LAGGI Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Σε τι το μετονόμασες το Cardrunner.dll δηλαδή ? Εχει σημασία; Αλλαξα το όνομα του αρχείου και άφησα την κατάληξη ίδια (dll δηλαδή). Απο τότε σταμάτησαν να πέφτουν οι μπάρες της μπαταρίας κάθε 3 ώρες... Τέλος,έκανα restart στο κινητό και δεν ξανάνοιξα το GMXT... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Εχει σημασία; Αλλαξα το όνομα του αρχείου και άφησα την κατάληξη ίδια (dll δηλαδή). Απο τότε σταμάτησαν να πέφτουν οι μπάρες της μπαταρίας κάθε 3 ώρες... Τέλος,έκανα restart στο κινητό και δεν ξανάνοιξα το GMXT... Αρα έχεις εγκατεστημένο το Garmin αλλά δεν το χρησιμοποιείς επειδή έχεις κάνει και επανεκκίνηση....:confused:,δε μου φαίνεται λογικό αυτό...εγώ το μετονόμασα σε Runner.dll και σίγουρα υπάρχει μια διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας αν και το χρησιμοποιώ και περιστασιακά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 παιδια με ξερετε εμενα για τα προβληματα που εχω με το κινιτο..με θυμοσαστε ... ενα εχω να σας πω απο τοτε πυ αλλαξα το Cardrunner.dl se txt..η μπαταρια δν εχει πεσει ουτε μια σκαλα εδω και 2 μερες σχεδον.και το εχω ξεσκισει το κινιτο...επιτελους μπαταρια...πριν μου κρατουσε 16 ωρες το πολυ.. και τελικα δουλευει και το ξιπνιτηρηηηηηηηηηηη..επιτελους εχω ξιπνητηρη..ισως το garmin πρωξενουσε προβλημα.....κατα τα αλλα τα γνωστα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Αρα έχεις εγκατεστημένο το Garmin αλλά δεν το χρησιμοποιείς επειδή έχεις κάνει και επανεκκίνηση....:confused:,δε μου φαίνεται λογικό αυτό...εγώ το μετονόμασα σε Runner.dll και σίγουρα υπάρχει μια διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας αν και το χρησιμοποιώ και περιστασιακά. Το Garmin το χρησιμοποιώ κανονικά όταν χρειάζεται,απλά κάθε φορά που το έκλεινα έκανα restart.Τωρα πια με το Jbtaskman σταματω την διεργασία TSAutostart.exe...και γλυτώνω το restart. Η κατανάλωση μειώθηκε δραματικά και το 48ωρο αυτονομίας το εχω πια στο τσεπάκι... Κάτι αλλο που προσπάθησα να κάνω επίσης,ειναι να βαλω την μπαταρία του Ν78 BL-6F η οποία ειναι 1200mAh σε αντιθεση με τη μίζερη BL-5F του Ν96. Οι ακροδέκτες ταιριάζουν μια χαρά,ωστόσο το 1mm πάχους επιπλέον που εχει η BL-6F εμποδίζει το καπάκι του Ν96 να κουμπώσει σωστά...Σκέφτομαι να τη γδυσω εξωτερικά απο το χάρτινο περίβλημά της και να τη μελετήσω λίγο καλύτερα μήπως την κάνω να μπεί... Εχει δοκιμάσει κανεις κάτι τέτοιο; Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 παιδια πηγα στην νοκια σημερα για να τουσ δεξω οτι το κουμπι ειναι πολυ σκληρο και μου ειπαν οντως εχει προβλημα και μου ζητησαν να κρατησουν το κινιτο.να κανω??αντιγραφη ολα τα αρχεια μου και να τα σβησω απο το κινιτο??η να τα αφισω στο κινιτο??επειδη εχω πολλα προγραμματα σπασμενα και μην βρω κανα μπελα...τι λετε??εσεις τι θα κανατε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Κράτα back up με το pc suite, αντέγραψε όλα τα δεδομένα των δίσκων σου (Ε και F) και κάνε του ένα φορμάτ με το *#7370# Και αν σε ρωτήσουν γιατί το φόρμαρες, πες τους οτι είχες προσωπικά δεδομένα και δεν θέλεις να τα βλέπουν τρίτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airdread Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Εγινα κι εγώ κάτοχος του ν96 μετά από το ν95. Ακόμα δεν εχω κλείσει εβδομάδα και σήμερα τόλμησα να του κάνω update στην τελευταία έκδοση την 12 αφού είχε την 11 και ήταν γεμάτο bugs.Συγκεκριμένα σερνόταν, κόλλαγε συνέχεια,ακόμα και στην απλή περιήγηση του μενού , ενώ όταν έψαχνα για wifi γινόταν πανυγήρι αφού κόλαγε στάνταρ. Ασε που για να το κάνω restart έπρεπε να του βγάλω την μπαταρία!!!! Τεσπα μετά την αναβάθμιση ελπίζω να λυτρωθώ!!! Οσον αφορά το κουμπί της κάμερας και μένα είναι πολύ σκληρό και πρέπει να το πατήσω μέχρι κάτω και δυνατά για να λειτουργήσει. Τέλος οποιος έχει την καλοσύνη να μου απαντήσει αν και πως μπορώ να απαλλαγω από τα εικονίδια της κάθέτης προβολής όπως αυτό του κοινού online, και της αναζήτησης στο διαδίκτυο Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Δεν γίνεται να βγάλεις συγκεκριμένα εικονίδια. Ή τα αφαιρείς όλα απο την αναμονή ή βάζεις την οριζόντια ή την κάθετη ενεργή αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Εγινα κι εγώ κάτοχος του ν96 μετά από το ν95. Ακόμα δεν εχω κλείσει εβδομάδα και σήμερα τόλμησα να του κάνω update στην τελευταία έκδοση την 12 αφού είχε την 11 και ήταν γεμάτο bugs.Συγκεκριμένα σερνόταν, κόλλαγε συνέχεια,ακόμα και στην απλή περιήγηση του μενού , ενώ όταν έψαχνα για wifi γινόταν πανυγήρι αφού κόλαγε στάνταρ. Ασε που για να το κάνω restart έπρεπε να του βγάλω την μπαταρία!!!! Τεσπα μετά την αναβάθμιση ελπίζω να λυτρωθώ!!! Οσον αφορά το κουμπί της κάμερας και μένα είναι πολύ σκληρό και πρέπει να το πατήσω μέχρι κάτω και δυνατά για να λειτουργήσει. Τέλος οποιος έχει την καλοσύνη να μου απαντήσει αν και πως μπορώ να απαλλαγω από τα εικονίδια της κάθέτης προβολής όπως αυτό του κοινού online, και της αναζήτησης στο διαδίκτυο Ευχαριστώ εκ των προτέρων... και εμενα φιλε ειναι πολυ σκληρο.το πηγα στην νοκια κ ειπαν να μοθ το κρατησουν,το θεμα ειναι να το παω θα κανουν τπτ η τσαμπα θα το ανοιξουν??μην το κανουν και χειροτερο...καθωσ το ανοιγουν το κινιτο φοβαμαι... ---------------------- Ξερετε τη αλλο εχω προσεξει στο κινητο μοθ.οταν παω να μπω στο μενοθ ριθμισεων αργει να το φωρτοσι και με πεταει παλι πισω στο κεντρικο μενου..και ας το εχω ανοιξει ωρα το κινιτο και να δουλεθει κανονικα.γιατι κολαει εκει??να τους ρο πω και αυτο στην νοκια οταν το παω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 παιδια σοβαρο προβλημα εκανα φορματ...για να δωσω το κινιτο στην νοκια..εχω κανει αντιγραφη αρχειων σε δυο φορες...παω να κανω δοκιμαστικα restore και στα μισα μου βγαζει μπλε οθονη το λαπτοπ..ξεκλικαρω μερικα ωστε να μην κανει ολο αντιγραφη και παλι μπλε οθονη τρωω..και στα δυο αρχεια.τι εγινε εχασα τα αρχεια μου??την πατισα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Όταν λες αντιγραφή αρχείων, ποια αρχεία εννοείς; Πήρες πλήρες back up μέσω του PC Suite ή έκανες απλή αντιγραφή-επικόλληση των δεδομένων τύπου εικόνες, βίντεο, μουσική... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Όταν λες αντιγραφή αρχείων, ποια αρχεία εννοείς; Πήρες πλήρες back up μέσω του PC Suite ή έκανες απλή αντιγραφή-επικόλληση των δεδομένων τύπου εικόνες, βίντεο, μουσική... πληρες εκανα και απο δυο φορες και ξαναεγκατεστισα το προγραμμα τπτ μπλεο θονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Αν προσπαθήσεις να επαναφέρεις μόνο επαφές και ημερολόγιο πάλι σου βγάζει μπλε οθόνη; ίσως τελικά έχει πρόβλημα η συσκευή σου και αυτό είναι άλλο ένα σύμπτωμά της. Πρέπει να σου έκατσε πολύ σκάρτη συσκευή, τόσα προβλήματα μαζεμένα δεν έχω ξαναδει. Την πήγες πίσω στο κατάστημα που την πήρες ή σε nokia shop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Για να σου βγάζουν μπλε οθόνη τα Windows, φταίει ο οδηγός καλωδίου. Βγάλε οτιδήποτε σχετίζεται με το PC Suite και γενικότερα οδηγούς της Nokia χρησιμοποιώντας και ειδικά πρόγραμμα απεγκατάστασης και καθαρισμού του μητρώου των Windows και πέρασέ τα όλα απ την αρχή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 οχι δν το πηγα ακομα αυριο θα το παω. τωρα εχω περασει στο λαπτοπ to pc suite kai κοιταω μηπως κανω τπτ.παιδια μαλλον την πατησα για τα καλα.το κολοκινιτο σε ολα αχρηστο ειναι σε ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Απο το πουθενα και μολις πηγα να απαντησω σε ενα μηνυμα, εσβησε ο φωτισμος της οθονης, ομως μπορω να διακρινω αυτα που εμφανιζει. Το φως των πληκτρων παραμενει σε λειτουργια συνεχως. Μπορει να μπει στο μενου αλλα μετα δεν δουλευει το πληκτρο κατευθυνσεων κι ετσι δεν μπορω να κανω τιποτα. Το εικονιδιο της κεραιας εχει κολλησει στις 2 μπαρες. Και δεν κλεινει με το πληκτρο, θα του αφαιρεσω τη μπαταρια. Μου εχει ξανακανει το να σβησει ο φωτισμος(νομιζω στην προτελευταια εκδοση λογισμικου), ομως μετα απο λιγο επανηλθε μονο του. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο?? Edit: Μετα την αφαιρεση της μπαταριας, επανηλθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Μήπως έχεις περασμένο το Garmin; Σε κάποια παλιότερη έκδοση (αν θυμάμαι καλά στην 4.20.20) μου το είχε κάνει κανα δυο φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Μήπως έχεις περασμένο το Garmin; Σε κάποια παλιότερη έκδοση (αν θυμάμαι καλά στην 4.20.20) μου το είχε κάνει κανα δυο φορές. Οχι, δεν το εχω περασμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Αν στο κάνει συχνά, φορματ σε τηλέφωνο, μνήμη και κάρτα και επαναφορά όλων πλην φακέλων συστήματος και ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Αν στο κάνει συχνά, φορματ σε τηλέφωνο, μνήμη και κάρτα και επαναφορά όλων πλην φακέλων συστήματος και ρυθμίσεων. να κανουμε φορματ αλλα και backup αλλα το restore ειναι το προβλημα...το εχω αφησει στην νοκια το κινιτο τουσ ειπα προβλημα με το κουμπι τησ καμερας και το slide ειναι πολυ χαλαρο...an exete και εσεις τα ιδια προβληματα να το πατε αμεσωσ..πρεπει να ηταν η παρτιδα μου ειπε η κοπελα..που βγηκαν πολλα ετσι.:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Εφόσον το παραδέχεται και η κοπέλα στο Nokia Store ζήτα αντικατάσταση, δεν ξέρεις ποτέ... Κακά τα ψέματα... τα προβλήματα που έχεις αντιμετωπίσει είναι ανεκδιήγητα. Πάντως όταν το πάρεις πίσω κάνε ένα hard format και format στη κάρτα μνήμης πριν αρχίσεις να οργανώνεις τα δεδομένα σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Εφόσον το παραδέχεται και η κοπέλα στο Nokia Store ζήτα αντικατάσταση, δεν ξέρεις ποτέ... Κακά τα ψέματα... τα προβλήματα που έχεις αντιμετωπίσει είναι ανεκδιήγητα. Πάντως όταν το πάρεις πίσω κάνε ένα hard format και format στη κάρτα μνήμης πριν αρχίσεις να οργανώνεις τα δεδομένα σου. πετιχα στην περιπτωση μου ειπαν.μπωρει να το στειλουν και στα κεντρικα μου ειπαν.ενοειτε οτι θα κανω φορματ να ξανα περασω τα αρχεια.δν γινεται αλλιωσ.υπομονη λεω εγω καμια βδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chanoumaki21 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Μηπως θα μπορουσατε να μου δωσετε το link απο το topic που αναφερει τον τροπο με τον οποιο αυξανεται η αυτονομία??? Ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη αν ειμαι off-topic αλλα ψαχνω και δεν το βρισκω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2632684#post2632684 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts