k_argiris Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 http://www.channel4.com/4car/gallery/spyshots-2005/M/mini/cooper_page_3.html εδω θα δειτε το νεο mini cooper και πανω που βρηκα ενα διαχρονικο αυτοκινητο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Σιγά τις αλλαγές που του έκαναν... Καλά και εσύ μην περιμένεις να μείνει το ίδιο μοντέλο για 30 χρόνια... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 η αλλαγη που ειναι γιατι εγω το βλεπω ακριβως το ιδιο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 εχει 5 πορτες.ειναι λιγο πιο μακρυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 μακραν καλυτερο το ηδη υπαρχων μοντελο,το mini ξεχωριζει σαν θρυλος λογο του μικρου του μεγεθους και της διπορτης εκδοσης,ακου εκει 5 πορτες.πανε να το ξεφτιλησουν Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 εχει 5 πορτες.ειναι λιγο πιο μακρυ εγώ γιατί δεν τις βλέπω τις 5 πόρτες;;;;;;; :stupid::what::confused: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 oi pisw portes anoigoun opws sto RX 8..... :) Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Yparxei kapoio analoga omorfo autokinhto opws to mini? Kai vevaia iparxei, to mini cooper S tou 1969 (isigwnis), einai mia koukla kai strivei theika! Milaw ek peiras mias kai i zwi efere ena sta xeria mou epitelous:) http://dtrally.com/felix_stuff/mini/front_left.JPG Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 φιλαρα μου ειναι αψογο το mini σου πραγματικο κουκλακι,να το χαιρεσαι. τελικα φιλε μου κατεληξες στο αν θα το παρεις το νεο mini σου? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 φιλαρα μου ειναι αψογο το mini σου πραγματικο κουκλακι,να το χαιρεσαι. τελικα φιλε μου κατεληξες στο αν θα το παρεις το νεο mini σου? αν ρωτας εμενα ακομα δεν εχω αποφασησει φιλε μου.με προβληματιζουν λιγον οι εσωτερικοι χωροι και το μικρο αμαξωμα.φοβαμαι οτι στην εθνικη με ενα δυνατο αερακι θα πηγαινει σαν βαρκα.μπορει να κανω και λαθως αφου δεν το εχω οδηγησει.παντως μεχρι να παρω καινουριο αυτοκινητο θα περασουν μερικοι μηνες οποτε εχω αρκετο καιρο μπροστα μου για να αποφασισω και για να το οδηγησω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Poli omorfo to S tou '69... A, kapou eixa diabasei (nomizo auto triti) gi ekdosi 4x4 kai gia kapoies akoma (mia wagon an thimamai kala...) Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Το σκέφτομαι κι εγω για Μίνι αλλά το μόν που με χαλάει εινα το ότι δεν έχει καθόλου χώρους για αποσκευές... Προσπαθώ να αποφασίσω ανάμεσα σε αυτό, A3 κ σε Megane II... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 καμια σχεση τα 3 αυτα αυτοκινητα............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 prin apo 2 vdomades pire o ksaderfos mou to mini s kainourgio,me oti pio full ginotan mesa.xwris kan na ksepernaei tis 3000 strofes giati to estrwne tin eniwthes ti taxytita,kai ta poly kala kratimata pou exei.alla tosa lefta gi ayto den ta edina.idi tou allakse filtro,kai se kana 2 mino gia programma. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 δεν του λες καλυτερα να αλλαξει μια αναρτηση και κανενα φρενο και να αφησει τα προγραμματα στην ακρη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 skeftetai na to xamilwsei,twra gia frena ktl den to exei skeftei akoma,den einai toso kala gia tosa aloga?kai egw den exw akousei tipota Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 να το χαμηλωσει????? χαζομαρα θα κανει....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 elaxista xamilwnei,3 pontous max nomizw. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 καλο το χαμηλωμα, ωραιο εμφανισιακα αρκει να προσεξει τις αναρτησεις που θα βαλει. βασικα μονο ελατηρια χαμηλωματος 3ποντα δεν θα βαλει? Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 δεν νομιζω οτι το εν λογω χρειαζεται χαμηλωμα......... ειναι που ειναι αποτομο , μετα τι θα γινει????? τοτε ειναι που θα τρακαρει......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 μωρε το θεμα ειναι να μην χαλασει τη γεωμετρια της αναρτησης. και γω θελω να βαλω θολομπαρα, και Koni/Eibach στο κορσα αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα γινει καλυτερο το αμαξι, μπορει να ειναι "τραπεζι"/"κουτσουρο", αλλα θα "σπαει" η προσφυση χωρις προειδοποιηση... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 και νομιζεις οτι αμα γινει κουτσουρο / τραπεζι το αμαξι θα κραταει καλυτερα????? ενα εχω να πω : μην πατε σε τρελες λυσεις........ κακο κανετε παρα καλο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Υπό ιδανικές συνθήκες οδοστρώματος κρατάει καλύτερα. Ο δημόσιος δρόμος όμως δεν είναι "ιδανικές συνθήκες". Ρε popolare γιατί θέλει αλλαγή η ανάρτηση του κούπερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 μα ποπολαρε αυτο ειπα και γω δεν θεωρω οτι ειναι καλυτερα. μπορει να μην ταιριαζει στο αμαξι.... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Υπό ιδανικές συνθήκες οδοστρώματος κρατάει καλύτερα. Ο δημόσιος δρόμος όμως δεν είναι "ιδανικές συνθήκες". Ρε popolare γιατί θέλει αλλαγή η ανάρτηση του κούπερ? γιατι η μπροστινη αναρτηση ειναι πιο μαλακια απο την πισω (προσοψη ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ, τουλαχιστον αυτο ηταν οταν το οδηγησα ΤΟΤΕ εγω), με αποτελεσμα ο μπροστινος τροχος πολλες φορες να χαζοσπινιαρει ΧΩΡΙΣ λογο...... το κουπερακι κατα την ταπεινη μου αποψη για να στρωσει και να γινει πραγματικο οπλο θελει : μια αναρτηση (KW variant 2 και μου τρεχουν τα σαλια) , ενα καλο μπλοκε , φρενα και να πεταχτουν τα run flat tyres......... κανεις αυτα και μετα αν σε πιασεις κανεις σε ενα ορεινο στροφιλικι εμενα να με χεσεις......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts