John_Locke Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Το ιδιο λεμε..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Βήμα (Κυριακή) – Σειρά ντοκιμαντέρ του National Geographic με τίτλο 'Είναι αληθινό;' (Εξορκισμός) δεν μπορεσα να βρω αυτο καμια βοηθεια?:O Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Tο ΕΘΝΟΣ θα δώσει τα «Home Alone 1 - 2 - 3 και 4» :happy: http://img405.imageshack.us/img405/6825/assetslarget420144607tyyx7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 όλα μαζί ή σε δόσεις αλά Πάνθηρα? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Από ότι είδα σε δόσεις (1 κάθε εβδομάδα).. στο πρώτο θα δώσει και την κασετίνα για τα 4 dvd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Τα πρώτα δύο είναι καλά (με τον ναρκομανή, πλέον, Μακόλεϊ Κάλκιν). Το τρίτο και τέταρτο δε βλέπονται. Το Θέμα μαζί με το Perfect Storm θα έχει και το πρώτο τόμο της Δομής. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει site με λίστα των DVD κάθε εφημερίδας μέχρι σήμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Τα πρώτα δύο είναι καλά. Το τρίτο και τέταρτο δε βλέπονται. Συμφωνώ :rolleyes:. Εγώ μόνο το πρώτο θα πάρω, μιας και το δεύτερο το έχω είδη :cool:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Το Θέμα μαζί με το Perfect Storm θα έχει και το πρώτο τόμο της Δομής. Όχι άλλο κάρβουνο :lol: (εγκυκλοπαίδειες θέλω να πώ). Γνωρίζει κανείς τί σκοπεύει να δώσει η Καθημερινή όταν τελειώσει η σειρά του B' ΠΠ, σε 2 εβδομάδες δηλ. ? Ελπίζω σε κάτι ισάξιο :rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micmic Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Παντως σκεφτομαι πως οσο υπαρχουν αυτοι (και ειναι πολλοι),που η ποιοτητα της εικονας δεν τους ενδιαφερει,που οπως και να ναι θα την παρουν και θα την δουν..το Θεμα και το καθε Θεμα θα μας κοροιδευει μπροστα στα ματια μας!! Ακριβώς. Πόσοι να είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για την ποιότητα της εικόνας και του ήχου; Ελάχιστοι. Τι να λέμε τώρα, εδώ είμαστε η τελευταία χώρα της Ευρώπης σε διείσδυση Internet, ακόμα και η Τουρκία είναι παραπάνω από μας. Πιο πιθανό βλέπω να διαμαρτυρηθεί ο κόσμος επειδή δίνουν 16:9 ταινίες και η τηλεόρασή τους έχει μαύρες μπάρες πάνω και κάτω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Όχι άλλο κάρβουνο :lol: (εγκυκλοπαίδειες θέλω να πώ). Γνωρίζει κανείς τί σκοπεύει να δώσει η Καθημερινή όταν τελειώσει η σειρά του B' ΠΠ, σε 2 εβδομάδες δηλ. ? Ελπίζω σε κάτι ισάξιο :rolleyes: Θα ξέρουμε την Κυριακή :p Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Ακριβώς. Πόσοι να είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για την ποιότητα της εικόνας και του ήχου; Ελάχιστοι. Τι να λέμε τώρα, εδώ είμαστε η τελευταία χώρα της Ευρώπης σε διείσδυση Internet, ακόμα και η Τουρκία είναι παραπάνω από μας. Πιο πιθανό βλέπω να διαμαρτυρηθεί ο κόσμος επειδή δίνουν 16:9 ταινίες και η τηλεόρασή τους έχει μαύρες μπάρες πάνω και κάτω :lol: :respect: Έγραψες!! Παράθεση Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Ακριβώς. Πόσοι να είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για την ποιότητα της εικόνας και του ήχου; Ελάχιστοι. Τι να λέμε τώρα, εδώ είμαστε η τελευταία χώρα της Ευρώπης σε διείσδυση Internet, ακόμα και η Τουρκία είναι παραπάνω από μας. Πιο πιθανό βλέπω να διαμαρτυρηθεί ο κόσμος επειδή δίνουν 16:9 ταινίες και η τηλεόρασή τους έχει μαύρες μπάρες πάνω και κάτω :lol: Όντως αστείο, αλλά ισχύει αυτό που λες. Ξέρω πολύ κόσμο που προτιμά να βλέπει τη μίση εικόνα επειδή "γεμίζει" ολόκληρη την 4:3 TV τους..:wacko: Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Στο ΒΗΜΑ κυριακής η ταινία «The Queen (2006)» http://img505.imageshack.us/img505/7793/10mhi4.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_tag Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Έχω σταματήσει να αγοράζω DVD από εφημερίδες εδώ και πολύ καιρό λόγω της απαράδεκτης ποιότητας (εκτός από κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις όπως Pink Panther και Black Adder) και αντικαθιστώ και ότι έχω αγοράσει με αυθεντικά όταν τα βρίσκω σε καλή τιμή. Για όποιον τον ενδιαφέρει να έχει το αυθεντικό στη συλογή του το dvdland έχει το Mystic River με 7€ (https://secure.videoland.gr/shop/details.asp?id=25627). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alotan Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Στο ΒΗΜΑ κυριακής η ταινία «The Queen (2006)» Μπράβο στο Βήμα. Πολύ καλή προσφορά (και πρόσφατη). Θα το προτιμήσουμε, το δίχως άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 τί πρόσφατη? προχθεσινή!!!! έτσι μπράβο.. να μάθει το ΘΕΜΑ Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Tο ΕΘΝΟΣ θα δώσει τα «Home Alone 1 - 2 - 3 και 4» :happy: http://img405.imageshack.us/img405/6825/assetslarget420144607tyyx7.jpg :respect: Θα πάρω τα πρώτα δύο και δατς ινάφ... :p Στο ΒΗΜΑ κυριακής η ταινία «The Queen (2006)» http://img505.imageshack.us/img505/7793/10mhi4.png :up: :respect: :yahoo: Πείτε με εμπαθή, αλλά ζω και αναπνέω για τις φορές που το Βήμα (ή οποιαδήποτε εφημερίδα), ξεπερνάει το Θέμα σε πωλήσεις... Υ.Γ. Busy weekend... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Μαζί με το 'Εθνος του Σαββάτου "Η σημασία να είναι κανείς σοβαρός" (The Importance of Being Earnest) του '02. Βαθμολογία 6.7 (6.630 votes) στο IMDb. Απ΄ότι κατάλαβα το 'Εθνος μπορεί να έχει συνεργασία με τη 20th FOX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Μαζί με το 'Εθνος του Σαββάτου "Η σημασία να είναι κανείς σοβαρός" (The Importance of Being Earnest) του '02. Βαθμολογία 6.7 (6.630 votes) στο IMDb. Απ΄ότι κατάλαβα το 'Εθνος μπορεί να έχει συνεργασία με τη 20th FOX. Και αυτό καλό, και αυτό θα «τσιμπηθεί». :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Οδηγός για τα χιόνια 180 σελ. Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Massai (ντοκιμαντέρ) Νέα (Σάββατο) – Κόμικ Disney (Μουλάν) Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας, του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες (βιβλίο, 2ο μέρος) Έθνος (Σάββατο) – Η σημασία του να είναι κανείς σοβαρός (Ρις Γουΐδερσπουν, Κόλιν Φερθ, Ρούπερτ Έβερετ) Έθνος (Σάββατο) – Προεδρικές Προφητείες (ντοκιμαντέρ του History Channel) Έθνος (Κυριακή) – Μόνος στο σπίτι (Μακόλεϊ Κάλκιν) Βήμα (Κυριακή) – The Queen (Έλεν Μίρεν) Βήμα (Κυριακή) – Σειρά ντοκιμαντέρ του National Geographic με τίτλο 'Είναι αληθινό;' (Τέρατα των λιμνών) Καθημερινή (Σάββατο) – Το ημερολόγιο των άγριων ζώων (ντοκιμαντέρ του BBC, 4o από 6) Καθημερινή (Κυριακή) – Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος Η Συλλογή (το 11ο DVD από τα 12 του ντοκιμαντέρ) Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – The Perfect Storm (Τζορτζ Κλούνι, Μάρκ Γουόλμπεργκ) Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Ο 1ος τόμος της εγκυκλοπαίδειας Δομή Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Έθνος Σαββάτου και Κυριακής και Βήμα για μένα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 αυτο το Βημα κανει δυνατο χτυπημα στις ταινιες κ αθορυβα κ με κανονικες τιμες. μονο ως εφημεριδα για τις νεοτερες ηλικες δε μετραει. την διαβαζουν κυριως μεγαλυτερες κ πιο μορφωμενες κοινωνικες ταξεις. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 'Οσοι από σας έχουν αγανακτήσει από τη ποιότητα στο Θέμα ακούστε ποια ήταν η συμπεριφορά των υπαλλήλων στα γραφεία, όταν πήγα να κάνω μια αντικατάσταση DVD πριν λίγους μήνες. Πρώτα απ'όλα έπρεπε να πείσω την υπάλληλο στην υποδοχή ότι το DVD είναι χαλασμένο και πρέπει να μου το αντικαταστήσει γιατι μου έλεγε συνέχεια πως δεν γίνεται χωρίς τηλέφωνο και δεν κρατάνε απόθεμα ακόμα και σε DVD προηγούμενης εβδομάδας(!!!!). Μετά από 5 λεπτά επιμονής, μου έφερε ένα καινούριο και μετά έλεγξε το δικό μου στον υπολογιστή για να επιβεβαιώσει οτι δε λέω ψέματα:mad::mad:. Τους είπα, όταν όλα τελείωσαν, ''Ξέρετε, η ταινία αυτή δεν έχει τη σωστή εικόνα''. Με ρώτησε ποια είναι η σωστή και αφου απάντησα μου είπε πως αυτά είναι λεπτομέρειες που κανείς δε δίνει σημασία και ότι το DVD το αγόρασα από εφημερίδα (και άρα δε πρέπει να έχω απαιτήσεις). Επίσης, μου είπε και το ωραίο, ''αν δε σας αρέσει δώστε την αλλού σε κάποιον που θα την εκτιμήσει''. Ο συνάδελφός της, ένας ακόμη άσχετος, με ρώτησε με ένα ύφος ''Εσείς θέλετε να βλέπετε τη ταινία ή τις μαύρες μπάρες?''. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι όταν ρώτησα γιατι δεν έχουν απόθεμα DVD ενώ άλλες εφημερίδες πχ. Καθημερινή, Βήμα έχουν, μου απάντησαν ''Αυτές είναι τίποτα. Ξέρετε τι σημαίνει να δίνουμε 300.000 φύλλα και να πουλάμε 290.000? Καμμία άλλη εφημερίδα δε κάνει τέτοιες πωλήσεις και γι' αυτό έχουν απόθεματα οι άλλες. Δεν είναι τυχαίο που λεγόμαστε Πρώτο Θέμα. Δείτε τις μετρήσεις από όλες τις εφημερίδες στο Ποντίκι και θα καταλάβετε.'' Νευρίασα πάρα πολύ με αυτά που άκουσα και η κατάσταση σήμερα δε πρέπει να έχει αλλάξει. Θα περάσει πολύ καιρός μέχρι να ξαναγοράσω Θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 μακάρι να ήταν όλοι σαν εσένα.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Έθνος (Κυριακή) – Μόνος στο σπίτι (Μακόλεϊ Κάλκιν) Βήμα (Κυριακή) – The Queen (Έλεν Μίρεν) Καθημερινή (Κυριακή) – Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος - Η Συλλογή Αυτά για μένα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts