kosmous Δημοσιεύτηκε February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 15, 2008 Με τις παραπάνω μάρκες τι γίνεται βρε παιδιά , έχει κανείς εμπειρία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Με τις παραπάνω μάρκες τι γίνεται βρε παιδιά , έχει κανείς εμπειρία ? Εγώ έχω το MWG Atom Life κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα φοβερή συσκευή και με την νέα έκδοση λογισμικού είναι ακόμα καλύτερη. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Η MWg είναι η γνωστή (πρώην; ) Ο2 XDA. Έχουν και οι δύο παράδοση στα PPC με ποιοτικές και αξιόλογες και δυνατές συσκευές. Το μεγάλο τους μειονέκτημα και η μικρή δημοτικότητά τους οφείλεται στην παντελής έλλειψη υποστήριξης εδώ στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Και αν χρειαστεί service τι γίνεται βρε παιδιά ? Που είναι το πιο κοντινό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Και αν χρειαστεί service τι γίνεται βρε παιδιά ? Που είναι το πιο κοντινό ? Eisai entos Evrwpaikis Enwsis pantws. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Καλά εντός , αλλά συμφέρει να στείλεις πχ Αγγλία το εργαλείο για ένα καπάκι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Εγώ έχω το MWG Atom Life κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα φοβερή συσκευή και με την νέα έκδοση λογισμικού είναι ακόμα καλύτερη. :) Καλημέρα φίλε μου, Επειδή ψήνομαι τρελά για το PDA μπορείς να μου πεις αν είσαι ικανοποιημένος με την συσκευή; Μέσες άκρες ποια είναι τα προβλήματα που έχεις; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Einai poly kali syskevi kai se syndyasmo ti poly xamili timi, aksizei pragmatika san agora. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Einai poly kali syskevi kai se syndyasmo ti poly xamili timi, aksizei pragmatika san agora. Τελικά το παρέλαβα σήμερα. Άντε να δούμε. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 ...ante na doume! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Τελικά το παρέλαβα σήμερα. Άντε να δούμε. μεγιες μεγιες!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 μεγιες μεγιες!!:) Όλα καλά αλλά δεν ανοίγει σελίδες στο internet, συνδεέται με το ασύρματο δίκτυο(Zyxel P660) έχω περάσει Ip διευθήνσεις και DNS, αλλά αρνείται να δει φως. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Βάλε το Wififofum να δεις εάν θα βρει το wifi δίκτυο σου μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Βάλε το Wififofum να δεις εάν θα βρει το wifi δίκτυο σου μόνο του. Δούλεψε τελικά απλα ήθελε κάποια ρύθμιση κουλή λίγο. Ξέρει κανείς και κάποιο πρόγραμμα για ελληνικό πληκτρολόγιο; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 AEKmap είναι για hardware και για software κοίτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832 πολύ καλό είναι το pocketCM Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Ξέρει κανείς και κάποιο πρόγραμμα για ελληνικό πληκτρολόγιο; Pocket CM keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts