panda Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 να με και εγω στο περιπου 15 ωρες την ημερα :cry: Παράθεση Δώσε στους άλλους αυτό που θέλουν να δούν,και κάντους να πιστέψουν αύτο που βλέπουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Εγω σταθερα μεσο ορο εχω 4-5 ωρες καθημερινα...Καψιμο!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Eμένα τώρα με την adsl είναι αρκετές ώρες ανοιχτός. Μπορεί να τον αφήνω κ όλη τη νύχτα αν θέλω να κατεβάσω τίποτα. Αλλιώς ένα 5ωρο σίγουρα :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Δεν πιστεύω να εννοείς τον Αλέξη,ε? :D :rolleyes: Προσωπικά κάθομαι κανά 5ωρο! O ανθρωπος μου ;) :lol: :cool: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Ο υπολογιστής είναι συνέχεια. Εγώ είμαι από καθόλου εως 5-6 ώρες την ημέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos147 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 το λιγοτερο 2,3 ωρες.. το περισσοτερο 10+ ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 περιπου 5 ωρες και παντα μεσα στο Myphone. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 *βλέπεις είχα και την άτυχη στιγμή να χωρίσω :( και καταλαβαίνετε πολύ "κάψιμο" τώρα:O μια απο τα ιδια, και εγω χωρισα!:( Tι ξεθαψε παλι ο καμμενος!!:lol: :lol: αν βαριεται ο ανθρωπος...:p περιπου 5 ωρες και παντα μεσα στο Myphone. και εγω, καθε μερα χαλαρα 4 ωρες στο Myphone.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 to pc einai sunithos olh mera anoixto kai kanei download!! ego kanena 4oro eimai sto net kai stathera sto myphone !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 να με και εγω στο περιπου 15 ωρες την ημερα :cry: και τις υπολοιπες 9 τη κανεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panda Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 συνηθως κοιμαμαι η ειμαι στο δρομο προς το σπιτι η το πανειστημιο η κανω καμμια βολτα να με βλεπει που και που ο κοσμος(αλλα μεταξυ μας δεν παλευεται:w00t: ) Παράθεση Δώσε στους άλλους αυτό που θέλουν να δούν,και κάντους να πιστέψουν αύτο που βλέπουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 μαρέσει πολυ να μιλάω με κόσμο γενικώς και μέσω νετ αλλα και έξω οπότε ενα 8άωρο το τρώμε Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 αν πουμε οτι 8 ωρες ειμαι στην δουλεια...δεν θα ειμαι και κανα 2 στο σπιτι? ή λιγο παραπανω στην δουλεια...οποτε μεσος ορος εκει γυρω στις 10. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 8 ώρες στη δουλειά κάθε μέρα... Και μετά όταν θα γυρίσω σπίτι, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να ανοίξω τον υπολογιστή μέχρι την ώρα που θα κοιμηθώ. Βέβαια δεν είμαι όλη την ώρα στο νετ αλλά πάντα είμαι συνδεδεμένη... Περίπου δηλαδή 12 με 13 ώρες τη μέρα πρέπει να είμαι στο internet! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 ποσες ωρες ειναι ανοιχτος σχεδον ολο το 24ωρο αλλα εγω ειμαι 13 ωρες οταν δεν εχω κατι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 σημερα κλεινω ηδη 4ωρο και ακομη δεν εχω παει για δουλεια, μιας και εκει θα κατσω αλλες 4ωρες τουλαχιστον... καηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Καθε μερα για 8 ωρες, ωρες εργασιας!!:lol: :lol: Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Περιπου 4 με 6 ωρες καθε μερα και την κυριακη ρεπο!!:O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Ο υπολογιστης ειναι ανοιχτος και συνδεδεμενος 24/7........ Εγω καθε μερα τουλαχιστον 3 ωριτσες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 ego eimai peripou 5-6 ores tn mera ston internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dewarsad Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Συνηθως απο 4 εως 8 αλλα εχει τυχει και 12ωρο μερικα Σ/Κ εαν ψαχνω να βρς καποια πραγματα που θελω. Παράθεση When the smoke is going down...... Hell is living without you.... Sleeping in the fire.............. Ο τελευταιος χορος............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Συνηθως απο 4 εως 8 αλλα εχει τυχει και 12ωρο μερικα Σ/Κ εαν ψαχνω να βρς καποια πραγματα που θελω. Mια απτα ίδια αν και τον τελευταίο καιρό βαράει 24ώρα στο ίντερνετ γιατί κατεβάζει!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Λογω adsl και εγω ειμαι μονιμα συνδεδεμενος στο ιντερνετ απο εκει και περα το ποσο καθομαι στο μεσα στο διαδυκτιο εξαρταται απο το ποση ωρα ειμαι στο σπιτι!!!!;) Γιατι τις περισσοτερες ωρες που βρισκομαι στο σπιτι ασχολουμε με το νετ και γενικα με τον υπολογιστη!!!:) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftscreator Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Εξαρτάται από τη μέρα αν έχω χρόνο βάζω και μουσική και ξεκινάει το surfing προς το παρόν (αν και είμαι νέο μέλος)είμαι περίπου 3 ώρες που είναι κι ο μέσος όρος μου Παράθεση Είρον εστί το ήμισυ των χοίρων Ψυχοτικός είναι αυτός που χτίζει κάστρα στον αέρα. Τρελός είναι αυτός που ζει μέσα τους. Ψυχίατρος είναι αυτός που πέρνει το νοίκι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 εγω καιγομαι πιο πολυ msn:P απο ολα και μπαινο και σε sites αλλα κανα 10-12 ανετα ομως και σε μερες σχολειου:) Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts