Flamenerve Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (11 Ιούλ. 2004 , 09:34) εχει κανεις καμια φωτο απο το spiderman 2 για να δουμε πως ειναι???? http://www.n-gage.com/en-R1/games/gamedata/spider_man_2.htm ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Λεω να το αγορασω ....... αλλα που θα βρω τα παιχνιδια του ;) ? υπαρχει καποιο "πονηρο" site που να τα εχει ? ή καποιος αλλος τροπος ? ( .....το πιασατε το υπονοουμενο , ελπιζω :cool: ) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostis100 (13 Ιούλ. 2004 , 00:57) Λεω να το αγορασω ....... αλλα που θα βρω τα παιχνιδια του ;) ? υπαρχει καποιο "πονηρο" site που να τα εχει ? ή καποιος αλλος τροπος ? ( .....το πιασατε το υπονοουμενο , ελπιζω :cool: ) Κυριως στο irc,βρισκεις τα παντα! :cool: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 To spiderman 2 einai korifeo game!to mono mion pou exei einai oti xreiazetai 25mb peripou gia na paiksei.. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASTEIO_HEHE Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Παιδια για ολα τα καινουργια προγραμματα, παιχνιδια κλπ. τσεκαρετε εδω http://www.moderntalking.gr θα παθετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ASTEIO_HEHE (17 Ιούλ. 2004 , 10:44) Παιδια για ολα τα καινουργια προγραμματα, παιχνιδια κλπ. τσεκαρετε εδω http://www.moderntalking.gr θα παθετε... Eυχαριστουμε φιλε ASTEIO_HEHE , το καταλαβαμε που θα τα βρουμε :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amgamer Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 εμενα την ωρα που φωρτωνει το spiderman 2 ου λεει system faillure! κατι τετοιο! μπαινει κανονικα στο menu αλλα δεν παιζει!!!!!! απο mirc το χω κατεβασει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amgamer (17 Ιούλ. 2004 , 16:38) εμενα την ωρα που φωρτωνει το spiderman 2 ου λεει system faillure! κατι τετοιο! μπαινει κανονικα στο menu αλλα δεν παιζει!!!!!! απο mirc το χω κατεβασει! File amgamer to mono pou exeis na kaneis einai na pareis ta periexomena tou fakelou libs kai na ta valeis sto E:/SYSTEM/LIBS Kai ton fakelo 6rav i opws allios legetai kai na ton valeis sto E:/SYSTEM/APPS. An to exeis kanei idi auto kai den paizei tote...poli apla ksanakanto!kai an to ksanakaneis kai den paizei tote ksanakanto kai ksanakanto!exw mathe gia mia periptosh paidiou pou to ekane 5 fores gia na paiksei!einai ena kolimataki pou troei to game kata tin egatastash!. Emena prosopika mou pire 2 fores :ninja: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 s'emena pali doulepse me tin proti. To kalytero se tetoies periptoseis einai na trekseis to paixnidi afou prota antigrapseis ta arxeia ston fakelo /Libs/. Min trekseis to paixnidi xoris na ta exeis antigrapsei. Ekei pou nomizeis oti tha glitoseis ton extra kopo , epidi afta proyparxoun tha deis pos den tha trexei tipota...(toulaxiston stis perissoteres periptoseis) Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocker Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Το προγραμμα δουλευει μια χαρα ακομη και στην περιπτωση που κανεις overwrite ολοκληρο το folder libs στη μνημη του τηλεφωνου (c:). Δοκιμασμενο 100% . Ακομα καλυτερα ειναι τα νεα οτι αυτη η κινηση δεν επηρεαζει σε κανενα βαθμο τα υπολοιπα 19 παιχνιδια του N-Gage.Εγγυημενο και αυτο! Παράθεση Ζησαμε παντοτε αλλου .... Και οταν δεν πεθαινει ο ενας για τον αλλο, ειμαστε κιολας νεκροι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Εγω αντιμετωπισα το προβλημα αυτο ξερετε ποτε? Οταν εκανα αποσυμπιεση κατευθειαν μεσα στο N-Gage.Κατι πηγαινε στραβα με το WinRAR.Οταν το αποσυμπιεσα στον σκληρο και μετα copy/paste ολα ρολοϊ! ;) Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (10 Ιούλ. 2004 , 22:34) δοκιμασες να το ανοιξεις χωρις mmc??? Βέβαια αλλά τίποτα.. Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 (20 Ιούλ. 2004 , 00:40) Βέβαια αλλά τίποτα.. τοτε μονο σε club nokia μπορεις να το φτιαξεις Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Πριν, 1 περίπου ώρα έγινα και εγώ ένας πανευτυχείς κάτοχος του n-gage. Πρώτα πρώτα δοκίμασα το ραδιοφωνάκι του που μου είχε τόσο λ΄θψει στο 7610 και πραγματικα ακούγετε ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολύ δυνατά!!¨ :) Ανακαλύψτε το n-gage!!! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (22 Ιούλ. 2004 , 10:53) Πριν, 1 περίπου ώρα έγινα και εγώ ένας πανευτυχείς κάτοχος του n-gage. Πρώτα πρώτα δοκίμασα το ραδιοφωνάκι του που μου είχε τόσο λ΄θψει στο 7610 και πραγματικα ακούγετε ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολύ δυνατά!!¨ :) Ανακαλύψτε το n-gage!!! :) πως σου φενεται η αναπαραγωγη των mp3 απο το n-gage σε συγκρισει με το 7610????μπορει να το φτασει το n-gage??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 και εγω που εχω n-gage εχω παρατηρησει προβλημα με το προγραμμα για αναπαραγωγη mp3 kai aac και καλυτερα μην το ανοιγεται,να ανπαραγεται τα κομματια απο real αφου τα μετατρεψεται μεσω υπολογιστη σε real media.αν μαπουσιαστει προβλημα παντως θα πατε για format Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (22 Ιούλ. 2004 , 11:06) πως σου φενεται η αναπαραγωγη των mp3 απο το n-gage σε συγκρισει με το 7610????μπορει να το φτασει το n-gage??? Τι;;;; Argi, αν ακούσεις mp3 απο το n-gage θα το σπάσεις το 6600 σου και φυσικά και το 7610. Δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση. Δεν είναι μόνο οτι είναι στερεοφωνικό, η απόδοση του n-gage είναι κορυφαία, με δυνατό και πεντακάθαρο ήχο, με equalizer για να ρυθμίσεις τα μπάσα και ομάδες ήχων... Είναι κορυφαίο. Δεν έχει αντίπαλο. Όταν είχα 7650 και μετά 3650 έλεγα μια χαρά παίζουν, αλλά μόλις άκουσα το n-gage, δεν μπορούσα ούτε για πλάκα να ξανακούσω μουσική στα προαναφερθέντα. Και για το 7610 ισχύει το ίδιο. Καλό, χρυσό, αλλά δεν είναι για να ακούς mp3. Φίλε em_seven τι ακριβώς πρόβλημα σου παρουσιάζει ο mp3player; Αν σου βγάζει κανένα σφάλμα, βάλε το καλώδιο στο pc σου και σβήσε τα κομμάτια που έχεις και ξαναβάλτα. Αυτό έχω κάνει τις ελάχιστες φορές που μου έβγαλε σφάλμα. Είναι κρίμα να έχουμε τόσο ωραίο mp3player και να μην τον χρησιμοποιούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (23 Ιούλ. 2004 , 00:23) Τι;;;; Argi, αν ακούσεις mp3 απο το n-gage θα το σπάσεις το 6600 σου και φυσικά και το 7610. Δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση. Δεν είναι μόνο οτι είναι στερεοφωνικό, η απόδοση του n-gage είναι κορυφαία, με δυνατό και πεντακάθαρο ήχο, με equalizer για να ρυθμίσεις τα μπάσα και ομάδες ήχων... Είναι κορυφαίο. Δεν έχει αντίπαλο. Όταν είχα 7650 και μετά 3650 έλεγα μια χαρά παίζουν, αλλά μόλις άκουσα το n-gage, δεν μπορούσα ούτε για πλάκα να ξανακούσω μουσική στα προαναφερθέντα. Και για το 7610 ισχύει το ίδιο. Καλό, χρυσό, αλλά δεν είναι για να ακούς mp3. Φίλε em_seven τι ακριβώς πρόβλημα σου παρουσιάζει ο mp3player; Αν σου βγάζει κανένα σφάλμα, βάλε το καλώδιο στο pc σου και σβήσε τα κομμάτια που έχεις και ξαναβάλτα. Αυτό έχω κάνει τις ελάχιστες φορές που μου έβγαλε σφάλμα. Είναι κρίμα να έχουμε τόσο ωραίο mp3player και να μην τον χρησιμοποιούμε. simfonw kai epauksanw.apla na simiosw oti exw ena mikro problima sto baso.nomizw oti ftene oi 2004 toumpes pou exei faei,merikes poli agries! :p ;) Pantos ebgala ena simperasma.to kinito einai poli anthektiko!den katalavainei tipota!einai kinito nitja! :ninja: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 :lol: :lol: :D Σωστός, και ανθεκτικό και αδιάβροχο. Τεσταρισμένο αυτό που λέω. Πρόσεχέ το και συ μωρέ, κρίμα είναι. :rolleyes: :p Μόνο αν έβγαινε το 7700 θα το άλλαζα. Κανένα άλλο δεν μπορεί να θεωρηθεί άξιος αντικαταστάτης. Άντε και το 6260, μην το αδικώ. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (23 Ιούλ. 2004 , 00:23) Τι;;;; Argi, αν ακούσεις mp3 απο το n-gage θα το σπάσεις το 6600 σου και φυσικά και το 7610. Δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση. Δεν είναι μόνο οτι είναι στερεοφωνικό, η απόδοση του n-gage είναι κορυφαία, με δυνατό και πεντακάθαρο ήχο, με equalizer για να ρυθμίσεις τα μπάσα και ομάδες ήχων... Είναι κορυφαίο. Δεν έχει αντίπαλο. Όταν είχα 7650 και μετά 3650 έλεγα μια χαρά παίζουν, αλλά μόλις άκουσα το n-gage, δεν μπορούσα ούτε για πλάκα να ξανακούσω μουσική στα προαναφερθέντα. Και για το 7610 ισχύει το ίδιο. Καλό, χρυσό, αλλά δεν είναι για να ακούς mp3. Φίλε em_seven τι ακριβώς πρόβλημα σου παρουσιάζει ο mp3player; Αν σου βγάζει κανένα σφάλμα, βάλε το καλώδιο στο pc σου και σβήσε τα κομμάτια που έχεις και ξαναβάλτα. Αυτό έχω κάνει τις ελάχιστες φορές που μου έβγαλε σφάλμα. Είναι κρίμα να έχουμε τόσο ωραίο mp3player και να μην τον χρησιμοποιούμε. εχω ακουσει n-gage και η ποιοτητα ειναι κορυφαια.αλλα δεν εχω ακουσει καθολου το 7610,και ηθελα να μαθω αν το φτανει εστω και λιγο ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (23 Ιούλ. 2004 , 10:30) εχω ακουσει n-gage και η ποιοτητα ειναι κορυφαια.αλλα δεν εχω ακουσει καθολου το 7610,και ηθελα να μαθω αν το φτανει εστω και λιγο ;) Ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι δεν το φτάνει!!! :) ;) :happy: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 το βασικο προβλημα με το mp3 player του n-gage ειναι οτι σου βγαζει τα προγραμματα απο τους φακελους εχω κανει και ανανεωση εκδοσης και το προβλημα δεν εχει λυθει!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Κάτι άλλο πρέπει να φταίει για αυτό φίλε έμινεμ. Μου το είχε κάνει μια φορά μόνο στο παρελθόν. Απο τότε που βγήκε το έχω και μόλις πριν ένα μήνα του έκανα την πρώτη μου αναβάθμιση και όμως ποτέ, εκτός της μίας αυτής φοράς, δεν μου το έκανε αυτό ούτε προ αναβάμισης ούτε μετά. Μήπως καμια εφαρμογή κάνει την λαδιά; Όταν το αναβάθμισες, του έβαλες πρώτα εφαρμογές και μετά δοκίμασες τον mp3player; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (23 Ιούλ. 2004 , 20:33) Κάτι άλλο πρέπει να φταίει για αυτό φίλε έμινεμ. Μου το είχε κάνει μια φορά μόνο στο παρελθόν. Απο τότε που βγήκε το έχω και μόλις πριν ένα μήνα του έκανα την πρώτη μου αναβάθμιση και όμως ποτέ, εκτός της μίας αυτής φοράς, δεν μου το έκανε αυτό ούτε προ αναβάμισης ούτε μετά. Μήπως καμια εφαρμογή κάνει την λαδιά; Όταν το αναβάθμισες, του έβαλες πρώτα εφαρμογές και μετά δοκίμασες τον mp3player; Auto to problima antimetwpizw kai gw alla oxi eksetias tou mp3player..den mporw na katalavw poia efarmogh ftaiei alla ligo to kako..apla exw tis efarmoges kai ta games eksw :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Για να το δοκιμασω επρεπε να βαλω εφαρμογες διοτι το κανει μονο με εφαρμογες μου βαζεις οχι με τους φακελους που εχει απο την νοκια.Ειναι διαπιστωμεν σου λεω εχει βγει ελαττωματικο στο mp3 player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts