και χέστηκαν για μας τους καταναλωτές....

Δε θέλουν καν να μπουν στον κόπο για συμφωνίες με ODEON, Audio Visual, Videosonic κλπ. κλπ. Πιστεύουν ότι στη τελική θα ζημιωθούν. Και ίσως να είναι έτσι....

Αλλά εγώ βλέπω να παίρνω μόνο μία (ή και καμμία) πια εφημερίδα το Σ/Κ (ας ειναι καλά η TV και το internet).

Το ΒΗΜΑ, η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, το ΕΘΝΟΣ ως παραδοσιακά φύλλα το ξέρουν ότι μόνο κέρδος θα έχουν από την "απαγόρευση" (αφού και χωρίς DVD βλέπουν να εξαφανίζονται σταθερά τα φύλλα τους) και είναι μεταξύ των υπερασπιστών της νέας τάξης πραγμάτων.

Πάντως (ιδίως τώρα με τις ευρυζωνικές), χωρίς ποιότητα, ΜΑΥΡΟ θα φάνε.... :p :p

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Δεν νομίζω το ΘΕΜΑ να μπει κι αυτό στο χορό των μεγαλοεκδοτών... Αφού, όπως ήδη έχουμε πει και δω, έχει σκαρώσει συμφωνίες με εξωτερικό για να φέρει νέο αίμα στις DVD προσφορές (βλ. δικαιώματα DISNEY, με LOST κλπ.).

Ίσως αυτό φοβούνται οι "μεγάλοι" και πιέζουν τα πράματα προς την "απαγόρευση". Φοβούνται τις προσφορές "ποιοτητας εμπορίου" που είναι λογικά το επόμενο βήμα μετά και τις "ελληνικές ταινίες". Θέλουν να προλάβουν το τσουνάμι για να γλυτώσουν τα φράγκα τους.

Σωστό κι αυτό. Αλλά δεν νομίζω από την στιγμή που το Θέμα θα βάζει ταινίες, οι υπόλοιπες εφημερίδες να σταματήσουν, γιατί η πτώση στις πωλήσεις τους θα είναι σημαντικότατη...

Παράλληλα, δεν νομίζω πως το Θέμα υπάρχει περίπτωση να αρχίσει να προσφέρει DVD ποιότητας εμπορίου...

Και χέστηκαν για μας τους καταναλωτές....

Δε θέλουν καν να μπουν στον κόπο για συμφωνίες με ODEON, Audio Visual, Videosonic κλπ. κλπ. Πιστεύουν ότι στη τελική θα ζημιωθούν. Και ίσως να είναι έτσι....

Αλλά εγώ βλέπω να παίρνω μόνο μία (ή και καμμία) πια εφημερίδα το Σ/Κ (ας ειναι καλά η TV και το internet).

Εδώ ακριβώς είναι το θέμα (όχι το Θέμα :p). Εάν το Θέμα συνεχίσει τις προσφορές του και τις εμπλουτίσει μέσω την συμφωνιών που έχει συνάψει, προβλέπω πως οι πωλήσεις θα είναι 200.000 φύλλα το Θέμα και ο επόμενος 50.000...

Το ΒΗΜΑ, η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, το ΕΘΝΟΣ ως παραδοσιακά φύλλα το ξέρουν ότι μόνο κέρδος θα έχουν από την "απαγόρευση" (αφού και χωρίς DVD βλέπουν να εξαφανίζονται σταθερά τα φύλλα τους) και είναι μεταξύ των υπερασπιστών της νέας τάξης πραγμάτων.

Πάντως (ιδίως τώρα με τις ευρυζωνικές), χωρίς ποιότητα, ΜΑΥΡΟ θα φάνε.... :p :p

Και η Καθημερινή (επίσημη αγαπημένη :p). Σε περίπτωση απαγόρευσης θα ζημιωθεί σε τεράστιο βαθμό το Θέμα, ενώ Βήμα, Ελευθεροτυπία, Καθημερινή και Έθνος θα επιστρέψουν στις πωλήσεις που έκαναν την προ DVD era...

Παράλληλα, δεν νομίζω πως το Θέμα υπάρχει περίπτωση να αρχίσει να προσφέρει DVD ποιότητας εμπορίου...

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο !!! :lol: :lol:

Αλλά, παραλληλα, είναι και το βασικό ατού μας ως leverage ώστε να την δουν οι άλλοι σαν ανταγωνιστές (και όχι "παραδοσιακοί") και να αντεπιτεθούν στην υψηλή κυκλοφορία του ΘΕΜΑΤΟΣ με DVD εμπορίου ή έστω custom αλλά καλής ποιότητας και ποικιλίας !!!!! :shifty: :shifty:

P.S. Πλάκα πλάκα, στο ΘΕΜΑ τα χώνουμε για το γνωστό ζήτημα "ποιότητα", αλλά μόνο από το Θέμο βλέπω λίγο φως κόντρα στη στροφή των υπολοίπων στο "παραδοσιακό" (και απούλητο :p ) φύλλο των εφημερίδων.... :rolleyes: :rolleyes:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο !!! :lol: :lol:

Αλλά, παραλληλα, είναι και το βασικό ατού μας ως leverage ώστε να την δουν οι άλλοι σαν ανταγωνιστές (και όχι "παραδοσιακοί") και να αντεπιτεθούν στην υψηλή κυκλοφορία του ΘΕΜΑΤΟΣ με DVD εμπορίου ή έστω custom αλλά καλής ποιότητας και ποικιλίας !!!!! :shifty: :shifty:

Δεν ξέρω γιατί δεν το κάνουν για να πω την αλήθεια...

P.S. Πλάκα πλάκα, στο ΘΕΜΑ τα χώνουμε για το γνωστό ζήτημα "ποιότητα", αλλά μόνο από το Θέμο βλέπω λίγο φως κόντρα στη στροφή των υπολοίπων στο "παραδοσιακό" (και απούλητο :p ) φύλλο των εφημερίδων.... :rolleyes: :rolleyes:

Θα σου πω κάτι που μάλλον θα σε βρει αντίθετο (όπως ίσως και τους περισσότερους εδώ). Το Θέμα είναι μία κάκιστη εφημερίδα, η οποία έφθασε να θεωρείται «βασιλιάς» της Κυριακής χάρη μόνο στα ονόματα των εκδοτών της και τα DVD. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι θα με πειράξει εάν τελικά καταλήξει να πουλάει τα φύλλα που αξίζει και όχι τα 200.000 την εβδομάδα...

Δηλαδή θα κάνουν όλοι στροφή στα βιβλία. Γίναμε dvd club, καιρός να γίνουμε και βιβλιοπωλεία.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Η Espresso της Κυριακής συνεχίζει το αφιέρωμα στις γυναίκες του σινεμά που άφησαν εποχή (όπως δηλώνει) με δύο ταινίες. ‘ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΟΥ’ (ΠΕΝΕΛΟΠΕ ΚΡΟΥΖ) - (La Niña De Tus Ojos) και ‘ΑΝ Ο ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ’(ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΠΑΡΝΤΟ) - (Don Juan ou Si Don Juan était une femme (1973).

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Έθνος (Κυριακή): Συλλογή με όλες τις ταινίες James Bond. No 15: Live and let die (Ρότζερ Μουρ)

Βήμα (Κυριακής): Συλλογή με βιβλία (Ντέμιαν, του Έρμαν Έσε)

Βήμα (Κυριακή): Τα μυστήρια της Αρχαίας Αιγύπτου, (σειρά ντοκιμαντέρ του National Geographic, 2o DVD)

Βήμα (Κυριακή): Sky Captain and the World of Tomorrow (Τζουντ Λο, Γκουίνεθ Πάλτροου)

Ισοτιμία (Σάββατο): Χοντρός και Λιγνός (DVD)

Τα Νέα (Σάββατο): Οι θησαυροί της Ελλάδας (Βουνά και Φαράγγια, 7ο λεύκωμα από 12)

Τα Νέα (Σάββατο): Ανακαλύψτε την Ελλάδα (Ιόνιο)

Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο): Χάνσελ και Γκρέτελ (παιδικό βιβλίο και DVD)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή): Λεξικό Μπαμπινιώτη (3ος τόμος)

Καθημερινή (Σάββατο): Μουσεία του κόσμου (Αμβροσιανή Πινακοθήκη, Μιλάνο)

Καθημερινή (Σάββατο): Το βασίλειο των δράκων (σειρά ντοκιμαντέρ του BBC, 3ο VCD)

Καθημερινή (Κυριακή): Μεγάλες Όπερες (Μποέμ, του Πουτσίνι - βιβλίο με παρτιτούρες και CD)

Ημερησία (Σάββατο): Παραδοσιακοί Οικισμοί (Κεφαλλονιά, Ιθάκη, Λευκάδα, Παξοί, Κύθηρα - 5ος από 22 οδηγούς)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή): Η συμμορία των 11 (Τζορτζ Κλούνι, Μπρατ Πιτ, Ματ Ντέιμον)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή): Ο παρθενοκυνηγός (Σωτήρης Μουστάκας)

Ελευθεροτυπία (Σάββατο): Οδηγός Διακοπών

Ελευθεροτυπία (Σάββατο): Η Παιδική Εγκυκλοπαίδεια της Disney (13ος τόμος)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή): Οι γνώσεις του 21ου αιώνα (Η τροφή στον κόσμο μας, 7ος τόμος)

Μόλις 5 ταινίες και δύο ντοκυμαντέρ. Το Θέμα δίνει απίστευτη επανάληψη, είναι η τρίτη (ή μήπως τέταρτη :worry:) φορά που δίνει την ταινία...

Προσωπικά Βήμα, Ημερησία.

LADY VENGEANCE και ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ποιά είναι αυτή ξέρει ουδείς?) από ΣΗΜΕΡΙΝΗ αύριο Σάββατο

http://www.simerini.com/media/PDF_Edition/2007/06/20070608.pdf

Απ' ότι φαίνεται, το Θέμα θα δώσει το Ocean's Eleven σε κανονική DVD θήκη. Ένα θετικό βήμα από πλευράς εξωτερικής ποιότητας, από πλευράς εσωτερικής όμως τι γίνεται;

Sympathy for Lady Vengeance

&

One Day In Europe

http://ec1.images-amazon.com/images/I/61ZdyZ0egAL._AA240_.jpg

είναι οι πλήρεις τίτλοι για τα DVD της Σημερινής

Ξέρει κανείς τί DVD θα δώσει η Καθημερινή Κυριακής? Αν δεν κάνω λάθος τις Όπερες θα τις πουλάει ξεχωριστά..

....Ξέρει κανείς τί DVD θα δώσει η Καθημερινή Κυριακής? Αν δεν κάνω λάθος τις Όπερες θα τις πουλάει ξεχωριστά..

Το πέτυχα στα πεταχτά σε μια διαφήμιση , αλλά απ' ότι πρόλαβα να δω , θα δώσει ένα ντοκιμαντέρ (σε 3 DVD) σχετικά με τροπικές παραλίες , κάτι για "χαμένους παραδείσους" ο τίτλος... ξαναλέω..., όλα τα προηγούμενα τα είδα σε 2 δευτερόλεπτα:p , μπορεί και να είδα καμιά διαφήμιση σαμπουάν ...:worry:

Σκέφτομαι να πετάξω 3 ευρώ και να πάρω το Θέμα, για να δω τι θα δώσει, τι λέτε; (Demis μην απαντήσεις :p)

edit: Τελικά η Καθημερινή δίνει μία σειρά τριών DVD με θέμα «Άγριοι Παράδεισοι». Την Κυριακή το πρώτο DVD και η κασετίνα.

Μα κοίτα που τους προκάλεσα ψυχολογικό και φοβούνται να πούνε οτι θα αγοράσουν και Θέμα.. :lol:

Για όσους είχαν αμφιβολίες για την "αυθεντικότητα" των DVD που δίνουν οι εφημερίδες, τρανό παράδειγμα ακόμα μια φορά ΚΑΙ ΤΑ 2 DVD της Σημερινής έρχονται σε full original θήκη με εξωτερικά και εσωτερικά εξώφυλλα, με 5.1 ήχο, extras etc etc.. (και σε διάφανη θήκη :food: ) :heat:

Με την Καθημερινή αύριο:

http://img388.imageshack.us/img388/4279/paradeisoisdy0.jpg

Δόθηκε σήμερα ταινία του Σ.Μουστάκα "Ο Μαγος του ΣΕΞ" από την TRAFFIC σε διπλή κασετίνα

Μα κοίτα που τους προκάλεσα ψυχολογικό και φοβούνται να πούνε οτι θα αγοράσουν και Θέμα.. :lol:

:scared: :p

Βασικά σκέφτομαι μήπως το Θέμα αποφάσισε να βελτιωθεί, για να αυξήσει ακόμη περισσότερο το μερίδιο του... Μάλλον θα το πάρω...