Jump to content

[Επίσημο] Νokia N-Gage

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

geia sas paidia....mborei kapios na mou dwsei mia address gia na katevasw ta games cracked?..oti exei enafer8ei einai link pou den doulevoun!!sto aiva dream egina melos alla den mborw na katevasw tipota!!!please...euxaristw
http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To porvlima den einai na gineis melos eina oti exeis sigoura kapion download manager! kanton disable kai dokimase me ton klasiko tropo ton windows
6942610386.png

Αρχικό Μήνυμα από τον Nyo_One

Λοιπον...περασα κ το Pandemonium σε μια mmc μαζι με Tomb Raider kai Sonic...Apo to bliz xoris format....

Εμενα το pandemonium αρνειται πεισματικα...SonicN και Lara οκ, το αλλο με τιποτα... :(

TIP:n-gage:gia osous tin exoun mikri!!! :p :p :p tin mmc:16-32mb

afou kanoume egatastasi to opiodipote rom me ton emulator,

meta mporoume na antigrapsome ton fakelo tou apo to (E:\system\apps)ston ypologisti mas,

kai otan tha thelisoume na to xanavaloume apla metaferoume olo ton fakelo apo ton

ypologisti mas sto (E:\system\apps)tou kinitou,etsi apla!!!! :cool:

Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του...

Greece Photos

http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png

Αρχικό Μήνυμα από τον objectref

Εμενα το pandemonium αρνειται πεισματικα...SonicN και Lara οκ, το αλλο με τιποτα... :(

Στην αρχη κ εμενα μου έβγαλε "η εφαρμογη έκλεισε"..μετα έσβησα κ ξαναάνοιξα το κιν κ δοκίμασα πάλι κ δουλεψε :o ...Υπόψην οτι σε ένα σημείο ψιλο κόλλησε αλλα το άφησα λιγο κ έγινε...Αν σε ενδιαφερει ο χωρος που ειχα στην MMC ηταν 15ΜΒ αν κ δεν πιστευω πως παίζει ρόλο...

Κ τωρα θε΄λω εγω βοήθεια: Ρυθμίσεις για ΜΜS με Cosmote?? :worry:

Στην αρχη κ εμενα μου έβγαλε "η εφαρμογη έκλεισε"..μετα έσβησα κ ξαναάνοιξα το κιν κ δοκίμασα πάλι κ δουλεψε :o ...Υπόψην οτι σε ένα σημείο ψιλο κόλλησε αλλα το άφησα λιγο κ έγινε...Αν σε ενδιαφερει ο χωρος που ειχα στην MMC ηταν 15ΜΒ αν κ δεν πιστευω πως παίζει ρόλο...

Κ τωρα θε΄λω εγω βοήθεια: Ρυθμίσεις για ΜΜS με Cosmote?? :worry:

Χμμμ...να σου πω...οταν σου εβγαλε το "εφαρμογ εκλεισε" και εκανες restart το τηλ., μετα απλα του ξαναπες install απο τον BlizInstaller η

εσβησες πρωτα το dir. που ειχε φτιαξει, ξαναβαλες το .blz και εκανες τοτε install παλι ??

Για ρυθμισεις mmc/cote δυστηχως δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι εχω voda... :o

Αρχικό Μήνυμα από τον delis7

TIP:n-gage:gia osous tin exoun mikri!!! :p :p :p tin mmc:16-32mb

afou kanoume egatastasi to opiodipote rom me ton emulator,

meta mporoume na antigrapsome ton fakelo tou apo to (E:\system\apps)ston ypologisti mas,

kai otan tha thelisoume na to xanavaloume apla metaferoume olo ton fakelo apo ton

ypologisti mas sto (E:\system\apps)tou kinitou,etsi apla!!!! :cool:

Δεν θελω να σε πειραξω αλλα το εχω επαναλαβει εγω πολλες φορες... ;)

Κατι αλλο που προσεξα (σχετικα με τα κρακς) που ειναι πολυ υποπτο και προσεξτε το και συς... Σε μενα αλλες φορες οταν εβαζα το "blzinstapp.sis" στο κινητο μια φορα εμπενε με 6kb και αλλες φορες με 7kb. Με εξακριβομενα στοιχεια, οταν εμπενε με 6 δεν μπορουσε να εγκαταστησει κανενα παιχνιδι, ενω με εφτα δεν ειχε κανενα παντελως προβλημα... ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ και θα με θυμηθειτε.

Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos

Κατι αλλο που προσεξα (σχετικα με τα κρακς) που ειναι πολυ υποπτο και προσεξτε το και συς... Σε μενα αλλες φορες οταν εβαζα το "blzinstapp.sis" στο κινητο μια φορα εμπενε με 6kb και αλλες φορες με 7kb. Με εξακριβομενα στοιχεια, οταν εμπενε με 6 δεν μπορουσε να εγκαταστησει κανενα παιχνιδι, ενω με εφτα δεν ειχε κανενα παντελως προβλημα... ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ και θα με θυμηθειτε.

Χμμμμμμ, εμενα που εγκαθιστα τα...μισα(!), σε ποια κατηγορια ανηκω ??? :p :worry:

Χμμμ...να σου πω...οταν σου εβγαλε το "εφαρμογ εκλεισε" και εκανες restart το τηλ., μετα απλα του ξαναπες install απο τον BlizInstaller η

εσβησες πρωτα το dir. που ειχε φτιαξει, ξαναβαλες το .blz και εκανες τοτε install παλι ??

Απο το ίδιο το αρχειο .blz που πηγα κ την πρωτη φορα...Α! γιατι δεν δοκιμάζεις να ξανακατεβάσεις το blizzard σου μηπως το προβλημα ειναι απο εκει?? :confused:

Χμμμμμμ, εμενα που εγκαθιστα τα...μισα(!), σε ποια κατηγορια ανηκω ??? :p :worry:

Δηλαδη τα 3 ηηηηηη 3.5?

Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos

Δηλαδη τα 3 ηηηηηη 3.5?

Χεχε..δεν ξερω τι να υποθεσω. Πριν λιγο εγκατεστησα το Tony Hawks Pro, το οποιο ειναι και μεγαλο (14.4ΜΒ το .blz) και το εστησε κανονικοτατα...

Θα δοκιμασω τωρα να βαλω παλι το pandemonium...

Εμένα γιατι το blizzard ειναι 13kb??

Αν εννοεις αυτο που βλεπεις στη Διαχειριση, εμενα δειχνει οτι ειναι 15ΚΒ...

Τελος παντων, κατεβασα τον installer απο την Aivanet και αν και εκανα file comparing και δεν ειχε διαφορα σε σχεση με το αλλο, εστησε κανονικοτατα και το pandemonium και το Tony Hakws Skate Pro...

Αν ο Installer ειναι λιγο εξυπνος, μπορει να παρακαμψει ανετα ενδεχομενο προβλημα χωρου (κατα την εγκατασταση παντα...) κανοντας load το .blz στην heap memory,που στο n-gage, ευτυχως για εμας, ειναι πολυ μεγαλη(11ΜΒ+).

Αν εννοεις αυτο που βλεπεις στη Διαχειριση, εμενα δειχνει οτι ειναι 15ΚΒ...

Ενοω το αρχειο της εκγαταστασης (.sis) ποσο μεγαλο οταν το περναμε στο ΚΙΝΗΤΟ και οχι στο PC ποσο μας λεει. Εξακριβομενο μιλαμε τωρα... ;)

Υ.Γ. Μου ειρθε η MMC (64αρα) σημερα το πρωι και εχω βαλει μεσα (SonicN, Pandemonium, Puyo Pop, Puzzle Bobble VS και Tomb Raider) + περιπου 10mb εφαρμογες και εικονες (απο την παλια MMC) και μου εχουν μεινει αλλα 32mb χωρις ομως το ΤΗΡ που θα μπει το βραδακι και ειναι μεγαλουτσικο...

:whistle:

Υ.Γ. Γιατι αφου η MMC λεει 64 η χορητικοτητα της ειναι 61?

Παίδες έχει βρει κανένας το Taito Memories σε .blz ; Το Taito Memories περιλαμβάνει 3 κλασσικά παιχνίδια της Taito, μεταξύ των οποίων και το Bubble Bobble (ε ρε 20άρικα και 50άρικα που το έχω ταϊσει :whistle: ..)
Always smile, it makes people wonder what you are up to....

Αρχικό Μήνυμα από τον galinios

geia sas paidia....mborei kapios na mou dwsei mia address gia na katevasw ta games cracked?..oti exei enafer8ei einai link pou den doulevoun!!sto aiva dream egina melos alla den mborw na katevasw tipota!!!please...euxaristw

http://www.n-gba.tk/

http://www.n-gaging.de.vu/ ;)

οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει BILL GATES FEB 21 1981

Ρε παιδια δεν αντεχω αλλο με τις εικονες που έχει το Ν-gage...θελω κατι αλλο....καποιο site gia wallpaper???Please!!!!!

myphone!

Forza scuderia

Ρε παιδια δεν αντεχω αλλο με τις εικονες που έχει το Ν-gage...θελω κατι αλλο....καποιο site gia wallpaper???Please!!!!!

Wallpapers here !