Jump to content

Η ταινιοθήκη των εφημερίδων και των περιοδικών

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως είναι η Ελευθεροτυπία της ερχόμενης Κυριακής; :confused:

Tώρα θα πήγαινα να αγοράσω "Ε".Αφού είδα τη διαφήμιση την Παρασκευή,διαφήμιζε ήδη για μετά από 10 μέρες;:w00t:

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Tώρα θα πήγαινα να αγοράσω "Ε".Αφού είδα τη διαφήμιση την Παρασκευή,διαφήμιζε ήδη για μετά από 10 μέρες;:w00t:

Διάβασες αυτό;

Re filos tzamin pou eides oti i Kyriakatiki E dinei to Oldboy kai alli mia tainia pou de sygkratises?Mipws to oneireutikes? :D Krima pou de bgike alithino to oneiro sou giati piga gematos xara na parw to Oldboy pou eixa xasei palia kai diapistwsa oti anti gia DVD i efimerida mas prosefere mia epitrapezia triliza..... :mad:

Οπότε λέω μήπως...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Το DVD των Dukes του ΕΤ είναι custom μονής στρώσης (4,09GB) χωρίς extras σε slim case. Για την επόμενη Κυριακή διαφημίζει το "The Shawshank Redemption"... Δηλαδή... η επανάληψη της επανάληψης, ω επανάληψη !!!

Για το ΒΗΜΑ δεν βρήκα σχετική καταχώρηση για την επόμενη Κυριακή (εκτός κι αν μου ξέφυγε που δεν νομίζω). Το δικό του ("Οι 4 Σωματοφύλακες") σε χαρτονάκι μονής στρώσης (4,03GB) με ήχο 5.1 (έτσι γράφει απ'έξω) χωρίς extras.

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Για το ΒΗΜΑ δεν βρήκα σχετική καταχώρηση για την επόμενη Κυριακή (εκτός κι αν μου ξέφυγε που δεν νομίζω). Το δικό του ("Οι 4 Σωματοφύλακες") σε χαρτονάκι μονής στρώσης (4,03GB) με ήχο 5.1 (έτσι γράφει απ'έξω) χωρίς extras.

Είχε επιλογή 2.0 ή 5.1 (enhanced) ήχο.

Δικής τους παραγωγής, πάντως.

Την επόμενη Κυριακή στο Έθνος, το Mindhunters, το'χα δει στον ΑΝΤ1 ένα βράδυ, ωραία ταινία!!! http://www.imdb.com/title/tt0297284/

Είμαι 99% σίγουρη ότι οι 4 σωματοφύλακες του Βήματος είναι επανάληψη, κοινώς άδειαζαν την αποθήκη από τα περισσεύματα!

Την επόμενη Κυριακή στο Έθνος, το Mindhunters, το'χα δει στον ΑΝΤ1 ένα βράδυ, ωραία ταινία!!! http://www.imdb.com/title/tt0297284/

Είμαι 99% σίγουρη ότι οι 4 σωματοφύλακες του Βήματος είναι επανάληψη, κοινώς άδειαζαν την αποθήκη από τα περισσεύματα!

Δε βοηθάει πολύ ο βαθμός του Mindhunters στο IMDb.

Οι 4 Σωματοφύλακες είναι όντως επανάληψη από την Ημερησία, τότε που έδινε κανονικές θήκες.

Μηπως μπορει να μου πει καποιος ποια(η' ποιες) ταινια του Μπεργκμαν ειχε το τελευταιο τευχος(Αυγουστου) του ΣΙΝΕΜΑ?

"Mαριονέτες"

Το Βήμα έχει το γαλλικό καρτούν Πινόκιο το Ρομπότ...:(

Επίσης, το 4ο CD της σειράς "Θερινά Σινεμά 1929-2008" και το βιβλίο "Η τελευταία υπόκλιση" του Σερ Αρθουρ Κόναν Ντόυλ...

Το Βήμα έχει το γαλλικό καρτούν Πινόκιο το Ρομπότ...:(

Επίσης, το 4ο CD της σειράς "Θερινά Σινεμά 1929-2008" και το βιβλίο "Η τελευταία υπόκλιση" του Σερ Αρθουρ Κόναν Ντόυλ...

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση και, φυσικά, καλώς ήρθες στο forum.

Αυτή τη Κυριακή με το Θέμα:

http://www.protothema.gr/hyperads/data/1218383576.gif

Αυτή τη Κυριακή με τη Κ. Ελευθεροτυπία, Oldboy (επανάληψη από Ελ. Τύπο) και The Βig Kahuna με Κέβιν Σπέισι, Ντάνι Ντε Βίτο (σα να έβλεπα θέατρο ήταν αυτή η ταινία).

Είχα δίκαιο τελικά για το Oldboy... :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Αυτή τη Κυριακή με τη Κ. Ελευθεροτυπία, Oldboy (επανάληψη από Ελ. Τύπο) και The Βig Kahuna με Κέβιν Σπέισι, Ντάνι Ντε Βίτο (σα να έβλεπα θέατρο ήταν αυτή η ταινία).

Πραγματικά, έμοιαζε με καλό θεατρικό έργο λόγω της ποιότητας των διαλόγων και του όλου στησίματος. Τέτοιες ταινίες θα ήθελα να βλέπουμε στις προσφορές των εφημερίδων. Τα Blade και τον Αστερίξ τα νοικιάζουμε όποτε θέλουμε στο videoclub της γειτονιάς μας. Ταινίες όπως το The Big Kahuna, το Finder's Fee, ή τον Κρουπιέρη (άσχετες μεταξύ τους, αλλά όλες ποιοτικές και λίγο-πολύ άγνωστες), όχι απλώς στα videoclub, αλλά ούτε και στο ιντερνετ δεν είναι εύκολο να τις βρεις.

Πραγματικά, έμοιαζε με καλό θεατρικό έργο λόγω της ποιότητας των διαλόγων και του όλου στησίματος. Τέτοιες ταινίες θα ήθελα να βλέπουμε στις προσφορές των εφημερίδων. Τα Blade και τον Αστερίξ τα νοικιάζουμε όποτε θέλουμε στο videoclub της γειτονιάς μας. Ταινίες όπως το The Big Kahuna, το Finder's Fee, ή τον Κρουπιέρη (άσχετες μεταξύ τους, αλλά όλες ποιοτικές και λίγο-πολύ άγνωστες), όχι απλώς στα videoclub, αλλά ούτε και στο ιντερνετ δεν είναι εύκολο να τις βρεις.

Όπως και να το κάνουμε χρειάζονται οι εμπορικές ταινίες για να πουλήσουν οι εφημερίδες.

Συμφωνώ με τα υπόλοιπα αλλά δε το πιστεύω ότι μια ταινία που πρωταγωνιστεί ο Ryan Reynolds έχει αξία (Finder's Fee). Χωρίς να την έχω δει το λέω.

Ο Κρουπιέρης ήταν όντως καλή (νομίζω δόθηκε από Ημερησία, Ελ. Τύπο και άλλες).

Εγώ πάλι δε θα ήθελα σε επανάληψη ταινία της Άνιστον. Χάθηκε να δώσουν καμμία άλλη της που μ' αρέσουν; Άντε μην αρχίσω ν' αραδιάζω τίτλους βραδιάτικα :lol:

Άρα μόνο Έθνος Κυριακής :mad:

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Δολοφονία στο καράβι των λουλουδιών, του Ρόμπερτ Βαν Γκούλικ

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – OldBoy (του Τσαν Γουκ Παρκ)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – The Big Kahuna (Ντάνι Ντε Βίτο, Κέβιν Σπέισι)

Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Φουσκοθαλασσιές (Διονύσης Παπαγιαννόπουλος)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – The Shawshank Redemption (Τιμ Ρόμπινς, Μόργκαν Φρίμαν)

Νέα (Σάββατο) – Κόμικ Disney (Μπάμπι)

Νέα (Σάββατο) – Οι Παναγίες του Δεκαπενταύγουστου (λεύκωμα)

Έθνος (Σάββατο) – Scream (Νιβ Κάμπελ, Κόρτνεϊ Κοξ)

Έθνος (Κυριακή) – Mindhunters (Βαλ Κίλμερ, Κρίστιαν Σλέιτερ)

Βήμα (Κυριακή) – Νέα σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων (Η τελευταία υπόκλιση, του Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ)

Βήμα (Κυριακή) – Πινόκιο το ρομπότ (κιν. σχέδια)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Ουουου μοιχεύσεις, της Κατερίνας Μανεναδάκη (βιβλίο)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – The Guru (Χίδερ Γκράχαμ, Μαρίσα Τομέι)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) - Rumor has it (Τζένιφερ Άνιστον, Κέβιν Κόστνερ)

Καθημερινή (Κυριακή) – Μίκης Θεοδωράκης Τα Μεγάλα Έργα (5ο soundtrack από 9)

Πηγή: http://media.yooblog.gr/

η Καθημερινή δεν θα δώσει τίποτα τηνΚυριακή?

ξέρω για την επόμενη Κυριακή θα δώσει νέα σειρα σε 3 dvd και το επόμενο Σάββατο την 2η σεζόν του Primevil :D

η Καθημερινή δεν θα δώσει τίποτα τηνΚυριακή?

ξέρω για την επόμενη Κυριακή θα δώσει νέα σειρα σε 3 dvd και το επόμενο Σάββατο την 2η σεζόν του Primevil :D

Ποιά είναι η νέα σειρά :rolleyes: ?

Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock

Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2

http://img175.imageshack.us/img175/7500/hpim1917qt6.th.jpg

:D

στο επόμενο ΕΘΝΟΣ Κυριακής, Μις με το ζόρι..

Χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος, το ΕΘΝΟΣ - Σαββάτου θα δώσει την ταινία 'Νύφες'.

επανάλυψη από το ΣΙΝΕΜΑ

Επανάληψη και από το Έθνος της Κυριακής.

Γίνεται μια ανακύκλωση γενικά.

Αυτές τις βδομάδες δε περιμένουμε τίποτα σπουδαίο...

Αυτή τη Κυριακή με το Θέμα:

Ladykillers (το παλιό, με Πήτερ Σέλλερς, Άλεκ Γκίνες) που είναι επανάληψη από το Έθνος, Ημερησία.

Birth (με Νικόλ Κίντμαν) που είναι επανάληψη πάλι από το Θέμα, τότε στις χάρτινες θήκες.

Όποιος δεν έχει πάρει το πρώτο, αξίζει.

H Κυριακατικη Ελευθεροτυπια δινει μια απο τις καλυτερες προσφορες της χρονιάς : 3 θριλερ του Νταριο Αρτζεντο, εκ των οποιοων το ενα (SUSPIRIA) κατ' εμε ειναι ΕΠΟΣ!!!!!!

H Κυριακατικη Ελευθεροτυπια δινει μια απο τις καλυτερες προσφορες της χρονιάς : 3 θριλερ του Νταριο Αρτζεντο, εκ των οποιοων το ενα (SUSPIRIA) κατ' εμε ειναι ΕΠΟΣ!!!!!!

Τα άλλα δύο ποια είναι;

Υπόψιν, ότι το Σουσπίρια δόθηκε πρώτη φορά με το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ σε 2.0 ήχο και 4:3 εικόνα (αντί της πραγματικής 2.35:1).