deadp Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Καλή ιδέα. Audacity μήπως; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Κοσμά είχα και στην αρχή το ίδιο πρόβλμα. Κάπου είχα βρει ένα πρόγραμμα επεξαργασίας ήχου, άνοιξα τις φωνές, δυνάμωσα την ένταση, μια μια χειροκίνητα και έσωζα τα αρχεία. Το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι ποιό ήταν το πρίγραμμα επεξεργασίας ήχου. Ισως ο δάσκαλος να ξέρει. Ένα πολύ καλό πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου είναι το Wavelab της Steinberg. Σε αυτό μπορείς να αυξήσεις ή να μειώσεις τα db του wave καί πολλά άλλα... Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Ένα πολύ καλό πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου είναι το Wavelab της Steinberg. Σε αυτό μπορείς να αυξήσεις ή να μειώσεις τα db του wave καί πολλά άλλα... Ναι νομίζω αυτό ήταν. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Ωραία λοιπόν.Ελπίζω να δουλέψει. Σας ευχαριστώ όλους! Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Παιδιά επειδή κάνω συχνά ταξίδια, όχι όμως με δικό μου μεταφορικό μέσο (με λεοφορεία, τρένα, αεροπλάνα, πλοία κτλ.) θα ήθελα να το αγοράσω αλλά δεν ξέρω πόσο διαρκεί η μπαταρία του. Ο μόνος λόγος που το θέλω είναι να ξέρω που βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή. Ξέρει κανείς πόσο διαρκεί η μπαταρία του για απλή χρήση και αν αξίζει να το πάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_mio Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 προσωπικη μου γνωμη παρε κινητο με gps.ολα σε ενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Συμφωνώ κι' εγώ! Η μπαταρία του Vector δεν κρατάει πολύ, το Vector είναι περισσότερο για πλοήγηση με το αυτοκίνητο.:) Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifisrx8 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Καλημέρα.Έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με το vm590 : α) η usb θύρα που έχει από κάτω μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φόρτηση της συσκευής(γιατί έχω έναν φορτιστή με έξοδο usb , 5 v ,550 mA από motorola κινητό) και β)μπορώ να αλλάξω το μενού της συσκευής χωρίς να βάλω το dest7 και κρατώντας για αρχή τον πλοηγό της DIS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Ξέρει κανείς πόσο κρατάει αυτή η μπαταρία; Αξίζει να αγοράσω μια δεύτερη για καβάτζα; Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 H μπαταρία κρατάει λιγότερο από ώρα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_str Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 φιλε sifisrx8 δε μπορεις να φορτισεις το 590 απ την usb...μεγαλη βλακεια,το ξερω, αλλα το χω προσπαθησει και δε γινεται. Ειναι καθαρα μονο για τη συνδεση με το pc..Για το δευτερο ερωτημα σου αυτο γινεται...Μπορεις να βαλεις το menu, εχεις το αντιστοιχο εικονιδιο για τον πλοηγο της dis και απλα δε δουλευουν τα εικονιδια των dest, ή αν το κατεχεις λιγο και παρεις και βοηθειες απο εδω τα αφαιρεις και τελειως. Ελπιζω να σε βοηθησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifisrx8 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 φιλε sifisrx8 δε μπορεις να φορτισεις το 590 απ την usb...μεγαλη βλακεια,το ξερω, αλλα το χω προσπαθησει και δε γινεται. Ειναι καθαρα μονο για τη συνδεση με το pc..Για το δευτερο ερωτημα σου αυτο γινεται...Μπορεις να βαλεις το menu, εχεις το αντιστοιχο εικονιδιο για τον πλοηγο της dis και απλα δε δουλευουν τα εικονιδια των dest, ή αν το κατεχεις λιγο και παρεις και βοηθειες απο εδω τα αφαιρεις και τελειως. Ελπιζω να σε βοηθησα.. Έστειλα email και στην DIS και όντως δεν φορτίζει απο την usb,σ'ευχαριστώ πάντως george_str,θα δοκιμάσω να βρω ίδιο βίσμα με την υποδοχή του 590 και με πατέντα να το συνδέσω με τον φορτιστή.Θα επανέλθω με νεότερα... Και μια ερώτηση τώρα, θα έχω κανένα κέρδος αν το ''προσέξω'' στις πρώτες φορτίσεις ή είναι περιττό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Εννοείται ότι θα έχεις κέρδος κάνοντας μια σωστή φόρτιση για κάποιες ώρες και φυσικά αφήνοντάς το να εκφορτιστεί πριν το φορτίσεις ξανά εξ-ολοκλήρου. Βρες ένα μετατροπέα από πρίζα 220V σε βύσμα αναπτήρα αυτοκινήτου 12V με κόστος 6 κι άσε τις πατέντες, μη τυχόν "κάψεις" κατά λάθος το vectoraki... Όσο για τα μενού, η καλύτερη λύση πιστεύω είναι η δημιουργία ενός απλού μενού σαν αυτό που έχει η συσκευή από το εργοστάσιο, απλά με καλύτερα γραφικά και χρώματα, το οποίο το μόνο που θα προσφέρει παραπάνω σε δυνατότητες θα είναι ένα κουμπί για τα destinator αν τα έχουμε αγοράσει κι εγκαταστήσει... Το μενού του Κοσμά είναι "κομματάκι" δύσκολο για κάποιον σαν τον αδελφό μου που με δυσκολία στέλνει μήνυμα με κινητό, αλλά το απλό μενού το δουλεύει άνετα. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Καλημέρα.Έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με το vm590 : α) η usb θύρα που έχει από κάτω μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φόρτηση της συσκευής(γιατί έχω έναν φορτιστή με έξοδο usb , 5 v ,550 mA από motorola κινητό) και β)μπορώ να αλλάξω το μενού της συσκευής χωρίς να βάλω το dest7 και κρατώντας για αρχή τον πλοηγό της DIS; Φίλε μου σχετικά με το φορτιστη που έχεις 550 mA είναι αδύνατος και η μπαταρία θα αργεί να φορτίσει ενώ εάν χρησιμοποιήσεις ένα φορτιστή 5v, 2500mA τότε η φόρτιση θα διαρκεί γύρω στις 3 ώρες! Αν δεν σε ενοχλεί η καθυστέρηση έχει καλώς. Σχετικά με το μενού μπορείς κάλιστα να χρησιμοποιήσεις το μενού του xroupista και bbbb που έχει και πολλές άλλες εφαρμογές κρατώντας σαν πρόγραμμα πλοήγησης το Vector. :) Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psoulis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Menu_by_590_xroupista-bbbb Έχω βαλει το παραπάνω μενού και είναι φανταστικό! Έχω μόνο ένα θέμα. Με βόλευε πάρα πολύ το ΟΝ/ΟFF (της οθόνης) από το πάνω κουμπάκι της συσκευής το οποίο δεν λειτουργεί με το μενού; Μήπως είναι δυνατόν να γίνει κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larisaios2006 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει !δεν ξερω τι εγινε κατι εκανα χωρις να το καταλαβω και 1)δεν μου βγαζει το μενου που εχει απο την μανα του ,βγαζει μια ασπρη οθονη και 2)οταν βαζω την καρτα μνημης και κανω εγκατασταση το μενου του xroupista και επιλεγω να μου ανοιξει το vector μου βγαζει αυτο:My flash disk\Mobile Navigator\mobile Navigator.exe was not found.Install the application to that path ahd try again.Αν μπορει καποιος και εχει την διαθεση και ξερει.Ευχαριστω εκ των προτερω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Το μήνυμα αυτό σημαίνει ότι δεν βρίσκει το πρόγραμμα.Στο My flash disk\Mobile Navigator\mobile Navigator.exe είναι το γνήσιο πρόγραμμα του 590.Eχεις πειράξει κάτι σε αυτή την μνήμη? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larisaios2006 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 οχι δεν εχω πειραξει τιποτα σε αυτη την μνημη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Μπες στα windows βάζοντας την κάρτα.Πήγαινε στο my flash disk και βρες το αρχείο apshell.ini.Aντέγραψε το στην κάρτα και έπειτα άνοιξε το στο pc για να δεις ποιο πρόγραμμα έχει ως εντολή να ανοίγει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larisaios2006 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 δυστυχως φιλε μου δεν υπαρχει!το εχω ψαξει 10 φορες αλλα τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Aπό όσο θυμάμαι πρέπει να βρίσκεται στο my flash disk\shell\apshell.ini.Aν δεν υπάρχει καθόλου,πιθανόν αυτό ειναι το πρόβλημα με την λευκή οθόνη.Θα πρέπει λοιπόν κάποιος φίλος με 590 να το ανεβάσει για να το βάλεις στο δικό σου. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larisaios2006 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 ευχαριστω πολυ φιλε!να σαι καλα!τωρα αν καποιος διαβασει και το εχει και μπορει εχει καλως!αλλιως το παρεσυρε το ρεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Φίλε τελικά κατάφερα να το βρώ.Κατέβασε το από http://rapidshare.com/files/191814696/APShell.rar Αντέγραψε το στο my flash disk\shell\ Kλείσε τη συσκευή,βγάλε την κάρτα και ας ελπίσουμε ότι θα δουλέψει.Αλλά και να μην δουλέψει,από τη στιγμή που μπαίνει κανονικά στα windows,δε χρειάζεται να μολύνεις το ρέμα:lol: Αφού μπορείς να βάλεις ένα σωρό άλλα προγράμματα,καλύτερα από το vector ή στην τελική να τηλεφωνήσεις στην dis και να κάνεις τον κινέζο:p Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larisaios2006 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 φιλε δεν γινεται τιπιτα!εκτος αν κανω κατι λαθος !αντεγραψα το αρχειο στην flash στον φακελο windows γιατι εκει εχει τετοιου ειδους αρχεια αλλα τιποτα!η διαδρομη που αναφερεις εσυ δεν υπαρχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Δεν υπάρχει ο φάκελος shell;Eτσι εξηγείται η λευκή οθόνη.Αυτός ο φάκελος περιέχει τα αρχεία του γνήσιου μενού.Τώρα πως σβήστηκε,πραγματικά δεν ξέρω:worry: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts