GiannisLeon Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 30 ευρώ για ένα παλιοφορτηστη.. τι να πω βρε Γιάννη δες και σε κανένα κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη. Αν είσαι από θεσνικη πήγαινε στον Γεωργιαδη (όπως πας για το hotel astoria ) δωδεκανησου αν θυμάμαι καλά. εκεί σίγουρα κάτι θα βρεις. Πηγα και εκει αλλα δεν , εχει στα 4,5V. Πραγματικα παντως αν υπάρχει καποιος απο Θεσσαλονικη θα ηθελα πολύ να κανω την δοκιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 θα κοιτάξω και κατά εδώ αύριο Γιάννη θα πάω Καστοριά για κάτι δουλείες και θα το κοιτάξω .Αν βρω θέλεις να σου πάρω έναν. Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 θα κοιτάξω και κατά εδώ αύριο Γιάννη θα πάω Καστοριά για κάτι δουλείες και θα το κοιτάξω .Αν βρω θέλεις να σου πάρω έναν. Ευχαριστω. Ειναι δυνατον σε ολοκληρη Θεσσαλονικη να μην μπορω να βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Εγώ πήρα ένα ανταπτοράκι το οποίο βάζεις στην πρίζα και πάνω του συνδέεις το φορτιστή αυτοκινήτου. Από 220 τα μετατρέπει στα 12 και παίζει μια χαρά. Και μόνο 6 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Εγώ πήρα ένα ανταπτοράκι το οποίο βάζεις στην πρίζα και πάνω του συνδέεις το φορτιστή αυτοκινήτου. Από 220 τα μετατρέπει στα 12 και παίζει μια χαρά. Και μόνο 6 ευρώ. Nαι αλλα σε εμενα χαλασε ο φορτιστης αυτοκινητου οποτε δεν μπορω να το φορτισω με τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Nαι αλλα σε εμενα χαλασε ο φορτιστης αυτοκινητου οποτε δεν μπορω να το φορτισω με τιποτα... Φίλε Το βύσμα που μπαίνει στο vector δεν μπορεί να έχει χαλάσει. Πάρε λοιπόν ένα φορτιστή αυτοκινήτου που να σου βγάζει τα volt και amber που θέλεις και κόψε το καλώδιο, απο παλιό και νέο φορτιστή, ένωσε το παλιό βύσμα στον νέο φορτιστή και έκανες την δουλειά σου. Δεν μπορεί να μην βρεις έναν φορτιστή έστω και αν δεν ταιράζει το βύσμα του. Πέντε λεπτά δουλειά είναι αυτό που λεώ. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Γιάννη μου σήμερα πήγα σε 3 μαγαζιά φίλε μου.δεν βρήκα τίποτα.:( στον γερμανο μου είπαν οτι είχαν φέρει μια παρτίδα και σταμάτησαν να την εισάγουν.:confused: η πρόταση που λέει ο φίλος papajo είναι ωραία.αν βρεις φορτιστή για το σπίτι στα 5 v και έστω 1 αμπερ πάλι φορτίζει. υπάρχουν στην αγορά με διάφορα βισματακια που ταιριάζουν και στο 590 θα κοιτάξω και αύριο. http://img361.imageshack.us/img361/9461/dsc01376rc4.th.jpg[/img] Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Σε ευχαριστω για τον χρονο σου. Στο ιντερνετ βρηκα παντως αλλα με καμια 20αρια ευρω. Στο 1Α θα πρεπει να φορτιζει πιο αργα και ισως οχι full την μπαταρια. Οπως και να εχει ο φορτιστης αυτοκινητου ειναι υποχρεωτικός. Στο εν το μεταξυ βρηκα τι εχει χαλασει στον φορτιστη και τον εχω διορθωσει προχειρα αλλα δεν τον εμπιστευομαι για να τον βαλω να φορτισει το μηχανακι. Εχει καει μια αντισταση που εχει μπροστα στην μυτη μετα το ελατηριο και γραφει επανω 2,5. Χρειαζεται μια αντιστοιχη αλλα ειναι SMD και δεν εχω, θα πρεπει να παω να αγορασω. Αν πετυχει θα σου πω ακριβως τι να κανεις για να επισκευασεις και το δικο σου. Αληθεια απο κολλητηρι σκαμπαζεις καθολου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Σε ευχαριστω για τον χρονο σου. Στο ιντερνετ βρηκα παντως αλλα με καμια 20αρια ευρω. Στο 1Α θα πρεπει να φορτιζει πιο αργα και ισως οχι full την μπαταρια. Οπως και να εχει ο φορτιστης αυτοκινητου ειναι υποχρεωτικός. Στο εν το μεταξυ βρηκα τι εχει χαλασει στον φορτιστη και τον εχω διορθωσει προχειρα αλλα δεν τον εμπιστευομαι για να τον βαλω να φορτισει το μηχανακι. Εχει καει μια αντισταση που εχει μπροστα στην μυτη μετα το ελατηριο και γραφει επανω 2,5. Χρειαζεται μια αντιστοιχη αλλα ειναι SMD και δεν εχω, θα πρεπει να παω να αγορασω. Αν πετυχει θα σου πω ακριβως τι να κανεις για να επισκευασεις και το δικο σου. Αληθεια απο κολλητηρι σκαμπαζεις καθολου; oxi kαι πολλά πράγματα παλιά είχα ασχοληθεί λίγο με τα (κολλητήρια ) αλλά ήμουν σκέτη απογοήτευση:lol::lol: σήμερα πηγα να κοιταξω και εδω στο Αργος βρηκα σπιτιου αλλα ηταν με καταληξη σε αναπτηρα αυτοκινήτου. άχρηστος δηλαδη. παρεμπίπτοντος μια κοπελια απο αθηνα (το διαβασα στο navimania της κλεψανε το 590) για καντην μια ερωτηση αν εχει τον φορτηστη, μπας και μπορεσει να σου τον στειλει. Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Για δωσε κανενα link... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Για δωσε κανενα link... http://www.navimania.gr/showthread.php?t=10262 Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 http://www.navimania.gr/showthread.php?t=10262 thanks again. :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 θα παρω εναν τετοιο να ησυχασω: http://www.htcaccessorystore.com/gr/p.aspx?i=165034 Ειναι ολοιδιος με του Vector εκτος απο το τελικο βυσμα. Θα κανω μια μικρη μετατροπη και τερμα. Για τον παλιο αντισταση δεν βρηκα ιδια. (ειναι SMD μεγαλης αντοχης σε watt). Υπάρχουν σε κανονικο μεγεθος αλλα ειναι τεραστιες για να χωρεσουν μεσα στον αναπτηρα. Θα κανω πατεντα και παλι. Οπως και να εχει ευχαριστω για τις συμβουλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsipianitis Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Ξεκλειδωσε το,πήγαινε στην my flash disk και παρε το αρχειο Αpshell.ini στο pc σου.Ανοιξε το και δες αν γράφει myflashdisk\MobileNavigator\MobileNavigator.exe bbbb, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω το my flash disk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsipianitis Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 papajo, μήπως γνωρίζεις κατι σχετικα!?!!?? Ξεκλειδωσε το,πήγαινε στην my flash disk και παρε το αρχειο Αpshell.ini στο pc σου.Ανοιξε το και δες αν γράφει myflashdisk\MobileNavigator\MobileNavigator.exe το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω το my flash disk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Η flash disk εμφανίζεται μόνο αν μπεις στα windows με τον τρόπο που δίνει η dis. http://www.digitalsolutions.gr/index.asp?mod=articles&id=35 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsipianitis Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Θα έπρεπε να βλέπω το folder "myflashdisk" όταν ανοίγω τον win explorer? γιατι κατι τετοιο δεν συμβαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Nαι.Η συγκεκριμένη μνήμη έχει κάποιο είδος κλειδώματος και εμφανίζεται μόνο με τον explorer της dis.Παρόλα αυτά μπορείς να δουλέψεις σε αυτή με dos εντολές μέσω activesync.To τελευταίο έχει αναφερθεί σε προηγούμενη σελίδα του παρόντος θέματος Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsipianitis Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Nαι.Η συγκεκριμένη μνήμη έχει κάποιο είδος κλειδώματος και εμφανίζεται μόνο με τον explorer της dis.Παρόλα αυτά μπορείς να δουλέψεις σε αυτή με dos εντολές μέσω activesync.To τελευταίο έχει αναφερθεί σε προηγούμενη σελίδα του παρόντος θέματος Για κάποιο λόγο δεν υπάρχει πουθενα ο φακελος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 έχεις περάσει τα αρχεία τις dis και δεν βλέπεις το my flash disk ?? πως είναι δυνατόν...εκτός αν την έχεις καταλαθος διαγράψει.το appshell.ini αν συμβαίνει αυτό .... ακολουθα τις παρακάτω συμβουλές του φίλου bbbb στο μήνυμα 10 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=199621 Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 H μνήμη δε μπορεί να διαγραφεί.Eχω την εντύπωση πως αν διαγράψεις το appshell.ini δε μπαίνει καθόλου στα windows. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 έτσι είναι το δοκίμασα και εγώ αυτό διεγραψα το appshell ini και μετα δεν έβλεπα καθόλου το my flash disk όταν έκανα reset δεν έμπαινε καθόλου στα windows :D μια μαύρη οθόνη μονάχα Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas1962 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Καλημέρα σε όλους, Επειδή βλέπω ότι υπάρχουν πολλά έμπειρα άτομα στο forum θα ήθελα κι εγώ τη βοήθειά σας. Εδώ και λίγες μέρες έχω ένα πρόβλημα με το vector master 590. Εντελώς ξαφνικά δεν μπορώ να ακούσω ήχο από το εξωτερικό ηχείο, παρά μόνο αν βάλω ακουστικό στην έξοδο ήχου που έχει. Αυτό συβαίνει και με την εφαρμογή πλοήγησης που έχει, αλλά και με το Destinator που τρέχει από SD. Μήπως γνωρίζετε καμμία θεραπεία γι' αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ!!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Καλημέρα σε όλους, Επειδή βλέπω ότι υπάρχουν πολλά έμπειρα άτομα στο forum θα ήθελα κι εγώ τη βοήθειά σας. Εδώ και λίγες μέρες έχω ένα πρόβλημα με το vector master 590. Εντελώς ξαφνικά δεν μπορώ να ακούσω ήχο από το εξωτερικό ηχείο, παρά μόνο αν βάλω ακουστικό στην έξοδο ήχου που έχει. Αυτό συβαίνει και με την εφαρμογή πλοήγησης που έχει, αλλά και με το Destinator που τρέχει από SD. Μήπως γνωρίζετε καμμία θεραπεία γι' αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ!!:!: Nα υποθεσω οτι εχεις παει και εχεις δυναμωσει τον ηχο απο το "Σύστημα" "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ" ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas1962 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Nα υποθεσω οτι εχεις παει και εχεις δυναμωσει τον ηχο απο το "Σύστημα" "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ" ε; Σ' ευχαριστώ φίλε GiannisLeon για την απάντησή σου. Όντως ο ήχος ήταν στο τέρμα, αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να παραμένει το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts