Jump to content

Η ταινιοθήκη των εφημερίδων και των περιοδικών

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω ουτε καν προλλαβα θηκη που να ειναι σπασμενη!

αμαν ποτε προλαβε κ τελειωσε παλυ το θεμα κ μονο εγω δεν πηρα...:confused:

Πως τα κατάφερες; Ένας φίλος μου την βρήκε σε περίπτερο στην πλατεία Κηφισιάς πριν δύο ώρες (και είχε αρκετές).

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα παρατήρησα ότι το DVD της Καθημερινής είναι 4:3 και η ποιότητα όχι και τόοοσο καλή. Άραγε του εμπορίου έχει διαφορά;
KCB

Το Θέμα ξαναγύρισε στις "σκοτεινές" μέρες με το πρώτο μέρος από τον τρίτο άρχοντα, σε fullscreen δισκάκι μονής στρώσης, μετά βίας 4 Gb και διάρκειας ούτε 1,5 ώρα. Κρίμα...

Xalia kai i poiotita.. too much grain...

Original widescreen extended edition greek region 2:

http://img83.imageshack.us/img83/8628/original3vs.th.jpg

Thema fullscreen normal edition greek region 2:

http://img83.imageshack.us/img83/8627/thema2vd.th.jpg

Kati allo pou prose3a.. exoun diaforetikous ypotitlous..

Den ixera oti o Arxontas exei vgei se FULLSCREEN.... Mporei kapoios na to epivevaiwsei?

Pantws vlepete oti exoun PSALIDWSEI kyriolektika tin eikona..

Πως τα κατάφερες; Ένας φίλος μου την βρήκε σε περίπτερο στην πλατεία Κηφισιάς πριν δύο ώρες (και είχε αρκετές).

εδω που μενω ειναι χωριο κ δεν φερνουν πολλες(μονο ενα περιπτερο)

κ ποτε δεν προλαβαινω τις εφημεριδες που θελω γιατι ξυπναω λιγο πιο αργα απο τους υπολοιπους....(λιγο):lol:

εδω που μενω ειναι χωριο κ δεν φερνουν πολλες(μονο ενα περιπτερο)

κ ποτε δεν προλαβαινω τις εφημεριδες που θελω γιατι ξυπναω λιγο πιο αργα απο τους υπολοιπους....(λιγο):lol:

Τότε ή θα πηγαίνεις από το βράδυ, μόλις έρθουν όπως κάνω κι εγώ (επειδή κι εγώ ξυπνάω...νωρίς :p ) ή θα λες στον περιπτερά να σου την κρατήσει.

Xalia kai i poiotita.. too much grain...

Original widescreen extended edition greek region 2:

http://img83.imageshack.us/img83/8628/original3vs.th.jpg

Thema fullscreen normal edition greek region 2:

http://img83.imageshack.us/img83/8627/thema2vd.th.jpg

Kati allo pou prose3a.. exoun diaforetikous ypotitlous..

Den ixera oti o Arxontas exei vgei se FULLSCREEN.... Mporei kapoios na to epivevaiwsei?

Pantws vlepete oti exoun PSALIDWSEI kyriolektika tin eikona..

Πραγματικά, αν είναι έτσι το κάδρο του Θέματος αλλοιώνει όχι μόνο την εικόνα αλλά και την ποιότητα (και την υπόθεση) του έργου. Στο full screen κάδρο Ο Γκάνταλφ μοιάζει να έχει κρεμασμένα και τα δύο χέρια σχεδόν απελπισμένος, ενώ στο original κάδρο φαίνεται το δεξί του χέρι που κρατά γερά το ραβδί του, δείγμα αποφασιστικότητας και εγρήγορσης.

Ισως σε πολλούς αυτά να φαίνονται λεπτομέρειες, αλλά έτσι... δεν βλέπεις την ταινία όπως την προόριζε ο δημιουργός της αλλά όπως .... τη σερβίρει το ΘΕΜΑ :mad: :mad:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Αίσχος ειναι η ποιότητα του "Άρχοντα" από το ΘΕΜΑ.

Και δεν λέω, από εφημερίδα είναι, αλλά ρε φίλε γράψε "με ήχο 2.0 stereo και εικόνα χειρότερη και από divX". Το ότι είναι από εφημερίδα δεν σημαίνει ότι εγώ δεν το αγοράζω. Οπότε είναι αισχρό να μην μου λες τι αγοράζω, και να μου δημιουργείς ψεύτικες προσδοκίες σχετικά με το προϊόν σου, λέγοντάς μου "η ταινία με 15266 όσκαρ ειδικών εφέ", όταν με την σκατά ποιότητα που το δίνεις αυτά τα εφέ πάνε περίπατο. Έλεος.

Μ'αρέσει που ελπίζαμε ότι το τρίτο μέρος, μιας και το είχαν κόψει σε 2 κομμάτια, θα ήταν ποιότητας εφάμιλλης με την επίσημη κυκλοφορία. Αμ δε!! Το μόνο που κάνανε οι καραγκιόζηδες είναι να κόψουν το dual layer δισκάκι σε 2 single layer. Τρομάρα τους!:mad:

Μ'αρέσει που ελπίζαμε ότι το τρίτο μέρος, μιας και το είχαν κόψει σε 2 κομμάτια, θα ήταν ποιότητας εφάμιλλης με την επίσημη κυκλοφορία. Αμ δε!! Το μόνο που κάνανε οι καραγκιόζηδες είναι να κόψουν το dual layer δισκάκι σε 2 single layer. Τρομάρα τους!:mad:

Ma oute auto den kanane.. mpikan ston kopo na dimiourgisoun diko tous version pou den yparxei stin agora! me stereo kai fullscreen! to discaki einai sillektiko sas lew! :lol:

Ο λόγος που χώρισαν την τρίτη ταινία ήταν γιατί δεν ήθελαν να προσφέρουν περισσότερα extras. Αν έδιναν και τις τρεις ταινίες σε ένα dvd την κάθε μία, θα έπρεπε να βρουν extras για άλλα τρία dvd. Ενώ τώρα, κόβουν την "Έπιστροφή..." στα δύο και δίνουν μόνο δύο dvd με extras και μπορούν και πάλι να λένε ότι προσφέρουν 6 dvd, παραπληροφορώντας αυτούς που δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες.

Καλα ρε παιδια και εσεις τι περιμενετε απο το ΘΕΜΑ που διαμαρτυρεστε για την ποιοτητα της ταινιας??? απο εφημεριδα πειρατε το dvd... οποιος θελει να εχει καλυτερη ποιοτητα ας παρει αυτα που κυκλοφορουν στην αγορα και να μην κυνηγαει το κυριακατικο ΘΕΜΑ που ειναι και πιο φθηνα, ολα αυτα μου θυμιζουν μια παροιμια, γαϊδαρο του χαριζαν και το κοιτουσε στα δοντια... :lol::lol::lol:

Συγγνωμη αλλα δεν μας χαριζουν τιποτα. Κι αν για καποιους ειναι πολυ απλο να δωσουν 20 και 50 ευρω για μια ταινια για αλλους δεν ειναι. Κι οταν απο αλλες εφημεριδες εχουμε αξιολογες ταινιες με 5.1 ηχο και widescreen εικονα πολλες φορες ακομα κ σε πλαστικη θηκη, τότε είναι λογικό να διαμαρτυρόμαστε. Εγώ την πάτησα μια φορα με το θεμα κ απο τοτε ποτε ξανα. Οταν παίρνω μια ταινια με εφημεριδα δεν περιμενω να λειπει τιποτα παραπανω απο τα εξτρας
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Eνα dvd recorder εχει πλεον 50 ευρω

Ποσο θα στοιχιζε η ενοικιαση και αντιγραφη της ταινιας?

Δεν αναφερω καν εκτυπωσεις εξωφυλλων κτλ

Σωστος, ομως αυτο ειναι παρανομο :)
ελα τωρα και ποιος δε αντιγραφει ταινιες στις μερες μας??? :)

Δεν εχει σημασια αυτο, εξακολουθει να ειναι παρανομο ακομα κι αν το κανουν ολοι :p

Απλα λεω, πληρωνω 3 έουρος και έχω μια ταινία σε widescreen με 5.1 ήχο σε dl dvd (σχεδον παντα) και νομιμα.

Πληρωνω 2 ευρώ για να νοικιάσω μία ταινία και 50 λεπτα για το dvd.

Κέρδος 50 λεπτα, είσαι και παράνομος και είναι και συμπιεσμένη. Δεν αξίζει. Γι'αυτο επιμένω, επειδή οι άλλες ταινίες που έχω πάρει είναι αψογες απο αλλες εφημεριδες (εστω και χωρις τα εξτρας) σε οσες ταινιες θελω εξτρας, θα κανω την καρδια μου πετρα και θα την αγορασω αυθεντικη :p

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Τις ταινίες των εφημερίδων δεν τις παίρνουμε τσάμπα, οκ??:mad: Τις πληρώνουμε κανονικά. Άμα είναι να δίνουν ταινίες με χαμηλότερη ποιότητα, να το λένε, να ξέρουμε τί παίρνουμε!

Άμα πας σε ένα μαγαζί και αγοράσεις κάτι, και μετά διαπιστώσεις ότι σε κοροϊδέψανε και σου πουλήσανε κάτι άλλο, σηκώνει μέχρι και καταγγελία. Γιατί να είναι διαφορετικά με τις ταινίες των εφημερίδων?

Εγώ προσωπικά σταμάτησα εδώ και καιρό να αγοράζω εφημερίδες τα Σαββατοκύριακα λόγω ότι η κατάσταση πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Δεν θα είχα κανένα παράπονο αν είχα widescreen, 5.1 και dual layer σαν minimum ποιότητας. Δυστυχώς σπάνια τα είχα και τα 3, ενώ το fullscreen, 2.0 και single layer πήγαινε σύννεφο!! Και έχω την υποψία ότι πολλές ταινίες επανασυμπιέζονται για να χωρέσουν σε single layer. Επίσης τα χαλασμένα δισκάκια τελευταία είχαν αρχίσει να γίνονται ο κανόνας και όχι η εξαίρεση (έχω μάθει αναγκαστικά τις διευθύνσεις από όλες τις εφημερίδες για να τα αλλάζω). Ιδιαίτερα με το Θέμα :mad: έχει τύχει να αλλάξω το ίδιο διασκάκι 4 φορές - "Μέρα Εκπαίδευσης" - χωρίς να καταφέρω να πάρω ένα που να μην κολλάει. Δηλαδή μόνο η βενζίνη που πλήρωσα το έπαιρνα αυθεντικό!! Και το άγχος μέχρι να δοκιμάσω το δισκάκι της εφημερίδας κάθε φορά ... Σημειώστε ότι δεν έχω πάρει ποτέ από άλλη εφημερίδα DVD που να άλλαξα και να συνεχίζει να μην παίζει... Επίσης ΠΟΤΕ DVD εμπορίου δεν έτυχε να έχει το παραμικρό πρόβλημα κολλήματος (εκτός ίσως από το "Deep Blue Sea" το οποίο είχε πρόβλημα pixelation από το εργοστάσιο παραγωγής του από ότι θυμάμαι) ... και έχω αγοράσει πάρα πολλά!!

Όσο για τα 20 και 50 ευρώ δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι. Με λίγη υπομονή και αρκετό χρόνο για βόλτες στα DVDάδικα, μετά την κυκλοφορία των DVD από εφημερίδα, αργά ή γρήγορα, βρίσκεις τις ταινίες σε προσφορά στις κανονικές εκδόσεις με 4,5 ή 7 ευρώ. Με τουλάχιστον ένα minimum ποιότητας και συνήθως και κάποια extras. Και βέβαια με πλαστική θήκη (που δεν θεωρώ σημαντική γιατί μπορείς να την αγοράσεις) και καλοτυπωμένο εξώφυλο (που θεωρώ πολύ σημαντικό γιατί μ'αρέσει να διαβάζω και τα μικρά γράμματα με τους συντελεστές). :rolleyes:

Άσχετο #1: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τα κεντρικά DVDάδικα έχουν συνήθως καλύτερες τιμές από τα internetικά που δεν έχουν έξοδα βιτρίνας!! (Άλλο ένα) Ελληνικό παράδοξο!

Άσχετο #2: Ξέρει κανείς ξένο internetικό DVDάδικο που να πουλάει DVD με (συνήθως) ελληνικούς υπότιτλους; Χρησιμοποιούσα το dvdzone2 ( http://www.mediadis.com/video/ ) αλλά τώρα τελευταία δεν έχει πολλούς τίτλους με ελληνικούς υπότιτλους.

Dokimase to http://www.sendit.com (exei polli megalo katalogo apo dvd me ellinikous ypotitlous) kai fysika to PLAY.com

Egw eimai periergos na dw ti tha valoun sto legomeno "Making Of" 5o DVD pou tha dwsoun..

Το πως κατάφεραν να καταστέψουν μια επική τριλογία σε 4 DVD;) :lol:

Και εκτός από την ποιότητα της εικόνας, στο δεύτερο μέρος παρεμβάλλονται και διαφημίσεις της TIM, λες και μια στην αρχή δεν έφτανε.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Και εκτός από την ποιότητα της εικόνας, στο δεύτερο μέρος παρεμβάλλονται και διαφημίσεις της TIM, λες και μια στην αρχή δεν έφτανε.

Ε;:blink: :eek: :shock:

Δεν είναι δυνατόν, μας κοροϊδεύεις. Δεν την είδα ακόμη την ταινία, αλλά την βλέπω να γίνεται φρίσμπυ για την παραλία... Αν είναι δυνατόν, διαφημίσεις σε dvd!

Ε;:blink: :eek: :shock:

Δεν είναι δυνατόν, μας κοροϊδεύεις. Δεν την είδα ακόμη την ταινία, αλλά την βλέπω να γίνεται φρίσμπυ για την παραλία... Αν είναι δυνατόν, διαφημίσεις σε dvd!

Κάνε ένα τεστάκι πηδώντας τα κεφάλαια και μόλις φτάσεις στη μέση, δες κανα δυο διαφημίσεις της TIM για να την μάθεις (λες και πρίν δεν την ήξερες και περίμενες απο κει να την μάθεις, λες και άμα ήθελες να πάρεις κινητό ΤΙΜ απο κεί θα μάθαινες τι κινητό να πάρεις) και μετά κάν' το φρίσμπι για την παραλία και όχι μόνο. Πιο χρήσιμο θα είναι.;)

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Φιλε bill_tag μην εχουμε και απαιτησεις περι dual layer.Aς ειναι widescreen -5.1 και ειμαστε οκ

Τα περι παρανομιας ουτε καν τα σχολιαζω

Τελος θα πρεπει να παραδεχτουμε οτι απο τη στιγμη που μια κατασταση επαναλαμβανεται και εμεις συνεχιζουμε να αγοραζουμε εχουμε μια δοση μαζοχισμου